5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
David 1.3.2008 23:27

Řečeno jednoduše:

Oba dva tam , kde byli, byli prd platní!

ORTEN 29.2.2008 19:29

co za tim bude ??

ve stejnou dobu jako Paroubek se v Sýrii objevuje nestor americké zahraniční politiky a poradce demokratického kandidáta na prezidenta Baracka Obamy, Zbigniew Brzeziński, bývalý poradce pro národní bezpečnost Jimmyho Cartera. ( Obama Adviser Leads Delegation to Damascus http://www.nysun.com/article/71123 ) Paroubkovy nedávné konzultace s americkými Demokraty nyní začínají dostávat konkrétní obrysy. O Brzezińského návštěvě ve stejnou dobu, s Paroubkem, však česká média zaritě mlčí...

David 1.3.2008 23:31

Re: co za tim bude ??

Tedy pravopis vém jde, všechna čest!

liberal shark 29.2.2008 18:30

Jyrka na cestách

Jyrka je pouhým řadovým poslancem poslanecké sněmovny, jeho návštěva v Sýrii má nulový význam. (Y)(Y)(Y)

richard 29.2.2008 20:20

Re: Jyrka na cestách

Ne tak docela, předvedla světu, že jsme Bananistan a ne normální stát, v němž  zahraniční politiku určují president, vláda a příslušný poslanecký výbor, ne řadový poslanec a navíc nás předvedla jako stát, ve kterém se druhá nejsilnější politická strana paktuje s teroristy, proto soudruh Paroubek namísto cesty k ideovým souputníkům do Hanoje, která by tak nevyzněla, volil Damašek.

Navíc je tu ještě další problém: Parou Back se Za Orálkem tam jeli evidentně natajno, bez vědomí MZV, souhlasu ústavních činitelů a také i bez vědomí Výkonného Výboru ČSSD, nebýt přičinlivé eretz, monitorující tiskové agentury Blízkého Východu, nikdo by se nic nedozvěděl, naše média podivně a solidárně mlčela. Naskýtá se otázka s kým vším se tam doopravdy  setkal a co komu za nás svévolně a bez oprávnění slíbil a třeba i podepsal.

Pete Brich 29.2.2008 21:48

A navíc, když je to na náklady hostitelů, co tu za to mají vykonat.

Korupce jak prase.:-(;-O

PB

Důchodce 2.3.2008 14:19

Re: A navíc, když je to na náklady hostitelů, co tu za to mají vykonat.

Pete,po vítězných volbách žádný radar,ale mešity se u nás budou stavět !

Jeseter 2.3.2008 20:43

Re: Re: Jyrka na cestách

Mozna tam jeli vyjednavat nove kakao !!:-D:-D

Starý J. 29.2.2008 18:23

Inocent victim

....tato vláda zašla i za historický známý rámec tolerance a jak je vidět, asi ji to projde za naprostého nezájmu veřejnosti....

Jak víte, že jde o NEZÁJEM???  Co když "veřejnost" buď souhlasí, nebo je jí to jedno? Proč myslíte, že v případě radaru, chce  70% veřejnosti, stejně, jako soudruh Paroubek se svou stranou a soudruzi komunisté, zachovat na našem území vliv Ruska, nechce připustit, abychom se ze sféry vlivu Ruska vymanili? Rusko nemůsí mít z radaru a raket v Polsku žádný strach, jde o to, že by si nemohlo naše území nadále považovat za sféru svého vlivu a držet si zde svoji pátou kolonu sockomunistů, kteří dnes dokonce znovu vyhlásili 25.únor 1948 za Vítězství pracujícího lidu! Je vidět, že se naprosto nezměnili, znovu přepisují dějiny a přizpůsobují je obrazu svému za naprostého nezájmu veřejnosti, plivou po stovkách mrtvých a statisících okradených občanů a jejich zničených životech! 

Proč vše neustále posuzujete podle Paroubkových nepotvrzených průzkumů. Podle jeho každodenních průzkumů si vždy 70% občanů přeje, to co říká on. Je zajímavé, že když 70% občanů DLOUHODOBĚ mělo důvěru v presidenta Klause, on navzdory "PŘÁNÍ LIDU" začal shánět jiného kandidáta a vnucovat ho všem.

