1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
krtek 29.3.2008 10:32

Re: Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

Pane Mirku_K, Vy jste prvotřídní pako ! Takových snad není mnoho. Vy si to ani nemusíte číst 3x, abyste pochopil text autora Vy to pochopit nemůžete, protože na to nemáte. A jděte na psychiatrii, tam Vám snad pomohou Vy cholerický hysteriku snoubený s hulvátstvím, neberete nějaké drogy ? To by taky bylo vysvětlení Vašich neuvěřitelných sprostých keců !

DS 29.3.2008 9:12

Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

Můžete mi pane Drápal vysvětlit jak si představujete,že by měl p.Topolánek postupovat proti Grossovi? to  musí soudy a policie v demokracii.Bohužel ČUNEK se dere přes odpor ostatníchdo vlády a to musí předseda vlády řešit

Frank 29.3.2008 23:52

Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

Milý pane Drápale,

v čem jsem Vás urazil? Snad v tom, že se poslanci KDU chovají jako komedianti? Nebo v tom, že jsem příslušníky církve označil za tmáře? Je snad urážka připomenout církvi svaté, že to zase není tak dávno, kdy upalovala lidi na hranicích a konfiskovala jejich majetky. Není to tak dávno, kdy vypasení faráři prodávali lidem odpustky a ti za to ještě museli chodit na ně dřít. Není to tak dávno, kdy církev tvrdila, že Země je plochá deska na moři a kdo tvrdil něco jiného, toho upálila. Není to dávno, kdy kněží světili Hitlerovi kanóny a tanky. Dodnes církev popírá Darwinovu teorii přirozeného výběru. A tak bych mohl pokračovat hodně dlouho. Tmáři jsou ti, kteří bojují proti poznání a sami hlásají bludy. Jestli Vás toto uráží, tak je mi to líto, ale to je tak asi vše, co s tím mohu dělat. Konstatoval jsem jenom skutečnost a chápu, že se Vás to může dotknout. Od roku 1948 jste permanentně ve vládě, kromě vlády Tošovského. A co jste pro lidi této země udělali? Co jste slibovali před volbami rodinám s dětmi? Vám je totiž úplně jedno, s kým budete u koryt. Jak je to dlouho, kdy se bratr Kalousek paktoval s Paroubkem za tichého souhlasu komunistů? A když narazil, najednou se z něho stal pravičák jako hrom. Nechci Vás urážet, jen jsem se snažil zhruba popsat stav věcí a proč si myslím, že systém dvou stran by byl výhodnější.

Mějte se hezky.

Pišta 30.3.2008 7:38

Re: Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

Pokud jde o to "nedávné upalování," dovoluji si vás upozornit, že se mýlíte. Čarodějnice patřily před civilní soudy, Volejte k odpovědnosti příslušného ministra. I pověstný vyšetřovatel z Velkých Losin byl púvodním povoláním panský správce. Jen tak pro zajímavost , počet upálených čarodějnic u nás, byl jen zlomkem počtu lidí, které upálili Husité. Měli takový zvyk, že když dobyli město, tak upálili všechny co to dobývání přežili. Včetně žen a dětí. Chomutov, Prachatice, Německý Brod. On ten Nejedlý lhal, až se mu od opičí tlamy prášilo. Jirásek zase psal romány ,ne historické práce. Kdyby někdo ve Francii používal citáty Ze "Tří mušketýrů" jako důkaz pravdivosti, poslali by jej určitě na vyšetření.

jerry, smiling mouse 29.3.2008 8:12

Fór dne:Pane Drápale, jestli máte informace, že mašinfíra Gross ty peníze ukradl, tak proč na něj nepodáte trestní oznámení?

Vy snad i věříte tomu, že by to někdo z Grossových známých u policajtů i vyšetřoval? Vraťte se k pohádkám, realitu jste zatím nepochopil.I když pan Drápal taky věří v čistotu pana Čunka...;-D

drak 29.3.2008 11:55

Re: Fór dne:Pane Drápale, jestli máte informace, že mašinfíra Gross ty peníze ukradl, tak proč na něj nepodáte trestní oznámení?

:-DI já věřím v jeho nevinu, protože obvinění  ze sexuálního harašení a úplatku po 6 letech, když se dostává do vrcholové politiky mi bohužel  připadá účelové, a nebo bylo sexuální obtěžování tak vynikající, že bylo ;-Opostižené líto, že o něj přijde! 

Koloděl 29.3.2008 8:34

Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

Havel prezident prosadil,(v době oposmlouvy) aby nebyl přijat většinový volební systém, parlament schválil, senat schváli, Havel nepodepsal . předal ústavnímu soudu svým kamošům, byla to  Havlova snaha za každou cenu prosazovat v politice pravdoláskový vliv. Díky HAVLOVI zákon nebyl přijat! Na co ten Havel šáhnul, všechno špatně, včetně rozpadu Československa. Přisuzuje se rozpad Klausovi, ale prezidentem byl v té době Havel, ten jezdil s Pe´tkou Pithartem za kámošem Černogurským, stavěli dvojdomky, vařili halušky, několikáté Papierničky dokonaly rozpad ČSR. Klaus, jen elegantně zabránil, aby pád nenadělal větší masakr! Většinový volební systém je jediný způsob jak se dostat z kruhu. Jinak zabředneme, a nepohnem se dál, vítěz bere vše, ať ukáže zda splnil co slíbil, za noikoho se nebude schovávat, za čtyři roky voliči vystaví účet a jede se dál. Proč by měla menšina určovat většině? Takto si vůli a možnost zasahovat do dění věci veřejných  není možné představovat. Vždyť nakonec, když dojde  na věc, tak NEJDůležitější věci rozhodnou vždy lidovci, zelení, za co mají tu většinu občanů, která volila jinak Tohle že je demokracie?

