3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan Nový 18.2.2008 10:01

Pan Švejnar nemá

ani na to, stát se hejtmanem.

sinatra 18.2.2008 9:59

Re: hradní fraška

Haf.Baf.;-P

sinatra 18.2.2008 9:58

Re: katka jau jau

Žalostná a eště k tomu Liduško tak dnes to bylo z Tvé ctěné ručky žalostné.:-(

sinatra 18.2.2008 9:56

Re: perfektní rozbor situace

Liberále jak to sedne na Tvojí ctěnou mozkovnu?;-D

sinatra 18.2.2008 9:55

Re: modre prrrrdy autora a paranormalni analni jevz

Kuku trošku to uspořádej.No prostě tomu dej formu.;-P

I-Worm 18.2.2008 9:54

Re: Re: Vítězství tyranie. O jeden hlas!

velmi snadno. Konkretními informacemi o účasti na konkretních akcích.

sinatra 18.2.2008 9:52

Re: Dojmy možná i pojmy,

No hele Erre ty mje bereš dech.Di za Havlem ať Tě přijme do svého dramatického kroužku který vznikl ve sdružení pravdy a lásky.To sou mje vjeci.8-o

sinatra 18.2.2008 9:49

Re: Re: Re: Kdo to je, ten Vlk ...????? Pardón ... starší ...???? Nebo mladší ..??

Jó Martine štítím se né oněch slov ale oněch no prostěch oněch.;-(

karlos 18.2.2008 9:47

Re: K článku

Ty nemáš svoji hlavu a mozek,že opakuješ Paroubkovy nenavistné žvasty.

erre 18.2.2008 9:45

Dojmy možná i pojmy,

musím chtíc či nechtíc složit velkou poklonu zákulisním vyjednávačům ODS. Byl to opravdu velmi kvalitní výkon s dobře připravenými scénáři. Složky poklesků na jednotlivé volitele byly po celé roky pečlivě připravovány a udržovány v použitelném stavu. Nic se neponechalo náhodě. Nejdříve bylo potřeba udělat dusnou atmosféru, posloužily kulky. Pak přišly na řadu osoby. Barták měl posloužit v případě tajné nebo veřejné volby jako potřebný hlas- nehlas, který mohl rozhodnout. Kdyby to nestačilo přišlo na řadu zjevení na WC u Kalbáče. O týden později se vše přitvrdilo na upoceného Shnítilého vytáhli svazky STB a on prozřel kdo je vlastně tím pravým kandidátem. Oba z kola prvního zůstávali v pohotovosti. Pojistka byla Zubovová. Ta to měla velmi dobře promyšlené, díky lékařskému zákroku mezi dvěma volbami. Pravděpodbně byla na smrtelné posteli, že se zákrok nedal o pár dnů odložit. Tím získala velmi dobré alibi a mohla lavírovat volit-nevolit, podle potřeby. Co bylo pravým důvodem je ve hvězdách. Snad chtěla vytrestat Bursíka nebo se něco slíbilo jejímu ruskému nanželovi, jinak reginonálnmu politikovi, nebo na něj něco vytáhli. To se asi nedozvíme.Když je Rus regionální politik už to samo o sobě je podezřelé. Tak to chudinka radši prospala. Bylo to pojištěno pro všechny případy. Špičkový výkon. Bravo pánové Dalíku, Šloufe, Surňáku a další.. Paroubek s Kočkou na vás nemají. Podotýkám, že mě osobně je úplně jedno kdo bude příštích 5 let klást věnce olizovat stoly na recepcích a potřásat rukama. Omlouvám se, jestli jména volitelů nejsou přesná, nebo jsem je popletl, to v tomto případě není důležité, protože oni jsou důležití jenom jako nástroj takových praktik.

TTSO 18.2.2008 9:44

Re: Re: ...zbabělé a hloupé

Nemůžu si pomoc ale kde máte toho poraženého ?

Pan Švejnar přece teď do několika týdnů vyčeká zásadní vítězství :-D

liberal shark 18.2.2008 9:44

perfektní rozbor situace

Co autor napsal, to sedí jak (Y) na hrnec ;-)

KUK 18.2.2008 9:43

modre prrrrdy autora a paranormalni analni jevz

muzete nekdo potvrdit objev pana Bemouse ohledne modrych paranormalnich jevu v okoli pana pres.Pruzinskeho?Vsimli jste si zajiste pouzivani analniho slovniku v posledni dobe napr u p. Topopouse a p.Langouse ? To je dusledek toho ze pokud maji modrych perdu moc, jdou přes pateř do hlavy a odtud jako analni slova do huby. Pruzinskij to byl zavcas lecit v Rusku, ti se to naucili lecit na rudych perdech, ještě že na to Bém přišel....jinak by to bylo v pr... , jo ted modrasci zacali emitovat i u autora....jen aby nebyly nakonec zelene,ci rude.....

sinatra 18.2.2008 9:42

Re: Re: Re: to je na zvraceni,

No dyť říkám kloboučku né a né to chcípnout.;-P

lydie žalostná 18.2.2008 9:40

katka jau jau

ovšem   copak  jst e nám  sdělil   vy  pane  vlk.  Ach!   Že  byste   podporoval   zelené?  ano.ano.

Haf 18.2.2008 9:39

hradní fraška

Díky pane Švejnare, že jste se zůčastnil hry na demoikracii, ve který se mohli diváci přesvědčit vo tom, že vysoce honorovaní herci sou jen špatně zvolená zástěrka k vodírání a ovládání diváků. Teď jde jen vo to, jak dlouho si to nechaj líbit a zda z toho vyvoděj nějaký důsledky .

