2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Třetí výročí Ištvanova státního převratu

Jen málokdo v téhle zemi napsal za éry Petra Nečase, to znamená především v letech 2012 a 2013, tolik kritických článků o způsobu jeho vládnutí jako já. Klidně si to můžete zkontrolovat třeba v archivu Neviditelného psa nebo na mých osobních webovkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Han 20.6.2016 11:15

Re:

To máte těžké, když nevíte, jak to chápat, a potřebujete vysvětlivky. Vidím, že se autor ptá "Co myslíte, vpálí si Ištvan po další ze svých soudních blamáží už konečně kulku hlavy, nebo tu bude smradit dál a dál?" To je věta tázací, která (pro vás blbá zpráva) od vás vyžaduje myšlení. V Japonsku by takový prokurátor nabrousil obřadní meč a spáchal seppuku. Jinde by si možná vpálil tu kulku do hlavy. Ve většině demokratických zemí by odstoupil. Ale u nás a teflonový Ištván k tomu? Myslím, že tu bude smradit dál. Co myslíte vy? Myslíte?

P. Maleček 20.6.2016 10:52

Re: Štěpánku, Göbels by z tebe měl radost

Nejsa přímým výkonným účastníkem oněch událostí nemohu vám odpovědět. Ale s babou, která se nebála cvičit s premiérem jak s tajtrdlíkem bych zacházel úplně stejně, nikdy nevíte co tihle o své nadřazenosti přesvědčení psychopati vyvedou. No a ty cennosti jak se dá dohledat v médiích dodnes zčásti leží deponovány v policejních trezorech, protože se k nim nikdo nehlásí. Což samo o sobě leccos nasvědčuje.

P. Vaňura 20.6.2016 10:36

Pak si ale museli být jisti reakcí presidenta Zemana,

totiž tím, že neudělá to, co udělal v analogických případech president Klaus a nejmenuje premiérem jiného člena ODS (v případě ČSSD Grosse za Špidlu a Paroubka za Grosse)!

P. Vaňura 20.6.2016 10:32

Pokud by Ištván mohl třeba jen JEDINÝ takový konkrétní

případ doložit, nepochybně by to udělal! Protože to neudělal, patrně nic takového prokázat NEMŮŽE.

F. Svoboda 20.6.2016 10:31

Re: Štěpánku, Göbels by z tebe měl radost

Z vašich příspěvků je patrná hluboká znalost výše zmíněného případu. Proto vás prosím o vysvětlení souvisejících průvodních okolností.

Pane Malečku, vzhledem k vašim analytickým schopnostem bych rád od vás slyšel odpovědi na následující otázky, které původně byly stěžejní při spouštění celého případu. Tyto otázky jsem včera položil panu Hlostovi, který se jevil velice znale, ale neodpověděl mi a prokázal tak podobně jako v dřívějších svých výlevech, že je to mluvka.

1. Z jakého důvodu byla pí Nagyová odvedena komandem v poutech rovnou do vazby.

2. Komu byly zabaveny kilogramy zlata, zda byl potvrzen nelegální způsob nabytí nebo jeho původ a kam se zlato podělo - zda tedy bylo navráceno, když případ řeší pouze dar kabelky.

Doufám, že při vašich vědomostech mně jasně a nepokrytě odpovíte, za což vám předem srdečně děkuji.

P. Han 20.6.2016 10:27

Re: Prokurátorský puč

Myslíte, že kmotři jsou takoví hlupáci, že jim nedošlo, že shozením Nečase shazují celou vládu?

R. Tesařík 20.6.2016 10:04

Re:

Odpověď na hospodský žvást??? Děélate sy prrrdel?

P. Götze 20.6.2016 9:59

Re:

A odpoved?

J. Novotny 20.6.2016 9:41

Re: Prokurátorský puč

Nečas rozhodně bačkora nebyl, naopak měl obrovskou odvahu. Seděl na sudu se střelným prachem, tlak kmotrů z ODS musel být značný. Taky ho při té příležitosti hodili přes palubu.

J. Novotny 20.6.2016 9:38

Ištván několikrát přestřelil, měl už být dávno pryč.

i státní zástupce by měl nést zodpovědnost.

Co se Nečase týče, tak tam mu zlomil vaz jeho poměr s jeho asistentkou, ne Ištván. Tedy jako vaz premiéra. Jinak se mu nic nestalo, pokud vím.

Že byla Nagyová šedá eminence bylo dostatečně prokázáno, že přijímala "dárky" v hodnotě desítek až stovek tisíc také. Prokázat, že to bylo za protislužbu je v trestním řízení (= nade vší pochybnost) nemožné, takže jí zůstává problém s daněmi. Ale i ten vyřeší přes účinnou lítost. Vojenská rozvědka se ukázala ve skvělém světle, kdy se nechala sledovat jak sleduje, tam odvedl UOOZ velmi dobrou práci. Ale konstrukce Ištvána je hodně divoká, neměl s tím vůbec chodit. Stejně jako spojení s Rittigem a další linky, kde to naprosto přehnal a měl by tak jít.

K. Frauknecht 20.6.2016 9:36

Re: Štěpánku, Göbels by z tebe měl radost

A obrovskej!

K. Frauknecht 20.6.2016 9:34

Re: Dík za článek,

Tak tak a platí to na obě strany, zatvrzelý blb zůstane blbem :-)).

