3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Láďa 18.1.2008 7:16

rychle nez to cenzura smaze

rychle nez to cenzura smaze

http://simoneq.myminicity.com/

Kamjdu 18.1.2008 0:02

Pan Bartoń je darebák.

Nemá cenu rozebírat jednotlivé jeho lži a falešné konstrukce.  

Jaka 17.1.2008 19:23

No, mi úplně stačí,

že Švejnar volil Al Gora, tudíž je pro mne naprosto v mínusu

Kamjdu 18.1.2008 0:18

Re: No, mi úplně stačí,

To jste teda magor, vždyť právě proto by měl být v plusu. Blbci mají jednu zvláštní vlastnost, že se nejspíš za tu svou blbost nestydí a ještě ji drze vyhlašují a nebo masochisticky chtějí to své pojmenování od druhých slyšet. Ještě také může jít o provokaci tj. o rodičovský komplex. Pan Werich říkal, kde blb tam nebezpečno, Tak raděj pryč od vás.

i.h. 17.1.2008 17:30

Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

"Pred dvema dny tady v diskusi k Wágnerovu clánku nejaký lhár, myslím, že používal nick i.h, tvrdil nesmysly o údajném velkém poctu Klausových publikací na Web of Science. Dal jsem si tu práci, abych si to u Thomsona overil, mám predplacený prístup. A ejhle, u Václava Klause mi vypadla jedna jediná (!!) práce z roku 1996, kde je uveden jako spoluautor.". Tak ten lhar, to jsem ja. No, pan LN jiste radne nenavidi Klause a miluje Svejnara, ale pokud ma predplaceny pristup na Thomsona, mel by sveho zamestnavatele pozadat, aby ho pro neho vypovedel, ze jsou to vyhozene penize. Pan LN je proste trouba, co se vydava za "cloveka s pristupem", ale hledat neumi. Z predmetu "Hledani v databankach", ktery maji nasi studenti ve 4. semestru, bych ho vyhodil velikym obloukem. Aby si to mohl zopakovat, zde navod, jak najit 69 publikaci Vaclava Klause:

Nahodit Web of Science, Author finder, Last name/First initial, Next, Increase Results with V*, Finish now, Refine/Subject categories, (Economics, PolitSci, PublicAdmin, Business, Finance), View records. Vykoukne 69 zaznamu (AU=(KLAUS V*) DocType=All document types; Language=All languages; Databases=SCI-EXPANDED, SSCI, A&HCI; Timespan=1945-2008 SubjCat=ECONOMICS, POLITICAL SCIENCE, PUBLIC ADMINISTRATION, BUSINESS, BUSINESS, FINANCE ). A tam je mozne najit to, co jsem uvadel pred nekolika dny, Svejnar 37 clanku, Klaus 66 clanku, no, jak uz jsem byl napsal. Posledni clanek POLITICKA EKONOMIE 54 (3): 291-306 2006, prvni POLITICKA EKONOMIE 14 (3): 257-258 1966. Mezi tim treba Havel V, Klaus V, Pithart P: Rival visions. JOURNAL OF DEMOCRACY 7 (1): 12-23 JAN 1996. Zdravim vsechny rozhorcene a neschopne trouby jako je LN.

Petr 17.1.2008 17:50

Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

Vážený pane, takových článků můžete mít tisíc, Politická ekonomie není žádný renomovaný časopis (a mám pocit, že ho vydávali ještě za KSČ), IF to samozřejmě nemá. Možná si tím vylepšujete chabý publikační profil, ale z mezinárodního srovnání to má, stejně jako veškeré Klausovy výplody, nulový význam.

i.h. 17.1.2008 18:53

Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

No, to mozna neni, ja nevim. Ostatne, najdete si to sam, jsou tam i jine, renomovanejsi casopisy. O tom ale spor nebyl, lec o to, ze Klaus zadne publikace nema, resp. ze je ten trouba LN "s pristupem" nenasel. Jak jste proboha prisel na to, ze si tim JA vylepsuju publikacni profil ? Ja se Klaus nejmenuju. A kdyz takovych clanku "muzete mit tisic", kolik jich mate vy a kde, kdyz "muzete" ? A mate pocit, ze nejlepsi kvalifikaci pro presidenta nejakeho statu je psat ekonomicke clanky ? Neni spis lepsi, kdyz je zkuseny politik ? Proste opet zase jenom takove svejnarovske mekty.

