24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
EW 19.2.2008 13:39

Narudly?

Svejnar neni narudly, to je ta zapadni lib...proto se nedivim KSCM, ze pro nej nehlasovali a naopak se divim CSSD, ze si ho prijali za vlastniho. V jejich pripade slo opravdu jen a jen o Antiklause.

Kim 19.2.2008 16:29

Re: Narudly?

Mýlíte se. Švejnar je liberálem dle americké terminologie, nikoli západoevropské. Překlad amerického "liberál" do češtiny zní "komouš".

EW 19.2.2008 19:51

Re: Re: Narudly?

No to ne. Libs - to je nova levice, multikultura, mensiny, imigranti, klima, eko...

Komunisty radim do stare levice (tedy pokud se modne neztransformuji), ktera mela za cilovou skupinu chude namezdne pracujici. Na kterouzto skupinu nova levice naopak kasle, neb ji nejsou dost multikulti-zelene-tolerantni.

quax 19.2.2008 11:30

co to je, nebo kdo to je???

ten Radulof II.? nemá to být Rudolf II., císař?Možná by šlo po sobě text přečíst, ne?

M. Zima 19.2.2008 11:24

Pane Hvížďala, jděte v háj s marketingovými úvahami,

rozhodujícím důvodem pro to, že jsou Češi spokojeni s presidentem, který by se hodil nejvýše na předtanečníka v baru pro dámy na přechodu je stav české žurnalistiky. Vždyť stejně jako Vy, Neff, Doležal, .. MfD, .. i TV, Šimůnek, a především trojlístek veřejné služby Moravec, Železný, Friedrich není nikdo z vás schopen položit kLausovi otázku: „Odstoupíte, když se prokáže, že jste byl zvolen podplacením?“. Čekají snad na Deep Throat, ale „jděte po penězích“ jim řekne každý obyčejný člověk, i já. A kdyby se nad tím zamysleli, museli by sledovat hypotézy a klást otázky jako: „Byl kLaus předvolán ve čtvrtek v noci na finální potvrzení dealu mafií?“ „Představuje snad Grossův dubiózní deal s ČEZáckým pozadím finanční zázemí kLausova znovuzvolení?“ atd. Ale to by byl Západ a tam by kLaus nebyl volitelný ani na presidenta u chovatelů králíků, a to už kvůli mizernému charakteru. Jednoznačné doklady pro to jsou u „veřejnoprávních“ médií. Jenomže např. ČRo, místo aby odehrálo rozhovor kLaus, Pokorný, Nováček, při kterém kLaus neuvěřitelně uboze odbyl o pomoc prosícího slepce, zeptala se ho nějaká husa v rámci předvolební kampaně, co cítí, když kráčí při fanfárách Vladislavským sálem.

Povinností novinářů by také bylo zajímat se fungováním nomenklaturního kádrového filtru, jehož zásluhou se skutečná alternativa nahoru nedostane a dokonce názorově indiferentní figura ze správní rady problematické banky počítající s komunistickou podporou byla národní nadějí. Ta šaškárna je přeci tak veliká, že by bez novinářů, pouze těmi „zákonodárnými“ blbečky typu caddy Sobotka nebyla vůbec realisovatelná.

Orel 19.2.2008 11:46

Re: Pane Hvížďala, jděte v háj s marketingovými úvahami,

Pana Zima opět jste nesmírně potěšil.Jenže jste zvolil nesprávný web!Musíte na Blesk nebo Právo!Tam najdete spřízněné duše,kterým je jedno zda napíšete že Klaus ještě tomu slepci ukradl mobilní telefon a potom jej strčil pod autobus.Tam budete velký guru.Na NP není u čtenářů ani v součtu dostatek IQ aby pochopili Vaše famózní konstrukce.Váš nový politologický směr "Zimizmus"je ovšem v rozporu  s módou GO.Nobelovu cenu míru tak zatí musíte oželet!

Pete Brich 19.2.2008 12:44

To je fakt. Jako Zimovi mu v době GW pšenka nekvete. Možná, kdyby se přejmenoval na Teplouše.

;-OPB

M. Zima 19.2.2008 13:06

Hoši, důkazy pro to,

že kLausova parta nevyniká bystrostí nemusíte při každé příležitosti opakovat, to je evidentní. S tím slepcem to bohužel už taková legrace nebí.

