3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 18.2.2008 8:56

naprosto přesná analýza - havlobolševická kolaice

ano pane Vlku, to uskupení - o havlobolševická koalice funguje od r. 89. Klause a ODS nenávidí, protože jim svým důrazem na svobodnou soutěž trhu a politických stran rozkopal/ohrozil bábovičky polistopadových dohod o rozdělení moci a majetku.

Spolupráce havlobolševické koalice pravdalásky i s estébáky není žádnou novinku, zřetelně se ukazovala např. vždy v senátních volbách. I Štětina a Mejstřík byli takto zvolení. Jejich halasné "s komunisty se nemluví" je tedy o to směšnější a trapnější.

Švejnar byl a je jen nastrčený panák, naštěstí zase havlobolševíci nevyhráli. Ano ten Petain na Havla sedí..

k 18.2.2008 8:56

Re: Teď bude pan profesor odpočívat. Prý pár týdnů.

Přesně tak.Jen ať odjede co nejrychleji!!

Jirka 18.2.2008 8:51

Re: Re: Re: Ti komouši se s volbou Švejnara sice nepřerazili,

Za největší úspěch této volby považuji to, že Klaus bude škodit už jenom pět let, to už vydržíme, přežili jsme komunisty, přežijem Klause.

Kecal. 18.2.2008 8:50

Souhlas.

Sakra Vlku teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku.Rudí budou výt ale máš stoprocentní pravdu jako vždy.

Jenšina 18.2.2008 8:49

Re: Zklamání

Děkuji, řekl jste to tak, jak to mnoho z nás cíti. Jen tak naokraj, jak by se americký občan, prezident ČR, podepisoval pro  samostatnosti  Kosova, nebo naopak podepisoval pro NESOUHLAS., Jako prezident s americkým občanstvím a jako prezideent ČR ?? a člen EU?? Už v této chvíli by mohl nastát problém, střed dvou občanství! Pan Švejnar může být rád, že to dopadlo jak dopadlo, že zůstal svobodným, může dostát své přísaze, ústavě USA. Už to, že takové věci vůbec NEDOMYSLEL, když přijímal kandidaturu na prezidenta, světčí o tom , že není politik a ti co ho nominovali a  okolo jeho kampaně se  motali jsou političtí diletanti a nýmanti.  

klobouk 18.2.2008 8:47

to je na zvraceni,

odporny, nenavistny paskvil, biafra ducha 21 stoleti.

RvRvRv

PetrM 18.2.2008 8:42

Re: To jsou silácké žvásty

A jak ta Myšigenova volitelka Zubová mohla Klausovi svou nepřítomností pomoct, to mi vysvětlete ;-D

xyz 18.2.2008 8:41

Proč vůbec volit veřejně?

Stačí spočítat počty poslanců s je po cirkusu.

Marta 18.2.2008 8:41

Re: Je dobojováno-zapomeňte

No tak to je omyl. Jestli si myslíte, že prezidenta budou volit občané. Zase budeme volit toho, koho nám podstrčí strany ve spolupráci s medii. Akorát s tím rozdílem, že už nebudeme mít komu za to nadávat. Zvolíme si ho sami.

Šnek 18.2.2008 8:39

Re: Zklamání

Není třeba, aby to bylo vždycky vynikající. Hlavně, že je to trefné.

ll 18.2.2008 8:38

Teď bude pan profesor odpočívat. Prý pár týdnů.

Mám daleko lepší návrh. Sbalit si pár švestek, které tu na dva měsíce přivezl a vrátit se tam, odkud dorazil. Živit ho bude ČSOB. Přece i v jeho "almamater" jej z ředitelské postu vyhodili.

Šnek 18.2.2008 8:37

Havlovština -věc stále aktuální.

"Pravda a láska" a "nepolitická politika", to jsou ale kraviny. Často už mne napadalo, jestli mu nekřivdím. Jestli třeba mu to našimi škrabálky nebylo přibásněno. Pokud ne, tak patří na psychiatrii.