Petr 17.1.2008 19:30

Re: Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

Seznam časopisů s IF najdete např. na http://217.219.239.20/jcr2006.htm, tam si můžete ověřit, že Klausova kvantitativně rozsáhlá publikační činnost je kvalitativně (nebo alespoň z hlediska mezinárodního uznání) marginální. I když nemám důvodu se Vám tady představovat, tak jen poodhalím, že mou specializací je matematika, to znamená, že více než politickým žvástům dávám přednost rigoróznímu přístupu. Nevím také, proč Švejnarovy příznivce hned nálepkujete jako trouby. Já bych se také mohl podivovat nad tím, že ještě ve 4. semestru učíte studenty klikat na webu místo toho, abyste je naučili takové databáze vyvíjet.  A vůbec z toho nevyvozuji závěr, že jste trouba. Možná máte jen níže položenu laťku. O Vás jsem napsal jen odhad, "možná" není žádné tvrzení. Kvalifikací prezidenta jistě není psát ekonomické články, pan/paní LN a já jsme se jen vymezili proti falešné glorifikaci Klause, ke které svými zavádějícími údaji přispíváte i Vy. To je vše.

i.h. 17.1.2008 21:59

Re: Re: Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

Na to, ze jste (udajne) matematik, mate pozoruhodne potize s porozumenim obsahu psaneho textu. Prectete si pomalu, dvakrat a pokud mozno nahlas muj uvodni prispevek a pak si pomalu opakujte "musim se jeste hodne ucit, musim se jeste hodne ucit ...". Povsimnete si obzvlaste, ze rec byla o POCTU publikaci (vite, co je to pocet ?). Jako trouby nenalepkuji priznivce Svejnara, ale pana LN, a to proto, protoze svoji troubovitost verejne osvedcil. Ze je obdivovatel Svejnara je sice logicke, ale vecne to nesouvisi. Vite, co je to implikace ? Tak ta tu ve vztahu trouba->Svejnaruv privrzenec neni, tedy ne primo, fuzzy implikace tam je. Vite co je to fuzzy ? Pak jeste to, ze vzhledem k tomu, ze nevite, co je to za studenty a co studuji, hranici vas vyvod "ještě ve 4. semestru učíte studenty klikat na webu místo toho, abyste je naučili takové databáze vyvíjet" se slabomyslnosti. Vas pristup neni rigorozni a neverim, ze jste matematik, protoze vam je logika (matematicka) zjevne cizi. Pan LN je trouba, at si myslite co chcete, protoze tvrdil, ze nic neni, ackoliv jenom blbe hledal nebo si vubec to svoje hledani vymyslel. Smyslem hledani neni hledat, ale najit, to se v matematice neprobira ? A k tem zavadejicim udajum - vyzkousel jste muj postup ? A kolik publikaci jste nasel ? Stejne, vic nebo min nez ja ? Nasel jste taky jenom jednu ? Pokud ano, jste trouba, co neumi hledat, taky. Pokud jste nasel stejne, byla by na miste omluva a sypani popele na vasi hlavu.

Petr 17.1.2008 23:11

Re: Re: Re: Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

Vidím, že se nevzdáváte. O fuzzy logice mě poučovat nemusíte, protože dokonce osobně znám prof. Zadeha, jinak fuzzy implikací je celá řada, můžu Vám jich vyjmenovat minimálně 10, odkud to plyne, Vás asi nemá cenu poučovat. Já jsem chtěl říci jen to, že 100 ptákovin je méně než 1 kvalitní věc, a proto v podstatě s panem LN souhlasím. Hledat Klausovy texty nebo je dokonce číst považuji za naprostou ztrátu času. Ve Vašem pozdravu: "Zdravim vsechny rozhorcene a neschopne trouby jako je LN" se vyjadřujete v množném čísle a v diskusi mimo jiné i se mnou, takže Vaše implikace je zcela  "crisp", pokud bychom chtěli zůstat u odborné terminologie.