Soudruh Paroubek si všechny "výzkumy " přispůsobí obrazu svému. Když mu nesedí, tak byly zfalšovány (na Primě, na Nově a kdekoli), nebo jeho příznivci jsou "chudí a nemají na sms", když zcela ojediněle mu průzkum vyhoví, už je to v pořádku a už zřejmě mají peněz dost. Odvolává se zásadně na průzkumy, které si objedná a které naprosto 100% dopadnou podle jeho přání. Číslem 70% je doslova fascinován! Vy zřejmě také. Byly jiné průzkumy, které mluvily o vyrovnaných preferencích.

emersonskej 1.3.2008 0:02

Re: Inocent victim

R^

David 1.3.2008 23:39

Re: Inocent victim

Pane, na to jak myslíte a píšete jste asi opravdu hodně STAR'Y!!!Mám pocit, že na pár soudruhů, třeba z řad ODS jste opravdu, ale opravdu zapomněl.Tak třeba soudruh Tlustý se může cítit uražený!!!!

Magor Milda 29.2.2008 15:31

Zpráva o Zbyškovi Brzeziňském mi vyrazila dech

pokud je ten v Sýrii, tak se tam dějou velké věci! Proti Paroubkovi je to hvězda americké politiky, podařilo se mu, přimět celou řadu US presidentů k aktivní zahraniční politice. Ze Sýrie očekávám brzo významné zprávy!

ubu 29.2.2008 22:25

Re: Zpráva o Zbyškovi Brzeziňském mi vyrazila dech

ZB bude letos 80. Není nak moc starej na to, aby vyjednaval v Syrii?

Ludva 29.2.2008 15:27

Kolik dluží USA zlotřilé Číně ?

Čína má v posledních letech s USA obchodní přebytek 100 miliard dolarů ročně. Stovky miliard vrazila do amerických dluhopisů. Jak si ta zlotřilá země dovoluje půjčovat první velmoci ? A my bychom se bez čínské práce, včetně dětské, už ani neoblékli a neobuli. Tak jsme aspoň morálně nad nimi, že ano.

Magor Milda 29.2.2008 15:26

Možnosti málo významného státu jsou někdy lepší, než možnosti velmoci

takže by byl nesmysl., odmítat se bavit s kýmkoliv, o kom soused tvrdí, že je darebák. Výměna názorů nic nestojí, navíc lze získat trochu hlubší pohled do problémů navštívené země. Určitá důvěra zde zřejmě přežívá ještě z dob totality. Možná, že i ta druhá totalita už hledá nějakého Václava Havla, aby bez ztráty tváře a moci současné kliky mohla oficiálně vyhlásit sametovou revoluci, možná prozatím pouhou perestrojku. Nějaký ten vězeň by jim za to mohl stát a jak lehčeji se žije, když se přizná chyby minulosti, prokazuje Khadáfí, který měl dokonce na návštěvě francouzského presidenta. Jako konsultant se rozhodně lépe hodí Paroubek, než někdo s gulama. Potřebuje to především takovou tu inteligenci, kterou ovládají veksláci a vedoucí RaJ. Lampasácké školy zpravidla mají docela jiné zaměření, ani salám pro kamarády je nenaučili zorganizovat.

janoryna 29.2.2008 13:13

a zapomněli jste na cesty pana prezidenta do číny

a ruska. a na rozdíl od grebeníčka dostal medili za utužení vzájemných vztahů.

Malý Aston 29.2.2008 13:27

Re: a zapomněli jste na cesty pana prezidenta do číny

Grebebíček je již mimo hru.Naši komančové ještě nevědí,že Rusko také buduje kapitalismus pod vedením cara Putina.Nevím,proč to těm našim komančům nedají písemně.:-D

richard 29.2.2008 20:23

Re: a zapomněli jste na cesty pana prezidenta do číny

Nezapomněli, za to ty jsi ale zapomněl/a, že president je spolutvůrce zahraniční politiky a na takové cesty má právo i povinnost, zatímco Paroubek je jen řadový poslanec, který zahraniční politiku státu netvoří a nemá se tedy co setkávat s presidenty cizích států.

