24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 19.2.2008 17:19

Re: Re: Re: evazuzana

Ten pravy "bob" se povedl :-P

koler 19.2.2008 9:04

Drzé Hvížďalovo čelo

Lepší, než poplužní dvůr. Takovou dávku drzosti od tatínka poradce s. Paroubka jsem ostatně čekal. On, (Hvížďala sen.) který se chlubil svojí podporou s. Švejknara, teď bude snižovat svoji vinu!!! Inu, pravdoláska!

Karla 19.2.2008 8:58

Heslo, které vyprodukoval jeho tým: Nejsem Antiklaus, jsem Jan Švejnar,

mělo znít. Jsem Jan Švejnar, všeho schopná nula.

kopec 19.2.2008 10:31

Re: Heslo, které vyprodukoval jeho tým: Nejsem Antiklaus, jsem Jan Švejnar,

to ze byl zvolen pan Klaus. je dukaz , ze na kvalite kandidatu a jejich kampani vubec nezalezelo. Rozhodla korupce a ksefty politickych stran.Nezapomenme priste na primou volbu!

huhu 19.2.2008 8:55

ano bezvýznamnou nulu Švejnara bylo třeba nějak představit - prezidentem marketingový produkt ??

jediné s čím je možno s p. Hvížďalou souhlasit je, že lidu neznámého Švejnara bylo třeba nějak prezentovat, vytvořit mu nějaký obraz mezi lidmi. Měl totiž proto Klausovi další handicap, že byl neznámou nulou.

Bylo třeba vytvořit jeho volitelům alibi, co to vlastně chtějí dát národu za prezidenta. Pak nastupovala ta marketingová strategie - je to ale hnus p. Hvížďalo, takhle dávat lidem za pretzidenta marketingový produkt, fuj.

Na samotnou volbu to ale nemělo žádný vliv, volí přeci volitelé, poslanci a senátoři.

huhu 19.2.2008 9:03

Re: ano bezvýznamnou nulu Švejnara bylo třeba nějak představit - prezidentem marketingový produkt ??

abych nezapoměl - díky p. Hvížďalo za tu otevřenost s jakou popisujete ten cynismus prezentace švejnara občanům..

Marcela 19.2.2008 10:34

Re: Re: ano bezvýznamnou nulu Švejnara bylo třeba nějak představit - prezidentem marketingový produkt ??

Huhu souhlasím s Vámi. O to víc mne překvapuje, kolik lidí, kterých jsem si docela vážila, ho propagovalo a zviditelňovalo se vedle něj. Že neviděli, nebo nechtěli vidět tu prázdnou nádobu.

Vinetou říkal, Vaše slova jsou prázdná jako ústa staré ženy.

Mejla 19.2.2008 8:33

ŠVEJKNAR - napůl svazák a napůl skaut, napůl emigrant a napůl konfident,

US radar chce i nechce, reformy by prosadil i zrušil, prostě ideální loutkový kandidát.

Iva 19.2.2008 8:56

Re: ŠVEJKNAR - napůl svazák a napůl skaut, napůl emigrant a napůl konfident,

Prostě princezna Koloběžka

O. Kostelecký 19.2.2008 8:32

Hvížďala už nikdy

nestvoří nic jiného než variace na staré téma o beznadějně zaostalých Češích, žijících jen svými husitskými mýty, nepřátelských vždy pokrokové Evropě (Němcům), o Benešových selháních atd. Původní je jen použití těchto ideologických klišé na volbu prezidenta.

huhu 19.2.2008 9:06

Re: Hvížďala už nikdy

nasazování mindráků ovládaným národům, je klasická taktika těch panských. Z národních hrdinů dělají lumpy a za hrdiny dosazují vlastní kolaboranty, z národních proher vítězství a naopak. Dělali to staří Římané, Angličani, Němci i Rusové.....

Mejla 19.2.2008 8:31

Člověče, Hvížďalo, to se divím, že jste třeba nepomlátil několik estébáků,

když 400 hustitů proti 2000 Skopčáků se Vám zdá jako čin, který nestojí za řeč. Švejnarovi se brzy po zahájení kampaně začalo přezdívat ŠVEJKNAR podle toho, jak metal kozelce podle pískání komunistické fujary z KSČSSD. Švejnar během několika dnů dokázal měnit názory že nad tím i Pithart musel zvednout závistí.

Milan 19.2.2008 8:30

Měl možnost!!!

Pan Švejnar mohl budovat svoji kariéru taky od roku 1989 v ČSFR a to že jsme o něm tak neslyšeli je jeho chyba. Teď už to nedožene!!!!

xyz 19.2.2008 8:18

Ideje francouzské revoluce?

Gilotina.

