1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pooh 1.7.2006 12:30

Re: jo pamatujeme ty "přehledné" časy

hlavně neříkejte, že byl aparátčík, to se nesmí!! Jinak je to samozřejmě podstata problému - dělá všechno, co si pamatuje z těch časů, a nějak se diví, že už se to tolik nenosí...

V dnešních LN je rozhovor s Valtrem Komárkem o JP - a je to MOC zajímavé čtení...

clay 1.7.2006 12:17

jsou chvíle, kdy si říkám

že by bylo lepší, kdyby ten Hoffmann zůstal na Slovensku. Někdy žasnu, co ten člověk vyvádí

Mirek Šejna 1.7.2006 11:47

Modrosoudruhu Bartoni,

Ještě bych Vám rád připomenul, že pro modrosoudružku muselo hlasovat 101 poslanců. Je Váš problém, že jste si mysleli, že tu Vaši ultrapravicovou fanatičku bude volit i někdo z levicových poslanců. Měli byste si nejdříve udělat pořádek u Vás v té Vaší "pseudokolalici". Skoré 98:102 v první volbě svědčí o tom, že Vám došly síly už 3 týdny po vobách. Tak si nestěžujte na socany, ale hledejte chyby ve vlasních řadách.

Křupan 1.7.2006 12:17

Re: Modrosoudruhu Bartoni,

Já jsem rudosoudruhu spokojen. Kdyby Němcová prošla, byla by to pro ODS pohroma. Po paroubkově amputaci socanských hlasů, by bylo totiž jasné, že to bylo s pomocí někoho z komunistů. Zase byste měli důvod k demagogickému řevu. Ostrouhali jste ;-D

Mirek Šejna 1.7.2006 12:32

modrosoudruhu Křupane,

jasně, ostrouhali jsme. Už se těším na to, až zase příště ostrouháme podobným způsobem, jako při volbě Němcové. Dokonce bych byl rád, kdybychom takto ostrouhávali příští 4 roky. A Vám Křupane přeji, abyste byl takto spokojen také další 4 roky.

Křupan 1.7.2006 12:37

Re: modrosoudruhu Křupane,

Až váš duce nechá své poslance řádně hlasovat, pak se můžete pošklebovat.

StandaT 1.7.2006 13:56

Re: modrosoudruhu Křupane,

Trochu černý humor, ne?

jirka.s. 1.7.2006 11:40

Nezapomínejte...

...že poslanci za socany mají neveřejný seznam a rozpis,  kdy a který den jsou na řadě s vytíráním puchejřovy prdele. Někteří dokonce předbíhají.

Mirek Šejna 1.7.2006 11:48

Re: Nezapomínejte...

Vy jste ten seznam viděl? Nebo jste na něm přímo uveden na přední pozici?

jirka.s. 1.7.2006 16:58

Re: Re: Nezapomínejte...

Blbečku, kdybych já byl v nějakém pořadníku, tak jedině ve frontě těch, co chtějí puchejřovi nakopat prdel.

StandaT 1.7.2006 12:26

Re: Nezapomínejte...

Ráno v posl.sněmovně:

Fuj,to byla karta,fuj,to byla karta.

Co to meleš????

Ále,tahali jsme karty.Kdo vytáhne nejvyšší,může Buzkové hladit kozy.A kdo nejnižší,může Paroubkovi políbit zapařenou prdel.Fuj,to byla karta.Fuj,to byla karta.

Mirek Šejna 1.7.2006 11:40

Pane Bartoni,

plácáte nesmysly a dobře to víte. V ČSSD je normální demokracie a žádná totalita.Problémem je pouze nedůvěra v jednotu poslaneckého klubu, což je po zkušenostech s volbou Zemana docela pochopitelné. Kdyby jakýkoli poslanec ČSSD hned na začátku oznámil, že bude volit Vaši modrosoudružku Němcovou, nikdo by mu v tom nemohl zabránit, nikdo by ho nezavřel, nikdo by ho nezbavil mandátu. Takže nestrašte. Když modrosoudružka nebyly zvolena v prvním kole, padlo podezření na Cyrila Svobodu. Takže on pro jistotu šel při druhém tajném hlasování ukázat svůj listek nejvyššímu inkvizitorovi Kalouskovi. Také to nepovažuji za totalitu, ale za potrvzení Kalouskovi, že Svoboda drží s koalicí basu.

clay 1.7.2006 12:18

Re: Pane Bartoni,

jo socani ještě nikdy nikoho nevylučovali ;-D

dph 1.7.2006 12:48

Re: Pane Bartoni,

když je ČSSD tak demokratická,jak to,že všechny jejich hlasovací lístky skončily v Paroubkově kapse !