Marta 18.2.2008 8:37

Děkuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nevím, jak bych to už více zdůraznila. Konečně někdo napsal to , co já si myslím už dávno. Tedy poté co jsem pana Švejnara velmi pozorně poslouchala a stále nic neslyšela. A pak mě to začlo být povědomé. Myslela jsem, že se mu podařilo zblbnout úplně všechny. Jo a mimochodem tu kampaň nedělal  on. Tohle dokáží jen media a ta mu pomohla neskutečně.

Milan 18.2.2008 8:36

Re: Vítězství tyranie. O jeden hlas!

Pokud o tom nevis tak jeho spoluprace s Vojenskou kontrarozvedkou je znama uz radu let - jak by tim tedy mohl byt dnes vydiran?

Milka 18.2.2008 8:32

Re: Pan Svejnar zapadne,

A to mějme na paměti, paní Petra možná už sní o roli první dámy a Jiříka ,ač by byla ráda, kdyby z politiky odešel, určitě podpoří. To bychom ale neměli nikdy dopustit, jestli budeme mít možnost v přímé volbě, kterou teď zase Jiřík propaguje. 

ferry 18.2.2008 8:31

Re: Jen mu dejte šanci p.Vlk!

Na Švejnarovi je nejhorší to, jak dokázal rychle "zparoubkovatět"!

Pišta 18.2.2008 8:29

Re: Pane Vlk.

Na to, že Havel nikdy nebyl ani poslancem , či ministrem nebo dokonce předsedou vlády, je s podivem , co všechno zavinil. A to všechno kladením věnců. Váš otec "kovaný komunista" jistě chválí Klause, vstávaje lehaje. A kdyby ještě mohl zabránit Havlovi v jeho plundrování země, mohli snad Klause prohlásit za svatého.

Pavel 18.2.2008 8:25

Re: Re: Ti komouši se s volbou Švejnara sice nepřerazili,

Pabe Jirko, pokud jste v TV viděl korupci v přímém přenosu 8-o, tak nepište do NP, ale plňte svoji občanskou povinnost a piště trestní oznámení. Já TV nesledoval, ale vy jste přesvědčen, tak prosím konejte.!!

Pišta 18.2.2008 8:23

Re: Re: Díky,

To "rajtování" bylo oznámením faktu, že u nás panuje blbá nálada? Nebo si pamatujete něco navíc? Vyprávějte a přehánějte!

Jaroslav 18.2.2008 8:22

Zklamání

Velmi rád čtu články pana Vlka st., ale  dnes  to  nebylo  dle mého  názoru to pravé ořechové.

Ale  budou zase další dny, a doufejme  zase  další  vynikající  články  pana Vlka  ...

Stanislav 18.2.2008 8:22

To jsou silácké žvásty

To jsou silácké žvásty, do poslední chvíle se Klausovi příznivci obávali prohry, ale po vítězství o l hlas jim hned narostla křídla. Mně připadá takové vítězství dosažené pomocí neúplatného a náhle prohlédnuvšího Snítelého, smrtelně nemocné Zubové jakož i jedinou SMSkou + možná zaslanou nábojnicí Jurenčákovou a Janečkovou, nepočítaje v to Melčáka a Pohanku,  jako Pyrrhovo, nehledě k stylu politické kultury, které takové vítězství reprezentuje. Skoro bych řekl, že je to taková labutí píseň ODS....Jak to řekl jeden filosof. Je možné klamat dlouho jednoho člověka, je možné oklamat jednorázově velkou skupinu lidí, ale nejde klamat trvale celý národ....

Lister 18.2.2008 8:20

Vítězství tyranie. O jeden hlas!

Ve 3. kole první volby chyběl minulou sobotu Václavu Klausovi jeden jediný hlas k tomu, aby byl zvolen. O týden později už ho dostal a prezidentem se stal. Čí to ale byl hlas? Nebyl to hlas onoho muže, který je vyfotografován při rozhovoru s ministrem vnitra Langerem a poslankyní Horníkovou (oba ODS) a zaslechnut kolem procházejícím poslancem, když tvrdil „Dobře. Tak já to tedy udělám, jak chcete.“ Nebyl to hlas muže, o obsahu jehož rozhovoru s Langerem a Horníkovou prvně jmenovaný prohlásil, že je to „sprostá lež a odporná špína“, pokud je pokládán za vydírání?

