19.5.2024 | Svátek má Ivo


Diskuse k článku

POLITIKA: Tlustý podraz

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hulwat 8.9.2008 11:01

Re: Vaším

Hraješ si z kačenkou nebo s pindíkem?

hulwat 8.9.2008 11:01

Re: Re: Vaším

"s"

M. Zima 8.9.2008 13:44

Raději s Kačenkou

jirka.s. 8.9.2008 15:55

Re: Raději s Kačenkou

Jojo, jedna taková úchylačka se tady občas vyskytuje! :-(

franta 8.9.2008 10:17

Ať už je to jak chce

neměla by i zde platit presumpce neviny jako u soudruha Čunka ?

franta 8.9.2008 10:13

Pane Bartoni

když tak všechno víte, měl byste nám ještě vysvětlit jak je to možné, že tytéž fotografie už měl pan Dalík a k čemu je asi potřeboval ?! Pokud nešlo o přípravu k vydírání, nabízí se jen vysvělení že i s Moravou jsou to úchylové, kteří rádí šmírují tlusté chlapy ve vaně !  A také nám vysvětlete, jak je soudruh Tlustý přinutil, aby se o ty fotografie vůbec zajímali.

I-Worm 8.9.2008 10:16

Re: Pane Bartoni

Tlustý by měl teď Dalíkovi zaplatit odškodné, že mu ty fotografie zveřejněním znehodnotil!

Johnny 8.9.2008 9:53

Když dva dělají dotéž, není to totéž

Pan Bartoň správně poukazuje nato, že Tlustý vstoupil do KSČ, aby se dostal na stáž do USA a tím zpochybňuje jeho charakter. Chtěl bych ho upozornit, že jedni z nejpravicovějších novinářů na naší mediální scéně, pánové Komárek a Steigerwald z MF dnes mají podobný hříšek. První byl v KSČ a druhý podepsal antichartu. Co psát také o tom ?

I-Worm 8.9.2008 10:03

Re: Když dva dělají dotéž, není to totéž

nebojte, jen co začnou kandidovat do parlamentu, máte to na talíři.

Mr. SkyFish 8.9.2008 9:52

Hájíte neobhajitelné

Na jednání V. Tlustého nespatřuji nic špatného. Pokud se v zákulisí ODS dějí svinstva mafiánského charakteru a jakékoliv referování o tom bez důkazních materiálů je plácnutí do vody zbývá pouze toto řešení.:-)R^>-

I-Worm 8.9.2008 10:05

Re: Hájíte neobhajitelné

nemáte pravdu - takováto řešení mají sloužit k odhalení špinavých rejdů Paroubka a jeho bandy. Proti ODS je jejich použití nízké a nemorální!

gerontusinza 8.9.2008 11:19

Souhlasím beze zbytku a dodávám Re: Re: Hájíte neobhajitelné

ať žije svatý radar a nejradši bych si zazpíval.....;-) 

Klička 8.9.2008 9:49

Bývalý komunista

Budu teď poněkud tvrdý, ale troufám si tvrdit, že bývalý komunista je horší, než komunista současný. Současný komunista je pouze člověk hloupý, který věří nesmyslné ideologii. Bývalý komunista je však vždy kariérista a prospěchář, který pro mamon a nebo jakýkoliv svůj osobní prospěch zradí a poškodí ostatní občany. To je též případ soudruha Tlustého, který vstoupil do KSČ, jak sám tvrdí, pouze proto, aby mohl studovat v USA.Nebo případ soudruha Dlouhého, který tam vstoupil proto, aby mohl vykonávat práci, kterou vystudoval. Jsou to všechno výmluvy, jakoby snad u nás někdy existoval studijní obor " pracovník prognostického ústavu", které mají zakrýt pravou podstatu a to je kariérismus. Takových lidí je možno jmenovat desítky, ne-li stovky, a jsou jimi prolezlé všechny současné politické strany. To je také jeden z důvodů, proč je nezbytné jejich současnou moc podstatně omezit.

