27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Dodo 26.8.2006 18:11

Re: Re: soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

Lepší by bylo ho vsoukat do pánského!:-D

Dáša 26.8.2006 18:09

Soudruh z padesátých let!

Jičínský, jičínský,? Není to ten sodruh, co nám vyškvařil komunistickou Ústavu? To se nedivím, že se mu nelíbí férové jednání Topolánka. Jeho rodná strana i strana růžových přátel strouhá mrkvičku. A není jim nic platné, že je kočíruje Paroubek jak buldozer! Hnusné jednání, hnusný charakter!

Jyrka 26.8.2006 18:02

Panebože kde tohle

bolševicko komunistické moudro neustále bere tu drzost říkt kdo má co dělat a jak si máme vykládat ústavu kterou spolutvořil ? Proč už není zalezlej někde v domově důchodců kam patří ?

ginANDtonix 26.8.2006 17:53

Re: Vše špatné k něčemu dobré

Vyborne pane kolego, velice pekne receno. Po Kalouskove obratu to na chvili vypadalo, ze politici proste neznaji zadny limit v tom jak nizko lze pri boji o moc klesnout. Nakonec to ale vypada tak, ze zde mame strany, ktere jsou schopne dlouhodobejsiho pohledu na politickou scenu. A jaka je strategie dlouhodobeho uspechu?

V narode, ktery v poslednich 2 volebnich obdobi uvykl tomu, ze politicka reprezentace udela cokoliv pro ziskani okamzitych politickych bodu a klesne libovolne nizko, v tomto narode najit politiky, kteri zasadove stoji za svymi sliby a jednaji slusne, to je jako andelske zjeveni! A lide to vidi a lide to oceni.

Mam za to, ze ac dojde k precasnym volbam, anebo k puci komunistickych stran, ktere uchvati vladu na dalsi obdobi, pri dalsi prilezitosti lid rude zmetky smete. A to bude mnohem hlubsi vitezstvi, nez se dostat hned ted do vlady.

jirka.s. 26.8.2006 17:51

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

Tebe bych chtěl mít jednou po ruce. To už mi také zkusil říct jeden městský policajt a jeden ožralý učitel, že jsem starý komouš. Jenom to, že se mi udělalo velice rudo před očima mne zřejmě zachránilo před správním řízením na MÚ.

jirka.s. 26.8.2006 17:47

Re: A co tak 2000 slov?

Tak jak to uděláme, soudruhu Vízku? DOZVÍM SE KONEČNĚ, JESTLI JSI TĚCH 2000 SLOV PODEPSAL NEBO NE?

Jak vidím, máš potřebu se vyslintnout všude kam doprskneš, ale na jednoduchou otázku  nejsi schopen odpovědět ANO -NE. Dočkám se do půlnoci?

ginANDtonix 26.8.2006 17:34

Topolanek to zase tak zle nedela

Jedine co mohl delat lepe je vystavovat na verejnost destruktivitu Soc.Dem. pristupu. To, ze nechce delat kompromisy proti Paroubkovi, mozna povede k tomu, ze nebude premier na dalsi volebni obdobi, ale je to dlouhodoba investice. Dalsi volby totiz zcela jiste vyhraje (at predcasne, ci jine) a z dlouhodobe perspektivy lide budou vnimat predevsim to, ze tady je konecne nekdo zasadovy, ktery stoji na svych slibech (podobne jako Bursik - ten to taky dlouhodobe vyhrava).

Takze mili Stalinisti a Paroubkisti, klidne si stujte za svym vudcem. Budte k nemu shovivavi, promijejte mu jeho chyby i podlosti, tleskejte mu a libejte mu rit. Jak to tak vypada, Paroubek ma jenom dve moznosti: snizit se k totalne nizke podlosti ktera ma blizko nejakemu komunistickemu puci a nebo jit do haje zeleneho nekde na Vysocine a pripojit se ke svemu kolegovi ze dna zumpy na politickem hrbitove.

