8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loula 30.12.2006 16:57

Re: Re: Re: Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

Ano, a Salzman se stal také bankéřem roku, stejně jako Kožený vzorem podnikání v Cesku

MirekTopShit 30.12.2006 16:30

Re: all in all we re just another bricks in the wall

Jako brick in the wall jsem na kuponové privatizaci vydělal poněkud méně než ředitel KB Salzman - senátor: Ani si nevzpomínám za kterou stranu senátor, obdobně si více vydělal i pan ministr vnitra Čermák a pan doktor Macek, socani jedni zas.... 

MirekTopShit 30.12.2006 16:25

Re: Re: Re: Tak si

Perunku a Jiříčku, že Vy dva, jako správní Ódéesmani, zase bojujete pro vulgaritě a zkulturňujete naší politickou scénu jako pan Dalík. Přeju Vám klidný a něžný Nový rok.

Chosé 30.12.2006 16:22

Re: Tak tohle

Nechci dělat bezplatnou reklamu týdeníku Respekt, ale tihle hoši jako např. Spurný, Tabery a další jsou špička v oboru politické kriminality. Zatím přebrali post psa - hlídače demokracie, když to nedělají ti, kteří jsou za to státem placeni. Čtu je a dopručuji to i Vám ...

jirka.s. 30.12.2006 16:21

Re: Re: Re: Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

A tvá mutti byla zase zřejmě uliční důvěrnice-domovnice, pardon, správcová v Salzmanovic vile, že?

jirka.s. 30.12.2006 16:17

Re: Re: Tak si

Lejno, lejno! Takhle vydávat na odiv svou duševní nedostatečnost, to už je skutečně vrchol narcismu. Ale bacha, je konec roku a kámoši soudruha dráta ve VZP by mohli tvému cvokaři neproplatit tvé léčení a pak už budeš totálně v (Y)

Mirek Šejna 30.12.2006 15:57

greggu

Vy zas patříte ke 35% "inteligentů", kteří naprosto bezpečně vědí, že ta chamraď vraždila. Dodnes ale jediný z vás "inteligentů" nepodal na předsedu chamradě trestní oznámení za podezření z vraždy. A to ani dnes, kdy nám vládne ODS a kdy se tvrdí, že Kubiceho zpráva je pravdivá. V čem máte u vás u modrých komsomolců problém, že to trestní oznámení na vrahy nepodáváte? Důkazů je přece dost, ne? Například Kubiceho zpráva, nebo Topolánkovo tvrzení, že Paroubek je spolčen s organizovaným zločinem. Že by zpráva elitního policejního důstojníka nebo tvrzení premiéra ČR byly nedůvěryhodné zdroje, kterým policie ČR nedůvěřuje? To se mi nechce věřit. A to ani dnes, kdy policie spadá pod ministerstvo vnitra řizené tak schopným manažerem, jakým je Ivánek Langerů?

Mirek Šejna 30.12.2006 15:46

Re: Tak si

Nechápu, proč nazýváte Topolánka Paroprasetem.

Valentina 30.12.2006 15:44

Re: Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

A proč má začít rokem 1990? Nebyl by rok 1948 nebo alespoň cca 1970  podstatně vhodnější?  A ODU na radost už Vám tady připomněli, tak já ještě připomínám Pravdu a lásku.

Sýček 30.12.2006 15:42

Re: Re: Re: Re: Pan Spurný ...omyl Tomáši - dokončení.

Největší problém byl, jak je rozlišit - ty poctivé a zločince. Zvlášť pokud dodnes i soudně očištěné, považujete za zločince - například Saltzman a vedení komerční banky, .... (když už je i naše soudy osvobodily, neboť oni sami se stali obětí rakouského (jak aktuální) podvodníka).

StandaT 30.12.2006 15:37

Re: Re: Re: Re: Pan Spurný ...omyl Tomáši - dokončení.

Souhlasil bych s vámi, pokud bych mezi vašimi větami nalezl alespoň jednu o ODA. Pánové Ježek, Dlouhý, Skalický a Češka byli v privatizaci mnohem důležitějšími postavami než Klaus.

