22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tsss 14.4.2007 15:42

tsss

tsss!!!

Frank 12.4.2007 21:22

Re: Re: Vlastimil Tlustý

Ty jsi se už přiznal ve svém článku. K čemu, to raději nebudu komentovat.

Haf 12.4.2007 20:19

Takovej chytrej chlap

Možná by moh i za Tlustýho mluvit.

PetrH 12.4.2007 20:04

Re: Poukazování na koketování členů ODS s KSČ zní z úst soudruha ředitele poněkud falešně.

Tlustý přece s ničím nekoketoval, on v KSČ prostě byl. Nejspíš kvůli kariéře, a určitě nebyl jediný. Ale také to přiznal a nese za to odpovědnost celá ta léta. Zatímco Jelínek, Paroubek a celé vedení ČSSD "koketovali" odjakživa a "koketují" teď. Pokud to chci vyjádřit slušně.

František I. 12.4.2007 19:04

Re: Vlastimil Tlustý

Ale nebudeme. Na to je moc chytrý. Já se domnívám, že ODska si v podobě Tlustého dělá aliby, proč nesplnila svá přecevzetí. Tlustý se po nových volbách může tlouci do prsou a ukřivděně volat, že to nechtěl a po dlouhé době něco odnesou milí křesťané. Není to špatná strategie. Já se bohužel těšil na A5 přiznání.

František I. 12.4.2007 19:01

Re: Poukazování na koketování členů ODS s KSČ zní z úst soudruha ředitele poněkud falešně.

To si, Jane, přečtěte u oplzlého narudlého staříka pod vámi. Pak poznáte, že tyto sockomunistické zrůdičky sice umí jakž takž krást, podvádět, nedodržovat smlouvy, nedržet slovo a smluvní pokutu proti nim považovat za zločinnost. Myslíte si, že tato think spodina je schopná vysledovat něco, co se nepohybuje v uvedeném ranku? Jestli si chcete udělat představu o této hrůze a zjistit, proč dlužíme přes 800 mld, klepněte si na jejich ekonomického experta Havla (už věřím, že za komoušů mohl dostat titul skutečně každý blb). Jelínka berte jako nepodstatnou nevědomou narudlou stvůrku, duchem ne zcela obdařenou.

clay 12.4.2007 18:57

Vlastimil Tlustý

bude pravděpodobně asi nejznámější jméno, které v budoucí sněmovně budete hledat marně

clay 12.4.2007 18:51

zbožná přání soudruha Jelínka

;-D

jirka.s. 12.4.2007 18:39

Re: Socani budou až třetí, druhá bude KSČM. Re: tlustý netlustý,

Teď jsi se krásně, gerontosaure, odkopal. Více vysvětlovat ani nemusíš!

Jan 12.4.2007 16:14

Poukazování na koketování členů ODS s KSČ zní z úst soudruha ředitele poněkud falešně.

Proč asi?

jerry 12.4.2007 15:57

Re: Re: Gerontosaurus

V Senátu.;-D

gerontusinza 12.4.2007 15:57

Ne, ti všehoschopní ve vaší STB-ODS. Re: Re: Gerontosaurus

Blbečku. Vy ani nevidíte kdo vás řídí ze soukromého sektoru, troubo zamindrákovanej ;-P(Y)

Ladislav N. :-))) 12.4.2007 15:52

Re: Gerontosaurus

A ti blbí a neschopní zůstali kde? Ve vaší KSČSSD?  ;-D

la verite 12.4.2007 15:07

Re: Pane Jelínku

Vetsiho tupce, nez je tento Jelinek, lze na ceskem internetu tezko nalezti! Vzdy se pri cteni jeho clanku dobre pobavim...

gerontusinza 12.4.2007 14:46

Socani budou až třetí, druhá bude KSČM. Re: tlustý netlustý,

Inu nebude to sranda, když tolik pitomců si neuvědomuje, že se střílelo z Aurory z nějakých důvodů a ne pro krásný oči Uljanova. Ten je jen "dobře" využil.. A tyto důvody pitomci znovu vyvolávají jako duchy a ještě přitom žvaní o cockách a tu většinu lidí nasejřují.  Inu kdo chce kam pomožme mu tam. Ani svatý radar ty blbce nezachrání. Tady nepůjde o systém nejsme jako oni, ale kdo s koho.Jenže blb nepochopí a tu kuličku musí válet a válet.......