A tato situace je tu diky panum Topolankovi, Bursikovi, tez lidovcum s vyjimkou pana Kalouska! Tomu ja nerikam neuspech.

Vašek 26.8.2006 17:32

Soudruhu Jičínský,

proč také nezkritizujete zcela flagrantní porušování ústavy ze strany socdem poslanců? Neslibovali náhodou, že budou jednat v zájmu všeho lidu a ne pouze v zájmu ČSSD? Neslibovali též, že budou hlasovat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí? A teď si bez jakéhokoliv odporu nechají nařídit, aby odevzdali své hlasovací listky, protože jim váš guru nevěří? Bohužel, už to vypadá tak, že jediné povolené vědomí v ČSSD je vědomí Jiřího Paroubka. A co je to svědomí, o tom nemají poslanci ČSSD, včetně Vás soudruhu Jičínský, ani tušení.

Danda 26.8.2006 17:23

Re: soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

Pošlete tohoto kabátníka Jičínského do damského přirozéní........Topolánek má do důchodu ještě daleko. Lepší by bylo ,kdyby tenhle  soudruh Jičínský uvolnil místo mladým politikům. On ať si zajede do Pelhřimova podívat se na krematorium...

pidra 26.8.2006 17:09

Re: Pane doktore, vy si opravdu nedáte říct........

hlavně ne ústavy

huhu 26.8.2006 16:56

Re: soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

není jen 100:100, ale 3K dostala o 200.000 hlasů více nežli ksčssd

huhu 26.8.2006 16:55

soudruh Jičínský taky předkládá svůj hlasovací lístek ke kontrole

a žvaní o demokracii. Takhle ne soudruhu Jičínský ! :-D Jinak Paroubek prohrál, kromě komunistů nikoho nemá a volby čssd nevyhrála. Legitimně pověřuje prezident Topolánka a ten vládu sestaví, čssd nemá co nabídnout, kromě vlády s komunisty...a to tedy ne ! 40 let stačilo.

tinkturak 26.8.2006 16:49

Dotaz

Ten Jičínský je fakticky tak blbej, a nebo to na nás jen hraje a psal to jako hustou ironii?8-o

CYRIL 26.8.2006 16:36

Vše špatné k něčemu dobré

Situace kolem sestavování vlády je nepříjemná a asi nás všechny bude stát spoustu peněz. Na druhé straně něco přinese. Mně přinesla poznání, že Sociální demokracie je "Strana organizovaného zločinu", zametající pod koberec zlodějny prvního řádu, bojující za udržení koryt, aby se nedalo rozkrýt jejich rozkrádání země v předchozích 8 letech. Chování pana Paroubka je naprosto totožné s jednáním Gottwalda a dalších komunistů v roce 48, jak je znám z filmů a týdeníků. Volil jsem ČSSD jednou. Už to nikdy neudělám. A znám spoustu lidí, kteří se rozhodují v těchto dnech stejně jako já. ČSSD se drze a arogantně spolčila s komunisty, stala se stranou "jednoho muže", stranou kryjící podvodníky a zloděje ve svých řadách (kausy Kraus, Hojdar atd.). Je to strana, drze okrádající podnikavé a pracovité a spoléhající na podporu lenochů a neschopných. Možná to ještě nějakou dobu bude trvat. Nakonec ale musí dojít k novým volbám. A pokud skutečně není většina tohoto národa stejně hloupá a naivní jako v roce 1948, odskáče si to Vás führer a s ním celá ČSSD dost tvrdě. Váše plivání a shazování pana Topolánka je odporné. Nesaháte tomu politikovi ani po kotníky. Samozřejmě, že se mu nedaří za stávající situace sestavit vládu. Pokud jedná se sebrankou kolem Paroubka, nená nikdy šanci. Ale lidé to vidí. A budou se podle toho chovat při příštích volbách. Ještě nikdy jsem nevolil do senátu. Teď poprve půjdu a budu při všech volbách podporovat ODS. Abychom se konečně zbavili lidí, jako jste Vy a Paroubek.

