19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jeseter 2.3.2008 20:43

Re: Re: Jyrka na cestách

Mozna tam jeli vyjednavat nove kakao !!:-D:-D

Důchodce 2.3.2008 14:19

Re: A navíc, když je to na náklady hostitelů, co tu za to mají vykonat.

Pete,po vítězných volbách žádný radar,ale mešity se u nás budou stavět !

Irena 2.3.2008 0:11

Re: Re: Re: Re: Re: JAK VIDNO

Ježíšmarjá, to se snad nedá ani komentovat!Snad jen v bývalém Dikobrazu by to označili jako "Totální blbost"!!!!!

Dlouhý 2.3.2008 0:05

Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Ale  pane Romane, přesto že obdivuji váš vytříbený smysl pro spravedlnost,musím vás požádat o vysvětlení v čem spočívalo tyranství onoho zavražděného pokladníka, a proč nepovažujete za tyranství, když někdo někoho sváže a pak jej podřízne!Pokud to věrohodně nevysvětlíte, může vás velká většina občanů této země považovat za bezcitnou zrůdu!!!

David 1.3.2008 23:50

Re: Re: a zapomněli jste na cesty pana prezidenta do číny

Pane Richarde vy jste demokrat jako hrom.Komu chcete určovat s kým a jak se má setkávat!Podle vás by se např. neměl předseda vlády setkávat s vrahy,nebo poslanec parlamentu s masovým vrahem Pinochetem?

David 1.3.2008 23:39

Re: Inocent victim

Pane, na to jak myslíte a píšete jste asi opravdu hodně STAR'Y!!!Mám pocit, že na pár soudruhů, třeba z řad ODS jste opravdu, ale opravdu zapomněl.Tak třeba soudruh Tlustý se může cítit uražený!!!!

David 1.3.2008 23:31

Re: co za tim bude ??

Tedy pravopis vém jde, všechna čest!

David 1.3.2008 23:27

Řečeno jednoduše:

Oba dva tam , kde byli, byli prd platní!

emersonskej 1.3.2008 0:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "Dohodnou se s USA a nedohodnou se s vlastním lidem. "

R^

emersonskej 1.3.2008 0:02

Re: Inocent victim

R^

ubu 29.2.2008 22:45

Re: Re: Prokletý buď po zlatě hlade...

hele, ty semeleš dohromady uplně všechno. Víš vůbec co chceš, ty rudej bolševickej noku?

ubu 29.2.2008 22:30

Re: JAK VIDNO

ty děláš vostudu všude. Kdyby tys jel do usa, tak nám zapovědí všem vstup a to na věky

ubu 29.2.2008 22:25

Re: Zpráva o Zbyškovi Brzeziňském mi vyrazila dech

ZB bude letos 80. Není nak moc starej na to, aby vyjednaval v Syrii?

Pete Brich 29.2.2008 21:48

A navíc, když je to na náklady hostitelů, co tu za to mají vykonat.

Korupce jak prase.:-(;-O

PB

richard 29.2.2008 20:25

Re: Re: pane Klíči,

Je co dodat - Paroubek je řadový poslanec, ne ministr.

richard 29.2.2008 20:23

Re: a zapomněli jste na cesty pana prezidenta do číny

Nezapomněli, za to ty jsi ale zapomněl/a, že president je spolutvůrce zahraniční politiky a na takové cesty má právo i povinnost, zatímco Paroubek je jen řadový poslanec, který zahraniční politiku státu netvoří a nemá se tedy co setkávat s presidenty cizích států.

richard 29.2.2008 20:20

Re: Jyrka na cestách

Ne tak docela, předvedla světu, že jsme Bananistan a ne normální stát, v němž  zahraniční politiku určují president, vláda a příslušný poslanecký výbor, ne řadový poslanec a navíc nás předvedla jako stát, ve kterém se druhá nejsilnější politická strana paktuje s teroristy, proto soudruh Paroubek namísto cesty k ideovým souputníkům do Hanoje, která by tak nevyzněla, volil Damašek.

Navíc je tu ještě další problém: Parou Back se Za Orálkem tam jeli evidentně natajno, bez vědomí MZV, souhlasu ústavních činitelů a také i bez vědomí Výkonného Výboru ČSSD, nebýt přičinlivé eretz, monitorující tiskové agentury Blízkého Východu, nikdo by se nic nedozvěděl, naše média podivně a solidárně mlčela. Naskýtá se otázka s kým vším se tam doopravdy  setkal a co komu za nás svévolně a bez oprávnění slíbil a třeba i podepsal.