Jan 29.3.2008 9:35

Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

pro Koloděl.......tak toto nemá chybu.R^ Díky Vám.R^

krtek 29.3.2008 10:43

Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

To, co navrhujete tady bylo více než 40let ! V demokracii se musíme naučit žít a jednat mravně. Bude to trvat dlouho než se to naučíme. Pod vedením takových lidí jako je Klaus to však nedokážeme nebo to v lepším případě bude trvat ještě o něco déle. Už jste zapomněl, že ODS resp. Topolánek před volbami vyrukovali s barumskou reklamou s jakousi společenskou smlouvou ??? Co v ní bylo slibováno, zůstalo nesplněno ! Hlavně, že ODS dostala hlasy od hlupáků, kterých je v této zemi dost,  a za dalších doprovodných amorálních podrazů se dostala těsně na špici politické scény. Když je někdo malý, nemusí být hloupý a slabý, na to nezapomínejte. Tak se chystejte na příští volby a té milované ODS to spočítejte! A vůbec, buďte už trochu demokratem, nebo z Vás ten bolševismus dosud nevyprchal ?

drak 29.3.2008 11:59

Re: Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

:-D Souhlasím s krtkem, z mirka K je cítit na dálku modrá nenávist ke všemu , co by mohlo tuto společnost morálně uzdravit;-O

Pišta 29.3.2008 13:58

Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

Jistě a Klaus s Mečiarem poskakovali jak Havel pískal.Svatá prostoto! Kolik je vám let? Vítěz sebere vše, Po noci dlouhých nožů vyhází z úřadů , soudů ,policie a medií všechny zrádce a pak už můžeme zase volit manifestačně. Přesně tak to udělali v osmačtyřicátém komouši.

Jirka 30.3.2008 7:54

Re: Re: Klidná síla se bojí vypuštění rybníku?

R^R^R^

Mirek_K 29.3.2008 4:38

Vzkaz pro autora článku.

Kecy,přitroublé kecy salonního levicovohumanistického hlupce o "nevyzrálé" české demokracii. Tihle pitomci jsou vůbec ti nejlepší !! Jinak škoda slov !

cb 29.3.2008 6:56

Re: Vzkaz pro autora článku.

Autor predpoklada, ze narozdil od zbytku obyvatelstva, on vyspely je. ;-D

Mirek_K 29.3.2008 7:05

Re: Re: Vzkaz pro autora článku.

..nechci vzývat nějaké násilí,ale přiznám se,...že bych takového "intelektuálního mravokárce" vzal slušným bodlem do (Y),...je to prostě idiot ! Užitečný idiot !

krtek 29.3.2008 10:50

Re: Re: Vzkaz pro autora článku.

Pokud to autor skutečně předpokládá, má s největší pravděpodobností pravdu. Důkazem budiž i Váš intelektuální postřeh...

Jiří Bakkal 29.3.2008 4:27

Zdvořile se ptám,

koho tedy sakra voliti?

PetrM 29.3.2008 7:24

Re: Zdvořile se ptám,

Konzervativní stranu ;-) Šance dostat se do Parlamentu jsou teď mizivé, ale kdo ví co bude za dva roky...

karel-smíchov 29.3.2008 12:27

Re: Zdvořile se ptám,

Můj názor :  Již několikrát jsem napsal je potřeba kompletní výměna POs. sněm. i senátu!!!

i  na Hradě  !!!!proto budu volit menší pravostřední  stranu,protože nechci ,aby vládli ti kteří

tam sedí 15-18 roků, kteří se starají jen o sebe   jen kývají  co  sekretariaty nařídí !!!!>-

S.T.K. 29.3.2008 18:32

Re: Re: Zdvořile se ptám,

To zní na první čtení rozumně.

Ale: Ti, co tam sedí léta už mají konexe a hlavně už mají dost "vyděláno". Ti noví si teprve budou muset "vydělat".

Takže nevím....

mol 29.3.2008 4:20

Já to tvrdím taky

Ono ani dneska se nikdo do zametání po předchozí vládě příliš nehrne.

Alfons 29.3.2008 2:56

Dvě strany? To je moc !!

Chce to jen jednu stranu pod vedením jejího nejmilejšího kormidelníka. 8-o 

68 29.3.2008 4:41

Re: Dvě strany? To je moc !!

Nepřehánět to s tou jednou stranou. Je to moc. Hlavně kormidelníka a stačí.

slava 29.3.2008 0:55

Rozumný článek

Takových na psu už mnoho není. Jen je škoda, že akové exempláře jako huhu k zamyšlení stejně nepřivede.

strejda 29.3.2008 1:49

Re: Rozumný článek

Však také vychází až po půlnoci

huhu 29.3.2008 0:10

takže autor je jasný levičák

:-P

strejda 29.3.2008 0:37

Re: takže autor je jasný levičák

Kdo není s námi je proti nám. Jak se zdá, huhu si dobře pamatuje své politické začátky. To bylo bojové heslo ranných padesátých let!

Jirka 29.3.2008 0:41

Re: Re: takže autor je jasný levičák

Koho teda chce volit jako pravičák,když jediná strana,která sice není úplně pravicová,ale k pravici se alespoň vzdáleně přibližuje je ODS??

Vlaod 29.3.2008 1:28

Re: Re: Re: takže autor je jasný levičák

Ano, to je ta otázka, koho má pravičák volit, když ODS mu jako úctyhodná strana nepřipadá. That is the question...

strejda 29.3.2008 1:48

Re: Re: Re: Re: takže autor je jasný levičák

To máte pravdu, ale nezoufejte. Podle politologů je pravicová strana i ta zelená i ta černá. Asi tu ale bude problém, že jak kdy a za co.