27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
to nema obdoby 26.8.2006 14:10

Re: Plurailtní systém nechceme ?

komunista si neda nic vyvratit to snad vite nejlepe ze sve zkusenosti....a pluralita  a zarucene svobody tu budou jen pokud socani a komanci se nedostanou k veslu...ale s tim uz nemusite souhlasit...Rv>-

Richard iii 26.8.2006 13:52

Nestydatos podle Marxe!

Soudruhu Jičínský, piš do Rudého práva, tam tě budou možná obdivovat. Tady jen konstatujeme, že komunistický zaprodanec zůstane komunistickým zaprodancem i kdyby ho komunisti popravili. Obdivovat Paroubka dokáže opravdu jen zastánce třídní nenávisti, jíž je Paroubek reprezentamtem.

Přesně podle Marxe obrací Jičínský skutečnost vzhůru nohama a přitom tvrdí, že ji staví na nohy. Nestydatost!

Ken 26.8.2006 13:51

Pane Jičínský

Jste dlouholetým poslancem parlamentu a členem ČSSD proto se nedivím Vašemu stanovisku. Nicméně si dovolím podotknout, že se mi zdá právě tou dlouhověkostí v parlamentu velmi skostnatělé. Po volbách, které jasně vyhrála ODS, pan Paroubek vykopal válečnou sekeru. Na to mu ODS odpověděla, že z jednání nevylučuje i Vaši ČSSD. Z vyjádření Vašich představitelů vyplývá, že panu Topolánkovi chcete nasadit psí hlavu, což se Vám zatím nepodařilo. Navíc bych řekl, že svou slušností, trpělivostí a zásadovým jednáním získává více a více stoupenců. A naopak Vaše strana, která je řízena panem Paroubkem a je se svými kotrmelci čím dál tím nepřijatelnější. ODS, byla kdysi nařčena, že je stranou jednoho muže. V dnešní době je touto stranou ČSSD. Je stranou podržtašků a karieristů, kteří se nebojí sejmout lidi, kteří je do funkcí dostali (pan B. Sobotka) a dále pak servilních lidí, kteří odkývají co jim jediný vůdce přikáže. Paroubkova strana, jak ji dnes říkám, je pro mne absolutně nepřijatelná pro její nesvobodnost a spolupráci s KSČM na jakéko-li úrovni.

Orlický 26.8.2006 13:41

Pane doktore, vy si opravdu nedáte říct........

Již jednou jsem vám napsal, abyste se řídil radou Oliwera Cromwella a vy ne a ne !

Tak když už nechcete odejít, tak alespoň nepište. Ale nepište vůbec nic !

Tomas 26.8.2006 13:40

Různé metry pro různé lidi

To mne pořád víc a víc fascinuje, jak rozdílná jsou očekávání spojená s různými osobami. Zatímco u Paroubka se předpokládá, že, bude-li mít příležitost, sestaví prostě nějakou (rozuměj JAKOUKOLI MOŽNOU) vládu naprosto s kýmkoli, komunisty počínaje a ODS konče, u Topolánka očekávají všichni, že bude sestavovat nějakou pravicovou či kvazipravicovou vládu snad dokonce i s nějakým reálným programem. Všechny Topolánkovy ústupky jsou vykládány jako slabost, Paroubkovo lavírování je vykládáno jako mistrný projev politického talentu.

Jičínský to popisuje celkem přesně - všechny Topolánkovy snahy jsou prostě taková celkem zbytečná obtíž, kterou holt musíme přetrpět, než konečně vznikne stabilní (rozuměj Paroubkova) vláda - menšinová, většinová, s komunisty, KDU, zelenými, ODS - to už je celkem fuk. A tak by to mělo být už napořád. Nejdřív si trochu budeme hrát na demokracii a pak přijde konečně nějaký ten pragmatik a řekne: "Tak konec srandy" a vše najednou půjde jak na drátkách. ČSSD je ideově zcela vyprázdněná. Ta strana se redukovala na fan klub JP. Pokud by velký Jirka nedej bože náhle zemřel, onemocněl, nebo se zbláznil (nestalo se jedno z toho už dávno?), skončila by soc. dem. v té vteřině v propadlišti dějin. Tedy socialisté potřebují Jiřího Paroubka, který je jediným smyslem, programem i důvodem existence té strany. Otázka je, zda Jirka Paroubek potřebuje socialisty, vládu, parlament, prezidenta,... Já myslím že ne. Víte pane Jičínský, já mám dojem, že tak, jako je pro vás Topolánek a vůbec celé to dohadování a obecně vzato celá demokracie celkem zbytečná obtíž, jste i vy osobně a s vámi celý parlament celkem zbytečná obtíž pro Jirku Paroubka. Zkuste na to myslet, až se zase budete dnes večer modlit k tomuto bohu českého socialismu.

Adonis 26.8.2006 13:27

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Proč mu ale NADÁVÁTE  a nevyvracíte jeho omyly? Že by to bylo jen proto, že oponovat nesmyslu je nesmysl?

