19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Trapné divadlo tradičních stran

Politici z tradičních politických stran s přehnanou teatrálností skandalizují a následně vyzývají premiéra k rezignaci na základě polohrané reportáže.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Dvořák 16.11.2018 13:53

Re: konečně rozumný článek!

Patrně má na mysli tradiční přesvědčení t.zv. demokratů že Babiš byl zvolen za koblihu zdarma.

Bere politiku jako fandění ve stylu Sparta vs Slavie. Mezi voliči "demokratických" stran běžný přístup.

Š. Hašek 16.11.2018 13:33

Re: Vy, někteří, slepouni

Ale neruply.

President není sprostý, president se jadrně vyjadřuje. Hnusnější je Halík.

Vy jste asi byl dosud v klášteře a některé výroky pana Havla a Schw. považujete za svatost samu.

L. Kubeš 16.11.2018 13:32

Re: Otázky

Naprostý souhlas s panem Tomanem !

Š. Hašek 16.11.2018 13:28

Re: Bohužel, dokud bude šéfovat ODS ten žva ... pardon

Asi tak. Klaus ml. výjimka.

Š. Hašek 16.11.2018 13:27

Re: Bohužel, dokud bude šéfovat ODS ten žva ... pardon

Vykvajzněte se na druhé místo a setrvalé preference ....... . Vy už jste jak ten Moravec.

Mudropolitolog Fiala řekl, že nepřiloží ruku k dílu a jen bude kibicovat. Takových máme v každé putice regiment. Ať se dá dohromady s Pithartem, ten ví všechno. Já nic, já muzikant. Mein Gott, on utekl od studentů a bude přednášet občanům. A myslí si, že je Klaus II !!!

J. Svoboda 16.11.2018 13:24

Re: Otázky

Donedávna aktivní dopravní pilot TServisu určitě smrdí korunou a musí se nechat vydržovat rodiči. To jste na to teda kápnul :o)

Pěkný den.

Š. Hašek 16.11.2018 13:22

Re: Milý autore,

Nikoliv broučínku, (drzý jste kvalitně), co tam máte dál?

Opakuji, přepočítávejte i hlasy jiných stran. A zahajte nepolitické havlojednání, aby volební účast musela být 98.6 a vítěz musí mít 97.9. Pehe bude mít dva hlasy.

Netrapte se už tím, že protivníci Andreje Babiše a Miloše Zemana jsou zapšklí, zakomplexovaní neumětelová a spoléhají na tajné natáčení u jednoho syna jednoho politika.

A argumentují koblížkem. To jsem fakt nepochopil. Ach ta láska pravdoucí!

Š. Hašek 16.11.2018 13:17

Re: konečně rozumný článek!

Pane Lepko,

my nekoblížkoví nerozumíme. Maličko to rozveďte.

Š. Hašek 16.11.2018 13:16

Re: Právě proto voličům Babiše nevadí, že není čistý. Ostatně

Ale no tak, pane Kaine.

Na lumpárny nelze jít jinými lumpárnami (byť by to byla svatá televizní láskopravda). Zvláště, když kvalifikaci jednotlivých lumpárek určuje Nora, Pehe, Halík, Marvanová, Bartoš, ..... . Lumpárny prováděli Tošovský se Singerem a Marvanová se ani nehla.

Srovnání s Afrikou silně kolísá, Babiš neseká ruce a nohy. Pouze séře Kalouska. A fest séře neumětely, kteří si mysleli, že se budou válet v politickém rybníku ještě deset let a vše rozhodne Jourová s bruselí. Zkráceno.

Nejsem volič Babiše, nikdy neříkej nikdy! To mám volit nadále Fialu, Feriho nebo Ferjenčíka???

J. Lepka 16.11.2018 13:11

Re: Milý autore,

Nikoliv broučku, matematika je moje parketa a logika je jednou z matematických disciplín. Řeč navíc není o TOP09, ani o prof Drahošovi, ale o ANO. A ani při vaší logice nejste sto zpochybnit, že 18% je málo na diktování vlastní vůle celému státu.

J. Lepka 16.11.2018 13:07

Re: konečně rozumný článek!

Koblížek?

B. Hančl 16.11.2018 13:06

Re: Bohužel, dokud bude šéfovat ODS ten žva ... pardon

Máte pravdu, vždy jsem volil ODS, ale od éry uspávače hádů to nenía možné.

J. Lepka 16.11.2018 13:06

Re: Bohužel, dokud bude šéfovat ODS ten žva ... pardon

Skoro bych řekl, že z něho máte vítr, dostal ODS na slušnou II. pozici a preference neklesají. Jediné s čím lze souhlasit, že to není skutečná pravice, to je pravda, na to se do ní nacpalo příliš komunistů a bývalý komunista je stejný oxymóron jako bývalý černoch.

Š. Hašek 16.11.2018 13:05

Re: Bohužel, dokud bude šéfovat ODS ten žva ... pardon

Též přesné.

Š. Hašek 16.11.2018 13:05

Re: konečně rozumný článek!

