7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Trapné divadlo tradičních stran

Politici z tradičních politických stran s přehnanou teatrálností skandalizují a následně vyzývají premiéra k rezignaci na základě polohrané reportáže.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Petr 16.11.2018 21:46

Vždyť P&L lže POŘÁD!

A ČT TAKÉ!

O migrantech publikují přímo vydestilované LŽI, viz "inženýři a doktoři..."

J. Svoboda 16.11.2018 20:45

Re: konečně rozumný článek!

Soudruhu Hašku, nejsem Babiš, takže se uklidněte! Je vidět, že o Slonkové víte, úplné prdlajs. Nesaháte jí ani po kotníky.

Jste sprostý, ale hloupý manipulátor a nepokrytě sviňák. K tomuto výrazu jste mne vyprovokoval vy vaší "slušností"..

Jak jste přišel na to, že paní Slonková pracuje za vaše prníze? Je to holý nesmysl! Když chcete manipulovat, manipulujte. Měl byste si však být vědom, že vám na to každý neskočí.

J. Svoboda 16.11.2018 20:28

Re: Skvěle popsané nebezpečí dnešní demokracie

Soudruhu nebo dokonce StBáku Církvo! Když novinář napíše o Babišovi pravdu a vám to nepasuje, třeba jako Faltýnkovi pod nos, tak štve. Rozumím tomu dobře? Myslím že ano.

Soudnému člověku jsou ty vaše odkazy dávno známé, protože se zajímá o dění a ne jen o vůdcovu prdel. Já teď odkazy samozřejmě nebudu pro nějakého komanče shánět. Bylo by to zbytečné. Kdyby vám v nich obsažené informace nebyly proti srsti, už byste to dávno věděl.

Manipulativně vypadá každé vaše slovo. Můj příspěvek možná připadá manipulační vám a je mi to úplně fuk. Vůbec vám nebráním si ty odkazy sehnat. Nebudu přece shánět odkazy pro komanče, který o ně nestojí.

Jste úplný magor. Vy jste neslyšel Babiše, kterak v parlamentu lhal? Nebo na to chcete taky odkaz? Babiš mne zajímá především jako premiér a až potom jako prolhaný a podvodnický velkopodnikatel.

PRO MNE JE LEŽ DŮVODEM K ODVOLÁNÍ A NE ŽE NE! Opravdu jste tak hloupý, že lež v parlamentu je přípustná? Potom to je jak Babiš kritizuje, opravdu zbytečná žvanírna.

J. Svoboda 16.11.2018 20:23

Re: Férově vůči neférovému?

Rozhovor na skrytou kameru je novinářská manipulace, no potěš koště :o)

Pěkný den, argumentační gigante.

J. Svoboda 16.11.2018 20:22

Re: Férově vůči neférovému?

To vy přes svoji bolševickou nenávist stejně nejste schopen rozpoznat, tak to neřešte. A Kalouska jste trestuhodně vynechal :o)

Pěkný den.

J. Holíček 16.11.2018 19:31

Re: konečně rozumný článek!

Nejde o obdiv Javůrku, ani o koblihy, jde o to, že Babiš je sice gauner, ale schopnej něco udělat, na rozdíl od Kalouska, který umí akorát žvanit (česky), rozvrtávat co se dá a sekat dluhy. Od něj ani kobliha nehrozí.

V. Petr 16.11.2018 19:31

Milá Scarlet. Hned je vidět, že jste četla noviny. Tak

chytrá dívka by neměla dělat takové hlouposti... (c) Rhet Butler

V. Petr 16.11.2018 19:24

Nikdy jsem nesouhlasil s odstoupením Nečase!

Myslíte, že jsem měl pravdu?

Fotovoltaický megatunel není na odstoupení, ale postavení zodpovědných politiků ke zdi!

Š. Hašek 16.11.2018 18:38

Re: konečně rozumný článek!

Vleževálený pane Svobodo,

nerad to říkám, ale měl byste se aspoň pikosekundu v roce bát myšlenky, že se Váš syn dostane do pařátů televize. Tedy s-ině Slonkové, .........

Přeji Vám lásku, pravdu a objektivitu zpravodajství dle Slonkové, Witowské, ......... Moravce. Na mě se vyprdněte. Babiše jsem nevolil, jenom nemám rád gaunery, zvláště z televize, protože za moje peníze "dělají pravdu a lynčují".

Slušná reportérka se nechová jako s-ině! Máte něco proti tomu???

V. Církva 16.11.2018 18:38

Re: Férově vůči neférovému?

Sám sebe jste se odhalil že jste manipulátor a nedá se Vám věřit. Používáte profláknuté techniky hloupých pokrokářů (ti inteligentnější mají alespoň nějaké vlastní argumenty) Mé argumenty jsou následující. Nepodal jste jediný argument, jen manipulační techniky, nálepkujete, urážíte oponenty. A z toho v čem máte problém = porozumění psanému textu a posedlost marxismem osočujete jiné. No nic moc.