Lucina(pes) 19.2.2008 13:40

Re: Hoši, důkazy pro to,

no, zato s vámi je srandy kopec.

karel 19.2.2008 13:45

Re: Pane Hvížďala, jděte v háj s marketingovými úvahami,

Proboha co je to za pokřiveného vševěda ta Zima?

jirka.s. 19.2.2008 16:06

Re: Re: Pane Hvížďala, jděte v háj s marketingovými úvahami,

Karle, to neřešte! Pokud jste ho neznal dodnes, klidně to oželíte i zítra. Vsadím se, že podobných blbů je kolem Vás dostatek! Prostě si udělejte ještě jednu čárku! ;-D

Artur 19.2.2008 11:03

V zasadě

s autorem souhlasím, marketing je důležitý, ale podmínkou úspěchu musí být prokazatelná pozitivní praxe dobře komunikovaná. Nemyslím tím působení v USA a akademické aktivity v ČR. Pokud pan Švejnar vstoupí do politiky, možná do Senátu, potom bude jistě žhavým kandidátem na prezidenta za pět let. Je mi ale divné, že tak schopný člověk nám chce pomáhat na pozici kladeče věnců. Předpokládal bych větší ambici.  

huhu 19.2.2008 11:18

Re: V zasadě

čím více před veřejností Švejnar osobně sám vystupoval, tím více se odhaloval jako kašpar a tím více padala marketingově vytvořená virtuální realita

gerontusinza 19.2.2008 11:27

Pane nepodceňujte pozici kladeče věnců.....Re: V zasadě

on je také nejvyšší velitel ozbrojených sil (pokud nějaké jsou...).... a další pravomoci jsou taky zajímavé, jen je umět využívat..... Podívejte se jak nám hezky zasoluje  s Topolánkem na špici..... a myslíte si že má o tom hňupovi dobré mínění...? ;-Da to by musel být hňup i sám a to není.....;-)

Lucina(pes) 19.2.2008 13:44

Re: Pane nepodceňujte pozici kladeče věnců.....Re: V zasadě

Ono nepadnout v té situaci po volbách na zadek a nedat možnosti vytvořit vládu Jyrkovi chtělo přece jen víc síly, než pozvednout věnec. A na to by Švejnar nikdy neměl, navíc zavázanej bolševikům, a s tak pružným charakterem...

gerontusinza-náhodně 19.2.2008 13:58

No když (ne)myslíte.....Re: Re: Pane nepodceňujte pozici kladeče věnců.....Re: V zasadě

;-D Když tedy myslíte, že ten k nejcharakternější se přimknul k těm nejcharakternějším...... inu není nad svědomi, to je věc nádherně u vás modrých ohebná...nebo že by vůbec chybělo....?;-D

josef 19.2.2008 11:03

Hvížďalo,

jinou pohádku neznáš ?

Napiš něco pravdivého ze života. Např. "Jak jsem s Neffem privatizoval Mladou frontu".

i.h. 19.2.2008 10:42

Otázka zni ted,

co s tajtrdlíkem ? Asi bude nejbliz pravde jeho sekretarka Faith Vlcková, ze uz ho cekaji kazdou chvili doma, v Micigánu.

huhu 19.2.2008 11:18

Re: Otázka zni ted,

švejnar žvaní jako radio jerevan...ale...

cipísek 19.2.2008 10:33

A k čemu logo ,to myslím tak podstatné nebylo.

Mně osobně profesor Švejnar ze začátku v podstatě nevadil (sice jsem o něm před tím nic moc neslyšel,ale nešť).Jak ale dal vědět,že by rád u nás co nejdříve viděl euro (když koruna stále stoupá a já nejsem exportér ale občan a tak to vítám a o euro tím pádem moc nestojím),měl u mně po žížalkách.To jen tak.

KUK 19.2.2008 10:45

Koruna vers euro ?

kecalo....koruna vuci euro jde dolu diky onanaci s Klausem :

http://www.prodejvalut.cz/kurzy-men-vyvoj.php

muzete nekdo potvrdit objev pana Bemouse ohledne modrych paranormalnich jevu v okoli pana pres.Pruzinskeho?Vsimli jste si zajiste pouzivani analniho slovniku v posledni dobe napr u p. Topopouse a p.Langouse ? To je dusledek toho ze pokud maji modrych perdu moc, jdou přes pateř do hlavy a odtud jako analni slova do huby. Pruzinskij to byl zavcas lecit v Rusku, ti se to naucili lecit na rudych perdech, ještě že na to Bém přišel....jinak by to bylo v pr... , jo ted modrasci zacali emitovat i na Neviditelném psu.....jen aby nebyly nakonec zelene ci rud

dvd 19.2.2008 11:27

Milý KUKu

když neumíš ani přečíst graf na který odkazuješ, tak je zřejmé, že i Tvé ostatní výplody odpovídají IQ jen o málo vyšší než je Tvá tělesná teplota

cipísek 19.2.2008 12:53

Re: Milý KUKu

Jo,na lidi jako KUK ,kteří jako zdroj zaručených informací berou Radio Jerevan,na ty normální občan nemá.

jirka.s. 19.2.2008 16:00

Re: Koruna vers euro ?