Přesné.

Š. Hašek 16.11.2018 13:04

Re: Milý autore,

Jste slabý v matematice.

Vrcholbrusele09 získala asi 5.000001 % voličských hlasů, volební účast byla asi 60%. Další si doplňte sám. Pokud ovšem Vám to pálí v logice.

Přeji příjemné přepočítávání procent jednotlivých stran na volební účast. Tedy všech. I mistr všech mistrů (Drahoš) měl procenta z nějakých procent. Že Vás to ještě baví, to "moravco pehování"!?

J. Toman 16.11.2018 12:53

Re: Otázky

No vidíte a já jsem si myslel, tenegerský věk končí kolem 20. roku věku. A vy nás tady přesvědčuje o tom že 35 letý člověk je nevinné a zneužívané dítě. Kdy konečně jednou někdo řekne, pan Babiš jr. je obyčejný flákač a darmožrout, který se nechá živit svým otcem. Anebo je to po psychické stránce nemocný člověk, jeho řeči je třeba brát se značnou rezervou. Jestli dospělý člověk řekne, ať už v jakékliv suvislosti "podepsal jsem něco a nevím vlastně co" tak je to trouba anebo mu někdo šikovně radí jak dostat pod gilotinu jeho vlastního tátu. Já jsem se sám po absolvování VŠ naprosto osamostatnil a své rodiče jsem až do jejich smrti pravidlně navštěvoval a snažil jsem se jim co nejvíce pomáhat. Oba zemřeli, když jsem byl ve věku Babiše jr. Ale nechat se od nich vydržovat, to je prostě nad moje chápání. Ve stejném duchu jsem vychovával své syny, Tohle co se teď děje je svinstvo největšího kalibru! Buď je Babiš jr. darebák, který když mu tatík snížil apanáž na něj kydá hnůj. Nebo je to opravdu nemocný člověk a ti, kteří se toho snaží zneužít v lítém boji proti jeho otci jsou opravdu osoby pokleslé morálky a pokleslého charakteru!

V. Kain 16.11.2018 12:50

Re: Právě proto voličům Babiše nevadí, že není čistý. Ostatně

To co prochází jemu,tak by neprošlo ani nějakému diktátorovi v Africe.Má na krátké oprati jak policii tak státní zástupce.Ve sněmovně má sice malou většinu,ale má a ta ho podrží.Opozici schází pár hlasů,ale ty neseženou.KSČM a ČSSD ho podrží neboť nevědí jak by dopadli v případě předčasných voleb.Jeho voliči mu fandí jaký je to pašák,ale nevidí už nic jiného.Jenom ty jeho zajišťováky co zlikvidovali firem (Janeček jenom plnil zadání Babiše) a to nejsou jenom zajišťováky ale mnoho jiného svinstva kterého se dopouštěl.

J. Toman 16.11.2018 12:39

konečně rozumný článek!

Babiš jistě není žádný anděl, vzešel z byznysu a tam se bílé rukavičky nosí asi jen ve filmech či červené knihovně. Politici z tzv.demobloku mu nemohou přijít na jméno z jednoho prostého důvodu, Babiš je prostě osobnost, ať se to komu líbí či nikoliv. Můžou o sobě tohle říci pánové Fiala, Kalousek, Gazdík či Hamáček neo Okamura? Přemýšlejte o tom. Je smutné, když 30 let po listopadu má rozumné nápady Kováčik z KSČM? Ale on je opravdu má! Co si myslet o Pirátovi Bartošovi, který posílá jedno udání za druhým do Bruselu. V každém normálním státě by s ním museli demokratické síly, pokud ještě nějaké jsou, docela normálně tzv. zamést. Kálet do vlastního hnízda to dělají akorát tak slepice z klecových chovů, když si je dáte mezi ty ostatní do kurníku... Jinak se naprosto přikláním k panu Hlávkovi za napsaný článek. Je prostě důkazem, že všichni ještě úplně nezblbli!!! Pokud řvoucí ulice má rozhodovat o politice v ČR, pak vážení nebuďme farizeji a neodsuzujme únorové události v roce 1948, nebo křišťálovou noc v Německu v roce 1933. Vážení páni "demokraté" řekněte jasně kyjevský Majdan a běsnění davů proti Ficovi na Slovensku je náš vzor!

M. Zdobinský 16.11.2018 12:37

Otázky

Všichni,kdo tady tak vehementně hájíte Babiše byste si měli poctivě odpovědět na základní otázky : 1)Milující otec Babiš ,přísahající na zdraví svých dětí, použije tyto vážně nemocné děti jako "bílé koně" při svém podnikání. To nastrojila pražská kavárna,novináři a Kalousek? 2)Tentýž milující otec pošle svého vážně nemocného (ale už obviněného)syna na "dovolenou" do země v podstatě zmítané občanskou válkou pod dohledem ruského řidiče Agrofertu (ten tedy musel mít důvěru). To taky nastrojila pražská kavárna,novináři a Kalousek? 3) 3)Tentýž řidič pak toho vážně nemocného (syna premiéra) na Ukrajině nechá "pod dohledem" slečny,s kterou ho tam "náhodně" seznámil. I tu mu tam asi nastrčil do postele Kalousek nebo Fiala? Ta pražská kavárna je teda fakt rafinovaná. Nebo tady někdo lže. Volba, čemu věří, je na každém z nás.