V. Církva 16.11.2018 18:29

Re: Skvěle popsané nebezpečí dnešní demokracie

Tak jedna paní na naší pavlači povídala že Babiš žere malé černoušky. Čímž oceňuji, vaši skvělou argumentační úroveň podpořenou důkazy. Co takhle alespoň odkazy?! Pokud se naučíte rozumět psanému textu, psal jsem ať o Babišovi píšou ale ať reportují, ale neštvou. Jinak, rád se dozvím víc, tak pošlete odkazy třeba o panu Radovi. Bez nich Váš příspěvek vyznívá aktivisticky a manipulačně.

Jasně, občas vyplouvají zprávy jak jsou Babišovy pobočky neetické, jak položil a skoupil firmy. Bohužel nelíbí se mi to, ale velkopodnikatelé to dělají. Jinak jste mne rozesmál že Babiš je lhář, to je pro mne naprostá novinka. Jako každý velkopodnikatel by měl být přece jako Mirek Dušíń. Ale lhaní není důvod k odvolání z vlády, to bychom žádnou už 100 let neměli. Ještě tak to může sloužit občanovi u voleb.

Š. Hašek 16.11.2018 18:28

Re: Férově vůči neférovému?

Jsou Langšádlová, ........ dále Feri, Nora168, ......... inteligentní???

Witowská je inteligentní? Já bych řekl, že jen potřebuje z příští gáže koupit nový sprchový kout. No nic.

Š. Hašek 16.11.2018 18:23

Re: konečně rozumný článek!

Kolego Javůrku,

tykání na potkání jest znakem opilých nýmandů. Ví i propadlík z deváté cé.

Já nenadávám, já jen konstatuji. Doufám, že budete na nějaké té lidskoobčanské demonstraci a budete mít papír s šibenicí pro presidenta republiky Miloše Zemana. A pro premiéra.

A budete se divit, že soused volí jináč než Vy. Demogracie podle Halíka vpřed!

J. Svoboda 16.11.2018 18:10

Re: Férově vůči neférovému?

Svatý komunisto, když si blbečkové budou umět vybírat informace, nemají žádní novináři šanci. Inteligentní lidé umějí rozeznat manipulace s informacemi.

J. Svoboda 16.11.2018 18:04

Re: Caveant consules

Pane Orle, to, že jste Mgr, není vstupenka nikam. Mediokracii dělají konzumenti médií. Pokud se opravdu chcete bránit médiokracii, není nic jednoduššího. Informací, aspoň zatím je tolik, že si klidně můžete vybírat.

V. Církva 16.11.2018 18:04

Re: Férově vůči neférovému?

Myslím že většina občanů neférově nebojuje. Je tak podraz když vůči nim neférově bojují novináři. Tito aktivističtí novináři nedělají etickou novinařinu. Nereportují ale manipulují.

J. Svoboda 16.11.2018 17:58

Re: Otázky

Opět vedle. Tomu, co nám předkládá k věření duo Slonková - Kubík samozřejmě věřit nemusíte. Jsem žádostiv, čemu chcete věřit. Já jsem rozhodně neřekl, že byste měl držet hubu, ani já to nechci praktikovat.

Svatou pravdou však je, že kdyby "vybraní" politici nebyli prolhanými zločinci, neměli by Slonková s Kubíkem do čeho píchnout.

Kdyby Babiš nezatáhl děti do Čapího hnízda, Slonkovou ani Kubíka by ani nenapadlo jezdit do Švýcarska za Andrejem mladším. Chápete? Přál bych si, aby jo.

J. Toman 16.11.2018 17:28

Re: Otázky

To jsou opravdu úvahy na úrovni. Kdyby mi chybělo kritické myšlení, tak bych jako osel věřil tomu co nám tady předkládá k věření hvězdné duo Kubík Slonková. Takže podle vás je třeba držet jazyk za zuby neb jak se u nás říká držet hubu a krok. O vše ostatní se postarají naši osvícení novináři a hlavně vybraní politici.

J. Slaba 16.11.2018 17:11

Férově vůči neférovému?

Je to příliš veliký poklesek použít neférové metody vůči protivníkovi který sám férově nebojuje.

Nejsme jako oni, ano nejsme, ale to neznamená, že nesmíme použít nelítostné zbraně vůči protivníkovi, který žádná morální férová civilizovaná pravidla politckého boje neuznává.

Š. Hašek 16.11.2018 16:48

Re: konečně rozumný článek!

Kolego Javůrku,

my nikoho neobdivujeme. Jen je nám zle z nýmandů, které zachraňuje Slonková, plky o brusele a chuť vytáhnout na Putina.

Co je na tom tak divného???