Jiří K. 30.12.2006 14:32

Re: Re: Re: Pan Spurný ...omyl Tomáši - dokončení.

Klaus sice veksláky a podobné zdědil, nikdo ho však nenutil pustit je tak snadno a nekontrolovatelně do privatizace a tím je legitimizovat. To není mudrování generála po bitvě, to je jenom připomenutí.

Na skutečnost, že není to jedno, komu privatizujeme upozorňoval například hned na počátku privatizace profesor Zelený. Bohužel v tehdejší nadšené hurá atmosféře v médiích mu to otisklo pouze Rudé Právo a tím tedy jakoby padla potřeba se obsahem podobných varování vůbec zabývat. No, stálo nás to a ještě nejspíš bude stát opravdu hodně a tím nemám na mysli jenom peníze.

Ztracená důvěra a podpora lidí, to bude asi jedna z nejvážnějších ztrát. Rozčarování z toho, že jsme dělali hlouposti a nesmysly v době, kdy nás do nich nikdo z venku násilím (natož pak tanky) nenutil a měli jsme tedy vše sami ve svých rukou. Stěžovat si proto můžeme leda tak sami na sebe, tedy přesněji řečeno na naši tehdejší reprezentaci, která byla naprosto neomylně přesvědčena o tom, že je chytřejší než zbytek Zeměkoule.

Zdá se mi, že to bohorovné přesvědčení začíná být opět ve zdejších zeměpisných šířkách viděno a slyšeno.

Jiří K. 30.12.2006 14:29

Re: Re: Pan Spurný ...omyl Tomáši a to vícenásobný.

Ta strana šla od válu hlavně kvůli čachrům a podvodům ve svém financování. Za to zaplatila politickou cenu rozpadem koalice a odchodem na 8 let do opozice.

Za zpackanou transformaci žádnou cenu ve skutečnosti nezaplatila, to by totiž nemohla být prakticky po celou dobu svého působení v opozici tak silnou a dnes dokonce nejsilnější stranou a vítězem sněmovních voleb. Taktéž na Hradě by musel sedět někdo docela jiný. Bez přiznání sebemenší viny za alespoň ty největší excesy celé transformace a privatizace, tedy bez jakékoliv sebereflexe která by dávala alespoň malou naději, že ten starý pes se naučil nějakým novým kouskům a ty staré se odnaučil. Kdepak, pouze se spoléhají, že volič za 9 let ledacos zapomněl a navíc po vzoru zlodějů křičících chyťte zloděje se nás snaží zmást a celou vinu hodit na někoho jiného. Takoví pisálci jako pan Spurný jim v tom jak vidno znamenitě pomáhají. Průhledné.

ČSSD opravdu vládla 8 let a tomu bohužel odpovídalo i zastoupení v některých strukturách (ne ve všech, regiony a místa si modří dokázali udržet pod kontrolou a že tam také protékají pěkné miliardy) ale ODS si také na své přišla a její přímé zastoupení v institucích (ČKA, FNM, pozemkový fond, sněmovna a její orgány...) i firmách (ČEZ) bylo a je zatraceně silné. Nemůže se tedy tvářit já nic, já muzikant.

Nevím, zda Mrázkové a spol. dosáhli vrcholu až po roce 98, každopádně na něj už měli dávno zaděláno. Zatímco po roce 90 představovali pochybné existence, které šlo relativně snadno odfiltrovat příslušnými zákony (prokázat původ peněz, majetková přiznání, omezení plateb v hotovosti a další ve světě naprosto běžné věci), koncem 90 let se již jednalo o ctihodné podnikatele a privatizátory se značným majetkem a tím i vlivem, které nebylo tak snadné pominout a už vůbec je bylo těžké nějak postihnout. Zákony byly záměrně udělány tak, že ani ta největší lumpárna vlastně nebyla v rozporu se zákonem a pokud by náhodou i byla, tak to nebylo možné jednoznačně prokázat.

Perun 30.12.2006 14:11

Tak si

Paroprase se svou suitou může oddychnout.Zase za nic nemůže on,ani jeho podržtašky.Zločinci radujte se a vstupujte do Paroprasečí  strany,tam jste vždy beztrestní.Rv(Y).