K. Frauknecht 20.6.2016 9:33

Re: Ano, souhlasím, ale nevěřím, že Ištvan řádí sám od sebe.

Myslím, že je/jsou dosti znám/známi.

K. Frauknecht 20.6.2016 9:31

Re: Jo jo.

Jste představitel oné skupiny, o které pan Štěpánek píše. Moc bych se tím nevytahoval - není totiž čím!

V. Kraus 20.6.2016 9:21

Re: Ano, souhlasím

Před těmi třemi lety István naznačoval, že jde o obrovský případ a že vše se točí kolem Rittiga. A kontakty Jany Nagyové s Rittigem měly naznačovat její zapojení do trestní činnosti. Ivo Rittig je tu už několik let líčen jako kmotr všech kmotrů a největší bojovník proti korupci Andrej Babiš se teď bezelstně přizná, že se s Ritttigem znají už dlouho a vzájemně si tykají.

R. Tesařík 20.6.2016 9:20

Re: Štěpánku, Göbels by z tebe měl radost

Ale hovno.

R. Tesařík 20.6.2016 9:19

Re:

Ten váš příspěvek je typický hospodský žvást.

R. Tesařík 20.6.2016 9:17

Re: Tak znovu.

Mohl byste o těch úkolech nějak podrobněji?

Z. Frys 20.6.2016 9:15

Prokurátorský puč

Autor: Z. Frys Datum: 14.4.2015 9:22

Škoda, že se Petr Nečas projevil jako bačkora. Kdyby byl chlap, vyhlásil by výjimečný stav a pučisty Ištvána se Šlachtou nechal pověsit na Horním náměstí v Holomócu.

M. Vondráček 20.6.2016 9:05

Re: Utřel jsem si slzy, které mi tryskaly

K pláči jste spíše Vy sám. Jsou z ODS , jsou to naši třídní nepřátelé tak patří do kriminálu.

Předvedl jste trochu primitivní uvažování , nezdá se Vám :-)

J. Kavalír 20.6.2016 9:02

Re: Ano, souhlasím

Je tu jeden drobný rozdíl. Nagyová, narozdíl od Rittiga nebo Babiše, nepatřila mezi top podnikatele, lobisty a politiky, kteří se zavzájem většinou znali z různých společenských akcí, tenisu, golfu a pod. Byla to obyčejná šmudla, kterou "kdosi" Nečasovi podstrčil a ten trouba to spolkl i s navijákem.

J. Dvorská 20.6.2016 9:01

státní převrat

Absolutní souhlas s příspěvkem !Zloději typu Bureš a spol., řvou chyťte zloděje !A uvedení státní zástupci i se Šlachtou, raději nekomentuji ! Neuvěřitelné ....

M. Valenta 20.6.2016 8:58

Tak znovu.

Kdyby Nečasův případ byl jenom trapný k uzoufání, tak by žádný soud nebyl. Ale jelikož nechal sebe, vládu i tajné služby evidentně úkolovat jednou mocichtivou ženskou, tak před soud patří. A tu kulku do hlavy si za účast na krádeži TV Nova střelte sám. Stálo nás to 10 miliard.

P. Schuster 20.6.2016 8:57

Re: Ano, souhlasím, ale nevěřím, že Ištvan řádí sám od sebe.

Když nastoupil Miloš Zeman do úřadu začal svoji funkci tím, že půjde Nečasovi po krku. A stalo se a jedním z prvních lidí, kteří byli pozváni na hrad byl i JUDr Ivo Ištván, což je velmi nezvyklé aby politik zval k sobě vrchního státního zástupce.

K. Janyška 20.6.2016 8:48

Ano, souhlasím, ale nevěřím, že Ištvan řádí sám od sebe.

Musí mít zadání a loutkaře. Hledejme ho... Dzp.

P. Maleček 20.6.2016 8:28

Re: Štěpánku, Göbels by z tebe měl radost

Ty informace měl a má každý kdo umí číst a jsou jasné jako že každý den vyjde slunce i když to nevíme jistě. To že je státní správa a tedy i státní podniky prorostlé systémovou (a proto těžko odhalitelnou) korupcí se dočtete v každé politologické či sociologické příručce.

No a státní zastupitelství na úřadu vlády nezajímaly sexuální praktiky, ale to, že premiérova sekretářka pomocí sexu vnucuje svému šéfu rozhodnutí následně poškozující stát. To v prospěch těch kteří jí uplatili nejen kabelkami. Což mezi námi věděl každý, kdo se dostal k informacím z vysoké politiky.

P. Götze 20.6.2016 8:20

Re:

A jak tu vetu chapete vy?

V. Kraus 20.6.2016 8:09

Ano, souhlasím

V minulosti jsem často s články Petra Štěpánka nesouhlasil, tentokrát souhlasím stoprocentně.

Janě Nagyové bylo mimo jiné vytýkáno, že měla kontakty na Ivo Rittiga. Včera se v televizi největší bojovník proti korupci Andrej Babiš přiznal, že s Ivo Rittigem se znají už přes dvacet let a tykají si.

P. Manda 20.6.2016 7:55

Re: Štěpánku, Göbels by z tebe měl radost

Malečku, vy jste opravdu korunovaný.

P. Manda 20.6.2016 7:53

Re:

pokud to chápete takto ! Z celého článku vypíchnout půl věty. Budete asi bratr toho prokurátora co ?