A víte co bude ? Nechaj a jedeme dál, močálem temným....:-/

karlos 18.2.2008 9:39

Re: To jsou silácké žvásty

Ty se pasuješ na celý národ?To jsi tedy velikán a myslitel.Kdyby se Paroubkovi povedlo sehnat nějaké přeběhlíky jak by se jim říkalo?Hoši kteří prohlédli ne?Hrdinové,kteři zamitli diktát své strany.Je vidět,že rudí a oranžovi neumí příjmout porážku.

Jura Jurax 18.2.2008 9:38

Re: Re: ...zbabělé a hloupé

no, ono je to hezké heslo, ale platí jen mezi gentlemany ... a prezidentská volba se rozhodně nedá nazvat gentlemanskou ... ostatně nazvat třeba Paroubka či Ratha gentlemany nelze ani v žertu ... jinak poražený byl kdysi i Hitler ... :-D

petrski 18.2.2008 9:38

Re: ...zbabělé a hloupé

Je zarážející, že autor tak paranoidního blábolu se ještě odvolává na Bibli, snad by došel klidu, kdyby se více věnoval té Bibli a méně politice ....

sinatra 18.2.2008 9:38

Re: Hrůza !

No vidíš Viktorku a to je teprve začátek.Raději už nečti.;-P

Jura Jurax 18.2.2008 9:35

Včera na ČT1 v debatě pana Moravce

Katka Jau Jau upustila mezi sprostný lid vskutku perlu svých úvah - ráčila totiž vyjádřit přímo myšlénku, že pro prezidentského kandidáta Švejnara není dost dobré ani senátorské koryto, když už jednou byl málem prezidentem. Pak se sice rychle omlouvala v tom smysl, že i senátor je koryto důstojné takového titána - mimochodem ono taky jediné možné, lid zvolil za senátora i Bobo a Železného, tak proč ne Švejnara; v normálních stranách by se stěží prosadil - v ODS není populární, pro Jyrku splnil již mouřenín svou úlohu a dál jen překáží, komančům je pro srandu a k Zeleným nemůže - ti nemají dost koryt ani pro dlouholeté zasloužilé.

Ledaže by Švejnar založil vlastní stranu - v našich podmínkách je to spolehlivá cesta ku zesměšnění a pádu do hlubin zapomění. Kdo si pamatuje ty cesty změny, edáčky a jim podobné různé, co měly zvítězit ...

A horší než opravdový levičák je salónní levičák - ten tomu obvykle nadšeně věří ... (na rozdíl od opravdového levičáka, který ví, že to jinak jít nesmí, protože to by si to škaredě odkašlal)

sinatra 18.2.2008 9:34

Re: ...zbabělé a hloupé

Architekte věnuj se chobotnicím v pobě NK. Co berou naše hlavy ponechej raději nám.:-/

klobouk 18.2.2008 9:33

Re: Re: to je na zvraceni,

jenom pripominam, "Biafra ducha" bylo synonymum pro ideologickou ofenzivu husakovy normalizace v pivni polovine 70-tych let. Jakakkoliv odchylka od danych norem byla tvrde potlacena napriklad propustenim z prace, nepripustenim ke studiu clenu rodiny, vezenim, .... . Soucasti teto ideologicke ofenzivy bylo soustavne ohlupovani cele spolecnosti, hlasani "vecnych a nemennych pravd", vytvareni zavislostí na mocenskych strukturach, ovladnuti spolecnosti v celem jejim spektru.

Michal 18.2.2008 9:31

Vaše řeč budiž ano, ano, ne, ne.

Tohle kouzelně vystihl B.Doležal, když napsal, že Švejnar se řídí heslem "Vaše řeč budiž ano ne, ne ano."

sinatra 18.2.2008 9:31

Re: Díky za článek.

Tome čím dříve tím lépe.

sinatra 18.2.2008 9:30

Re: Soudruh soudruhu vlkem....

Líbo pan Vlk zcela určitě nečetl deníček ani Váš ani Švejnarův.Nebudu dále rozebírat co by to s ním udělalo ale to raději ponechme dějinám.Máte pravdu v tom že je to nejzábavnější čtení dnes v NP místy ovšem poněkud smutné.Víte ono se o panu Švejnarovi ví již velice dlouho minimálně od devadesátých let ale jaksi ještě jeho doba nepřišla.Teprve když pravda a láska pohlédla pravdě do očí tak nám zde za ohromného tlaku médií vysadila toto.

miki 18.2.2008 9:29

Re: Re: ...zbabělé a hloupé

sláva vítězům předvedl ten "slušný" Švejnar na klubu ČSSD hned druhý den po prohraných volbách

Koloděj 18.2.2008 9:29

Re: Tak mě to napadlo...

Internacionála všech evropských zelených, jim doporučila a podporovala naše zelené hochy zvolit kohokoliv JEN NE KLAUSE! Ta celá akce anti klaus, byla podporována celou EU, to nebyly jen ten naš malý hrobeček v Česku. Otevřete si všichni okno a podívejte se, my patříme EU, tam se ROZHODUJE O NAŚI VNITROpolitické situaci.

AJ 18.2.2008 9:27

Naprosto souhlasím.

Jasně a krátce řečeno.R^

Martin 18.2.2008 9:23

Re: ...zbabělé a hloupé

:-DR^

slava vitezum cest porazenym, to je heslo slusnych lidi. soudruh vlk mezi ne nepatri