19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lerak 30.12.2006 18:37

pro redakci

Uvědomte si, že inteligencí neoplýváte pouze vy. Každý nesocan zná význam slova SHIT. TAKŽE BYSTE HO MĚLI ZCENZUROVAT JAKO VULGÁRNÍ. Pěkně to upadáte!

jirka.s. 30.12.2006 18:40

Re: pro redakci

To nic! Zwrackovi v 17.34 prošlo "neser"!

čtenář zdrojů 30.12.2006 19:04

Re: Re: pro redakci

tobě zas prošlo "lejno".

jirka.s. 30.12.2006 20:47

Re: Re: Re: pro redakci

Máš velmi zvláštní kategorizaci vulgarismů. Lejno už používal Jungmann.

AeroKarel 31.12.2006 0:16

Re: pro redakci

Další hnidopich, můžete se ucházet o místo v redakci ......

mira.le 30.12.2006 18:10

Mrázak Tlustý

Pan Spurný jaksi určitě omylem zapomněl na pana Tlustého a jeho kontakty s Mrázkem přes jistáho slováka jméno si již nepamatuji.Inu nejen Čssd ale i ODS má máslo na hlvě,což pan Spurný taktně zamlčel,že pane Spurný.

jirka.s. 30.12.2006 18:17

Re: Mrázak Tlustý

Člověče, já si taky nemohu vzpomenout na jméno toho Čečence, co seznámil benita s kočkou!

Boris Godunov 30.12.2006 23:06

Re: Re: Mrázak Tlustý

ten hňup Spurný ani netuší,že je nikdo seznamovat nemusel. Jsou totiž příbuzní.

Perun 30.12.2006 14:11

Tak si

Paroprase se svou suitou může oddychnout.Zase za nic nemůže on,ani jeho podržtašky.Zločinci radujte se a vstupujte do Paroprasečí  strany,tam jste vždy beztrestní.Rv(Y).

Mirek Šejna 30.12.2006 15:46

Re: Tak si

Nechápu, proč nazýváte Topolánka Paroprasetem.

jirka.s. 30.12.2006 16:17

Re: Re: Tak si

Lejno, lejno! Takhle vydávat na odiv svou duševní nedostatečnost, to už je skutečně vrchol narcismu. Ale bacha, je konec roku a kámoši soudruha dráta ve VZP by mohli tvému cvokaři neproplatit tvé léčení a pak už budeš totálně v (Y)

MirekTopShit 30.12.2006 16:25

Re: Re: Re: Tak si

Perunku a Jiříčku, že Vy dva, jako správní Ódéesmani, zase bojujete pro vulgaritě a zkulturňujete naší politickou scénu jako pan Dalík. Přeju Vám klidný a něžný Nový rok.

jirka.s. 30.12.2006 17:15

Re: Re: Re: Re: Kádrovák se nezapře!

Rychlost s jakou ty dovedeš kohokoliv zařadit mne už u tebe ani neudivuje. Léta praxe musí samozřejmě zanechat své stopy. U tebe je to už profesionální deformace. Kádrováci všech komoušských buněk, spojte se!

P.S. Pokud považuješ hrubé záplaty na hrubé plesnivé pytle za vulgarity, tož ti není pomoci!

www racek 30.12.2006 17:34

Re: Re: Re: Re: Re: Kádrovák se nezapře!

zato ty jseš výkvět moudra. zalez a neser se mezi dospělý.

jirka.s. 30.12.2006 18:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kádrovák se nezapře!

Ano, správně! Teď jsi nám všem předvedl, jak se chovat podle Gutha-Jarkovského. Jenom pro tvou informaci: To byl pán žijící v 2. polovině 19. století a v 1. polovině 20. století a kromě sportu se zabýval výukou vybraného chování. Je mi jasné, že i kdyby byl náš současník, tebe by se jeho činnost nemohla jakýmkoliv způsobem dotknout. (Cenzor na Psu má zřejmě kouřovou.) Ale mohu  tě ujistit, že já chodil ještě do škol, ve kterých se jeho odkaz alespoň zmiňoval. Vím, že si to nebudeš schopen spočítat, tak tě mohu jenom ujistit, že už jsem natolik dostatečně dospělý, že jsem schopen se vyvarovat společnosti takových prenatálních nedodělků jako jsi ty.