Máme pluralitní systém a svobody snad zaručeny ... Chcete to změnit? My ne :-), ale on by rád! A jak moc...

pavel 99 26.8.2006 13:24

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Pluralitní systém vypadá tak, že při TAJNÝCH volbách ukazují volitelé kontrolorovi hlasovací lístky a volí dle "direkcí"? Tam hledejte toho, kdo to chce změnit. (Ostatně tentýž člověk vyjádřil i snahu omezit svobodu tisku.)

Adonis 26.8.2006 13:21

Zdeněčku, za to, jak jsi zkurwil ústavu tohoto nešťastného státečku,

bys měl spáchat opravdu nechutnou a brutální sebevraždu...:-/

JJ 26.8.2006 13:09

Re: Jak dlouho chce Topolánek šaškovat ?

Vrtale,vrtale;-(

VIK 26.8.2006 13:03

Takové

ptákoviny je nejlépe vůbec nečíst, natož na to reagovat. Autor má sedět v parku na lavičce, sypat ptáčkům a neotravovat.

Mílinka 26.8.2006 12:42

Nezlobte dědečka

OIpakuji se ze včerejška. Čím více bude reakcí na dědečkovy žvásty, tím spokojenější bude, protože reakce svědčí o tom, že jeho počteníčka někdo čte a bere snad i vážně. Vykašlete se na něj, nereagujte a ono ho to přestane bavit. Jinak ho tu budeme mít na NP pořád.

Pete Brich 26.8.2006 12:33

Víko rakve se nadzvedá,

zombie vystrkuje pařát.(Y)

PB

F.Vízek 26.8.2006 12:27

Plurailtní systém nechceme ?

Profesor Jičínský vyslovil jsem názor, se kterým mnozí nesouhlasíte, což je v pořádku.  Proč mu ale NADÁVÁTE  a nevyvracíte jeho omyly? 

Na diskusních stránkách se přece musí objevovat názory RŮZNÉ.  Nebo si máme vyměňovat stejné názory? 

Máme pluralitní systém a svobody snad zaručeny ... Chcete to změnit?

vrtal 26.8.2006 12:21

Jak dlouho chce Topolánek šaškovat ?

Autor vcelku reálně popsal povolební situaci. Pan Topolánek zřejmě přednostně řeší osobní záležitosti a státní zájem je mu šum a fuk. Proč ztratil 2 měsíce z nereálnou stovkovou koalicí ? Proč si pořád myslí, že prosadí program ODS bez podpory ČSSD ? Jeho strategie (pokud vůbec nějakou má) nikam nevede. Jak dlouho tady chce ještě šaškovat ? Nejlepší řešení tady navrhnul Kalousek, ovšem kvůli primitivnímu antikomunismu svých členů neuspěl, i když KDU dostala možnost maximalizovat mizerný volební výsledek a plnit velkou část svého volebního programu. Přitom byla v mnohem lepší pozici než před volbami, kdy byla převaha KSČM a ČSSD. Pánové z diskuze, neberu Vám Vaše názory, ale alespoň je podávejte slušně. Jinak jste horší než oni.

Honza 26.8.2006 12:09

Podivná konstrukce

Názor pana Jičínského mi připomíná obhajobu otcovraha a matkovraha, který jako polehčující okolnost uvádí, že je sirotek. SocDem nejříve udělá vše proto, aby žádná vláda nevznikla, a potom kritizuje nejen to, ale i postupné kroky, které měly vést k nějakému výsledku (a byly udělány pouze proto, že na nic jiného nechtěla přistoupit). Pánové by měly opustit svůj uzavřený svět a vydat se mezi lod obecný.

moskytos 26.8.2006 12:00

dost jičínského a podobných rozumbradů

odstoupit by měl především Jirka,,Quinby''Paroubek který se zoufale snaží udržet u korýtka aby nevypluly na hldinu ohavné průšvihy jeho vlády.Proč se asi nejvíc bojí nového budoucího ministra vnitra? Vždyť ta provázanost špiček čssd s gangstery nikdy nebyla průkaznější...

Zoran 26.8.2006 11:54

Jičínský se zbláznil. Anebo je to jenom stařecká demence ?

Elias 26.8.2006 11:50

Je to pěkný, že sem dáváte taky názory socanů

ale kurňa vyberte aspoň nějakou kapacitu, nebo snad chcete říct, že tenhle senilní dědek, co posledních 17 let očividně strávil na Marsu, je výkvět mozkovýho trustu ČSSD?

kv 26.8.2006 11:48

-

Co to je za blitky?Proč tady tisknete tyhle bolševický bludy?

