1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zvědavec 1.7.2006 21:00

Paroubek vystihl poptávku

Premiér vystihl poptávku určitého typu lidí,kterým nejvíc pohladí duši,že když si oni neumí vydělat,nedovolí to mocný šéf ani jiným.Pravda je,že kdyby nebylo jeho,plnila by tu poptávku KSČM.Je přesně oním typem člověka z ekonomické sféry,který se vrhl na politiku,bez skrupulí si zvolí tu cestu,která mu přinese prospěch (spolupráce s KSČM) a s využitím zažitých frází bude budovat svou moc."Demokraticky" zařízl udidla čelu svého stáda,aby ni krok vpřed bez kontroly neudělalo a jak vidno z diskuze,i zadní část stáda si dobrovolně dle vzoru zařízla svá udidla,jen chybí, aby se sami práskali bičem po hýždi.  Jedním z důvodů prohraných voleb pro premiéra měla být i nedostatečná podpora zahraničních soc.dem.stran,jak se vyjádřil. Já bych si spíše tipnul na projev odporu k spolupráci s komunisty.

karel 1.7.2006 22:01

Re: Paroubek vystihl poptávku

ano, souhlas, ještě se obklopuje lidmi jemu podobnými, alá rát, ale oni už mají dost a nechtějí aby ostatní měli víc a tak křičí kdo všechno hrabe a hrabou sami, pozemky, liz z komory  a časopisu, sociálka bydlení pro premiérovic atd.

zrusksc 1.7.2006 20:57

pan Hoffman je už dávno mimo realitu

Tím jak odešel ze Slovenska a začal komentovat politiku u nás tak ho opustila soudnost a realita.Před každými volbami prosazoval strany které totálně propadli a hlavně trnem v oku mu byl vždy Klaus a ODS.Rv

povídám 1.7.2006 20:53

Jóó?

A že ji tak často modroptáčníci v minulém volebním období nechtěli.Teď se těšili,že někdo z opozice zradí a "tu máš čerte kropáč"jaksi jim to nevyšlo.R^

Křupan 1.7.2006 20:59

Re: Jóó?

O čem to mluvíte? Paroubek svým poslancům de facto volit zakázal úplně, vy to oslavujete? Kdyby s takovýmto "opatřením" přišla ODS, tak je volit okamžitě přestanu.

franta 1.7.2006 20:51

Ještě není nic ztraceno, modří ptáci

stačí jen zakázat do budoucna KSČM a když už budeme v tom zakazování tak hned i ČSSD. Pak se teprve rozklene nad našimi hlavami ta pravá demokracie. Pan prezident pak bude moci klidně prohlásit, že voliči dali zcela jasně najevo, že si žádnou levici nepřejí a proto taky nedostala ani jeden hlas. 

Křupan 1.7.2006 20:24

Šejno

Ono expresívní označení našeho dosluhujícího premiéra, "puchejř", "pablbek" atd, není jen slovník "modrých fanatiků", ale všech lidí, kteří jej nesnáší. Budete se divit, zdaleka to nejsou jen příznivci ODS, jak se pořád dokola snažíte mlžit.

Pokud jste si nevšimnul, tak se nám společnost rozdělila na paroubkovce a protiparoubkovce. Ti, co dali hlas Topolánkovi, tak zhusta nečinili pro lásku k modrým ptákům, ale z jiných důvodů.  Hlasovali ne pro ODS, ale proti paroubkovi. Ze svého okolí znám spoustu takových. Dokonce tradičních voličů socdemo, co v minulých volbách volili Špidlu. Paroubek je pro ně nepřijatelný. Paroubek totiž svojí takzvanou "razantní" politikou, což není nic jiného, než nařvané totalitářské praktiky, na sebe strhnul především voliče komunistů. Není vám nápadný propad KSČM?

PS: Volič současných socanů je buď blbec, nebo "šibal".;-D

povídám 1.7.2006 20:56

Re: Šejno

A Křupan se holt nezapře.Jak přiléhavý pseudonym!!!;-D;-D;-D;-D

franta 1.7.2006 20:57

Na Vaší úvaze něco je, Křupane

Já zase znám řadu těch, kteří dali hlas Paroubkovi ne pro lásku k soc-dem, ale hlavně proti vrtošivému staříkovi a jeho modré straně.

Křupan 1.7.2006 21:00

Re: Na Vaší úvaze něco je, Křupane

Prohráli jste.

Aton 2.7.2006 10:47

Re: Na Vaší úvaze něco je, Křupane

To jste Vy pane Rathe?Socdemácký slovník se nezapře.

Honza z Ostravy. 2.7.2006 9:18

Re: Šejno

Dobrý den, chování ještě premiéra Paroubka je zcela nevhodné, neposlouží celé společnosti, je málo poctivé a málo slušné. Pokud počítá, že určitými zakulisními činy strhne moc na svou stranu, tak se mýlí... A že jeho počínání by mohlo odehnat potencionální investory, to snad ani nemusím říkat... Díky.

