4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
franta tyčka 6.2.2009 9:06

Re: K článku

To je myšlenka. Převést všechno rozhodování na europarlament. Zbavili bychom se nepotřebných institucí.Stejně se všichni řídí podle Bruselu. Jenom by byla potíž, co s těmi nepotřebnými úředníky? Kdyby se měl europarlament nafouknout tak jak doposud česká státní správa byl by největším městem na planetě Zemi.

Bořek 6.2.2009 8:57

V článku

autor opomenul dodat,že v Německu se čeká s ratifikací až se k smlouvě vyjádří Ústavní soud.

Pamětník 6.2.2009 8:38

Re: Pane Vernere

Také díky

Pamětník 6.2.2009 8:35

Re: zajímalo by mne

Připojuji se k názoru vlasty

Pamětník 6.2.2009 8:31

Re: K článku

Pan A je to má pravdu

Pamětník 6.2.2009 8:28

Re: A co když je to naopak?

Je to tak, jak píše Komik

Pepek Doyle 6.2.2009 8:28

Rudé právo propadá panice, verner už se ani nesnaží alespoň o náznaky logiky

A to je dobře; za chvíli ho i s jelínkem a křečkem Pes definitivně přesune do adresáře Chtip. Odpočívejte v nepokoji, zlolajníci.

Pamětník 6.2.2009 8:26

Re: Pitomosti Vernera

Souhlasím s panem emilem

ranbow 6.2.2009 7:52

opravdu je to trapné

Opravdu je trapné sledovat, jak všichni poslanci sledují ostřížím zrakem své stranické vůdce, čekajíce pokyn, jak mají jednohlasně v rámci strany hlasovat. No ale to asi nemluvím (jenom) o ratifikaci Lisabonské smlouvy...

A je to 6.2.2009 7:43

K článku

Osobně bych LS nepodpořil,nevím proč se ČSSD tak moc snaží o její přijetí.Jde totálně proti zájmům ČR.Doplatíme na to všichni až budeme vracet majetky sudetákům,až na náš průmysl  zelený ekoteroristi v Bruselu uvalí ekologické daně,viz.schválený energetický balíček.Nebudeme moci dělat vůbec nic.Prakticky bychom pak mohli zrušit ústavní soud,parlament i senát jo a taky prezidenta.Tyto instituce nebudou potřeba ,budou vládnout europoslanci,evropský soud a evropská legislativa.Bohužel jako normální občan s tím nic nenadělá.Je to zase o nás bez nás.

emil 6.2.2009 7:37

Pitomosti Vernera

Už je tu zase proklamované heslo : Kdo nejde s námi, jde proti nám (kdo nechce diskriminační Lisabonskou smlouvu, je proti nám a musí být zničen, umíme to už od roku 48). A když budu volit něco jako někdo jiný, ale z naprosto jiných důvodů, budu hned Vernerem označen jako všeobjímající kamarád. Spíš bych to nazval Vernerova všeobjímající blbost. Pište Vernere jen do Rudého Práva, tam je vaše parketa, tam vaše bláboly rádi uveřejní a Jyrka ještě pohladí po hlavě.

Komik 6.2.2009 7:22

A co když je to naopak?

Co když skutečnost, pan Topolánek netlačí na podpis Lisabonské smlouvy svědčí naopak o jeho odpovědnost ke státu a nechuti podlehnout stádnímu nadšení politických představitelů ostatních zemí (obyvatelé těchto zemí Lisabonskou smlouvu zase nijak extra nepodporují, že?)?

Anonym 6.2.2009 7:17

O čem vlastně ten článek je?

Pokud jde o mise, ČSSD nakonec svým poslancům volnou ruku dalo.

Pokud jde o Lisabonskou smlouvu, jistě musíte připustit, že existují lidé, kteří jsou proti jejímu přijetí, aniž by byli jakkoli existenčně či jinak spojeni s prezidentem, resp. spojuje je s ním pouze stejný názor (patřím k nim, v politice se neangažuji a pana prezidenta znám jen z televizní obrazovky).

Takže z celého článku zbývá jen povzdech nad naší politickou scénou. Ten je jistě namístě, třebaže já osobně bych důvody hledal jinde než autor.