Prozraď nám, kuku, jak se má vedle na třistajedenáctce Napoleon? ;-D;-D;-D 

KUK 19.2.2008 10:30

Hvizdalo jak si dovolujes Klausovu genitalitu nazyvat vrtochy...Ty,ty,ty

muzete nekdo potvrdit objev pana Bemouse ohledne modrych paranormalnich jevu v okoli pana pres.Pruzinskeho?Vsimli jste si zajiste pouzivani analniho slovniku v posledni dobe napr u p. Topopouse a p.Langouse ? To je dusledek toho ze pokud maji modrych perdu moc, jdou přes pateř do hlavy a odtud jako analni slova do huby. Pruzinskij to byl zavcas lecit v Rusku, ti se to naucili lecit na rudych perdech, ještě že na to Bém přišel....jinak by to bylo v pr... , jo ted modrasci zacali emitovat i u pana Hvizdaly.....jen aby nebyly nakonec zelene ci rud

Flegmatik 19.2.2008 10:29

Děkuji!!

Pane Hvížďala, musím Vám poděkovat, protože jste mi konečně osvětlil příčíny volebního neúspěchu prezidenského kandidáta pana Švejnara. Musím Vám ještě řící, že způsob, jakým to vysvětlujete je opravdu brilatní. Inu čím větší "vědecký" blábol, tím lépe se zakryje větší neschopnost a vychytralost. Vy jste vůbec asi nepochopil o co v této hře největšímu "stratégovi" v dějinách ČR šlo. S. Paroděs nastrčil toho chudáka Švejnara jako návnadu pro politiky a hlavně pro lid. Na začátku mu dělal propagandu pomalu jako Gebls, potom se stáhl a jen sledoval jak to dopadne. Geniální tah byl, když bylo vypoštěno pokoutné heslo "Kdokoliv je ne Klaus". Toho se samozřejmě chytli všichni odpůrci Klause a již to jelo. Paroděs si jenom mnul ruce a spokojeně se usmíval. Všichni ostatní byli na infarkt. Mělo se o čem psát a v hospodách a všude jinde se lid nebavil o ničem jiném než o volbě prezidenta a dělal ci legraci ze všech politiků, kteří ve své podstatě sedli na lep Paroděsu. Posledním dějistvím byla samotná volba. Zde vystoupil všeobecně adrenalil již na maximum a děly se věci. Paroděs byl ve svém živlu. Chodil s konvemi oleje (ne benzínu) a přiléval a přiléval a duchu se smál. Na druhé straně Švejnar jenom seděl jako svíce a nestačil se divit. Bohužel byl to této hry vtažen pouze se záměrem Paroděsu, komplikovat vše za každou cenu. Ostatně to ČSSD dělá ze zásady.

Závěrem? P. Hvížďalo, jak říkají klasici a my všichni ostatní - "Všechno je jinak"!    

Jenda 19.2.2008 17:26

Re: Děkuji!!

Nemyslim, ze by se vduchu smal. Ten byl podle me bez sebe vzteky.

Kelner 19.2.2008 10:08

Nesouhlas.

Pane Hvížďala velmi si vážím Vašich fundovaných článků a analýz, ale tentokrát s Vámi nesouhlasím. Švejnar jednoduše a prostě nemohl být zvolen i kdyby zvolil jakoukoliv super marketingovou taktiku. Stačí k tomu pouze kupecké počty. ODS ke zvolení Klause dokonce nemusela zviditelnit další  "přeběhlíky", které má v socdem připravené. Upřímně říkám, že Klause na postu prezidenta, přes všechny jeho negativní vlastnosti, rozhodně vidím raději.

i.h. 19.2.2008 10:04

Zajimave, chapu. Svejnar proste potreboval

podle pana Hvizdaly jiny ksicht, ba co dím, jinou hlavu. No, pak by to mozna klaplo, ale s touhle siskou a jejim obsahem ... A opet se vcera ukazalo, ze ten neschopny a arogantni Klaus mel pravdu, kdyz rikal, ze jsme na tom jako Ceska republika skvele, nebo ze by podplatil i to Bertelsmann Stiftung ? Vsimnete si vpravo az skoro dole, Tschechien: Status Index: 1.

http://www.bertelsmann-stiftung.de/bst/de/media/xcms_bst_dms_23823_23824_2.pdf