R 26.8.2006 11:25

Musí to být strašná práce

takhle účelově vypocovat jednostranné účelové články. Nechtěl bych se takhle živit.  Anebo je autor tak zblblý, že nedokáže uvažovat s reálně.

rozlobený 26.8.2006 11:12

Re: pane jičínský,

protože je ze stejné bandy které jde jen o to samé.Jejich myšlení je založeno na nejhorších lidských vlasnostech : závist , lži, zloděja. Nemohu pochpit, že tolik mých spoluobčanů s stotožňuje smyšlením takových gaunerů

Ladislav N. :-))) 26.8.2006 11:06

Von se dědek Jičínskej už dočista zbláznil?

;-O Neměl by odstoupit Paroubek?  8-o

Vodák 26.8.2006 10:52

Re: Jičínský by měl jít do starobince!

Jičínský je bolševik nejhrubšího zrna a  nikdy nebojoval proti komunismu.. Jeho účast a bohužel nebyl sám, byla ostudou disidentů a jejich hnutí zdiskreditovala. I demokracie by měla mít své meze. Takoví lidé jako Jičínský nemají morální právo se k něčemu vyjadřovat. Ještě tady chybí soudruh Vízek. aby byla stránka zaplevelena tak jak soudruzi potřebují.

packaj 26.8.2006 10:51

Děkuji NP že dává Jičínskému prostor

Je to důležité abychom věděli kdo/co je ČSSD, jaké je její smýšlení a mohli se toho vyvarovat.

Ben Rogers 26.8.2006 10:50

Soudruh Jičínský...

...je diluviální příšera z říše čtvrté dimense. V temnotě věčné příšero zůstaň!

Jan Málek 26.8.2006 10:48

Jičínský??????????

To prase komunistický už mělo být dávno utraceno;-O!!(Y)

divana 26.8.2006 10:31

pane jičínský,

proč jste e neozval po povolebním projevu paroubka? proč se neozýváte při protiústavnímu počínání při NEhlasování v parlamentu? proč ve vaší straně je zakázána diskuze?

to by mě zajímalo a ne co má dělat někdo z jiné strany než kde jste vy!

Malý Aston 26.8.2006 10:16

Jičínský by měl jít do starobince!

Po rovnováženém výsledku voleb,kdy ČSSD a KSČM mají 100 poslanců,bolševiků jako je Jičínský,musí vládnout bolševik Paroubek.To je celé co nám pan Jičínský,disident,bojovník proti komunismu ale nositel její ideologie napsal. Napsal to pěkně,krátce a výstižně.Já se domnívám,že musí hrozně duševně trpět. Jedna polovina mozku mu říká že bolševik je škaredý a druhá polovina mozku,že je krásný.Já se domnívám,že vzpomíná s láskou na politická školení v KSČ,na mladé soudružky,jak jim po večerech dává privátní hodiny,zejména jazykové a tak mu ten socialismus,který budoval,který prosazoval a který ho na nějakou dobu ukryl mezi disidenty tak přirostl k srdci,že se té ideologie ne a ne zbavil.Může mi někdo vysvětlit,kde bere sílu Jičinský,Havel,Ruml a ostatní vyvolení,bojovníci proti režimu do roku 1989,že dnes v roce 2006 zase chtějí jeho návrat?Jak jim spojenectví s KSČM jde k duhů? Já se domnívám,že oni byli a zůstanou věčně bolševiky,jako ten jejich Lenin,který je také věčný.

StandaT 26.8.2006 10:15

strážce ústavy

Když se objevil na NP tento článek od hlídače čistoty ústavy, čekal jsem, že si přečtu o tom, jak dva politici pečou vládu, zatímco president jmenoval premiérem třetího. Místo toho jsem si opět přečel, jak to ten přetí dělá blbě.

Jičínský ukazuje, kam vedou znalosti bez obyčejné slušnosti, která umožňuje, aby se vzdělaný člověk mohl stát autoritou i mimo rámec vyznavačů kultu, který sám aplikuje. Jinak bychom si mohli taky přečíst od pana profesora nějaký článek o chování jeho bosse při návštěvě presidenta Putina nebo o tenkrát ještě skoroministrovi zdravotnictví.

Účelovost psaní soudruha Jičínského je skutečně adrenalinová. Nicméně vulgarismy nebude číst on, ale my.  Kvůli tomuto ideologiskému monstru nemá cenu si NP zaneřáďovat. Kromě toho, že mě to nebaví přeskakovat i proto, že to vyznavači kultu využijí jako střelivo proti nám samým. Pokud to fakt nejde použijte prosím, jednu z těch výmluvných ikonek. Jde o nás, ne o něj.

vládík 26.8.2006 10:12

A co partner v diskusi

Snad by stálo za to zmínit i ostatní hráče. Zejména Paroubka s jeho jednoznačnými postoji - pro danou vteřinu.

Chápu: bylo psáno v okamžiku, kdy jste se cítili vítězi. A váš článek chápu tak, že arogance vítěze není v ČSSD pouze Paroubkovou vlastností (viz vyhlášení výsledků voleb). Že i vy jste si chtěl vychutnat "vypití porážky do dna".