Zdeběk Kříž 26.8.2006 16:30

A proč?

Komanči mají jen 100 hlasů a to jim na vládu nestačí.... .

fafni 26.8.2006 16:30

Re: Užívejte si ....

Jeho duchod by mel byt preveden na stribro,roztaven a nalit do hrdla/jemu/

karlikblazek 26.8.2006 16:26

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

Snůškou drzosti a oplzlosti je především článek. Považujete-li tyto chlísty na hodny polemiky, pak můžete seriozně polemizovat i s názorem že autor je rudý zmrd. Nevidím v tom rozdíl.

fafni 26.8.2006 16:25

Re: Re: Plurailtní systém nechceme ?

pluralitni system predevsim nechce autor ustavne zakotvene vedouci ulohy KSC.A odkdy drive soudruh,dnes pritel Jicinsky a jeho sef Paroubek dovoli mit nekomu svuj nazor.

Darja 26.8.2006 16:12

Užívejte si ....

Vážený pane,

užívejte si důchod a přestaňte se točit ve sněmovně.

vrtal 26.8.2006 16:04

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Tak proč tady nediskutujete ? Takovou snůšku drzosti a oplzlosti jsem dlouho nečetl. Snad si pan Jičínský může napsat svůj názor ? Vaše názory mi nevadí, ale proč ta forma ? Když si myslíte, že pan Topolánek si počíná skvěle, tak vysvětlete proč.

karlikblazek 26.8.2006 16:03

Re: Chcípni bolševiku

Ano, tak nějak to cítím, jen jsem nevěděl jak to vyjádřit.

vrtal 26.8.2006 15:57

Re: Re: Jak dlouho chce Topolánek šaškovat ?

Protože polovina voličů je levicových. ČSSD, KDU-ČSL a KSČM mají k sobě programově mnohem blíž než ODS ke KDU-ČSL. A zelení ? Ti jsou u nás umělým produktem médií, nebýt milionáře Bursíka jsou také vlevo.

horduch 26.8.2006 15:48

Re: Jak dlouho chce Topolánek šaškovat ?

uveď mě jediný důvod ,proč by pravice měla ustupovat

kako 26.8.2006 15:30

Ty rudej zmrde,

ty kdyby měl protektorát ústavu tak si byl pod ní podepsanej. Ty legislativní Benedeku, buď rád, že Hašek je na pravdě boží. Ten by si s tebou vytřel prdel !!!

honzak 26.8.2006 15:29

je opravdu nutné

poskytovat tomu rudému dinosaurovi prostor pro jeho marxistické kydy?

horduch 26.8.2006 15:22

dnes je 26.

ten článek vyšel 25. takže ta červená  k.....a  už 23. musel vědět , že je to upečené s Kalouskem., a to vesele jednali s ODS.Svině prolhané

ladislav 26.8.2006 14:56

Re: Plurailtní systém nechceme ?

Pane Vízku, těžko můžete očekávat diskusi od fanatických pravičáků,kteří ještě nedávno byli fanatičtí levičáci. A až přijdou Číňani, budou to zase oni,kteří budou křičet "Žlutá je dobrá a nejlepší" Prostě takový lidský odpad, myšlenky se štítíci.

Jediný pověřený a odpovědný je Topolánek.Výsledek jeho dvouměsíční práce - NULA. Jičínský má naprostou pravdu. Kdo to nechce vidět, je HŇUP.

Jirka 26.8.2006 14:55

Chcípni bolševiku

penzista 26.8.2006 14:32

Další projev grafomanie a debility senilis šibala Jičínského

který už ztratil jakoukoliv soudnost. Hlavně, že mu (Rudé) Právo za jeho bláboly platí. :-/

ty vrtaku 26.8.2006 14:11

Re: Jak dlouho chce Topolánek šaškovat ?

vrtale.....Rv