Sch.glosátor inovátor 30.12.2006 13:48

To je správně.

Proč by platil, když  nejsou k dispozici účinné zákonné prostředky a účinné jsou nezákonné ? Proč by platil, když zákonodárce takové prostředky nedá a obyvatelstvo volí takové zákonodárce ? Povinnost pracovat a vydělávat na úhradu dluhu úředně přidělenou prací ?  Třeba nad rámec zákonné pracovní doby ? Ale to je nehumánní, proti lidským právům a mezinárodním závazkům....Tak holt si s pravomocným rozsudkem alespoň můžete vytřít zadnici. Když ten papír pořádně rozemnete. Nelíbí ? A kdo jiný to může změnit než VY. Než MY sami. Potíž je v tom, že  ona MOC, která stanoví pravidla je soustředěná, zatím co MY jsme neorganizované stádo.

honza 30.12.2006 13:33

Re: Re: Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

Mimochodem, Salzman, který pomáhal rozkrást Komerční banku, má dceru, kterou si vzalpisálek Steigerwald. Je to v rodině

NevericiTomas 30.12.2006 12:55

Re: Redaktoři Respektu jsou vskutku exoti

eee....umite cist?Nejakej Provod mu spravcoval ve vile a s Mrazkem dokonce zalozili agenturu...Sledovani estrad TV N@VA narovnava mozkove zavity?

NevericiTomas 30.12.2006 12:52

Re: Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

A nesla nahodou jedna strana kvuli tomu od valu?Nevykrikoval tady dnes uz duchodce z Vysociny neco o cistych rukou?Nevladla tady nahodou 8 let jedna strana, ktera se rozlezla jako drevomorka do vsech koutu statni spravy?Nedosahli v letech 98-06 vsichni ti Mrazkove a kulisaci z CSOB a jinych obchodu stoleti sveho vrcholu???Klaus by taky mohl becet ze on ty vekslaky a sikovny ex-Stbaky zdedil a nemohl nic delat.

ostravak 30.12.2006 12:41

Re: Re: Je to špatné.

XXL co se divíš, když ty dvě prasata Míl a Drábek podporujou neplatiče faktur a vyhledávají pseudoproblémy.

K. 30.12.2006 12:40

Re: Proč myslíte?

Pokud jste nebyl(a) nikdy trestán a někdo Vás odstřelí, tak jste podle kretenického myšlení autorova taky gangster.

gregg 30.12.2006 12:35

all in all we re just another bricks in the wall

Malinko pozmenene od PINK FLOYD ale co se divime: mafiane a gangsteri Gross, Paroubek, prisluhovac Tvrdik, vrah Srba, fizl Kavan, zlodej manipulator a mozna i vrah Dolezal, podivny Sobotka a jeho kotrmelce okolo arbitrazi IPB a machinacich v konsolidacni agenture.... Mam pokracovat? Pokud se v tehle zemi najde 32% kretenu, kteri za pastelkovne voli tuhle chamrad ktera tu vrazdi a krade vic jak 8 let tak se neni co divit...... 

GEORGE 30.12.2006 12:29

Re: Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

To co popsal  "Jiří K." je velmi výstižné i když velmi nehezké čtení o působení modrých bolševiků z ODS v čele s Tunelpapá Klausem v našem Korupstáně. Jejich věrní soudruzi jako Salzman, Kočárník, Dyba,Ruml, Čermák, Krejčíř, Macek, Uhde, Kožený a další gauneři jsou  v pohodě a modří kašpaři uvažují, jak zmarit starobní důchody, protože na ně není.   

XXL 30.12.2006 12:15

Re: Je to špatné.

A ještě jedno: Vymahatelnost práva je téměř nulová. Z vlastní zkušenosti: Soud sice grázla odsoudil, ale ten mi dluh nezaplatil, tžváří se tak, že mu není co  vzít  a soud to dál nezajímá.

MirekTopShit 30.12.2006 11:33

Re: Re: pitomosti

Správně a nebýt Němců, tak by sem ani komanči nepřišli....

Brmboš 30.12.2006 11:32

Je to špatné.

