29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

POLITIKA: Tlustý podraz

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Simon 8.9.2008 9:20

Psal to moc brzy

Je videt, ze autor clanek psal pred tim nez videl reportaz TV Nova, jinak by nic takoveho napsat nemohl. Neni chyba reporteru ze Morava po nich ty fotky chtel. Ano, Tlusty se chova jak odkopnuta milenka co se chce mstit, ale Morava se choval jak hajzl co se snazi dostat na spoustu lidi nejake svinstvo a pak je vydirat.

A Watergate? Pry s vedomim FBI???Ten jeden agent co tajne predaval novinarum informace, v garazich tak aby se to jeho nadrizeni nedozvedeli, tomu rikate s vedomim FBI??? To uz je fakt moc.

I-Worm 8.9.2008 10:02

A nebo ho podmazal Paroubek?

třeba mu Paroubek zaplatil, aby napsal něco hodně blbého, co ještě víc zostudí ODS!

coze 10.9.2008 0:46

Re: Psal to moc brzy

proc

Vocílka 8.9.2008 9:06

Hurá!

Ano souhlasím s panem Bartoněm. Je za tím vším Paroubek a Rath. Morava by se měl zastřelit a v dopise na rozloučenou napsat, že ho k tomu všemu Paroubek s Rathem donutili.

Zebra 8.9.2008 9:05

Celkem nic nového pod sluncem,

přesto mě některé deficity českých politických špiček nepřestávají vyvádět z míry. Např. deficit, resp. rovnou absence úsudku, mravnosti a vychování, tak dokonale patrný/á z jednání toho přerostlého děcka Moravy. Dtto u lidí, odpovědných za jeho prosazení do zákonodárného sboru vlastní země. Nebo tragický deficit téhož plus naprostá ztráta soudnosti obtloustlého Tlustého, lezoucího v před kamerou a foťáky do vany s narafičenou děvečkou. Jsem línej to googlovat, ale pokud vím, tak ten chlap je ženatej a má snad i děti. Co jím prokrista řek, pokud se ho na tu šaškárnu zeptaly ?

A co ty cynický šíbři uvnitř a okolo našich zákonodárců a vládců, odhalující slovníkem páté cenové skupiny vlastnictví a shromažďování sviňáren ze všech možných žump, ve kterých se tyto vyskytují.

No a last but not least, pisálkové vzor Bartoň 08, účelové a pinoživě tu přifukující, tu odpouštějící probublaná svinstva podle toho, kterou barvu mají nastavenou na svých stranických brýlích.

promirul 8.9.2008 8:42

Tlustý

Pane Bartoň,zmlkněte,čouhá vám sláma z bot a žvaníte přespříliš páté přes deváté.

Lucka 8.9.2008 8:41

Může to mít i naprosto jednoduché řešení...

Ale přeci každý, kdo je trochu všímavý, pochopil, že Tlustému nešlo o nic jiného, než jak zamaskovat fakt, že již jisté fotky s ním a nějakými děvami existují. jak jednoduchý plán, nechat vyrobit pod dohledem naivních novinářů další fotky, již naschvál, a kdo potom ještě bude mít zájem zkoumat, které fotky jsou "vyrobené" a které opravdu kompromitující? No přeci nikdo, už nad tím všichni mávnou rukou, kdoví, jak to doopravdy je, on to třeba zinscenoval všechno!?Co jsou tedy "fotky z Mrázkova archivu?" Já osobně už tedy nemám náladu o Tlustém slyšet cokoliv, ten člověk je už pod čarou, a přičinil se o to sám, je naivní jak z druhé třídy obecné a mnozí mu na to skočili... Tak to vidím já, a zdá se mi to pravděpodobné. Topolánek v tomto případě nemá roli žádnou, byť ho zrovna neadoruji :-( , Tlustý si vystačí s blbostí sám....

I-Worm 8.9.2008 8:50

Re: Může to mít i naprosto jednoduché řešení...

a hypnózou přiměl Tlustý Kroupu, aby ho Kroupa Tlustého kontaktoval! Schází vám tam ještě igelitka, ve které přinesl Tlustý Kroupovi několik desítek milionů odměny...

soudruh tovarnik 8.9.2008 8:53

Re: Může to mít i naprosto jednoduché řešení...