I-Worm 8.9.2008 9:58

Re: Bývalý komunista

ještě štěstí, že Topolánkovi to manželka zakázala, jinak byste ho uvedl ve svém výčtu také. Ovšem na vaší první větě něco je - ale co s těmi bývalými i současnými zároveň?  Když věří i poté, co se dozví, jaká svinstva jejich strana páchala? To již není jen hloupost!

Klička 8.9.2008 10:05

Re: Re: Bývalý komunista

Je to buď nedostatek inteligence a nebo hloupost. Jak jinak nazvat stav, když člověk věří nesmyslu a nebo něčemu, co nelze exaktně dokázat. Podobně jsou však na tom i lidé věřící v různé bohy s jedním rozdílem. Když totiž někdo přestane věřit v bohy, neškodí tím ostatním lidem.

I-Worm 8.9.2008 10:14

Re: Re: Re: Bývalý komunista

zapomněl jste na zlaté pravidlo politiky: O peníze jde až v první řadě.

A nemusí jít jen o politiky. Před dvaceti lety často stačila věrnost straně k zastávání dobře placeného odpovědného místa. A když šlo o odpovědnost, našel se někdo druhý... Kurňa, není to teď ale stejné? Tvrdík... Kvůli vyrovnanosti v této diskusi snad stačí jediné jméno...

ok 8.9.2008 10:27

Re: Re: Bývalý komunista

Worme, je zvykem měřit lidi podle skutků, ne podle "kdyby". Soudruh Tlustý BYL KOMUNISTA, Topolánek nebyl.

To je dost zásadní rozdíl, jak je ostatně vidět na této legrační aférce - "bývalý" komunista z ní vyšel jako prokazatelná hnusná swině.

I-Worm 8.9.2008 11:11

Re: Re: Re: Bývalý komunista

v mém přispěvku není jediné "kdyby".  Ale jak dopadla žena, která zachráníla Topolánkův čistý štít? A kvůli těm deseti milionům pro Baroše nazývat někoho swiní? Nebo snad kvůli tomu, že odhalil jiné swině?

Kormorán 8.9.2008 10:28

Re: Re: Bývalý komunista

To mluvíte o svinstvech, která napáchala strana uváděná zkratkou ODS?

František 8.9.2008 10:05

Re: Bývalý komunista

Máte velice správný názor. Dnešní komunisté jsou pod kontrolou, ale dříve jsme byli pod kontrolou my všichni ostatní, co jsme u nich nebyli. Oni měli moc, oni vládli.

Kdo sleduje od počátku politické kroky V. Tlustého, tak musí vidět jeho stálou rozvračečskou politiku. Proč to dělá, to opravdu nevím, různých dohadů může být mnoho.

Skutečně by naší politické scéně prospělo, kdyby V. Tlustý z politiky odešel.

Poslance Jana Moravu musíme politovat. Patrně jeho politická nezkušenost ho přivedla do velkého maléru. Je na něm, jak se rozhodne. Měl by se domluvit se zkušenými politiky z ODS.

I-Worm 8.9.2008 10:09

Re: Re: Bývalý komunista

jestli je Morava zkušenej, tak odjede na měsíc někam do zahraničí. To by v tom byl čert, aby se do té doby nenašlo něco, pro co se na jeho kausu zapomene! A třeba ho i Paroubek při hlasování nechá vypárovat - všechno záleží na tom, jakou mu udělá Topolánek nabídku.

No, a jestli je opravdu nezkušenej, tak odstoupí.

Mirek F. 8.9.2008 10:10

Re: Re: Bývalý komunista

Zvláště poslední odstavec je, doufám, jen ironie?

I-Worm 8.9.2008 10:17

Re: Re: Re: Bývalý komunista

a ten předposlední mluví o tom, co by prospělo politikům a uškodilo občanům.