V této zemi se stává skutečností, že začíná vyhrávat bezpráví. Proč ne? Vždyť právě politici a zákonodárci porušují naprosto beztrestně zákony. Ze soudců se stali neodvolatelné nadpřirozené a úplatné bytosti. Státní zástupci se chovají podle toho, které straně fandí a policie je buď zkorumpovaná anebo jí je znemožňováno cokoli vyšetřit nasazenými politickými guru. Mohou se místo náčelníci či okresní vedoucí jmenovat např. politruci.Na závěr jen jedno, žádná trestní oznámení podaná na samosprávu policie není schopna vyšetřit i když samospráva okrádá své město i občany tak veřejně, že to chápe i dítě školou povinné.Vše by bylo na delší diskuzi. Proto jen jedno slovo naše republika se stává hnojištěm.

Jiří K. 30.12.2006 11:29

Pan Spurný jako obvykle nezklamal.

Zase nám tu namísto antické tragédie předkládá třetiřadou kovbojku a pro jistotu nám ty padouchy v černých sombrérech nezapomene pěkně vyjmenovat.

Oslí můstky, které nám tu tento investigativní expert předkládá, abychom si machinace a zločiny Mrázka a jemu podobných figur spojili výlučně s érou a lidmi z ČSSD jsou opravdu ubohé. Nějak nám totiž zapomíná popsat, která jména a které partaje mohou za to, že se z podobných veksláků a podvodníků během transformace stali natolik zámožní a tím i vlivní "úctyhodní podnikatelé", se kterými se díky jejich vlivu koncem 90 let (nástup ČSSD) nebylo možno nebavit.

Kdo umožnil, že hned na počátku 90 let mohl pan Mrázek přijet do Krumlova s kufříkem a za bezmála 100 miliónů Kč koupit v dražbě v rámci malé privatizace místní pivovar? Původ těch peněz by přece zajímal jenom závistivce, že. Kdo umožnil vychytralcům typu Tykače v době dělení ČSFR (a hlavně měny) navekslovat si stovky miliónů  korun převody velkých částek opakovaně kolem dokola přes řeku Moravu? A že se takovýchto šikulů urodilo: Mrázek, Provod, Krejčíř, Pitr, Lukeš, Tykač, Dienstl, Chvalovský, Valenta, Komanický, lidé kolem IPB, Kožený ... pravda, někteří z nich to přepískli a museli z republiky zmizet. Jaká to škoda! Pan Spurný je natolik erudovaný investigativec, že by nám bezesporu odhalil, že ČSSD může i za Koženého Viktora. 

Kdopak asi, která jména a které partaje mohou za to, že když už v polovině 90 let ledacos prasklo a byli jsme varováni i ze zahraničí, tak zde se stále vědomě nechávalo zhasnuto, nebyl dostatečný dozor nad bankami, privatizačními fondy, kapitálovým trhem, kampeličkami, pojišťovnami ... Dokonce se to (např. nezavedení dohledu nad kapitálovými trhy) veřejně odůvodňovalo (ODS, Rudlovčák) potřebou nechat urychlit a dokončit žádoucí koncentraci vlastnictví. Tak se nám to vlastnictví tedy hezky zkoncentrovalo a to opravdu do dobrých rukou!

Což takhle napsat ještě jeden článek a začít rokem 90, pane Spurný? Chybí snad chuť nebo placené zadání?

dvd 30.12.2006 11:21

Proč myslíte?

Tedy pokud myslíte.

František 30.12.2006 10:23

Re: Re: a s kym mrazek tuneloval ty banky ?

Jedna americká: Víte kdy začne vládnout právo a spravedlnost? Až se synové a dcery dnešních gangsterů vrátí ze studia práva na renomovaných universitách a ujmou se řízení rodinných podniků.:-)

ll 30.12.2006 10:19

Redaktoři Respektu jsou vskutku exoti

Co má co dělat Gott s Mrázkem? Zajímavé sledovat, kteří "umělci" kádrováním prošli a kteří ne. Všichni stejně vystupovali v normalizační TV, ale u některých se na to nějak pozapomnělo.

K 30.12.2006 10:10

Mrázek byl gangster?

A kretén, který napsal tenhle článek,  jím je taky.;-€