ORTEN 29.2.2008 19:29

co za tim bude ??

ve stejnou dobu jako Paroubek se v Sýrii objevuje nestor americké zahraniční politiky a poradce demokratického kandidáta na prezidenta Baracka Obamy, Zbigniew Brzeziński, bývalý poradce pro národní bezpečnost Jimmyho Cartera. ( Obama Adviser Leads Delegation to Damascus http://www.nysun.com/article/71123 ) Paroubkovy nedávné konzultace s americkými Demokraty nyní začínají dostávat konkrétní obrysy. O Brzezińského návštěvě ve stejnou dobu, s Paroubkem, však česká média zaritě mlčí...

liberal shark 29.2.2008 18:30

Jyrka na cestách

Jyrka je pouhým řadovým poslancem poslanecké sněmovny, jeho návštěva v Sýrii má nulový význam. (Y)(Y)(Y)

Starý J. 29.2.2008 18:23

Inocent victim

....tato vláda zašla i za historický známý rámec tolerance a jak je vidět, asi ji to projde za naprostého nezájmu veřejnosti....

Jak víte, že jde o NEZÁJEM???  Co když "veřejnost" buď souhlasí, nebo je jí to jedno? Proč myslíte, že v případě radaru, chce  70% veřejnosti, stejně, jako soudruh Paroubek se svou stranou a soudruzi komunisté, zachovat na našem území vliv Ruska, nechce připustit, abychom se ze sféry vlivu Ruska vymanili? Rusko nemůsí mít z radaru a raket v Polsku žádný strach, jde o to, že by si nemohlo naše území nadále považovat za sféru svého vlivu a držet si zde svoji pátou kolonu sockomunistů, kteří dnes dokonce znovu vyhlásili 25.únor 1948 za Vítězství pracujícího lidu! Je vidět, že se naprosto nezměnili, znovu přepisují dějiny a přizpůsobují je obrazu svému za naprostého nezájmu veřejnosti, plivou po stovkách mrtvých a statisících okradených občanů a jejich zničených životech! 

Proč vše neustále posuzujete podle Paroubkových nepotvrzených průzkumů. Podle jeho každodenních průzkumů si vždy 70% občanů přeje, to co říká on. Je zajímavé, že když 70% občanů DLOUHODOBĚ mělo důvěru v presidenta Klause, on navzdory "PŘÁNÍ LIDU" začal shánět jiného kandidáta a vnucovat ho všem.

Soudruh Paroubek si všechny "výzkumy " přispůsobí obrazu svému. Když mu nesedí, tak byly zfalšovány (na Primě, na Nově a kdekoli), nebo jeho příznivci jsou "chudí a nemají na sms", když zcela ojediněle mu průzkum vyhoví, už je to v pořádku a už zřejmě mají peněz dost. Odvolává se zásadně na průzkumy, které si objedná a které naprosto 100% dopadnou podle jeho přání. Číslem 70% je doslova fascinován! Vy zřejmě také. Byly jiné průzkumy, které mluvily o vyrovnaných preferencích.

jirka.s. 29.2.2008 17:27

Re: Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

není zač!!! Každý komouš v té době byl tyran! Později navíc ještě vychc/aný tyran! :-(

jirka.s. 29.2.2008 17:17

Re: Re: Re: Re: Re: JAK VIDNO

Pardon, "S" USA !;-(

jirka.s. 29.2.2008 17:15

Re: Re: Re: Re: JAK VIDNO

No, co by se mne týkalo, tak součástí dohody o bezvízovém styku z USA by mělo být též, pro usnadnění a zrychlení celého postupu, poskytnutí seznamu členů KSČSSD i Cibulkových seznamů americkým úřadům! Alespoň byste se, soudruzi,  na moment mohli vcítit do kůže obyčejných prosťáčků za vašeho panování, když museli při touze vyjet do Jugoslávie požádat o podpis i soudružku knihovnici ze závodní knihovny! ;-D

jirka.s. 29.2.2008 17:02

Re: Re: Re: Re: Re: "Dohodnou se s USA a nedohodnou se s vlastním lidem. "

No víš, neviňátko, 40 let jste mne vy, komouši, přesvědčovali, že jsem takovým malým zrníčkem v množině jakéhosi imaginárního lidu! Když jsem se na vojně soudruha politruka zeptal, kdo nebo co to vlastně takový lid je nebo co to vlastně znamená, tož cosi zablekotal a raději ukončil hodinu PŠM o 10 minut dříve! Od té doby mám nejraději, když se každý dohodne přímo se mnou, něco jako vojín JUDr. Macháček v Černých baronech! Když někdo chce uzavírat nějaké dohody s vlastním lidem a mne do něj chce počítat, hned mi je to podezřelé! ;-D

Snowy White 29.2.2008 15:52

Re: Re: Re: Obě cesty jsou si v něčem podobné

Ten pokladník byl hlavě buran. O tom žádná..

