17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Joska 20.2.2008 22:54

Hlavní a dlouhodobý problém je v "Klausově" ODS

Prostě se nám ta pravice nepovedla. A bohužel opět musím z toho vinit hlavně Klause a jeho (ne)povedené nohsledy ( Dyba, Čermák, Kočárník, Nečas, Bém, kdo si má na všechny ty bezmozky vzpomenout?) Jasně, že budu radši ( pokud nebude zbytí) preferovat ODS před Paroubkovou ČSSD, ale je to se skřípěním zubů. ODS se chová jako sekta, opravdu jako komunisti v modrém. Principiálnost, konzervatismus, čest a fair play tu uhýbá před intrikami, špinavostí a obludným pragmatismem., jakékoliv ideje jdou stranou. KLaus místo aby jako " tchatcherista" ( jak se směšně označuje) tyto praktiky pranýřoval, spíše je vždy podporoval, nebo mlčel. