2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Topolánkovo dilema

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
horduch 6.1.2010 7:42

Re: A to autor jeste byl k Topolankovi schovivavy

přesně tak ,volba se zaťatýma zubama ,nebo za bukem stojí ještě větší vůl a hovado

akela 6.1.2010 7:15

Topolánek hrobař ODS

rakev ponesou pánové Langr Jančařík Dalík atd bud změna nebo rakev

Jaromír 6.1.2010 7:10

Topolánek žádný tým nepotřebuje, on ho ani nechce, ani by ho neposlouchal

Bartoš napsal : ..... Zdá se mi proto, že Topolánek potřebuje kolem sebe tým, který ho bude neustále umravňovat a zklidňovat. Tým, který bude schopen poradit mu, jak na média. Tým, který z něho udělá kompetentního politika, jakým se jevil po tu dobu, co předsedal Radě Evropy. ....

Topolánek žádný tým nepotřebuje, on ho ani nechce, ani by ho neposlouchal. Na to je MT příliš velký sólista a buran, že by by to nemělo smysl. Tým by měl smysl jen tehdy,když by Tupola vodil na provaze a zavazoval mu hubu i ruce - jako cvičeného medvěda, což je ovšem sci-fi.

Takže ještě jednou : není potřeba žádný Topolánkův umravňovací tým. Je potřeba tohoto podvodníka, lháře, striptéra, sprosťáka, hrubiána, atd. v jedné osobě jednou pro vždy poslat na politický důchod. Pravici tu zmrvil tak, že se z toho bude oklepávat ještě 2 volební období. A abych mu nekřivdil - pochopitelně s ním musí vypadnout Langři, Gandalovičové, Bémové, Jančíci, Tomanové, Petrušci a podobní ksindli, kteří si z pravicové politiky udělali pouze strojek na peníze bez ohledu na okolí

Kresinka 6.1.2010 5:20

já jsem si taky na počátku

loňského roku uvědomila, jak dobrý politik by mohl být Topolánek. Jenže on má takovou obyčejnou lidskou slabost - neumí tychle přešaltovat, když ho někdo podrazí. Nevím, je-li příliš důvěřivý, ale rozhodně je přímočarý a otevřený člověk. Kdyby neměl proti sobě člověka nemocného touhou po vládě za každou cenu, mohli jsme být jedním z nejúspěšnějších států EU. Bohužel, Topolánka a s ním i naši zemi v rozletu zastavil Paroubek a jestli někdo věří tomu, že k tomu měl jiný důvod než závist, pak je mi ho líto. Ale Topolánek zmačknutý do defenzívy se chová chybně,měl by vědět, že politický kapitál nevytluče ze stýskání co by, kdyby. Zatnout zuby a jít dál. A rovně, on to umí a snad se dočkáme

gerontusinza 6.1.2010 9:57

Dost jstemě pobavila......Re: já jsem si taky na počátku

"....neumí tychle přešaltovat, když ho někdo podrazí. Nevím, je-li příliš důvěřivý, ale rozhodně je přímočarý a otevřený člověk..."

vždyť ten člověk podrazil každého, kdo mu kdy pomáhal na výsluní..... máte něco se zrakem nebo s myšlením.....?

lucinapes 6.1.2010 13:57

Re: já jsem si taky na počátku

zapomněla jste na Béma a spol., ti mu uškodili víc než Paroubek, nechali ho dělat vládu, předsednictví EU, a místo, aby s ním aspoň spolupracovali, jen koukali, jak ho podrazit a porazit v ODS.

Honza 6.1.2010 5:16

Není pozdě?

Topolánek už dokázal,že to dokáže.Raději bych uvítal v čele ODS třeba nějakou ženu,např.Miroslavu Němcovou.

Novák 6.1.2010 7:49

Re: Není pozdě?

Zkrachovalou knihovnici z Vyxočiny, za kterou se tam stydí? To snad nemůžete myslet vážně.

Kolo mazník 6.1.2010 8:01

Re: Není pozdě?

Stydí se Novákové, nechte si ten stud pro sebe. Paní Němcová má velmi vysoký kredit.

Kolo mazník 6.1.2010 7:54

Re: Není pozdě?

Němcovou by si ODS u voličú jen polepšila. Voliči čekali na změnu, slušnost, solidnost, to je to, čím by  Němcová u voličů zabodovala. Topolánek je příčinou pádu preferenci, pro spoustu voličů je nepřijatelný a tím pádem i ODS. Konzervativní voliči,očekávali od ODS nóblesu, opak Paroupkového lumpenproletátního populismu. To jsou voliči, které Topolánek prokoučoval,  On sám je pouze karierním politikem, kterému chybí ideologické ukotvení. V politice je  proto, že chtěl dělat politickou karieru, nikoliv prosadit pravicovou ideologii. Topolanek vršil chyby a neposlouchal, choval se jako imperius. Začal nesmyslnou válku s prezidentem, Bohužel tuto válečnou sekyru s ním vykopali i takoví jako je Nečas, který  byl velmi dlouho pro lidi zárukou slušnosti.  Pro spoustu voličů je ODS´= Klaus, pro které jim nikdy nebude Topolánek! Vrchol všecho bylo, když Sobotka, předseda senátu, volal po odvolání Klause z prezidenského úřadu. Ostatně způsob jakým se ODS postavila k LS je zrcadlem důvěryhodnosti,kterou ODS podrazila své voliče. Topolánek nedovede ovládat své emoce, nezvládá sebe, tímto způsobem prezentuje ODS, proto nezvládal ani roli premiera.  

. 6.1.2010 12:28

Re: Není pozdě?

Naprosto trefně popsané. Souhlas.

Josef 6.1.2010 2:09

Odpovedi na otazky CT24 ... HA HA HA

Odpovedi na otazky nedokazuji vubec nic, zrovna tak jako ruzne predvolebi sliby, jako smlouva s obcany ! Otazku ocekaval, byl na ni pripraven, tak to ze sebe jen pohotove vysypal. A tohle jako ma ma byt dukaz nasi skvele budoucnosti pod jeho vedenim ?  HA HA HA !

JaS 6.1.2010 2:54

Re: Odpovedi na otazky CT24 ... HA HA HA

A podle čeho chcete posuzovat, když ne podle toho, jak odpovídá na otázky? Zatím to vždycky ukázalo hodně. I klaus v takových diskusích (to už je hodně dávno) ukázal dost přesvědčivě, co je zač. Ono docela dobře odpovídá to, jak politik odpovídá na otázky, tomu, co dělá jako politik. Paroubek to takhle ukázal dokonale, Rath taky. Topolánek vždycky mluví k věci a srozumitelně. Pan kníže taky, Kalousek taky.

derik 6.1.2010 6:47

ne podle reci ale podle skutku

Zejmena podle schopnosti dodrzovat sliby. Podle toho jak se chova. Podle metod jakymi prosazuje sve napady. V tomhle se Topolanek snizil.na uroven Paroubka. To ze pak nekde odrika to co s nim dokola probirali poradci kdyz ho pripravovali na besedu neni vsechno.

TG 6.1.2010 1:01

Předsedou vlády přece nemůže být člověk,

který kolem sebe potřebuje tým, který ho bude neustále umravňovat a zklidňovat. Poprvé na mě Paroubek působil lépe (z čehož nemám radost). Topolánek už je úplně marný, patrně si myslí, že snědl šalamounovo hov*no.  Zdá se mi, že s tím otřesným chováním začal, když odešel od své ženy.