Mard 1.7.2006 13:04

Re: Pane Bartoni,

šejno, jen blbě kecáš! Musí ti být jasný, že způsob "tajné" volby poslanců za ČSSD nebyl vůbec tajný a proto byl v rozporu s ústavou. K této neústavnosti je přiměl Paroubek a tím v mých očích opakovaně poklesl. Je to člověk s neúctou k ústavě, lhář bez charakteru. To jsou slova, která si obhájím i před soudem!

Pavel 1.7.2006 21:58

Re: Pane Bartoni,

Jistě, v ČSSD je normální sociální demokracie, to ví každý.

Franta 1.7.2006 11:05

hokejista

Pamatuji si reprezentanta v hokeji Bartoně,ten měl o mnoho rozumnější názory.

jirka.s. 1.7.2006 11:32

Re: hokejista

Prokristapána, je to vůbec možné???

Malý Aston 1.7.2006 9:43

Tajná volba je projev demokracie,zejména v době kdy hrozí diktatura!

Ani Stalin a to byl velký politický manipulátor si nedovolil zrušit tajné volby a nikdy se nesnížil k tomu,aby jeho soudruzi nemohli na sjezdu hlasovat. To píši pro komunisty,aby nenadávali,že jim nadávám. Po hlasování,pokud neměl 100% nechal všechny delegáty postupně postřílet ale to bylo až potom.To píši pro poslance ČSSD,pokud budou hlasovat jinak než jim přikáže diktátor Paroubek.Jako občan protestuji,že občané,kteří svobodně a tajně volili své poslance za ČSSD v přesvědčení,že budou prosazovat program sociální demokracie byli přinuceni sledovat v přímém televizním přenosu jak jejich poslancům diktátor Paroubek jim tuto ústavou chráněnou možnost zakázal. Může to zdůvodnit čímkoliv,jako bývalý činovník socialistického systému  je schopen vysvětlit vše,tak jako komunisté za socialismu i nám zdůvodnili nedostatek toaletního papíru,jako řízené kejkle imperialismu.Jeho nejlepší argument,že tím prokázal jednotu ČSSD je skutečný argument hodný idiota. Ještě je možnost dosáhnout větší jistoty o semknutosti,když je všechny nechá zavřít. To je ta demokracie podle Paroubka a Ratha. Pan Paroubek a jeho strana Česká socialistická strana diktátorská (ČSSD) má 74 poslanců. Do jeho 100 jej doplňuje KSČM. Nyní se všichni tetelí blahem,že v řadách koalice je jeden nebo dva,kteří hlasovali jinak. Počkejme,až pustí z řetězu své poslance pan diktátor,možná že jim svou povahou hulváta včetně Ratha již jde hodně a hodně na nervy. A když pomocí některých z koalice ustanoví předsedu poslanecké sněmovny pana Zaorálka,tak se také nic neděje.Konečně a já doufám navždy bude muset pan Paroubek podat demisi. Pak bude možné jmenovat novou vládu a ta bude jednat o podporu již fungující sněmovnu,vše podle ústavy. Takže žádná tragedie se nekoná,jen ČSSD stále více a více ztrácí jak podporu svých členů,tak i normálních občanů. Občané nešli k volbám,aby hrstka poslanců v KSČM rozhodovala,kdo tady bude vládnout.

cipísek 1.7.2006 7:45

Právo jednat z pozice síly

Ať pan Paroubek nejprve otevřeně uzavře koalici s komunisty - pak teprve bude mít právo jednat z pozice síly 1:1 (jak se o to snaží teď).