i.h. 18.1.2008 8:35

No, on i ten Einstein se v rade pripadu

ukazal jako docela neschopny trouba s podivnymi nazory. To je MOC pekne, ze znate Zadeha, az ho znova uvidite, tak ho ode mne pozdravujte, ale k meritu veci: vy opravdu mate potize porozumet psanemu textu. Mohl bych rozebirat jeste dlouho, ale jenom tohle: kdyz "Hledat Klausovy texty nebo je dokonce číst považuji za naprostou ztrátu času", tak proc se ucastnite diskuse prave o tomhle ? Nechapu to. Neco nezkusite, ale osocujete druhe, co to zkusi, ze to delaji spatne, aniz byste ovsem uvedl jakykoli vecny argument. To to moc daleko v te matematice nedotahnete. Takze vy souhlasite s panem LN, ze Vaclav Klaus ma jednu jedinou publikaci. Hm, odkad je tedy tech zbylych 65 we WoS ? Nehledal jste, ale vite. Moc pekne. Libi se mi taky velmi, jak jste na sebe vztahl ty rozhorcene a neschopne trouby, vy sam sebe drzite za troubu ? Pokud ne, proc to na sebe vztahujete ? Pokud ano, proc se nad tim rozcilujete ? Rekl bych, ze zaver je jasny.

i.h. 18.1.2008 8:48

Jo a prosimvas,

vyjmenujte mi tech minimalne 10 fuzzy implikaci, budte tak hodny. At se taky poucim. A naucte se nekdy ve volnem case drzet myslenku ve vete, v odstavci a v prispevku, aby se vam nerozutikavala vetna logika. A jak uz jsem rikal, cvicte porozumeni psanemu textu !

Petr 18.1.2008 16:19

Re: Jo a prosimvas,

Teď jsem nakoukl na včerejší diskusi a docela jsem užasl, Vy ještě diskutujete. K výkladu  implikací zde není prostor a vzorce bych mohl napsat pouze v LaTeXu nebo AMSTeXu, se kterými asi nebudete pracovat, odkázal bych Vás proto na literaturu, asi nejobsažněji je to vysvětleno v práci  G.J. Klir, B. Juan: Fuzzy Sets anf Fuzzy Logic: Theory and Applications vydané nakladatelstvím Prentice-Hall v r. 1995, něco najdete i v knihách ostravského Viléma Nováka. Jen tolik, že důležitou roli zde hrají t-normy a s-normy, které vystupují v pozici fuzzy průniku a fuzzy sjednocení. Abychom to již neprodlužovali a Vy jste byl spokojen, uznávám, že jsem trouba, ve WoS jsem nehledal tak usilovně jako Vy, Politickou ekonomii a podobné věci nečtu, protože v této oblasti nejsem kompetentní, ale přece jen si myslím, že prof. Švejnar je významnějším ekonomem než Klaus, protože publikuje v časopisech s IF a Klaus ne.  Smyslem mého sdělení (a snad i pana LN) je to, že POČET není vše. (Klaus prostě bruslí na venkovském rybníku a to třeba každý den a Švejnar v Holidy on Ice a to je spíše svátek.)

Petr 18.1.2008 16:29

Re: Re: Jo a prosimvas,

omlouvám se - místo "anf" patří "and"

Petr 18.1.2008 16:33

Re: Re: Re: Jo a prosimvas,

místo "Holidy", patří "Holiday", je vidět, že je třeba toho už nechat. 

Petr 17.1.2008 23:37

Re: Re: Re: Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

... "co je to za studenty" - to by mě docela zajímalo, snad teologie, filozofie, politologie, žurnalistika, prostě něco takového, kde se plýtvá slovy a fakta a důkazy tvrzení většinou chybí.

i.h. 18.1.2008 8:38

Vy jste opravdu trouba, je mi lito,

ale proc to musite davat takhle okate verejne najevo, mi neni jasne. Dovedete si predstavit, ze vysokoskolske technicke vzdelani muze sestavat i z neceho jineho, nez se ucit konstruovat databanky ? Asi ne, protoze to davate jako kriterium schopnosti studenta. Ale verte tomu nebo neverte, jsou i takove obory. Az priste potkate Zadeha (u nas v Nemecku se tohle jmeno pise ve velmi pekne vypadajici podobe Zadek), tak se ho na to zeptejte, abyste mu ukazal, jaka jste bedna.

