19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 12.4.2007 11:06

Naopak -tenhle článek asi zaplatil

-tlustý Paroubek.:-)

Žulový Aston 12.4.2007 10:57

Re: Jsem zvědavý.

Komunista Tlustý, tč ODS, praporečník Modré šance

MOON 12.4.2007 10:51

Tlustého mašálská hůl

Nejlépe by pan Tlustý udělal, kdyby oprášil svůj starý geniální nápad a tento prosadil.Do výplaty každému staršímu 18 ti let 4000Kč,osobám samostatně výdělečně činným a podnikatelům na bankovní účet.Všechny ostatní sociální dávky zrušit,stejně tak zdravotní a sociální platby a je vše vyřešeno i s romským problémem.Každý si zaplatí všechno sám a bude vymalováno.Všechno, každý ze svého,zdravotnictví,školné,služby státu osvětlení,vozovky,hasiče,záchranáře,armádu,státní policii,městskou policii, atd.Zmizí neplatiči,Romové,nepoctivý trhovci,bezdomovci,sociálně potřební,sociálně nepřízpůsob.,přistěhovalci,utečenci atd...Hezký den MOON

Vlali 12.4.2007 10:40

copak nemá vlastní

Vždy jsem protestoval a protestovat budu, když politik jedné strany radí jak nahlížet na politika strany druhé. Ať si zamete před vlastním prahem. Napřed je nutno naučit se kritizovat chyby vlastní a ne jen cizí. Tím nechci říct, že toho komunistu tlustýho ( malé t je tam schválně)mám rád.

Arab. 12.4.2007 10:22

Jsem zvědavý.

Jelínku kdo ti za ty vejšplechty platí?

tomáš 12.4.2007 9:57

Re: Re: Vážený soudruhu Jelínku

kdybych napsal, co si o Jelínkovi myslím, cenzor by to smazal. A pokud jde o argumenty, vy zase potvrzujete, že přání je otcem myšlenky.

daňový soumar 12.4.2007 9:49

Soudruhu tanku Jelínku, což takhle prubnout ještě Kasal a Páralovou?

Ti také naznačili, že mají jisté výhrady k reformě;-) To by v tom byl socanský čert, aby se nějaká konspirace, pomluva, podezření a jiná rudá špína neuchytila, že? Prostě po vzoru "čím hůře, tím pro bolševiky lépe". ;-O

No... 12.4.2007 9:41

Už jsem naivně doufal,že jelen dostal rozum....

Jenže, asi dostal rozum a vzápětí se samou radostí zase zbláznil.Co naděláme, kašparů je potřeba, jinak by ten svět byl smutný. Akorát by to měli být kašpaři inteligentní....;-D

janoryna 12.4.2007 9:34

Re: Vážený soudruhu Jelínku

je hezlé, že jste napsal co si o jelínkovi myslíte. ale pokud jde o argumenty tak potvrzujete, že socan jelínek má pravdu.

tomáš 12.4.2007 9:22

Vážený soudruhu Jelínku

"Pnutí v útrobách nejsilnější české strany není radno podceňovat." O jakém pnutí zde hovoříte? Přání bývá otcem myšlenky, ale přece jen nesmíte vše poměřovat děním v tom vašem socanském bordelu na kolečkách. Vím, že vy socani byste rádi viděli i v jiných stranách stejnou rvačku o koryta a podrazácké chování k předsedům stávajícímu i bývalým, ale to jsou pouze zbožná přání. Najít na naší politické scéně něco podobného, jako se na nás denně valí z Lidového domu, to byste se musel hodně snažit.

PetrK 12.4.2007 9:08

To mohl říci řetízek

a tele mohlo mlčet. Bůůůů!

tatina 12.4.2007 9:02

Re: Re: Vážený pane Jelínek, nevím jak může člověk s...........

Kde vůbec bere tu drzost,aby se jeho institut jmenoval po panu Masarykovi?

tatina 12.4.2007 9:00

Soudruhu Jelínku,

Vy si opravdu myslíte,že český lid(až na voliče KSČM a z části voliče ČSSD) je tak blbý,aby Vám spolkl ty Vaše socialistické blijance?

Malý Aston 12.4.2007 8:30

Re: Vážený pane Jelínek, nevím jak může člověk s...........

