29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jk-jiny 12.1.2010 10:40

Kdyby nebylo účelových a nenávistných útoků na Paroubka,

který je sice papaláš, ale poměrně vzdělaný, narozdíl od falešného a prázdného Topola, ČSSD bych nevolil. Ale natruc těm, kteří vykřikují, že doktor soukromník hodnoty tvoří a tu samou práci dělající lékař- zaměstnanec ve státní nemocnici je prožírá hodnoty vytvořené podnikatelem, tak právě pro zlost těchto pravičáků, co si vzali z Klausových řečí je potvrzení zlodějin a sobectví, ho volit budu. Aby pak tihle měli hubu křivou jako agent Vondra.

Josef 12.1.2010 12:46

Re: Kdyby nebylo účelových a nenávistných útoků na Paroubka,

Vidím to podobně.

Rolen 12.1.2010 13:33

Re: Kdyby nebylo účelových a nenávistných útoků na Paroubka,

Něco na tom je. Arogance a pohrdání tzv. pravičáků volá po volebním políčku!

Kritik 12.1.2010 13:56

Re: Kdyby nebylo účelových a nenávistných útoků na Paroubka,

Tak. Soukromí lékaři se už dávno nestarají o pacienty, ale jen o prachy. Ale o prachy, které jim  zajišťuje stát přerozdělováním peněz ze zdravotnických pojišťoven, tedy vlastně daňových poplatníků. Takhle kdyby se dalo podnikat v ostatních oborech, to by byl na světě, panečku, ráj!

PETR 12.1.2010 10:29

Rozumíte vůbec něčemu, pane Hvížďalo ?

Asi ne.  protože, kdybyste spolu s ostatními  tzv. politiky a investigativními novináři neomílali pořád to samé, tak by voliči už dávno zapomenuli, že Topolánek složil mandát, že byl v době projednávání zákonu o rozpočtu v USA a pokud jde o sestavení vlády po pádu vlády, tak je přece jasné, že Paroubek vládu sestavit nechtěl. Dokonce zmařil i předčasné volby, protože v době krize převzít vládu, to udělá jen šílenec. A jak složení poslaneckého mandátu tak cesta do USA vůbec nijak neovlivnily  děj věcí. Parlament má Paroubek v hrsti, jedině se mu může postavit do opozice KSČM, ale pokud ta jde s ním, tak se nic neděje a v poslaneckých lavicích ODS, SZ, TOP 09 a KDU-ČSL mohou sedět pimprlata. Takže Topolánek má pravdu, když  bojuje o každý týden, který by zkrátil tuhle situaci.  Když vyhraje Paroubek s KSČM, tak ať se činí.  Po čtyřech letech se uvidí. Když vyhraje Topolánek, tak platí totéž.  Takže není o čem psát, pan Hvížďala a tuti quanti by mohli přijít o chleba, protože není co politologicky rozebírat, tak žvaní.

Prosím, pane Hvížďalo, vezměte si do začátku června dovolenou !  

magi 12.1.2010 10:40

Re: Rozumíte vůbec něčemu, pane Hvížďalo ?

já tomu cos napsal opravdu,ale opravdu nerozumím! Takže : s.rotný Topolánek za nic nemůže,ale to Hvížďala. Copak ty nevidíš,že s.rotný je pako,který už víc zkazit nemůže. On po volbách odejde,to přeci musíš vidět i ty,ale pak po něm ani pes neštěkne. Tobě to bude líto? Mě je líto,že ty děláš všechno proto,aby ten Paroubek zase vyhrál,ale neuvědomuješ si,žes jeho koník!!!

Jan 12.1.2010 10:26

Opravdu má Hvížďala sociology za bl*ce?

Hvížďala píše: "Počítáme-li podle sociologů za příslušníky střední třídy ty, kteří se

umí sami o sebe postarat, tedy kteří nepotřebují zaměstnavatele" ... Takže já jako nadstandardně placený konstruktér se nedokážu o sebe postarat, protože mne zaměstnává Babiš. Uklízečka, která mi denně luxuje koberec se o sebe dokáže postarat, protože pracuje na živnosťák. Dostane 12 tisíc, ze kterých by si sama měla platit pojištění. Já jsem socka s 50 tisíci měsíčně, takže musím volit ČSSD - tak ať je po vašem. Vybral jsem křiklavý příklad, ale nemyslíte si Hvížďalo, že vaše tvrzení je urážlivé pro statisíce lidí, kteří dělají užitečnou práci jako zaměstnanci, a bez nichž by jste umřel hlady a zimou? Pisálků jako vy se najdou tisíce, ale doktorů, kteří umí operovat srdce (zaměstnává je nemocnice, tedy se o sebe neumí postarat) je málo. Mne takové kecy přesvědčily o tom, že s lidmi jako Hvížďala, tzn. i s ODS a pravicí nemohu mít nic společného...