J. Holíček 16.11.2018 12:37

Re: To myslíte vážně?

To může dělat jen v souladu s právním řádem. A jestli mu mám něco víc za zlé než nějaký Čapák, tak je to právě tohle čištění státní správy a obcházení "úřednického" zákona.

A ti drbani, co sedí v Parlamentu na to jen zírají. Tady se ukazuje jak jsou neschopní a o kolik hlav je svými schopnostmi převyšuje.

J. Lepka 16.11.2018 12:34

Milý autore,

máte tam několik, opravdu jen několik, zato zásadních omylů. I pokud pominu vaši věru podivnou formulaci : "Dle mého naopak jasná ukázka totálního úpadku naší politické scény, v níž opět bují virus havlismu." Jak to souvisí s problémem, zřejmě víte jen vy sám.

Ovšem i formulace: "Vážně stačí k pádu vlády jen kamera, dvojice reportérů a partička neúspěšných politiků?" poněkud zastírá základ problému, což vy nepochybně dobře víte. Rovněž zmínka o dvojici reportérů je poněkud mimo mísu, jsem přesvědčen, že ani vašemu, pravda poněkud rozostřenému bystrozraku, neunikla již dnes klasická politická aféra, Watergate a netvrďte že nevíte, že za ní byli rovněž jen dva novináři.

A rozhodně ne poslední nonsens, ANO získalo necelých 30% hlasů, ale jen 30% hlasů voličů došlých k volbám, jistě i vy jste schopen si ověřit, že volební účast byla něco přes 60%, takže zisk ANO byl necelých 18%, dost málo na to, aby jejich guru, navíc se škraloupem jak z doby před vstupem do politiky, tak dalším po něm, diktoval celému státu správnost svého pohledu na své průšvihy.

Takže musím konstatovat, že i vy jste jen zaprodanec PR ANOfertu a zmíněný komentář jste napsal na objednávku.

M. Klas 16.11.2018 12:31

Re: pane Klasi

A taky samozřejmě podpora tohoto pádu vlády ze strany Miloše Zemana. Jak to prezentoval na předvolebních bilboardech (parafrázuji, nepamatuji si přesné znění): "Chcete se zbavit Nečase? Volte prezidentem Zemana!"

J. Kočí 16.11.2018 12:23

Re: To myslíte vážně?

Nějak jste nepochopil demokracii. Přece vítěz má právo řídit tak, jak uzná za vhodné. Obsazuje si posty svými lidmi, protože byl zvolen a pro efektivní řízení si musí vybrat své manažery. Koho probůh by měl dávat na klíčové pozice? Své nepřátele?

J. Chaloupka 16.11.2018 12:06

Sem s těmi jmény, kdykoliv se zeptám, kdo na jeho místo,

nedostanu odpověď. A nejmenujte Brabce nebo Faltýnka. To by se ta novinářská ..... rozhýkala, že jde o loutku.

J. Chaloupka 16.11.2018 12:03

U nás přece žádní novináři nejsou, jsou jen prodavači

emocí, a často ani mluvit neumějí.

J. Chaloupka 16.11.2018 12:02

Právě proto voličům Babiše nevadí, že není čistý. Ostatně

znáte někoho čistého a zároveň schopného? Kdykoliv se zeptám na to: kdo na Babišovo místo, ozve se mlčení.

J. Chaloupka 16.11.2018 12:00

Bohužel, dokud bude šéfovat ODS ten žva ... pardon

ten mluvka Fiala, tak tzv. pravice nikdy nezvítězí. Ostatně skutečná pravice u nás nikdy (!) nevládla.

M. Vondráček 16.11.2018 12:00

Re: K článku

Vy se nestydíte za člověka , který lže , jako když Lidové noviny tisknou ?? To o Vás dosti vypovídá, i když nejste jeho příznivec :-)

M. Šejna 16.11.2018 11:54

pane Klasi

k pádu Nečasovy vlády nestačilo pár nezdaněných kabelek. Pád Nečasovy vlády způsobilo zcela špatné vyhodnocení situace tehdejším vedením ODS.

Nečas v prvních dnech tvrdě odmítal odstoupit a dělal dobře. Jenže na grémiu ODS mu poradili, ať odstoupí, že to za něj vezme Němcová. To byla velká taktická chyba, kterou ihned využil prezident Zeman a sestavil si vlastní úřednickou vládu.

Bohužel ani dnes se vedení ODS nechová takticky, protože pokud se Fialovi podaří sestřlit Babiše, dostane Babiš od Zemana znovu šanci, připadně si Zeman znovu sestaví svou úřednickou vládu.