Když něco píše Jelínek a je proti,musí to být báječné.Je zajímavé,že nic nepíše o komančích u socek,nezmiňuje Jičínského,Ratha a Sobotku.Nic nepíše o omalovánce Jirka v říji,kterou s věnováním dostali všichni na jejich potlachu v Brně o tom,že prohrávají jedny volby za druhými a nebýt Filipa,jsou normální pidistranou jak v parlamentu tak i senátu.Nepíše o iniciativě Zaorálka,teroristé všech zemí spojte se a pozavíraných šibalech z řad ČSSD.Jak může takový člověk být ředitelem nějaké školy placené z našich daní nemohu pochopit.Copak tam učí? Možná heslo Gottwalda,zakroutíme krkem všem kapitalistům?:-D

tony 12.4.2007 8:22

Re: Tak to jsem zvědav

Cato, tak nějak si nechal říkat KAVAN od STB.

Pavel 12.4.2007 7:55

Vážený pane Jelínek, nevím jak může člověk s...........

takovou chorobnou nenávistí dělat ředitele nějaké instituce. Toto jde v podstatě pouze jedině tehdy, je-li to organizace té strany kterou milujete nade vše. ( i nad případnou manželku).

Jste přímým pokračovatelem komunistických myšlenek a proto jste zralý na izolaci.

Joen 12.4.2007 7:27

Krutý dopad na voliče

Tak tohleto by na mě opravdu krutě dopadlo 8-o:"navrhuje jednu patnáctiprocentní sazbu DPH, přibližně třetinové snížení

sociálních odvodů ze „superhrubé“ mzdy, rovný důchod na úrovni dvaceti

procent průměrné mzdy, vyplácení všeobecné sociální dávky v podobě

rovného pětitisícového příjmu či pouze dobrovolné penzijní spoření."

Petr 12.4.2007 7:02

Ted abych zacal premyslet...

...jestli on ten Tlusty nakonec nebude ten, koho opravdu tahle zeme potrebuje. Zatim se mi temer vzdycky potvrdilo, ze kdyz Jelinek napise cerna, je to ve skutecnosti bila, a kdyz je to podle nej A, nakonec se ukaze, ze to ma byt Z...

Sakra Jelinku, tys mi nasadil brouka do hlavy...

vlado 12.4.2007 6:57

tak tohle je problem

nasich socanku, Jyrko, do toho

http://www.cssd.cz/dokumenty/s7690/saucony

BuBu 12.4.2007 6:36

Jelínek si opět namíchal karty . . .

. . . a opět  "na betla" ! Tomuto bezpáteřníkovi s hroší kůží, nevadí, že je všem slušným lidem jen pro smích !

Masaryk se v hrobě musí tak silně obracet . . . .  že vážně hrozí jeho "vyvrtání se" na povrch !  :-D

RiFl 12.4.2007 6:24

Psychoanalytici poraďte

Před nedávnem jsem si přečetl pár knih o Dr.Josephu Goebelsovi. Samého by mne zajímalo, proč se mi zrovna tato informace vybavila při četbě článku thinknutého tanku Lukáše Jelínka.

vlado 12.4.2007 6:22

komik opět

na scéně, opět nic neříkající blábol, který vypovídá jen o think-tanku českých socanů. Jestli má Tlustý handicap, s "koketováním" s KSČ, tak jaký handicap asi má většina vašich spolustraníků, viz. kazišuk z Hodonína Zdenda bez kníru, dnešní "ekonom. expert " Mertlík, který dnes zapomíná, že byl ministr v socanském spolku, takže má podíl na stavu, jaký ted je,  a další. O tom, že většina osazenstva Lidového domu není schopna diskutovat o ekonomických a dalších věcech, protože jsou to prostě nýmandi, kterým nepomůže žádný "upgrade modernizace", vám by snad pomohl příkaz "format lidovydum:", o úrovni vašeho spolku MDA hodně napoví vaše www stránky, totálně nezvládnuté css, tam začněte, pionýři. Vaše výplody, což vy nazýváte honosně jako "teze", tj. tragedie, to snad mohou rozebírat jen milovníci sadamasa a J.Pehe&spol..

Cato 12.4.2007 1:43

Tak to jsem zvědav

Autor píše:"Pro ten případ se mu Mirek Topolánek chystá učinit nabídku, „kterou nebude moci odmítnout" tak to jsem zvědav, za kolik (českých na stole) to bude.

Stachanov 12.4.2007 0:30

Tlustého ochota složit mandát

leda za pár mega od Tvrdíka, vodícího beztak na špagátech ČSSD ;-D