Zatím je jen předsedou strany,která volby prohrála.Má tedy právo "sedět a šoupat nohama,když mluví dospělí".Nic víc,nic méně.Tlachání o tom,že "zastupuje levici" je na nic.

uta 1.7.2006 8:08

Re: Právo jednat z pozice síly

On problem je asi v tom, ze zadni dospeli nemluvi. Jenom kluci si mysleli, ze si rozdelili piskoviste a pak se ukazalo, ze to popletli.

cipísek 1.7.2006 11:22

Re: Re: Právo jednat z pozice síly

Spíš bych viděl hlavní problém v tom,že Jirkovi sebrali voliči kyblíček.

pooh 1.7.2006 12:26

cipísku, máte pravdu,

v dnešních LN je velký rozhovor s Valtrem Komárkem, který říká: "Ten Paroubek je velmi kontradiktorní člověk...vnitřně si není zdaleka tak jistý, jak vypadá. On potřebuje dlouhodobější kultivaci. Jiří P. je přesvědčený, že ty volby měl vyhrát. Má silný vnitřní pocit, že za jeho politikou stojí víc než polovina národa...(pobyt v opozici) mu může prospět. A blíž pozná problémy ČSSD... ta strana se bude muset demokratizovat a intelektualizovat... Ta strana se dusí ve vlastní šťávě. Neustále volí sama sebe do nejrůznějších orgánů - musí se otevřít...JP už by měl odhodit ty parádičky..."

Vřele doporučuju ke čtení také všem sockám, protože věci mají svůj vývoj a to, co některé k ČSSD přitáhlo díky Paroubkově politice, začíná být jako balvan na krku celé té straně.

Mard 1.7.2006 13:07

Re: cipísku, máte pravdu,

Je tragédie že Komárek, jako poradce Paroubka, mu taková slova musí říkat prostřednictvím novin a nemůže přímo.

Ladislav N. 2.7.2006 7:35

Re: v sobotních LN je velký rozhovor s Valtrem Komárkem...

Nebudou to líbánky, jen kompromis

   vysvětluje ekonomický poradce premiéra Valtr Komárek, proč přesvědčuje Paroubka, aby se dohodl s Topolánkem na velké koalici.

J.B.Marconi 1.7.2006 7:34

Hoffman

je to co co mě přesvědčuje o skutečnosti, že veřejnoprávní rozhlas a TV jsou draze placené organizace založené na žvanírně.

Nebo snad Hoffman a další za své kecy ve veřejnoprávních prostředcích platí ??? Kolik stojí 1 minuta vysílání ??? ;-O;-O;-€;-€;-O;-O;-O(Y)(Y);-(

Jarda 1.7.2006 2:34

Za,

Paroubkovych mladych let se tomu rikalo "demokratiky socializmus" nebo socialisticka demokracie, inu neni nad stranickou disciplinu. Jakmile blok KSCSSD zvitezi bude se jako za  Parobkova predchudce Z. Fierlingra volit aklamaci neboli manifestacne. Jen aby soc demaci nasli nekoho jako Mayer (podal s ostatnimy v unoru 1948 demisi).

Martin 1.7.2006 2:52

Re: Za,

Jestli odSS utvori vladu tak to bude stejne jako s Hitlerem v 1933. Jen se nebude jmenovat Adolf ale Mirek. Je to stejne kvalitni a pravdepodobne jako to co pises ty.

Jarda 1.7.2006 4:30

Re: Re: Za,

Nepochybne vis jen to co ses dozvedel na schuzich tve rodne strany nebo cviceni milice a s Hitlerem se dali dohromady tvoji sovetsti soudruzi. Nikoli v roku 1933 nybrz v roku 1939. Jiste vis ze udelali smlouvu spojeneckou a pak spolu prepadli Polsko a zahajili 2 sv. valku za kterou jsou spolu s Hitlerem uplne stejne zodpovedni. Cest praci soudruhu.

Luboš 1.7.2006 13:53

Re: Re: Re: Za,

pak spolu se Slovenskym statem prepadli Polsko a zahajili 2 sv. valku