Josef 12.1.2010 12:51

Re: Opravdu má Hvížďala sociology za bl*ce?

Pěkně jste mu to nandal.

PROKOP BUBEN 12.1.2010 10:19

JISTÉ JE

ŽE AUTOR OPOMINUL, že to socialistům jaksi vyšlo v otázce radaru, otázce Afganistánu do jisté míry, postoji k k přicházející krizi a jiném, kdežto Topolánek se svým ansáblem vršil jeden omyl na druhou chybu......Volba Klause je toho zřejmým důkazem.....Tím nevyzvedavám RaJského, ovšem je třeba říci, to se mu to nahání preference, když má takového soupeře....

Rambo 12.1.2010 10:04

Ne tak docela

Není to o tom kdo koho nechal vládnout. Pokud ODS nepochopí, že lidem vadí korupce mafiánství a lhaní politiků. Kázání vody a pití vína pak můžete analyzovat horem dolem a nic nevymyslíte. je pravda, že socani to dělají taky ale ODS s nimi soutěží ne v tom kdo je lepší ale v tom kdo je horší. Nutno konstatovat že v současné době se ODS dostala do vedení.

? 12.1.2010 9:41

A to zase nesouhlasím, pane Hvížďalo. Notorický vítěz violeb Mirek Topolánek

a jeho duševní obsažnost z něj činí naprosto dokonalého předsedu a reprezentanta úrovně strany, kterou vede.

Jen tak dál!

jonatan 12.1.2010 9:16

ti mládenci,

vychovaní komunisty, jsou jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou. Zadávit komunistického molocha není v silách současné politické scény, ať se ujme vlády kdokoliv. Celý národ je pod vlivem socialistického myšlení a tak ani volby nemoho dopadnout jinak, než že vyhrají levičáci. Není jiné cesty, než si tu socialistickou bídu vypít až do dna!

KK 12.1.2010 13:04

Re: ti mládenci,

Útěchou nám budiž, že EU jde v našich stopách směrem k centrálně plánovanému hospodářství. Za chvíli k nám budou jezdit se učit, jak pustit tahounům žilou, protože v tom budeme určitě napřed.

Konzerva 12.1.2010 9:12

Střední třída

Takže střední třídu tvoří jen ti, co nepotřebují zaměstnavatele? Takže například i bezdomovci, kteří jsou naprosto free? A naopak schopný manažer nebo specialista s platem 100k+, lékař či právník je socka co volí Paroubka jenom proto, že je zaměstnán? Pane Hvížďalo, jste mamlas :-L

js 12.1.2010 8:24

Zkuste, pane Hvížďalo,

k voličům ČSSD přidat lidi, kteří jsou prozápadní a proevropští a kterým opravdu vadí slavjanofilská a rusofilská politika ODS (kterou do ODStb zavedl Klaus a kterou naštěstí přece jen Topolánek trochu otočil, ale opravdu jen trochu). Koneckonců, byla to ČSSD, díky které, přes odpor Klause a KSČM, je Česká republika v NATO (Zeman) a Evropské unii (Špidla). Podívejte se na příznivce ODS, potažmo Klause, na tomto diskusním fóru - to je samý komouš a rusofil, za všechny jmenuji třeba s. Ivana Nového.

j 12.1.2010 9:18

Re: Zkuste, pane Hvížďalo,

a na svůj klub si vždy pozvou ruského generála, což Zaorálek vždy kritizuje neb nebyl v KSČ.

Astonova Vila 12.1.2010 8:19

Hvížďala dávno není autorita

- jen hloupý a nenávistný žvanil za naše peníze.

js 12.1.2010 8:25

Re: Hvížďala dávno není autorita

Správně, soudruhu.

Pavel 12.1.2010 7:53

Člověk se nechce věřit, kam až může jiný klesnout .......

opravdu jsem Vás měl pane Hvíždalo za novináře, který je apolitický a hlavně spravedlivý. Nic z toho ale již delší dobu nepotvrzujete a Vaše jméno ( rating) zústává pouze na Mladém světě za dob komunismu.

Kecat o druhých a nic nedělat je přešně to, co miluju.

jirkammm 12.1.2010 9:00

Re: Člověk se nechce věřit, kam až může jiný klesnout .......

Milý pane Pavle, a to si má jako pan Hvížďala vyhrnou rukávy a jít makat na stavbu mládeže nebo jak? Víte, on je to novinář, a podle mého docela dobrý novinář. A novináři se holt živí tím, že kecají... a v tomto článku se náhodou docela trefil. Topolánek je sice důvěryhodnější než Paroubek (to zase není nijak zvlášť těžké), ale rozumní voliči potřebují ještě někoho o několik tříd důvěryhodnějšího. Ostatně oblíbenost hulváta Paroubka svědčí o tom, že jsme z toho komunismu ještě zase moc nevybředli, stejně jako urážky, kterými tady pana Hvížďalu častujete (někteří i s tykáním, to by si ani Paroubek nedovolil).