P.S. Nech si už konečně vysvětlit, na co je na klávesnici klávesa Shift. Samozřejmě jenom za předpokladu, že v tvém okolí se nachází někdo schopný ti to objasnit. Moc tomu ale nevěřím, oni na tom EGAPu budou zřejmě samí takoví lumeni jako jseš ty.

MirekTopShit 31.12.2006 7:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kádrovák se nezapře!

Milý Jirko, píšete sice s chutí, ale

a) je obvyklé, že lidem, které neznáme, obyčejně netykáme

b) je vhodné si pořídit slovník cizích slov a zkuste přeložit, co to je prenatální nedodělek ? Obdobně jaké je množné číslo od lumen? Zkuste si najít co to je vulgarita

c) zkusit dříve myslet než použijete cizí slovo, jehož význam neznáte

Šťastný rok 2007 Vám přeju. S knihou a vzděláváním. MTS.

jirka.s. 31.12.2006 9:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kádrovák se nezapře!

Milý Shite! Tvá charitativní snaha ohledně zwracka je sice chvályhodná, ale zcela mimo mísu. Bylo by možná vhodnější, abys místo poučování mne napřel svou snahu ku vzdělání svého chráněnce."Pracuje" prý sice v EGAPu, ale konec konců, dnes mají počítač na každé vrátnici. Docela klidně si ho dovedu představit s rudou páskou na rukávě se žlutými písmeny ZS. Jinak:

ad a) já osobně vykám pouze osobám, kterých si vážím. Navíc si ještě moc dobře pamatuji,jak exempláře podobné zwrackovi, šejnovi a tobě po mně ono tykání tvrdě vyžadovali.

ad b) slovník cizích slov mám na monitoru v oblíbených, takže pokud nejsi schopen se do něj proklikat, tak pouze pro tvou informaci: prenatální (týkající se doby mezi početím a porodem) nedodělek  znamená česky docela obyčejný potrat. Lumen mimo jiné znamená vyjímečně nadaného člověka, ovšem i ironicky. Tudíž i tvar "lumeni" je ironický. Usměvné je též tvé doporučení k vyhledání významu slova "vulgarita", obzvláště v kontextu s tvým obviněním mne a peruna, že proti ní "bojujeme" a naprosto ignoruješ vyjadřování svého oblíbence. Inu, argumentace jak z Rudého práva. Jinak ti doporučuji si přečíst na této diskuzi příspěvěk "Leraka" ze včerejška v 18.37!

ad c) snad vysvětleno v bodě b) k mému používání slovníku ABZ.cz. Slovo "snad" jsem použil záměrně, neboť o tvé schopnosti cokoliv chápat rozhodně nejsem přesvědčen.

Pokud se domníváš, že vrcholem vzdělání je červený diplom z Masarykovy dělnické akademie, nemá samozřejmě cenu se s tebou dále o čemkoliv dohadovat. Bláznům a pomatencům se podle doporučení renomovaných psychiatrů prý nemá odporovat.

gregg 30.12.2006 12:35

all in all we re just another bricks in the wall

Malinko pozmenene od PINK FLOYD ale co se divime: mafiane a gangsteri Gross, Paroubek, prisluhovac Tvrdik, vrah Srba, fizl Kavan, zlodej manipulator a mozna i vrah Dolezal, podivny Sobotka a jeho kotrmelce okolo arbitrazi IPB a machinacich v konsolidacni agenture.... Mam pokracovat? Pokud se v tehle zemi najde 32% kretenu, kteri za pastelkovne voli tuhle chamrad ktera tu vrazdi a krade vic jak 8 let tak se neni co divit...... 

Mirek Šejna 30.12.2006 15:57

greggu

Vy zas patříte ke 35% "inteligentů", kteří naprosto bezpečně vědí, že ta chamraď vraždila. Dodnes ale jediný z vás "inteligentů" nepodal na předsedu chamradě trestní oznámení za podezření z vraždy. A to ani dnes, kdy nám vládne ODS a kdy se tvrdí, že Kubiceho zpráva je pravdivá. V čem máte u vás u modrých komsomolců problém, že to trestní oznámení na vrahy nepodáváte? Důkazů je přece dost, ne? Například Kubiceho zpráva, nebo Topolánkovo tvrzení, že Paroubek je spolčen s organizovaným zločinem. Že by zpráva elitního policejního důstojníka nebo tvrzení premiéra ČR byly nedůvěryhodné zdroje, kterým policie ČR nedůvěřuje? To se mi nechce věřit. A to ani dnes, kdy policie spadá pod ministerstvo vnitra řizené tak schopným manažerem, jakým je Ivánek Langerů?

