17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lucina !pes) 18.2.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Ti komouši se s volbou Švejnara sice nepřerazili,

K nepřezití jsou ti, co uvažují a vydávají takové puchy jako vy.

honzak 18.2.2008 8:01

už se nám hosté sjíždějí!

to bude počteníčko! Porážku antiklause nevydýchají alespoň týden. Možná se jim uleví až pochopí, že dokonalý prezident neexistoval, neexistuje a existovat nebude. Až pochopí, že Klaus je tím nejméně špatným řešením (neb podle předchozí definice dokonalý není ani náhodou).

ladik53 18.2.2008 8:00

Je dobojováno-zapomeňte

A teď honem rychle zapomenout na slib přímé volby prezidenta. Tam nám totiž korupce nepomůže!

Marta 18.2.2008 8:41

Re: Je dobojováno-zapomeňte

No tak to je omyl. Jestli si myslíte, že prezidenta budou volit občané. Zase budeme volit toho, koho nám podstrčí strany ve spolupráci s medii. Akorát s tím rozdílem, že už nebudeme mít komu za to nadávat. Zvolíme si ho sami.

westík 18.2.2008 7:56

Autore, souhlas

A je to 18.2.2008 7:47

K článku

Autor vypisuje kdo volil Švejnara a popisuje je jako neschopné.

KDO VOLIL KLASUE:1.Banda ODS,která přetáhla podplacené přeběhlíky.

2.KSČM-svým jednáním

3.Firma MelčákxPohanka-přeběhlíci.

Klaus je tudíž prezidentem přeběhlickým.-Výborný pro ČR.Opravdu bude tím kdo stmeluje národ a usměrní strany aby se alespoň na něčem domluvili.Již v neděli se pustil do těžké kritiky všech stran co ho nevolili a pochválil přeběhlíky- tím mi totálně vypadl z oka celej milej Klaus.

Iva 18.2.2008 8:02

Re: K článku

Dejte si mokrý obkladek na hlavu a panáka. Možná se vám trošku uleví:-)

R. 18.2.2008 10:59

Re: Re: K článku

Skutečně konstruktivní odpověď paní Ivo....

karlos 18.2.2008 9:47

Re: K článku

Ty nemáš svoji hlavu a mozek,že opakuješ Paroubkovy nenavistné žvasty.

Pišta 18.2.2008 7:40

Hitler

Je mi líto, ale Hitler, ač sám vegetarián, abstinent a nekuřák, nikomu zmiňované zlozvyky nezakazoval. Je to podivné, protože by to pro něj v jeho postavení, určitě nemohl být problém. Jeho pravá ruka, Martin Bormann, pořádal alkoholické mejdany v Hitlerově blízkosti, naprosto bez problémů. Pokud jde o "nacionalismus zelených" škoda slov. Autor asi zaměňuje přání za skutečnost. Pokud jde o "bratrstvo pravdy a lásky" zátím jsem nezaznamenal, že by toto označení použil někdo mimo ODS a pochopitelně jejich jednovaječných dvojčat- komunistů.

k 18.2.2008 8:59

Re: Hitler

Pišto,Pišto,stále stejné bláboly.Něco rozumného by nebylo ?

Veselý 18.2.2008 7:33

Je pan Vlk fanatik?

Já nepoužívám stranické brýle, pokládám oba kandidáty na prezidenta za rovnocenné. Oba jsou představiteli pravice, ať se to komu líbí či ne. Že levice neměla svého kandidáta a rozhodla se podporovat člověka, který měl naději být zvolen, považuji za politický kompromis (tedy hodně velký). Nechápu lidi, kteří mají potřebu na někoho útočit. Připomínají mi tak trochu pana Paroubka, jehož konfrontační styl politického jednání mi vadí.

Milan 18.2.2008 7:32

Pan Svejnar zapadne,

protoze do dalsich presidentskych voleb urcite bude chtit kandidovat sam Velky sexi mozek Jyrka Paroubek.

Milka 18.2.2008 8:32

Re: Pan Svejnar zapadne,

A to mějme na paměti, paní Petra možná už sní o roli první dámy a Jiříka ,ač by byla ráda, kdyby z politiky odešel, určitě podpoří. To bychom ale neměli nikdy dopustit, jestli budeme mít možnost v přímé volbě, kterou teď zase Jiřík propaguje. 

Letowitz 18.2.2008 7:05

Mejstřík

Vtipně popsáno. Já bych ale ještě k té galerii obskurních postav, o kterých se v článku hovoří, přidal komickou figuru, kabaretního bojovníka s KS, jistého Mejstříka.   Ten by  se velmi hodil  do úderky inkvizice a nebo a to asi spíš  - do blázince.