Magor Milda 29.2.2008 15:43

Re: Re: socani na cestách

pokud chcete v USA hledat někoho, jehož význam by přesahoval význam Zbyška Brzeziňského, zjistíte, že je tam už velmi řídký vzduch. Možná vás napadne Kissinger, možná některý Kennedy, z mladší generace třeba Condolezza Riceová, asi ale uznáme, že každý měl význam ve svém oboru.

Zbyšek Brzeziňski je specializován na východní blok, setkal jsem se s ním krátce po srpnové okupaci 1968 a překládal jsem pro jeho partnery ve Wydawnictwie Kultura, Maison Lafitte u Paříže, řadu dokumentů tehdejší legální vlády. Nepochybně stojí i za radarem v Brdech a polské raketové základně. Vidím v tom nikoliv reálnou vojenskou akci, nýbrž šlapání na kuří oka komunistům. Pokud jedná s Bašírem Assádem, má to významný důvod a divil bych se, kdyby se syrská politika nezměnila. Můj soukromý dojem je, že Bašír hledá spojence proti zločineckým islámským organizacím, které usilují o jeho odstranění z vlády.

Magor Milda 29.2.2008 15:31

Zpráva o Zbyškovi Brzeziňském mi vyrazila dech

pokud je ten v Sýrii, tak se tam dějou velké věci! Proti Paroubkovi je to hvězda americké politiky, podařilo se mu, přimět celou řadu US presidentů k aktivní zahraniční politice. Ze Sýrie očekávám brzo významné zprávy!

Ludva 29.2.2008 15:27

Kolik dluží USA zlotřilé Číně ?

Čína má v posledních letech s USA obchodní přebytek 100 miliard dolarů ročně. Stovky miliard vrazila do amerických dluhopisů. Jak si ta zlotřilá země dovoluje půjčovat první velmoci ? A my bychom se bez čínské práce, včetně dětské, už ani neoblékli a neobuli. Tak jsme aspoň morálně nad nimi, že ano.

Magor Milda 29.2.2008 15:26

Možnosti málo významného státu jsou někdy lepší, než možnosti velmoci

takže by byl nesmysl., odmítat se bavit s kýmkoliv, o kom soused tvrdí, že je darebák. Výměna názorů nic nestojí, navíc lze získat trochu hlubší pohled do problémů navštívené země. Určitá důvěra zde zřejmě přežívá ještě z dob totality. Možná, že i ta druhá totalita už hledá nějakého Václava Havla, aby bez ztráty tváře a moci současné kliky mohla oficiálně vyhlásit sametovou revoluci, možná prozatím pouhou perestrojku. Nějaký ten vězeň by jim za to mohl stát a jak lehčeji se žije, když se přizná chyby minulosti, prokazuje Khadáfí, který měl dokonce na návštěvě francouzského presidenta. Jako konsultant se rozhodně lépe hodí Paroubek, než někdo s gulama. Potřebuje to především takovou tu inteligenci, kterou ovládají veksláci a vedoucí RaJ. Lampasácké školy zpravidla mají docela jiné zaměření, ani salám pro kamarády je nenaučili zorganizovat.

DC 29.2.2008 14:07

Re: Stale cekam, jak se k tomu postavi nas ministr zahranicnich veci a prezident; predseda ...

Tohle se Vám klucí asi do krámu nehodí co?

Topolánek vzkazuje z cesty do USA za "zrušením" víz na tiskové konferenci v Bílém domě po setkání s prezidentem USA Georgem W. Bushem, že akce Paroubka je zločinná, ve stejnou dobu jako Paroubek se v Sýrii objevuje nestor americké zahraniční politiky a poradce demokratického kandidáta na prezidenta Baracka Obamy, Zbigniew Brzeziński, bývalý poradce pro národní bezpečnost Jimmyho Cartera. Syrská tisková agentura Cham tuto návštěvu popsala jako "důležité znamení, že konec oficiálního dialogu mezi Washingtonem a Damaškem nemá důsledek na pokračování dialogu s důležitými americkými intelektuály a politiky."

O Brzezińského návštěvě ve stejnou dobu, jako o Paroubkově, česká média mlčí...