29.4.2024 | Svátek má Robert


Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jogurt

6. 9. 2006 16:16
co je horší?

teď máme vládu bolševických hulvátů.

0 0
možnosti

xtl

6. 9. 2006 15:46
Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

Pan Topolánek v úmorné snaze získat pro svou vládu důvěru opět vytáhnul na světlo strašáka komunismu, podle něj bychom v případě, že by vládu sestavoval pan Paroubek, měli komunistickou vládu. Zapomněl, že v minulém parlamentě měli poslanci ČSSD a KSČM většinu 111 hlasů a vláda komunistická nebyla. Stěžuje si na "dlouhá, tvrdá a místy nečistá povolební jednání", přitom taktně pomlčel, že těmito jednáními byl prezidentem ČR pověřen sám a jedině on sám tudíž nese za ně odpovědnost. I když se sám explicitně vyjádřil, že by mu nevadilo, kdyby nějaký poslanec za KSČM zvedl ruku pro jeho vládu, vadilo by mu ale, kdyby takový poslanec hlasoval pro důvěru vlády vedené ČSSD. Opět se ukazuje, že máme v čele ufňukaného člověkam s demagogickým a nedemokratickým způsobem myšlení, který se na vrcholnou funkci nehodí.

0 0
možnosti

qwerty

6. 9. 2006 16:10
Re: Topolánkem obchází strašidlo, strašidlo komunismu

bože můj další soudruh... to nebere konce. tak poslyš soudruhu zapiš si za uši že principy demokracie jsou k dispozici pouze demokratickým subjektům. Proto kázání soudruhů o demokracii je zcela bezpředmětné anšto proti zločineckým organizacím demokracie musí bojovat, jinak ji jak známo zničí. A protože jsme demokraté tak komunisti ještě nejsou zavřeni v lágrech a mají šanci konvertovat. Na druhou stranu je z pudu sebezáchovy musíme zcela ignorovat. Bohužel soudruh Paroubek postupně naopak začíná konvertovat socany na komunisty a o to teď jde. Pokud se mu to podaří a vesla se chopí KSČSSD tak je demokracie v základech ohrožena takže bude nutno k její ochraně použít v zásadě nedemokratické prostředky

0 0
možnosti

Xaver X.X.

6. 9. 2006 15:45
No nazdar...

0 0
možnosti

Modrý pták

6. 9. 2006 15:48
Nazdar :-))) a čeho?

0 0
možnosti

Doktor

6. 9. 2006 15:08
Zoufalec v čele státu

Tak máme premiéra, který dva dny po svém nástupu do funkce napíše do novin článek ne o tom, jak bude realizovat svůj volební program, ale o tom, že je zoufalý z toho, že nemůže fakticky vůbec nic. Místo sebevědomého textu pouhé zoufalé kňučení.

Topolánkovi nezbylo z jeho programu již vůbec nic. Teď upíná svoje naděje ke Klausovi, že tento dokáže přeměnit ústavu na trhací kalendář a přivodit nové volby. A jako program mu zbývá jediné - strašidlo komunismu, které ale  objektivně neexistuje.

Po vládách Špidly a Grosse se říkalo, že premier může být velmi lehce úspěšný - ale musí být normální a dospělý. To ze soc.dem. premierů splňoval Zeman (pokud byl střízlivý) a Paroubek. Topolánek je důkazem toho, že dospělost není daná čistě věkem.

Pokud chce být nějkdo úspěšným předsedou vlády nemůže okatě dávat najevo, jak moc se svého hlavního oponenta bojí. Strach z Paroubka čiší z každého Topolánkova činu.

0 0
možnosti

gerontusinza

6. 9. 2006 15:15
Doktore pobavil jste mě. Díky.Re: Zoufalec v čele státu

"....splňoval Zeman (pokud byl střízlivý)....." Pane byl, ale to je již dnes jedno.R^R^VV

0 0
možnosti

Tomáš X.

6. 9. 2006 14:45
O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

Cizí vojska v roce 1968 sem šly zabránit hrozící demokracii a tomu, abychom nepřestali slepě poslouchat Moskvu i ve vnitřní politice!!! Sovětská vojska sem byla vyslána PROTI českým lidem, i proti obyčejné svobodě slova.

Protiraketový štít USA a obslužní američtí vojáci by sem nešli likvidovat demokracii ani zařídit, aby nám Washington nařizoval cokoliv ve vnitřní politice, hospodářství, svobodě slova, ... Tahle aktivita by byla zaměřena proti šíleným islámským fundamentalistům, teroristům a Severní Koreji. S vnitřní politikou demokratické země by logicky neměla nikdy nic společného.