David 1.3.2008 23:50

Re: Re: a zapomněli jste na cesty pana prezidenta do číny

Pane Richarde vy jste demokrat jako hrom.Komu chcete určovat s kým a jak se má setkávat!Podle vás by se např. neměl předseda vlády setkávat s vrahy,nebo poslanec parlamentu s masovým vrahem Pinochetem?

jerry, the killer 29.2.2008 12:07

Obě cesty jsou si v něčem podobné

Topol vyznamenal medailí teroristy minulosti, Paroubek možná vyznamená teroristy současnosti.;-D

Roman 29.2.2008 12:19

Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Ale kdeže chlapče. Historie učí, že vražda ny tyranu není zločinem. Já dodávám, že dobrý komunista je jenom mrtvý komunista. Havel i Klaus jsou srabové, Topolánek, ať s ním v mnohém nesouhlasím, je alespoň chlap, který se nebojí a nestydí dát najevo svůj názor.

ne dr.Poklop 29.2.2008 12:59

Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Možná,že zabije i své rodiče....

korsika.korsika 29.2.2008 13:48

Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Výborně, takže ten pokladník, co ho zabili  byl tyran,. Tak tohle jsem nevěděl. Díky za poučení.

Snowy White 29.2.2008 15:52

Re: Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Ten pokladník byl hlavě buran. O tom žádná..

jirka.s. 29.2.2008 17:27

Re: Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

není zač!!! Každý komouš v té době byl tyran! Později navíc ještě vychc/aný tyran! :-(

Dlouhý 2.3.2008 0:05

Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Ale  pane Romane, přesto že obdivuji váš vytříbený smysl pro spravedlnost,musím vás požádat o vysvětlení v čem spočívalo tyranství onoho zavražděného pokladníka, a proč nepovažujete za tyranství, když někdo někoho sváže a pak jej podřízne!Pokud to věrohodně nevysvětlíte, může vás velká většina občanů této země považovat za bezcitnou zrůdu!!!

PRASI DENT 29.2.2008 12:02

JAK VIDNO

Tažní ptáci v předčasném jaru inspirují i Velký Kormidelník všeho Šmoulstva, hodlá opět za naše peníze tropit ostudu v USA, aby obhajoval svoje bláboly....Mimochodem na co Topol hrd, vyzerá, jak prd.....Žádný bezvízový styk z naší strany nenastane, akorát budeme ještě více omezováni......

palas 29.2.2008 12:14

Re: JAK VIDNO

Jak vidno blbečku, nikdy sis nevystál mnohahodinové fronty na americkém velvyslanectví, nezaplatil ekvivalent  sta dolarů dle momentálního kursu, neprošel pohovorem na konzulátu, ani nevyplňoval hory papírových dotazníků a pak s napětím očekával, zda ti bude vízum ke vstupu do USA uděleno, nebo ne. Dnes se vyplní doma na počítači jeden elektronický dotazník, zaplatí se čtyři sta korun a za pár desítek vteřin víš na čem jsi. Když jsi blbý, tak mlč. Za vlády tvých milovaných rudých vrahů bys o těchto věcech ani nemohl mluvit.

janoryna 29.2.2008 13:15

Re: Re: JAK VIDNO

no to se nedivím, že je z toho EU vzteky bez sebe. ti totiž nic vyplňovat a čekat na souhlas nemuseli. takže jediný pokrok je internet a nižší sazba. ale podstata vztahů zůstává stejná !

PRASI DENT 29.2.2008 13:47

Re: Re: Re: JAK VIDNO

a o to tady kráčí, USA požaduje za tuto Výhodu - Nevýhodu příliš mnoho osobních informací a dat i když není jasno, jak se s nimi bude nakládat a jsou v rozporu s tendencemi v EU.....Na jednu stranu se ale Amíkům nedivím, když pocházíme z takového to právního a morálního Absurdistánu, který tu byl po komouších inovován.......K hulvátovi předešlému, asi tolik, že jsem takové potíže nikdy neměl a obtočil jsem zeměkouli i přes USA, OVŠEM S JINÝM PASEM.....