Spirit 8.9.2008 9:47

Podle Bartoně

i za tuto aféru mohou komunisti. Pozoruhodné uvažování, velmi podobné dobám, kdy za všechno mohli západní imperialisti - Bartoň má tu dobu zřejmě zadřenou v duši. Tlustý, stejně jako všichni politikové ODS, není žádné lumen. Má však u svých soukmenovců zářné vzory: Klaus (pepa z Hong Kongu, konto ve Švýcarsku), Topolánek (14 dní před "odhalením" Kubiceho zprávy z ní citoval v televizi Nova, státem placené zálety na dovolenou či sport), sama Kubiceho "zpráva," zveřejněná těsně před volbami 2006, Tlustý (nikdy nevyřešené majetkové problémy), odrovnání Grosse za nikdy neprokázané majetkové delikty, nařčení Paroubkova ministerstva pro místní rozvoj a Paroubka samotného jednak v případu dodnes nevyřešené kauzy Budišov, jednak "únikem" výslechu dnes prokázaně nevinné Mgr.Jourové - vše těsně před komunálními volbami, všichni parlamentní přeběhlíci ze ČSSD k ODS - nikdy nevysvětleno (podle Moravy motivace buď positivní, nebo negativní), machinace koryfejů ODS při letošní volbě presidenta, vyděračské metody vládnutí, které provozuje současné ministerstvo zdravotnictví, kultury a dopravy, a bůhvíco ještě. Morava to pochopil: kdo chce v ODS něčeho dosáhnout, musí se k té špíně iniciativně přidat. Jak se chovají vedoucí politikové lidovců a zelených, všichni vidíme. Je to nejen na abdikaci Moravy, ale celé Topolánkovy vlády.

hulwat 8.9.2008 10:57

Re: Podle Bartoně

Smrdíš blbostí jak "duch Mosky".

Pája 45 8.9.2008 12:09

Re: Re: Podle Bartoně

Koukám, že tě "spirit" dostal "hulwáte", cituji: "Smrdíš blbostí jak "duch Mosky". Na jeho konkrátní fakta nemáš, tak jsi jen plivl, ale s chybou, vzalo tě to.

drak 8.9.2008 15:33

Re: Podle Bartoně

:-DSpirite! Pěkně jste to vypočítal! Sám bych to lépe nesvedl. Díky!R^R^R^

Kačka 8.9.2008 18:38

Re: Podle Bartoně

R^

vogel 8.9.2008 9:47

Modrý Bártoň psal článek na základě projevu Topolánka na sjezdu Zelených.

Nyní si zřejmě drbe šišku protože v odvysílané reportáži to bylo všechno trochu jinak a hlavně to nebyla iniciativa Tlustého. Z reportáže jasně vyplývá, že to co provedl Morava jsou naprosto normální praktiky provozované v ODS a sběrem informací se zabyvá ODS zcela záměrně a následně využívá k nátlaku, tedy k vydírání poslanců a to i vlastních. K tomu zřejmě slouží jednoroční přípravka - Škola I.Langra - kterou absolvoval i Morava. Domnívám se že to zase vyšumí z hlediska trestní a politické odpovědnosti doztracena, ale lidi by to ODS měli sečist a vystavit účet ve volbách.

Puťák 8.9.2008 9:22

Tlustý podraz

Vážení, provšechny máte jenom nadávky a vulgarizmi ale zapoměli jste na NOVINÁŘE, to jsou ti co vás oblbují, masírují denodenně váš mozek, ničí slušnost a mají na svědomí nejeden život slušných lidí. Pan Tlustý se s nimi spojil a konečně dokázal čím je čím vždy byl. Pro to má titul JUD.  Ve Slaném to byl včera velký kabaret a tamní občané s ním zažili kdejakou "legraci". A slavný "novinář"  JANEK už nadělal tolik špíny a při tom je na srejné úrovni jako JUDr. Tlustý. To jsou ti co mají na svědomí propad lidské slušnosti až na dno hnijící žumpy.