MirekTopShit 30.12.2006 16:30

Re: all in all we re just another bricks in the wall

Jako brick in the wall jsem na kuponové privatizaci vydělal poněkud méně než ředitel KB Salzman - senátor: Ani si nevzpomínám za kterou stranu senátor, obdobně si více vydělal i pan ministr vnitra Čermák a pan doktor Macek, socani jedni zas.... 

jirka.s. 30.12.2006 17:19

Re: Re: all in all we re just another bricks in the wall

A kolipak asi vydělali tihle:

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, Ivo Svoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

mira.le 30.12.2006 18:20

Re: Re: Re: all in all we re just another bricks in the wall

Proti Víťovi,Mrázkovi,Krejčířovi,Charouzovi,,Mackovi,Pitrovi Salcmanovi,Dybovi,Kočárníkovi,Soudkovi,jsou tito co je jmenuješ jen zběrači drobků. 

jirka.s. 30.12.2006 18:37

Re: Re: Re: Re: all in all we re just another bricks in the wall

Cestyna sein deine kobil, že?

čtenář zdrojů 30.12.2006 19:02

jirko s.rabe

co to je "kolipak"?

jirka.s. 30.12.2006 20:49

Re: jirko s.rabe

Číslovka neurčitá, čtenáři Rudého práva!

AeroKarel 30.12.2006 21:17

Re: Re: Re: Re: all in all we re just another bricks in the wall

Kdepak sběrači drobků, jejich pomocníci!

Brmboš 30.12.2006 11:32

Je to špatné.

V této zemi se stává skutečností, že začíná vyhrávat bezpráví. Proč ne? Vždyť právě politici a zákonodárci porušují naprosto beztrestně zákony. Ze soudců se stali neodvolatelné nadpřirozené a úplatné bytosti. Státní zástupci se chovají podle toho, které straně fandí a policie je buď zkorumpovaná anebo jí je znemožňováno cokoli vyšetřit nasazenými politickými guru. Mohou se místo náčelníci či okresní vedoucí jmenovat např. politruci.Na závěr jen jedno, žádná trestní oznámení podaná na samosprávu policie není schopna vyšetřit i když samospráva okrádá své město i občany tak veřejně, že to chápe i dítě školou povinné.Vše by bylo na delší diskuzi. Proto jen jedno slovo naše republika se stává hnojištěm.

XXL 30.12.2006 12:15

Re: Je to špatné.

A ještě jedno: Vymahatelnost práva je téměř nulová. Z vlastní zkušenosti: Soud sice grázla odsoudil, ale ten mi dluh nezaplatil, tžváří se tak, že mu není co  vzít  a soud to dál nezajímá.

ostravak 30.12.2006 12:41

Re: Re: Je to špatné.

XXL co se divíš, když ty dvě prasata Míl a Drábek podporujou neplatiče faktur a vyhledávají pseudoproblémy.

Sch.glosátor inovátor 30.12.2006 13:48

To je správně.

Proč by platil, když  nejsou k dispozici účinné zákonné prostředky a účinné jsou nezákonné ? Proč by platil, když zákonodárce takové prostředky nedá a obyvatelstvo volí takové zákonodárce ? Povinnost pracovat a vydělávat na úhradu dluhu úředně přidělenou prací ?  Třeba nad rámec zákonné pracovní doby ? Ale to je nehumánní, proti lidským právům a mezinárodním závazkům....Tak holt si s pravomocným rozsudkem alespoň můžete vytřít zadnici. Když ten papír pořádně rozemnete. Nelíbí ? A kdo jiný to může změnit než VY. Než MY sami. Potíž je v tom, že  ona MOC, která stanoví pravidla je soustředěná, zatím co MY jsme neorganizované stádo.