Jenšina 18.2.2008 8:57

Re: Mejstřík

Mejstřík byl sjetý, jste neviděli ty jeho oči. Takto fanatické bláboly může někdo vyplodit jen když je v raušu. Ale jinak souhlasím, jako šef akčního výboru by byl výborný

k 18.2.2008 9:02

Re: Mejstřík

Ten Mejstřík,to je opravdu rarita senátu.Jak toho blba mohl někdo volit.

Koloděj 18.2.2008 9:05

Re: Re: Mejstřík

 JE toPravdoláskový kandidát

norbert clai 18.2.2008 7:03

Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

Tak takovouhle slátaninu,dehonestující vše a všechno,pardon, mimo ODS a samozřejmě našeho všeználka V.K.,jsem ještě nečetl ..........plky,bláboly a lži. Samozřejmě bez jakéhokoli důkazu.No nic.Pane Vlku pište dál a hlavně častěji ......... Alespoň uvidíme jaké lidi má ODS ve svém středu a hlavně koho máme volit v příštích parlamentních volbách .....:-D 

sinatra 18.2.2008 7:20

Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

Ano Norberte pan Václav Vlk bude psát jistě i nadále a také doufám že častěji.Ono totiž bude alespoň více jasné Vám všem tobě podobným Norberte co nám tady všechno pravda a láska spolu s komoušema nachystala a ještě chystá.To totiž není konec.Nyní se Veškrna hlavní to aktér a dramatický regulátor oněch dějů ze strany pravdy a lásky vrací ze zahraničních lázní doufám odpočat.Pozor zlo přichází.Ďábel medoůstý je připraven.Jen to ještě patřičně dramaticky upravit a předhodit lidu.;-(

Martin 18.2.2008 8:59

Re: Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

hnusny slova pravda a laska, neceho takovyho se stitis vid :-D

sinatra 18.2.2008 9:49

Re: Re: Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

Jó Martine štítím se né oněch slov ale oněch no prostěch oněch.;-(

fjeruch 18.2.2008 9:00

Re: Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

 Franku,A začne to znova, Strany jsou pro straníky my jsme pro všechny.

Koloděj 18.2.2008 9:03

Re: Re: Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

A stát , budou řídít samozvané očanské výbory a občanská sdružení.

honzak 18.2.2008 7:31

Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

to píšeš z vlastní vůle, nebo za to dostáváš peníze?

honzak 18.2.2008 6:54

dobře jste to napsal

a podle komentářů jste trefil do černého! Veškrna zůstane veškrnou a bude škodit. Je to případ pro psychiatra. A jak připomenul někdo z komentátorů, nelze zapomínat na halíka, tu šedou eminenci. Ten má patrně pro své sviňárny nějaké Boží vnuknutí....

Lagron 18.2.2008 6:51

A je to dobře!

Takového úlisníka škoda není. Chlapec mluvil mluvil, a to bylo vše! Nakonec se projevil jako slavný syn svého otce, komunisty. Je také zarytým levičákem! Oranžovobrčálovým levicovým kejklířům jejich tah nevyšel! Nyni si lížou rány a Švejnar s nimi:-DVčera na setkání ČSSD se ujišťovali, jak jsou silní.... hehehe;-D

Pavel 18.2.2008 6:49

Díky,

pěkně napsáno. K tomu disentu připomínám, že to byla skupina "různých" lidí. Jedná část byla lidé, kteří měli ideály jako svoboda, demokracie a v tomto duchu bojovali proti bolševické totalitě - vyznávali totiž naprosto odlišné hodnoty  apřed těmi hluboce smekám. Byla tam, bohužel, i skupina lidí - bývalých bolševiků - ti po válce a v padesátých letech sami roztáčeli kola bolševické totality. Ti byli s bolševismem spřízněni, nakonec je však semlela kola, která sami roztáčeli. Tito lidé  nezměnili svůj názor, pouze disentu využili jako nástroje, aby se opět dostali k moci, bolševiky zůstali. Jsou to všichni ti Dienstbierové, Pithartové a spol. , kteří pod heslem "pravda a láska" nerozdýchali, že tuto skupinu ve všeobjímajícím OF Klaus separoval a založil ODS. Odtud pramení jejich nenávist ke Klausovi, neboť takto byl značně omezen jejich vliv a možnost intrikovat. Trapné je, že se nedokázali za ta léta trochu povznést a zapomenout. Rukopis "starého Veškrny"  a spol. z těchto činů čiší až příliš. To je to skutečné "čecháčkovství" - o zášti a nenávisti.

honzak 18.2.2008 6:56

Re: Díky,

pohled na syslí tváře mpéti poplety při projevech mě velmi potěšil. Ten musel být nazsraný!!!! Koho asi vykopou socialisti všech barev příště? Že by se uvolil sám velký jyrka sexymozek?

sergeant 18.2.2008 7:09

Re: Díky,

Pane Pavle, diky, usetril jste mi komentar;-)