Obávám se, že obraz vysoké poliitiky v ČR není dán ani politickým charakterem, ani množstvím stran, nýbrž konkrétnímí morálně volními vlastnostmi třech stovek lidí, kteří májí v současné době tu příležitost nám vládnout. Smutné.

vlasta.232 6.2.2009 7:14

Re: Pane Vernere

Díky za Váš příspěvek- skvěle jste uvedl jednu z absolutně demagogických vět autora článku!  Mám však obavu- kolik  příštích diskuteru pochopí! Zdravím Vás.

vlasta.232 6.2.2009 7:10

zajímalo by mne

Kdo z Vás jen očkem nahlédl do LS ., ten ví, že je ušita ve prospěch velkých státu unie . Kdo dnes štěká po prezidentu, že má zájem hájit co nejlepší pozici této země v tomto svazku je blázen!  Mluvit o tom, že jsme jediní - kdo s ní mají potíže je lež!  Polský a německý prezident ji k dnešnímu dni nepodepsal- Irsko JI ZCELA ODMÍTLO!  Je jasné, že duvody které má proti takto upatlané smlouvě ODS jsou diametrálně jiné než má opovržení hodná KSČM.  ČSSD to dobře ví- přesto tuto skutečnost využívá, odporným zpusobem, že poukazuje- jak tyto dvě strany spolu hlasují proti.  Využívá tímto určitého % "UŽITEČNÝCH IDIOTU"-  k získávání preferencí!  Je smutné- kolik našich novinářu se k této masáži připojuje!

Fafa 6.2.2009 6:39

Pane Vernere

To je, jako kdyby se nově jmenovaný rektor teprve rozhodoval, zda si má či nemá opatřit vysokoškolské vzdělání.

S tim prikladem nemate uplne pravdu. Ceska republika je zcela legitimne predsedajici zemi i bez ohledu na prijeti nebo neprijeti Lisabonske smlouvy. Takze je spis v situaci rektora, ktery uz ma doktorat z jaderne fyziky a jaksi neciti potrebu si jej udelat i z genderovych studii, i kdyz vetsina akademickeho senatu takovu hloupost zrovna prosazuje. ;-P

Peptullix 6.2.2009 6:29

Re: to snad není možné

Ať si pan Verner píše na Novinky.cz. Tam je podobných pitomostí dost.

Fleischer 6.2.2009 6:19

Koho volit?

V příštích volbách ODS ani ČSSD volit nebudu. To je naprosto jasné. Ale koho tedy? KDU nebo zelené? Nebo bude i u nás na kandidátce nějaká pravicová a proevropská strana?

me first 6.2.2009 4:47

nadpis

Kdo tě platí Vernere? Landsmančaft? Nohy si dolám!

Slava 6.2.2009 2:43

Re: Trapnější strana existuje

Čili strana, která dělá totéž co ODS, která to s Langrem, Bendou, Vidímem, Bendlem nebo Římanem taky nevytrhne,  že.

Slava 6.2.2009 2:41

Re: to snad není možné

No a vy tu den co den otravujete dementními výkřiky. Já radší toho Vernera než zastydlé agitátory jako vy.

Paul Sulc 6.2.2009 2:39

Pane Vernere

On moralni stav politiku je bohuzel dnes takovy, ze by sve narody prodali nejradeji reznikum do burtu. Lisabonska smlouva zcela zamerne neni  Ustava, protoze by v referendu neprosla. Takze argument o osklivych Cesich a Irech nepada na vahu. Silne pochybuji ze ostatni evropske narody jsou Smlouvou nadseni tolik jako vy. A vy , mudrec,  ji jiste mate prostudovanou od A az do Z a zase zpatky. Proc radeji nepoucite hloupe Cechy a Iry jake nadherne blaho je ceka prijetim smlouvy a jak se Evropa zmeni v rajskou zahradu. Uz vidim ty krasne , zahalene divky na Vaclavaku, ty nadherne mesity misto pochmurnych chramu. Uplna pohadka 1000 +1 noc.

berg 6.2.2009 1:45

to snad není možné

den co den je tu verner se svými kravinami, kdo tu tapetuje ty jeho rudoprávní 3,14

Jirka 6.2.2009 0:54

Včera jsem Vernera pochválil.

Ale dnes už opět píše 3,14čoviny.Rv

Klaudius 6.2.2009 0:49

Trapnější strana existuje

Pane Vernere, já bych o trapnější strane věděl. Je to strana, která chtěla vyměnit schválení zahraničních misí za poplatky, je to strana, která ukazuje ,jak obcházet zákon a platit poplatkky některým občanům z peněz daňových poplatníků.Předseda této strany  odmítl vypárovat smrtelně nemocného poslance z koalice se slovy, že přece potřebuje 101 hlasů. Je to strana, která má na čelních pozicích lidi typu Ratha nebo Drymla. Nevíte náhodou, jak se tato strana jmenuje?

conqueror 6.2.2009 0:48

Re: Vernere, Vernere,...

Oprava: STEJNÉHO pytle...

conqueror 6.2.2009 0:46

Vernere, Vernere,...

nějak slábneš. Ratifikace a podpis skutečně nemají spolu nic společného. Nepiš nesmysly.  A komunisté a ODS mají každý různé důvody pro odmítání LS. Takže je neházej účelově do jiného pytle. To je primitivní a platí to pro hospodu IV. cenové a dále. S takovými "kvalifikovanými " komentáři se jdi vycpat.

janabok 6.2.2009 0:40

k čertu s LS

i se všemi socialisty, kteří ji porodili! ...