Tenhle rozdíl je tak obrovský, že nikdo, kdo umí číst a psát a diskutovat na Psu, prostě nemůže být tak neskonale blbý, aby to nepochopil. To srovnání tedy logicky nemůže být z blbosti, ale pouze schválně ze zlého úmyslu, případně jen jako záměrně nesmyslná a úchylná provokace. Opravte mi, pokud se mýlím. Chápu, že může existovat normální člověk, který tu nechce cizí vojáky. Prosím, ale nemůže existovat normální člověk, který srovnává srpen 68 s protiraketovým štítem. To není "noumání Uďo", jak by řekl Kaiser. Pokud to někdo srovnává, tak v lepším případě ví, že je to absurdita, jenom chce provokovat, pak si ale nezaslouží seriózní diskuzi nebo to říká ze zlé vůle, protože to opravdu chápe jako vojenské ohrožení svých představ. Opravdu pouze ten, kdo vážně chce diktaturu proletariátu prosazenou ozborjenou silou, ten může srovnávat srpen 68 s protiraketovým štítem USA.  Pak by mu americká vojenská základna mohla opravdu překážet v provedení krvavé bolševické revoluce. Ale tak ať to řekne rovnou, že chce krvavou bolševickou revoluci a pro tu se mu přítomnost USA opravdu nehodí. Jiný důvod opravdu nevidím, prosím, opravte mi, jestli se mýlím.

0 0
možnosti

Dag Badman

6. 9. 2006 14:50
Re: O srovnávání srpna 68 s protiraketovým štítem USA

no, stačilo by, kdybyste přestal lhát. Tato aktivita rozhodně nemůže být zaměřena proti teroristům (protože ti nevlastní mezikontinentální střely) ani proti Severní Korei, protože vystřelené rakety nepoletí přes nás (a pokud náhodou jo, tak se tomu systému to nepodaří sestřelit).

Taky by mne zajímalo, kde jste přišel na krvavou bolševickou revoluci, možná počínající paranoia?

0 0
možnosti

Historik

6. 9. 2006 14:44
pane Topolánku, stačilo tolerovat nový Zákoník práce

z dílny ČSSD a urychlit privatizaci bytů do rukou nájemníků a byl jste premiérem vlády s důvěrou pravicového parlamentu. Možná ne dost pravicového na Váš vkus ale nemůžete chtít všechno.

 

0 0
možnosti

kolo

6. 9. 2006 14:41
hhhhhhrrrrruuuuzzzzzzzzzzzzaaaaaaaa

VVVVVVVV  hhhhhrrrrrůůůůůůůůůzzzzzzzaaaaaaa>->-!!!!!!!!!??;-O;-O;-O

0 0
možnosti

Le

6. 9. 2006 14:19
Vynikající vláda

Topol se obklopil vynikájícími - možná odborníci jsou k něčemu, ale Tlustý šéf SSM na VŠ a rychlý vstup do KSČ, Langr- věčný kritik všeho bez dalšího názoru, Němcová to samé vyšperkované blbostí , kolik jich bylo v KSČ z této vlády ? Topolánkovi vaděj komouši ale čestnej předseda se díky nim dostal na hrad a to mu to nevadilo,  Určitě jsou mi sympatičtější trvalí komači ( přestože je nemám rád) než přeběhlíci, kteří jsou z levé strany najednou úplně napravo 

0 0
možnosti

John

6. 9. 2006 14:58
Re: Vynikající vláda

Němcová je ve vládě, kolik bylo vodky na vašem stolu. Jinak máte úžasný postřeh, ptát se kolik bylo členů vlády v KSŠ, když o tom média už 3 dny píší je otázka hodná inteligenta. 

0 0
možnosti

pf

6. 9. 2006 13:32
topolanku

tohle by paradne znelo jeste v druhe polovine devasdesatych let, i kdyz i tenkrat se nam ta mobilizace moc nepovedla.

0 0
možnosti

Modrý pták

6. 9. 2006 13:25
geronteinzo,

Vaše názory jsou odrazem pouze a výhradně Vašeho myšlení. Nikdo jiný s tím nemá nic společného. Jen Vy sám. Pokud má na Vaše myšlení takový vliv složení vlády pana Topolánka, tak opravdu chápu Vaše názory. Cokoli byste sděloval jiného by bylo šokující.

Pravdu máte v tom, že Vaše svědomí mají ostatní nechat na pokoji. Oni s tím žít nebudou.

0 0
možnosti

gerontusinza

6. 9. 2006 15:23
No ještě aby moje názory byly odrazem myšlení někoho jiného. Re: geronteinzo,

!To bych si vyprosil.!:-)O mé svědomí se nestarejte. Spím dobře, jím dobře, moč a další udržím. Pracuji, nejsem na obtíž nikomu, jen pár vyčůraným modrým ptákům. Vždyť na světě je tak hezky.:-)Rv

0 0
možnosti