Petr 18.1.2008 16:27

Re: Vy jste opravdu trouba, je mi lito,

Aha, teď už chápu, proč píšete bez háčků a čárek. Jen se, prosím, tolik nerozčilujte, Vy fandíte jinému klubu než já, ale s inteligencí to nijak nesouvisí.

i.h. 17.1.2008 19:08

Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

Taky me potesilo, jak jste implicite uznal, ze Pithart s Havlem pisou kraviny v bezvyznamnych casopisech, a jeste se pod to drze podepisuji.

Petr 17.1.2008 19:33

Re: Re: Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

Politické eseje nejsou žádná věda.

ih 17.1.2008 19:44

Re: Jak pise dneska v 08:24 Svejnaruv fanda, nejaky LN:

co to proboha je za bláboly ? Nejde mi to do palice,nejde mi to na rozum! Proč ztrácíte čas

a prostor k diskusi,když se neumíte srozumitelně vymáčknout ?

Queribus 17.1.2008 16:59

Píšete o pravostředové vládě.

Prosím Vás, která současná vládní strana je podle Vás ta pravicová?

F.VÍZEK 88.100.57 17.1.2008 18:07

Jsme v EU...

A kde je tam vidět "pravicovost" a jaká?   A kdy byla vidět za půl století vývoje evropské integrace?  A jak jí to ublížilo?  Nestačí být prostě NORMÁLNÍ a nestačí pochopit, že stačí RŮZNOST a ROZMANITOST   a samozřejmě TOLERANCE ?  Z toho věčného hledání nepřítele se už stáváme postiženými, ba hrozí degenerace......

jirka.s. 17.1.2008 18:21

Re: Jsme v EU...

Copak, copak, francku! To ti  i dneska cvaká (Y) osmičku drát, aby tě náhodou někdo ještě i po letech nenašel!?

ih 17.1.2008 19:47

Re: Jsme v EU...

Už jsi hochu zkrátka v tom. Degenerace .... 

Láďa 17.1.2008 16:56

ŠOK

Rychle nez to cenzura smaze

http://simoneq.myminicity.com/sec

Realista 17.1.2008 16:22

Pane Bartoni, váš článek jsou jen stranicky zaměřné kecy.

Můžete mi při současném rozložení senátu a sněmovny říci, kdyby kterýkoli kandidát, který nechce dělat jen zbytečné křoví, kandidoval, kterých stran by k prosazení své kandidatury měl využít? ODS můžete vyškrtnout, ti se zavázali ,, naprosto demokraticky při tajné volbě volit Klause" písemně.  Tak mi řekněte, kam by se měl pro jinou podporu kandidát obrátit? Zvláště, když u komunistů škemrá o hlasy i Klaus? Už chápete absurditu Vašeho tendenčně zaměřeného článku? Za rozložení sněmovny a senátu, tedy i kdo kam chodí pro podporu, nemůžete vinit kandidáty na prezidenta, včetně Klause, kterého jste samozřejmě opomněl. Za rozložení sněmovny může volič. A tak je pochopitelné, že se kandidáti na prezidenta obracejí na celé politické spektrum. Za to je nelze odsuzovat, byť volno je na levicové straně. Tedy alespoň pokud je pisatel článků normální a při smyslech. Ale jinak Vás zdravím.;-D

huhu 17.1.2008 16:57

Re: Pane Bartoni, váš článek jsou jen stranicky zaměřné kecy.

parlament zvolili voliči, blbý co ? a ještě blbější, když havlobolševická koalice pravdalásky s komunisty se už ani nestydí veřejně kopulovat.....:-P

jj 17.1.2008 17:07

Re: Re: Pane Bartoni, váš článek jsou jen stranicky zaměřné kecy.

Zdá se , že ti jebe HUHU.

Realista 17.1.2008 20:32

Pokud bych přejal váš vytříbený slovník

tak s komunisty by kopuloval i kandidát ODS, protože i on potřebuje jejich hlasy jako sůl a mimochodem jedině ty mu pomohli ve volbě úpředchozí.;-D