Jiřik 1.7.2006 18:50

Nevadí?

Tuším, pane Bartoni, že by Vám asi nevadilo, kdyby ODS obsadila zároveň čtyři nejvyšší ústavní funkce (prezident, premiér a předsedy parlamentních komor), třináct ze čtrnácti hejtmanství, čtyři pětiny primátorů statutárních měst, bankovní radu atd.

Já bych z toho na Vašem místě měl tak trošku strach, komunisti totiž vyhráli po válce volby taky demokratickým způsobem

Aton 2.7.2006 10:54

Re: Nevadí?

Ale,ale,Jiříku,hejtmany si volíme my sami,tak jako každý svou stranu.Můžete mi povědět,/slušně /,kolik ústavních fukcí měli socani po volbách v r.2004?Počítejte,jestli Vám to ovšem nebude dělat potíže.

F.Vízek 1.7.2006 17:26

Myslím,

že by stálo zaznamenat, že mnohými vysmívaný Paroubek vskutku UMENŠIL komunisty způsobem docela zásadním:  Před rokem to podle preferencí vypadalo, že nejsilnější na levici bude KSČM (tehdy sociální demokraté oscilovali kolem 9%). Po roce působení J.Paroubka vyrostla ČSSD natolik,  že docílila nejvyššího procenta voličů (byť na vítězstcí to nestačilo) a má více poslanců než měla. KSČM ztratila u lidí (k ODS jistě nepřeběhli) a ztratila i poslanecká křesla.

Paroubek pochopil, že izolace jde komunistům k duhu. Pochopil, že když budou ostrakizováni a od všeho vyháněni, zvolají za pár let: Už dvacet let jsme čistí, nevinní, jsme lilie, jsme naděje! A volby 2010 mohou mít v kapse.   

StandaT 1.7.2006 18:06

Nevidím to tak

Pokud jim nejprve dal faktickou možnost působit, protlačil zákony dle jejich gusta, tak to vypadá tak, že nejprve uvolnil šrouby o deset závitů, a teď o jeden, dva utáhl. Nevidím žádné vítezství, ani do budoucna. Jen vedle Paroubkovy ČSSD nebude klasická KSČ tak vyčuhovat. Místo jedné komunistické strany zde máme dvě. Pravda, ta jeho (vaše) je zatím soft-komunistická, ale pimprdlata místo poslanců je zdárné vykročení.

jasan 1.7.2006 16:18

pane Sejna,

snad by jste se mohl krotit.... a pokud jde o Soudruhy, pocita s nimi dle vlastniho vyjadreni skorosoudruh Paroubek - link jiste nepotrebujete.

Mirek Šejna 1.7.2006 19:37

Jasane,

při čtvrteční volbě Němcové modráci tajně doufali, že je bolševici podpoří. Nejspíš mají trochu naivní představy, ale budiž. A znovu Vám opakuji číslo 98 (slovy: devadesát osm). Až se Vám podaří s tohoto čísla udělat alespoň stovku, pak teprve zkuste licitovat s Paroubkem nebo se soudruhem Filipem. Zatím Vám nezbývá, než si udělat pořádek ve vlastních řadách.

franta 1.7.2006 20:47

jasane

správně se říká "snad byste.." a ne "snad by jste...", Vy vzdělanější polovino národa !

Ladislav N. :-))) 2.7.2006 1:07

Re: jasane

Když už chcete udílet lekce z PČP, tak je sám dodržujte, vy "jazykovědče"!! ;-P

Starý J. 1.7.2006 15:28

p.Šejna

Přesto, že jste měl, na rozdíl ode mě, levicové názory a stál si za nimi, daly se Vaše příspěvky číst. Že budete jednou psát o „modrosoudruzích“, nebo DOKONCE jásat nad tím, jak Paroubek povinnou volbou zválcuje všechny socanské poslance, tak to jsem nepředpokládal! Můžete mi nějak inteligentně vysvětlit, jaký je rozdíl mezi 99,9% „manifestační volby za komunistů“ a současnou kontrolovanou 100% volbou soc.dem. poslanců! PEVNĚ VĚŘÍM, že ODS k takové sprostotě NIKDY neklesne. Už bych je v životě nevolil!

A ještě – proč po vzoru Paroubka mluvíte o „pseudokoalici“? Je to koalice rozhodně vyrovnanější, než byla Paroubkova, se kterou si stejně „vytřel prd..“ a Němec s Cyrdou mu u toho asistovali! Co chcete výrazem „pseudokoalice“ vlastně sdělit? Paroubek má v současné době nulový koaliční potenciál (když tvrdí, že s KSČM koalici NE)! Každý, krom KSČM, se koalici s ním vyhýbá, pokud to bude možné!

