18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I-Worm 17.1.2008 12:37

Re: Re: Omyl - je to rudozelenočerná koalice...

defenestrují se představitelé vlády, nikoliv opozice.

Petr 17.1.2008 0:25

Wagner, Bartoň, Bárta,

to je úderné trio propagandistů ODS, kteří jsou vyděšení, že by jejich obstarožního bátušku vězícího ve starých schématech myšlení, ale mnoha lidem zajišťujícího výnosná koryta, mohl vystřídat někdo mladší, dynamičtější a vzdělanější.

Niika 17.1.2008 0:47

Re: Wagner, Bartoň, Bárta,

Ano, pokrokové mládí vpřed!  Kde jsem to už slyšeli ? :-/

exulant 17.1.2008 1:17

Re: Wagner, Bartoň, Bárta,

Ano, je treba zmenu. A za kazdou cenu i kdyz politicky to je zajic v pytli.

MM 17.1.2008 8:02

Re: Wagner, Bartoň, Bárta,

Tak to je opravdu perla mezi příspěvky. Že by p.Švejnar byl až zas takový mladík mi taky nepříjde..:-D

Petr 17.1.2008 11:17

Re: Re: Wagner, Bartoň, Bárta,

Na funkci prezidenta musíte mít alespoň 40 let, takže 54 let Švejnara od toho není tak daleko, zatímco Klaus by už v dalším období překročil 70. A to je rozdíl, ale daleko větší rozdíl je v myšlení. Jak již někdo řekl, Klaus je minulost a Švejnar budoucnost. Nakonec jednu poznámku: Měl byste se trochu naučit gramatiku, v poslední větě Vám chybí čárka, což pozná i žák v 6. třídě základní školy. 

Melein 17.1.2008 0:24

Zelení

prošli do vlády zdá se pouze díky tomu, že nabízeli jakousi alternativu vůči ODS (pan Bursík - mistrný politický turista - zřejmě tušil, jaký program potáhne nerozhodnuté voliče pravice). Zřejmě se jenom přepočítal s těmi různými přímo pitomými vyhláškami EU ohledně ekologie! Pro normálního občana je to prostě sbírka pitomostí ve své podstatě navíc ještě pitomější než byla nařízení v rámci někdejší RVHP. Snaha SZ udržet se u moci za každou cenu je až směšná! Přitroublá Jau Jau, Bursík, jeho věčný oponent Stropnický a ještě abych nezapoměla na matku Kuchtovou ,jsou asi tím jediným, čím tato "koaliční" strana mohla přispět k našemu politickému "výkvětu"! Počítám, že v příštích volbách dopadnou tak, jako neblahého paměti strana Unie Svobody. Ale jen houšť a větší kapky, asi to potřebujeme.

baltahsar 17.1.2008 0:27

Re: Zelení

Tak to se možná přepočítáte, protože furt jsou v průzkumech po všech těch přemetech o dvě procenta před KDU (před volbama byli o dvě pozadu) -- ono se jim totiž ve spolupráci s ODS podařilo všechny oblbnout, že jsou alternativou pravicovou ;-)

lucina (pes) 17.1.2008 0:48

Re: Re: Zelení

Po roční masáži veřejnosti Čunkem není divu, že lidovci ztratili příznivce. Spíš je s podivem, že je u nás dost lidí, kteří si pletou politiku s permanentním fotbalovým derby S+S a stačí jim, že Paroubek a spol. "jim to nandali", aniž ve své prostotě tuší, že je to za jejich peníze, že nakonec ty dluhy někdo zaplatit musí, i když si to v Lihovém domě zřejmě nemyslí, nebo naopak si myslí, že oni to nebudou.

JC 17.1.2008 1:05

Re: Re: Zelení

Ach jo, Vy snad těm průzkumům věříte? Kdo víc zaplatí, ten má lepší hodnocení - to je normální byznys. A pánové z agentur si mnou ruce a těší se pohledem na nacpaný trezor.

Nebo se Vás snad někdy někdo dotazoval na ulici?  Leda na to, jakého využíváte mobilního operátora. Pokud se týká politiky, tazatelé by moc riskovali. Mohli by totiž snadno a rychle přijít k úrazu a poctivý výsledek zjišťování by se nemusel zákazníkovi zrovna líbit. Jsou i spolehlivější cesty, jak se k zadanému výsledku dobrat .

baltahsar 17.1.2008 1:08

Re: Re: Re: Zelení

Proč na ulici, tam se dobrá polovina lidí prakticky nevyskytuje 8-o

mik 17.1.2008 1:29

Re: Re: Re: Zelení

Průzkumy se dělají po hospodách. Dcerunka majitele nejmenované agentury tam vezme pár kámošů, zaplatí jim útratu a společně tam vypíšou pár formulářů, jen tak podle nálady - a seriózní průzkum je hotov.

brok 17.1.2008 5:45

Re: Re: Zelení

Když se zeptá, ma mázor dvou tisíc lidí a pak do statistiky vyberu (vyberu) tisíc, prokážu statisticky cokoliv.

brok 17.1.2008 5:47

oprava

zeptám na názor