MOON 12.4.2007 14:45

Re: Re: Tlustého mašálská hůl

Přesně tak "vymřít".Část obyvatelstva vymře,část prchne do jiné zěmě,část se vrátí zpět odkud přišla a zbytek co zůstane v současném statě vytvoří skokem větší HDP a konečně se dočkáme ekonomického zázraku.Hezký den MOON

gerontusinza 12.4.2007 14:32

Souhlasím ale ti dnes jdou s ODS a ti neschopní čumí jak umí a nejsou schopni tu luzu ujařmit. Re: Re: Pane Jelínku, sakra, co si mám představit pod tímto vašim článkem.

A o tom to je.;-)

gerontusinza 12.4.2007 14:30

Tady, tedy levičák ale vaší a Jelínkově blbosti zdejší socani nejsou schopni oponovat.Re: Kde je nějaký socan?

Když se sejde taková dvojice, rychle pryč a nebo zabít. A to strašně surově. Nikdo takový si nic takového nedovede ani představit.:-/

www racek 12.4.2007 14:30

Re: Pane Jelínku, sakra, co si mám představit pod tímto vašim článkem.

tak s tím zásadně nesouhlasím. ti poslanci nejsou neschopní, ti jsou všehoschopní.

gerontusinza 12.4.2007 14:26

Pane Jelínku, sakra, co si mám představit pod tímto vašim článkem.

Vy brojíte proti něčemu co zatím nemá sílu a sílu blbosti podceňujete? To je známá věc že Kalousek bude i cestou na popraviště propagovat ty největší pitomosti co existují, a máte pocit že je jich málo. vy si tč vymýšlíte i tlustého. Sakra chlape, vy už jste stejný pitomec jako Topolánek. Pokud to berete jako pochvalu, tak promiňte, nemyslel jsem to tak. Jak chcete vládnout státu, když nejste schopni zajistit ani vlastní poslance. Mít takového zaměstnance tak letí, neboť neschopnost je něco, co je jasně horší než všehoschopnost. :-/ Pokud nemáte nic lepšího, doporučuji držet hubu, jste k útrpnému smíchu.

Malý Aston 12.4.2007 14:10

Kde je nějaký socan?

Tak jsem se zase vrátil,zapnu bednu a zde je to všechno modré nebo jiné ale ne růžové.Kde je nějaký socan,který by nám pěkně stranicky napsal,že soudruh Jelínek,ředitel něčeho má pravdu.To přeci není možné,nebo je to již tak profláknutý modrák,že ho nehájí růžovky ani rudoši?:-D

zdeněk 12.4.2007 13:55

Pane Jelínku

opravdu nevím, co jste tím článkem chtěl říci. Jste možná jediný, který to ví a to je trochu málo.

Douša Josef 12.4.2007 13:39

Re: Re: Drahý Jelínku

Pravda!

TBB 12.4.2007 13:29

Re: Tlustého mašálská hůl

Těžko říct, zda to míníte jako vtip. Ale pokud by to bylo vážně, tak asi v konturách myšlení bývalého poručíka ČSLA - rozhodl jsem se rychle a bl*bě. Tlustý to ve chvíli, kdy tuto genialitu upustil do světa, měl promyšlené asi jako občan, který jde ráno na záchod.