Mirek Šejna 1.7.2006 19:32

Pane Starý,

já narozdíl od Vás jsem členem sociální demokracie. Mě nějaký tupec Bartoň nebude blábolit cosi o diktátorských metodách Paroubka. Na to ho narozdíl od Bartoně dost dobře znám. Když se mi nebude něco na Paroubkovi líbit, tak ho klidně pošlu do hajzlu. Už loni jsem místní modráky upozorňoval, že Paroubek je ranař, který socany vytáhne hodně vysoko v preferencích. Všichni se mi tehdy smáli. No tak dnes se zas směju já jim. Už od oznámení výsledků voleb tvrdím, že musí vzniknout cosi jako opoziční smlouva č.2, kdy vládnout bude menšinově Topolánek za smluvní opoziční tolerance socanů. Opět mě tady za to modrá banda považuje za vola. Jenže ten vůl asi nejspíš bude mít pravdu. No tak si ještě počkáme pár týdnů, než Topolánkovi dojde, že vládnout může pouze, když se dohodně Paroubkem a nikoli s Kalouskem a Bursíkem. No a Vy mě zas dovolte, abych těm modrým fanatikům, kteří znají jen výrazy "Puchejř", "Pablbek", "socanská lůza" apod., říkal modrosoudruzi. Když mě za to budou nazývat oranžosoudruhem, neurazí mě to.

Ladislav N. 2.7.2006 1:16

Re: Šejna: ...jsem členem sociální demokracie...

Je to poznat, jak jste z toho partajničení zblbnul...

Koalici (a říkejte si jí třeba "opoziční smlouva II) si nepřejí (většinově) ani voliči ODS, ani voliči ČSSD. Pokud by ODS "plnila" Paroubkův volební program, jak on si sám přeje, přijde o voliče a příští volby prohraje.

Jsem zvědav, jak se ten váš rudý "Napoleon" bude vztekat, až se ocitne ve stejné situaci, jako Topolánek po hlasování o Němcové... ;-)

herdekbabka 1.7.2006 14:46

pane Bartoň - jestli ja ta fotka Vaše - prosím pěkně aktualizujte a vyměňte ji. Jste totiž na ní strašně podobný

jednomu bývalému holiči - co pak dělal průvodčího a bohužel i plácal podobné nesmysly. Jestli je to jen náhodná podobnost prosím vyměňte - ty asociace dávají ú předem signály nečíst.

F.Vízek 1.7.2006 14:29

Paní Němcová hlasovala jak?

Petr Pithart svého času rozhodl svým hlasem o svém zvolení předsedou Senátu, a tak v roce 1998, protože za to schytal od novinářů nemálo úšklebků, už sám pro sebe nehlasoval. A zvolený nebyl.

Paní Němcová mlčí, ale není pochyb, že si dala hlas. Už se našel někdo, kdo by aspoň malinko malinkato naznačil, že co vadilo tehdy u P.Pitharta, mělo by vadit i paní Němcové?  Nebo to není totéž, když dva dělají totéž?  Nyní už je mravné být zvolený do významného postu svým vlastním hlasem?

Starý J. 1.7.2006 15:43

Re: Paní Němcová hlasovala jak?

Krom tučného, ještě barevně pane Vízek! A Zaorálek – jak to bude – ten o sobě jistě hlasovat nebude, že! Někdy je lepší mlčet než být za….!

Naštvu Vás - to je ten chybějící hlas pro koalici. Paní Němcová pro sebe NEHLSOVALA! Jak to bude s tím Zaorálkem, co???

F.Vízek 1.7.2006 17:17

Re: Re: Paní Němcová hlasovala jak?

Paní Němcová přímou odpověď na přímou otázku nedala.

Zřejmě jste nepostřehl, že jsem  porovnával nestajnou reakci : jak média hodnotila ono "svojezvolení" v případě Pitharta a jak ani slovíčko neztratila v případě paní Němcové. Nepochopil jste to?  Nic ve zlém, také se mi stane, že to či ono hned nepochopím. 

Ladislav N. :-))) 2.7.2006 1:19

Re: Re: Re: Paní Němcová hlasovala jak?

Troubo Vízku, kam jste tenhle ;-O blábol ještě všude nakopíroval?  8-o;-D

kamil 1.7.2006 14:23

pane bartoni-vy dokážete z pravdy udělat lež,ze lži pravdu-každou událost využijete ke špinění čssd-nejednota při hlasování koalice-projev demokracie-jednota při hlasování čssd-diktatura-nebo přímo samovláda-jste směšný s vašimi závěry

clay 1.7.2006 12:23

jo pamatujeme ty "přehledné" časy

kdy jít při volbě za plentu bylo napováženou. Občanské výbory pak nezapomínaly, vyjadřovali se i k takovým záležitostem, jako byly devizové přísliby na cestu do zahraničí. Paroubek to zažil, jistě to jako nomenklaturní kádr také schvaloval, takže ani dnes mu to nepřijde zvrácené