Veselý 12.1.2010 7:27

Zdá se mi to podobně

porovnávám pana Topolánka a Paroubka bez nenávisti k nim. Pan Topolánek dělá chyby už od krajských voleb a ODS s ním. Přece, když strana projede takovým strašným způsobem volby, tak musí mít pud sebezáchovy a něco udělat. Obrovskou chybou pana Topolánka bylo opuštění sněmovny. Politik, který něco takového nezvládne, by se už neměl do sněmovny vracet. Zajímavou změnu jsem pozoroval u pana Paroubka, hodně omezil svou útočnost, asi na radu odborníků pro veřejné mínění. Ale jedna věc mi hodně vadí na všech politických stranách, připomínají mi dinosaury. Volební systém neumožňuje změnu klimatu ve sněmovně, protože politické strany nepustí na volitelné místa nové lidi. Škoda.

Šoumen 12.1.2010 9:50

Re: Zdá se mi to podobně

A proto pane chtějí zakázat Dělnickou stranu, protože ta je nejvíc ohrožuje.

J.B.Marconi 12.1.2010 6:58

Tento článek

je ukázkou toho co se hodí VEŘEJNOPRÁVNÍM VYŽÍRKŮM A ŽVANILŮM. Pryč se stánem podporovanou zlodějnou.

Pozorovatel 12.1.2010 6:20

Hvížďala se cítí nadčlověkem

Pane Hvížďala, arogance, pocit nadřazenosti, pohrdání a bezostyšně jednostranná interpretace faktů, které používáte proti lidem se sociálně demokratickými názory, nepochybně pomůže dalším lidem otevřít oči a orientovat se při volbách do parlamentu. Slušnému a soudnému občanovi nezbývá nic jiného, než volit sociální demokracii a zastavit tyto panské, nedemokratické a pro společnost nebezpečné tendence. 

j 12.1.2010 7:59

Re: Hvížďala se cítí nadčlověkem

Slušnému a soudnému občanovi nezbývá nic jiného, než volit sociální demokracii , no to by ale ČSSD moc hlasů nedostala kdyby je měli volit pouze slušní a soudní třicetikorunáči

Šoumen 12.1.2010 10:03

Re: Hvížďala se cítí nadčlověkem

Až budeš mlaďochu muset ve stáří navštěvovat doktory, tak bych ti přál alespoň poplatek "pro doktora a lékárníka" 300 Kč, ty zarytej antitřicetikorunáči. Vezmi si kalkulačku a spočítej si, kolik musí zaplatit třeba průměrný důchodce za tři měsíce při návštěvě min. 3 lékařů, kde dostane recepty cca 8ks po dvou položkách. A k tomu si připočítej ještě cca 1200 doplatků za léky. Pak třeba možná změníš názor na třicetikorunáče a zjistíš, že u lékařů nemocných přibylo, takže žádná regulace, a u lékárníků zjistíš, jak se kupují nová auta a nové vily. A nezapomeň mě označit jako všichni z ODS za závistivce. Jsem jen toho názoru, že peníze kazí charakter. Jinak tedy poplatky platím, ale štve mě to, protože, když si představím, že Cikrt má tři lékárny, tak se asi nabízí proč se tolik platí lékárníkům, a pro koho byl ten zákon udělán. A k článku: pan Hvížďala je žvanil.

j 12.1.2010 11:04

Re: Hvížďala se cítí nadčlověkem

to souhlasí, že peníze kazí charakter proto doporučuji zrušit důchody. Tady se též počitá  jak rodina s dvěmi dětmi  vydá měsíčně za doktora a léky. Vždy mě ty sumy ohromí, mě kdo má čtyři děti a nic takového neplatím. Asi to bude tím, že zdravě žijem nebo tam nelezeme s každou kravinou, natož abych si nechal od zlobované doktorky napsat každou kravinu. Jinak lékárnici s jejich BMW mě nechávají ledově klidného tak jako mě nechává ledově klidného vaše zdraví a váš stav konta. Každého co jeho jest a co si zaslouží, tak potom i žijí.  

Kritik 12.1.2010 13:52

Re: Hvížďala se cítí nadčlověkem

Hezké. Dokud se vám daří a jste zdravý, jistě si v to libujete. Kdybyste snad nedejpánbůh zestrál a onemocněl, asi byste se na to díval jinak. Vážně je to skutečně humorné, číst tak trapné názory.

j 12.1.2010 14:39

Re: Hvížďala se cítí nadčlověkem

kdo říká, že jsem zdravý? Jen kvůli poplatku si mě ale socani nekoupí

Kuchl 12.1.2010 12:04

Re: Hvížďala se cítí nadčlověkem

Kde ty staré dobré časy jsou ...  Recept za kačku , a špičková péče jen pro vyvolené  ! A vše ZDARMA .