Karel 19.2.2008 8:16

Není nad upřímnost

Článek v sobě skrývá kouzlo nechtěného: bezostyšně přiznává že pan Švejnar nebyl více než marketingový produkt - bohužel špatně naservírovaný. Pan Hvížďala byl jedním z hlavních (spolu s Pehem, Halíkem, Jelínkem, a pod.) agentů, kteří nám tohoto Antiklause soustavně vnucovali. Představa, že v politice uspěje někdo v úhledném balení dosazený odnikud je úsměvně blbá - a především naprosto nezodpovědná. "Bratrstvo pravdy a lásky" se snažilo, jako vždy prohrálo. Jejich fascinace Klausem - přesněji řečeno neuvěřitelná zahořklost  vyplývající z vlastní politické porážky - je pozoruhodná. Vůbec se neštítí spolčit se kvůli tomu s ČSSD (a tedy i s KSČM). To i ti komunisti mají větší sebeúctu!

huhu 19.2.2008 8:57

Re: Není nad upřímnost

jo byl to marketingový produkt - něco jako kdysi chlapecká skuina Lunetic - velká bublina a protože to nemělo kvalitu, zase splaskla..

zk 19.2.2008 9:26

Re: Re: Není nad upřímnost

Napadlo mne přesně to stejné - chlapecká skupina Lunetic:-D:-D:-D:-D

Jenda 19.2.2008 17:17

Re: Re: Není nad upřímnost

Ja nevim ... divcich skupin, ktere je lepsi sledovat s vypnutym zvukem ovsem o jistych kvalitach nikdo nepochybuje (z mistnich bych jmenoval treba Black Milk), je a bude spousta. U chlapeckych to ja ocenit nemuzu, ale devcata si na nich asi neco nasla ;-)

evazuzana 19.2.2008 8:12

Proti špinavým čachrům se nedá zvítězit

Jak mohl Švejnar vítězit proti čachrům, do kterých byl zapojen celý státní aparát, přinejmenším Langrovo ministerstvo. S přesvědčením lidu pan Švejnar problém neměl, logo nelogo, nefandili mu bolševici a pak politici ODS, kteří se děsili Klause bez trůnu, jak se opět vrací do čela ODS. Jinak v přímých volbách by jistě měl oblibu. Spíš by se komentátoři měli zabývat tím, pro č Klaus nebere ohled na to, jak byl zvolen a nepředvede trošku pokory.

Karel 19.2.2008 8:20

Re: Proti špinavým čachrům se nedá zvítězit

Milá evozuzano, děsím se přímé volby - volební soubor pánů Svěráka a Rosického (proč ne, oba jsou populární a jistě i jako marketable product si najdou svoji cílovou populaci) bude za pár let velmi zajímavý. A co se týče pokory, president Havel ve své druhé volbě na rozdíl od pohodlného vítězství Klause zvítězil o jeden hlas - a to musel nechat zavřít Sládka! A s pokorou to pak Václav H. nikdy nepřeháněl.

zk 19.2.2008 9:27

Re: Proti špinavým čachrům se nedá zvítězit

co byste pak psala, kdyby ani v přímé volbě by nebyl zvolen? Jak víte, že by měl jistě oblibu?8-oRv

reha 19.2.2008 10:15

Re: Re: Proti špinavým čachrům se nedá zvítězit

Mělo by změnit motto na prezidentské vlajce: SVINSTVO VÍTĚZÍ

reha 19.2.2008 10:19

Re: Re: Proti špinavým čachrům se nedá zvítězit

Nic by nepsala, protože v přímé volbě by zvolen byl ;-) a z toho už zase mají ODS strach. Prezident tunelů a přeběhlíků už se také tak vyjádřil. :-D

Jenda 19.2.2008 17:14

Re: Re: Re: Proti špinavým čachrům se nedá zvítězit

Skutecne jste presvedcen, ze je obyvatelstvo dostatecne pitome, aby podlehlo v dostatecnem poctu reklame na rychlokvasky?

Otakar 19.2.2008 7:57

Tvá slova budiž ano,ne.

Proč autore rovnou neřeknete, že to pravda a láska opět slavně zvorala (a to je dobře), A zvorala to od začátku do konce, první kiks bylo vybrání Švejnara, a pak celá řada a hlavní - sázka na komunisty a to jim i guru Havel nabízel jako Mojžíš vyvedení z izolace, ta jeho patologická nenávist vůči Klausovi to je totiž ta hlavní potíž a ten věčně zpět padající balvan. přestaňte nás už otravovat.

Projekt_B 19.2.2008 7:53

dobré

Článek se mi líbil, přirovnání jmen k marketingové značce je trefné.  

fake 19.2.2008 7:48

no tě pic,

Pane Hvíždala, jste komik, jako vždy, napsat ".. který bychom mohli nazvat marketingový, se mi zdá být zřejmý již teď", můžete jen vy, ale spíše jste měl napsat ".. který bychom mohli nazvat marketingový, se mi zdá být zřejmý AŽ teď, protože jsem truhlík.", po takové odpuzující masáži od Jyrky, Katky JauJau,Jiříka Peheho,"thinktanku" L.Jelínka, ČRO6 až po to jelito Drtinů z "vašínašítývky", nemohl být výsledek jiný. Vsadím se, že za měsíc po Honzíkovi, z kýčovité pohádky "Jak šel Honza do světa.", nikdo ani nevzdychne.

honza 19.2.2008 7:37

PROČ

Proč jste mu to neporadil během kampaně, když jste Švejnara jasně podporoval;-€? Moje žena tomuhle říká chytrolínství.:-D

Magor 19.2.2008 7:20

Kdybys býval mlčel,byl bys zůstal filosofem

Kdysi jsem považoval Hvížďalu za seriozního novináře,ale v poslední době jsem pochopil svůj velký omyl.Je to to obyčejný žvanil tvářící se jako odborník na žurnalistiku.

honza 19.2.2008 7:38

Re: Kdybys býval mlčel,byl bys zůstal filosofem

Ale s brejlema to umí..........:-D