Ano, je to hlas Evžena Snítilého, poslance ČSSD, který ze strachu, že se provalilo jeho angažmá ve Vojenské kontrarozvědce bývalé StB a bude ODS zveřejněno (což ukončí jeho poslaneckou kariéru), v 1. volbě raději nevolil nikoho, aby nemusel dát hlas (proti vůli vyděračů) Švejnarovi, jak si přál jeho klub, k němuž byl dosud vždy loajální. Ano, je to hlas muže, který se po „přátelském“ rozhovoru s „kamarádkou“ Horníkovou a jejím ministrem vnitra sesypal a byl odvezen do nemocnice. Ano, je to hlas muže, který ve 3. kole v sobotu odpoledne ještě Václavu Klausovi chyběl.

Nevím, co si musel za peklo prožít tento muž v uplynulém týdnu (mezi 1. a 2. prezidentskou volbou) v křížové palbě vlastního klubu a vyděračů z ODS, mávajících mu před očima svazkem StB. Taktizoval, sliboval odchod z klubu, ČSSD i parlamentu, když však viděl, že ČSSD již má připravenu náhradnici, která jej vystrčí z výnosného fleku (to víte, musí živit 7 dětí), rozhodl se svůj slib ďáblu splnit a zradit. A přiznal se veřejně:“ Budu volit Klause“.

A tak byl Václav Klaus znovu zvolen, potřebný hlas byl konečně získán. Tyran, chlemtající krev svých obětí, byl zase spokojen a usměvavý. A Jidáš splnil, co slíbil. Jedeme dál

Jirka 18.2.2008 8:19

Re: Ti komouši se s volbou Švejnara sice nepřerazili,

Ještě že máme pevnou, v jednom šiku semknutou ODS, která nás opět zachránila a spasila před ďáblem. Metody se přiostřují, účel ale světí prostředky. Korupce v přímém TV přenosu slaví úspěch, jedeme dál.

taky Honza 18.2.2008 8:10

Re: Pane Vlku - to podepisuji !

Správně, Vlka musí každý mašibl podepsat! Duševní hovádko BuBu raději dvakrát.;-P Zvláště, když  u Vlka nehrozí podobný slint o ODS a jejich praktiktické politice smrdící padesátými léty minulého století.

Ota First 18.2.2008 8:06

Ti komouši se s volbou Švejnara sice nepřerazili,

ale jinak veskrze pravdivé. Nyní můžeme být spokojeni, že havloidi dostali zase po stopadesáté na zadel, což svědčí o tom, že český národ není tak blbý, jak se mu tyto politické trosky stále snaží vsugerovat. Ale není všem dnům konec, oni se nevzdají. Těšme se, co bizarního vymyslí příště. Naštěstí jim zjevně dochází dech. ;-P

Iva 18.2.2008 8:02

Re: K článku

Dejte si mokrý obkladek na hlavu a panáka. Možná se vám trošku uleví:-)

honzak 18.2.2008 8:01

už se nám hosté sjíždějí!

to bude počteníčko! Porážku antiklause nevydýchají alespoň týden. Možná se jim uleví až pochopí, že dokonalý prezident neexistoval, neexistuje a existovat nebude. Až pochopí, že Klaus je tím nejméně špatným řešením (neb podle předchozí definice dokonalý není ani náhodou).

ladik53 18.2.2008 8:00

Je dobojováno-zapomeňte

A teď honem rychle zapomenout na slib přímé volby prezidenta. Tam nám totiž korupce nepomůže!

westík 18.2.2008 7:56

Autore, souhlas

A je to 18.2.2008 7:47

K článku

Autor vypisuje kdo volil Švejnara a popisuje je jako neschopné.

KDO VOLIL KLASUE:1.Banda ODS,která přetáhla podplacené přeběhlíky.

2.KSČM-svým jednáním

3.Firma MelčákxPohanka-přeběhlíci.

Klaus je tudíž prezidentem přeběhlickým.-Výborný pro ČR.Opravdu bude tím kdo stmeluje národ a usměrní strany aby se alespoň na něčem domluvili.Již v neděli se pustil do těžké kritiky všech stran co ho nevolili a pochválil přeběhlíky- tím mi totálně vypadl z oka celej milej Klaus.