Š. Hašek 16.11.2018 16:45

Re: Síla Babiše je v jeho protivnících!

Paně Vaňuro, jsme na tom stejně.

Fakt se mi líbí, když "stádo demokratů" nabízí plesnivou, bruselskou, šiklovskou, halíkovskou demokracii ........

Fiala měl trumfy v rukou, měl šachovou královnu, Babiš střelce a koně, .......... a ten šašek politologický se pokakal (z Kalouska a brusele, a televize, a herců z nějakého pražského divadla). Jsem Pražák.

J. Zaorálek 16.11.2018 16:40

Tak moment!! Chtě nechtě se musím zastavit - narychlo - u autorovi slepé viry "na férové pravidla boje mezi politickymi stranami". To jako autor myslí vážně? Co si představuje pod tim slovem "férové"? Víte, co je k tomu ve slovníku? "Čestný"? Lze označit člověka, který lže, za čestného, tedy feroveho? Těžko. Lhář je tedy předem vyloučen z možností feroveho boje. Jsou mezi politiky nějací lháři? Nějací by se našli. Můžeme tedy mluvit o "ferovych pravidlech"? Ne, nemůžeme. Máte v tom guláš.

J. Orel, Mgr 16.11.2018 16:39

Caveant consules

Naše demokracie je ohrožena; musíme si vybrat mezi ní a mediokracií. Buď zůstaneme demokraty a budeme dodržovat zásady demokracie, zejména pravidlo,že menšina akceptuje vítězství většiny ve volbách, nebo nám budou vládnout média a jimi zfanatizované menšiny v ulicích. Doufám, že vláda neustoupí evidentnímu pokusu o puč.

Š. Hašek 16.11.2018 16:39

Re: Pro ty, kdo přepočítávají hlasy přes volební účast

Pane Vaňuro,

ty, kteří přepočítávají volby na počet voličů, kteří přišli ......... skoro vždycky, to přepočítavají pouze a jenom u politiků, které oni sami nevolili .......... . "Drahoš zvítězil všude a jasně"!!!!

považuji za "zoufalce demokratické", dal bych jim výstrahu, aby se obávali o svoje volební právo .......

poněvadž nehráli šachy, chyběli v matematice, neposlouchali dědečka ........ a čučej na Moravce. A čtou Pehe.

Těm vždycky vyjde, že jími nevolený politik má "ušmudlaných" patnáct procent. A nedocvakne jim, že podle jejich pravidel má jejich politik tak tři procenta. Zaokrouhleno. Zkráceno, zjednodušeno.

K. Janyška 16.11.2018 16:29

Re: Co to melete, člověče ? Indícií je dlouhodobě tolik,

Anonymní nevzdělaný úchyle ? Dzp.

J. Svoboda 16.11.2018 16:14

Re: Otázky

Pane Tomane, vy jste opravdu vystudoval vysokou školu? Když vám škola vrátí školné, budete bohat. A co kritické myšlení? jste opravdu tak hloupý, jak píšete?

Co je Babiš jr. do toho vám vůbec nic není. Co dělá a kdo ho živí a proč, do toho vám také nic není. Starejte se o sebe a Babiše st., aby vám ho někdo neukrad.

F. Kusák 16.11.2018 16:10

Re: Pro ty, kdo přepočítávají hlasy přes volební účast

To jistě máte pravdu, ale ještě více to platí o senátu, kde byla volební účast minimální. Přesto se zvolení senátoři zajíkají úspěchem a i takto ponižující mandát jim nevadí.

J. Svoboda 16.11.2018 16:01

Re: chapu auora, ci chleba jíš toho píseň zpívej

Pane Církvo, vám posílat linky, je kontraproduktivní. Je vidět, že jste "zlinkovanej" dostatečně, doufám, že to není metanol nebo jste IT demagog.

Zkuste se vykašlat na linky a občas si přečíst obyčejné noviny.

V. Petr 16.11.2018 15:58

Pro ty, kdo přepočítávají hlasy přes volební účast

bych rád sdělil, že ti, kdo k volbám nešli, přenechali DOBROVOLNĚ rozhodnutí na těch, kdo k volbám přišli! Jejich potenciální hlasy byly pak ROZDĚLENY v poměru volebních výsledků.

J. Toman 16.11.2018 15:57

Re: Otázky

Babiš jr. byl naě někdy koncem roku 2017, teď máme konec roku 2018. Policie ví, kde se jr. nachází. Problém je spíš v tom, že má švýcarské státní občanství a aby česká policie vyšetřovala dotyčného na švýcarském území je dost "na hlavu". Hlava mi taky nebere, když nějaký Protopopov unese švýcarského občana do Ruska či kam a Švýcaři nekonají. Zřejmě čekali na detektivy Slonková-Kubík... Což o to, novináři se musí nějak živit, ale že se tohoo účastní i tzv. demoblog s Fialou v čele?