Taky varianta.

čtenář zdrojů 8.9.2008 8:57

Re: Může to mít i naprosto jednoduché řešení...

Fotky z Mrázkova archivu, jsou fotky "Tlustého s prodejnými ženami", co má doma v šuplíku Dalík. Mrázkům archiv je ten archiv, že kterého citovala i Kubiceho zpráva, když bylo potřeba sestřelit před volbama socany. Myslel jsem si tedy, že Mrázkův archiv je v šuplíku na ÚOOZ. Asi jsem se spletl, nebo jsem možná nepostřehl, že Dalík mezitím nahradil Kubiceho v čele ÚOOZ. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit, jak se Mrázkův archiv dostal do Dalíkova šuplíku.

P.S.: termín "Tlustého s prodejnými ženami" jsem musel napsat takto, protože když jsem citoval Dalíka, nejvyššího rádce našeho premiera, cenzor na Psu to nepustil ke zvěřejnění.

kopec 8.9.2008 10:04

Re: Může to mít i naprosto jednoduché řešení...

Lucko , pokousite se delat z Tlusteho naivniho blba.Ovsem sama naivni hlouposti primo kynete.Tlustemu slo o to,  zamaskovat nejake choulostive fotky?! V ktere dobe zijete?  Co to je dnes choulostiva fotka? To platilo jeste pred sto lety, ze  za objeveni milenky rezignovali politici,eventualne se zastrelili. Dnes, kdyz ma oficielni milenku  prezident  a ministersky predseda protahl svoji kubenu az do parlamentu a tam ji zajistil jeden z nejvyssich moznych prijmu? Jak spravne poznamenal Dalik, takovych fotek ma miliony. Jeste k tomu ve virivce a v plavkach!!!   S  takovou fotkou neprinutite dnes poslance aby se zacervenal , ne tak aby hlasoval pro vas. Jo, kdyby se tak Tlusty nechal vyfotografovat s Paroubkem v hotelu nejakeho byvaleho StBaka, to by bylo jine kafe a stranicka pokladna ODS by vubec nesetrila.

vlastni kauze Morava chci poznamenat: zatim jsme tu zumpu jen nasli,ale neotevreli.Stane se tak, az pujde ODS od valu.To bude smradu! 

hulwat 8.9.2008 10:50

Re: Tebe střelil do hlavy kdo?

Napsals kopec blbostí! :-D

I-Worm 8.9.2008 11:17

Re: Re: Tebe střelil do hlavy kdo?

no jasně, "ODS půjde od válu" ! Kdepak, Dalík už shání hlasy socanů pro hladování o důvěře!

kopec 8.9.2008 11:34

Re: Re: Re: Tebe střelil do hlavy kdo?

nebojte se , urcite je nesezene.Tentokrat budou hlasovat pro pad vlady i Melcak s Pohankou a jine politicke mrtvoly.

PJK 8.9.2008 11:50

Re: Re: Re: Tebe střelil do hlavy kdo?

Nebojte, ti hladovat nebudou. ;-)

Lucka 8.9.2008 15:50

Re: Re: Může to mít i naprosto jednoduché řešení...

Já se vůbec "nepokouším udělat z Tlustého blba" - trefil jste to poměrně výstižně, on ze sebe toho blba docela snadno a dobrovolně udělal sám,  a ještě se rozhlíží, jestli všichni viděj, jak je dobrej ;-P Fakt, vaše argumentace je Boží ;-D . O Moravovi se teď nezmiňuji, ten se taky pěkně odboural zcela sám. Ještě by se měl odporoučet ten Tlustý a bude to vyřešeno, je to naprostý ubožák .

A nesemílejte kvůli jednomu prďolovi do toho hned všechny kolem, je to prvoplánové.....