Představme si ty 4000 pro všechny starší 18 let. A jak potom chcete přimět ty slušné lidi, aby měli děti? Bič na cikány to určitě může být, ale hledejme jiné cesty - nebo chceme vymřít? Reformy dle Tlustého svědčí o tom, že původně vystudoval zemědělství.

portwyn 12.4.2007 13:21

Ale vždyť ten článek je docela zajímavý...

Dobře, autor je z druhého břehu. To jsme takoví zadubenci, abychom poslouchali jen sami sebe? Pan Jelínek hodnotí Vlastimila Tlustého z pozice politického protivníka, což je velmi poučné:

Ať už Parouback and his boys navenek tvrdí cokoli, z článku je slyšet repekt vůči politickým schopnostem Tlustého i Klause. Naopak Topolánkova vláda evidentně respekt soupeřů nemá, i když tvrzení o vedení Dalíkem je velmi, velmi přehnané. Srovnal bych to s respektem příznivců ODS vůči Miloši Zemanovi a naopak neochotou brát vážně Stanislava Grosse. Nakonec se to ukázalo oprávněné...takže se klidně může jako oprávněná ukázat i přezíravost levice vůči Topolánkovi et. comp.

To, že Jelínek tvrdě kritizuje Tlustého ekonomickou koncepci, svědčí o nesouhlasu - a od toho političtí odpůrci jsou, aby nesouhlasili. Je jedna podstatně horší věc: když vás soupeř ignoruje.

Vlados 12.4.2007 13:20

Re: Tak to jsem zvědav

Je zajímavé, že Topolánek zažertuje. (on to hned po tom výroku v tom rozhovoru říká: byl to žert odkaz na kmotra.) Ale hned někteří lidé vědí, jak bude podplácet. On měl nakonec v tom rozhovoru pravdu, že by snad radši neměl žertovat, že z toho media udělají zase něco jiného, a to dokonce když hned na dalším řádku řekne že to byl žert... takové no... signifikantní :)

svet 12.4.2007 13:19

Re: Drahý Jelínku

Pravda, pravda, ale Mr. Jelínek zdá se být splachovacím.

Stejně jako ostatní upocení socani.

A protože ta pravda, kterou jste popsal, mu nikdy nedojde, tak snad ani nemá smyls se účastnit diskuze pod jeho články.

Douša Josef 12.4.2007 12:50

Drahý Jelínku

...Pnutí v útrobách nejsilnější české strany není radno podceňovat....

Ale ani přeceňovat! Tlustý není zase takový hazardér, aby svými kousky přeived znovu Vašeho oblíbence do Strakovky předním, ale ani zadním -vchodem. Vaše jásoty jsou předčasné. Tlustý se stal problémovým, ale nikdo mu nenadává do zrádců, ani jej nevylučuje, ani mu nebere hlasovací lístky a nedělá z něj nesvéprávného jedince v řiti Topolánka.

www racek 12.4.2007 12:35

tlustý netlustý,

kdyby reforma začala na škrtech ve výdajích, mám dojem, že by se na tom dalo dohodnout i s opozicí (na řadě věcí) a výsledek by byl stejný. daňová reforma mi připadá jako čím dál tím větší nesmysl, neuvěřitelně složitý s ohromným počtem výjimek a další ještě přijdou.

nicméně, přesun přímých daní do nepřímých je chválihodný trend... ale fakt, k tomu to chce shodu. jinak to v příštích volbách drtivě vítězící socani zase vrátí zpět.

jerry 12.4.2007 11:11

Myslím , že Tlustého chování je v pořádku

-prosazuje pouze Modrou šanci, se kterou ODS vyhrála volby, Topolánek je pro reformy tak napůl, nejdůležitější je pro něj být předsedou ODS a naprosto nejhorším exemplářem současné ODS je Tluchoř, který dokázal zorganizovat i potlesk převlečenému bolševikovi Melčákovi.Nemusím s politikem souhlasit, ale jsem rád , když si trvá na svém.:-)