soudruh tovarnik 8.9.2008 8:39

Je jiz tradici, ze poslove prinasejici spatne zpravy byvaji popravovani

Nevim, neznam ho, ale jak to na mne pusobi, mam dojem, ze soudruh Tlusty to mysli mozna i uprimne a ze je spis takovej momentalne zaostalej, inteligenci nekde na urovni Topolanka, ale na rozdil od nej mozna nebude svine, ale jde mu o tu jeho vec. Ten program co vypracoval je sice naprosta volovina, ale on do toho dal vsechno, veri tomu a je ochotnej se za to poprat. To ne nem leze i ocenit. Rohodne je mi to sympatictejsi, nez ty svinarny, co delaj jeho soudruzi Dalik a Topolanek. Nebo Tluchor, poctivec to od pohledu. Toz tak. Myslim, ze v ODS bude mit IQ nad stovku pouze hrstka lidi a ty ho vyuzivaj pouze k tomu, jak vochcat vsechny vostatni a nakrast si co nejrychlejc co nejvic. "Reformy", ktery na nas prichystali budou pruserem pro vsechny, ale nejvic to bohuzel vodskacou lidi jednodussi. Vzhledem k tomu, ze po tom vsem co jsme s ODS zazili uz je snad muze volit jenom blbec ( nebo svine, ale verim, ze svini zas tolik mezi lidma neni), trosku to tem blbcum preju - budou mit co chteli.

promirul 8.9.2008 8:52

Re: Je jiz tradici, ze poslove prinasejici spatne zpravy byvaji popravovani

SOUDRUH TOVÁRNIK -Pane,jak se hluboce mýlíte,znám Tlustého osobně z doby po převratu a mohu říci,že je to velice inteligentní,slušný a schopný člověk.To co se děje nyní v ODS tomu vy osobně nerozumíte,protože jste právě ten jednodušší typ a slušnost vám schází úplně,což to potvrzuje.Oni se smaží ve vlastní šťávě a myslím,že Klaus měl kdysi pravdu v tom co řekl o Topolánkovi.

soudruh tovarnik 8.9.2008 9:04

Re: Re: Je jiz tradici, ze poslove prinasejici spatne zpravy byvaji popravovani

Souhlasim s Vami v tom, ze bude slusny, taky mam z nej takovy dojem. Co se tyce inteligence: clovek ktery se proslavil tim, ze neumi ovladat mobilni telefon a obvini z toho tajnou sluzbu, nebo vstoupi v roce 89 do KSC, nebo "vymysli" danove priznani na jednu stranu A4 tak ten nebude mit s inteligenci mnoho spolecneho.(vyplnoval jste nebo videl jste alespon nekdy jak vypada danove priznani v nejake civilizovane zemi?)

Take mate pravdu, ze budu asi jednodussi typ, protoze tomu co se deje v ODS opravdu nerozumim. Z me jednoduche perspektivy z toho mam pouze dojem, ze se jedna boj o moc a udrzeni vlady za kazdou cenu, bez ohledu na nejake zakony nebo nebo nedejboze demokracii a v te dobe rozkrast (pardon rozprivatizovat) co jeste de. Ale jak rad bych jednoho dne zjistil, ze jsem se mylil, a ze tem panum nahore jde pouze o blaho lidu.

S Vasi posledni vetou rovnez souhlasim, a Klaus mel urcite pravdu.(alespon v necem)

lída 8.9.2008 9:07

Re: Re: Je jiz tradici, ze poslove prinasejici spatne zpravy byvaji popravovani

To, že pana Tlustého znáte osobně není zárukou, že to je slušný člověk, protože ani Vás osobně zřejmě tady nikdo nezná. Mám kolegu, který ho též osobně zná a nemůže mu přijít na jméno. Já osobně si o něm myslím, že většího podrazáka a kariéristu si neumím představit. Také jeho aktivity ať už v Konsolidační agentuře a dalších nevypadají zrovna důvěryhodně. Navíc si myslím, že umí velice dobře vše překroutit a využít ve svůj prosěch, jedním slovem pro mne je to člověk naprosto nedůvěryhodný, v politice již dávno nemá co dělat a měl by se s tím urychleně smířit, protože příště se již do poslaneckých lavic nejspíš nedostane. To co si myslí pan Klaus o Topolánkovi ani tak pro mne není směrodatné, protože co ten člověk už vypustil do éteru např. o klimatizaci a dalších, to je opravdu těžko pochopitelné obzvlášť pro lidi, kteří o tom skutečně něco ví. Navíc Klaus je zjevně přesvědčen o své výjimečnosti a osobně už z principu nafoukané a namyšlené lidi potažmo jejich myšlenky  neberu.

soudruh tovarnik 8.9.2008 9:18

Re: Re: Re: Je jiz tradici, ze poslove prinasejici spatne zpravy byvaji popravovani

No a nejdou ty skody, ktere s. Tlusty napachal vysvetlit jeho nezmernou blbosti? Treba byl jenom navedenej...ale v jadru je poctivej. Ne?

Luděk 8.9.2008 8:35

Mafiáni a lháři - odchod

Nevážený autore,uvědomte si,že jste se postavil na stranu lidí,kteří neváhají pro udržení své moci provádět jakékoliv špinavosti.Metody používané ODS v politice jsou vhodné leda pro boj mezi zločineckými a mafiánskými klany.ODS od uchopení vlády po posledních volbách se drží jen tímto způsobem.Vydírání,korupce,lži ,styl ,kdy zloděj křičí chyťte zloděje-toho všeho jsme svědky už dva roky.Navíc útoky na nezávislost justice a policie,jak ukázal případ Čunek.Tlustý byl ještě nedávno politickou špičkou ODS,jeho členství v KSČ nikomu v ODS nevadilo.Nyní je psancem,jen proto,že si chce udržet své názory na provádění reforem a nebojí se Topolánka ani jeho poskoků.Topolánek bude po skončení svého působení v politice odstrašujícím příkladem,jak by se politika v parlamentní demokracii nikdy dělat neměla.Václav Klaus měl pravdu,když napsal bezprostředně po jeho zvolení do čela ODS,že se stala velká chyba,že je to člověk prázdný a falešný.Jestli si ODS zachová aspoň základní pud sebezáchovy,zbaví se Topolánka,Langera,Dalíka a podobných týpků na nejbližším sjezdu.

Paťa 8.9.2008 8:46

Re: Mafiáni a lháři - odchod

Taktéž se dá psát o opozici. Je jen otázkou fandovství k té či oné partě.

Já z celé aféry poznal jediné: Reportéři zinscenovali provokaci, Tlustý jim byl ochoten v tom pomáhat a nachytal se na ni jen a pouze Morava. Vše ostatní byly jen spekulativní doměnky, které se ovšem dají použít v politickém zápase.

Je to vyloženě pokus o politickou manipulaci!

Redy 8.9.2008 10:31

Re: Re: Mafiáni a lháři - odchod

Jenom malá poznámka: Žádný slušný člověk se na takovou provokaci nenachytá právě proto, že je slušný. Není to tedy žádný pokus o politickou manipulaci, ale o zviditelnění českého politického hnojníku.

Sam Křepelka 8.9.2008 7:50

stranický úkol byl splněn moc brzo

Stranický úkol, který dostal autor článku, byl splněn moc brzo. Je evidentní, že byl napsán před večerním vysíláním TV NOVA. Ale to je přece jedno, mouřenín koná to, co mu vrchnost nařídí ! A občas se chybička vloudí !

Ašek 8.9.2008 8:13

Re: stranický úkol byl splněn moc brzo

Tak každý kdo má svůj nazor dostal stranický ukol.Ty seš tak blbej že mužeš byt ve všech stranach světa najednou.Podej si s Tlustym ruku.

I-Worm 8.9.2008 8:30

Re: Re: stranický úkol byl splněn moc brzo

blbej je spíše ten, kdo ví, kdy budou zveřejněna fakta, ale názor si udělá ještě před jejich zveřejněním. Podej si s Moravou ruku.

Paťa 8.9.2008 8:38

Re: Re: Re: stranický úkol byl splněn moc brzo

Vida! A já žil v domění, že názor se utváří průběžně v ději. Tedy že mám názor i před doložením faktů i potom a průběžně jej měním podle získaných dalších informací. Vy budete z jiného těsta. Vy máte svůj názor definitivní od počátků až do konce. Další nová fakta s vámi nehnou.

No, aspoň máte klid. Máte to pěkně uspořádané podle svých představ.

I-Worm 8.9.2008 8:42

Re: Re: Re: Re: stranický úkol byl splněn moc brzo

přečtěte si co jsem napsal pořádně. Pak uvidíme, zda jste skutečně schopen svůj názor měnit.

Paťa 8.9.2008 8:50

Re: Re: Re: Re: Re: stranický úkol byl splněn moc brzo

Přijměte omluvu prosím. Jsem byl nějakej zbrklej. Příště se budu snažit dát si bacha s reakcí. ;-(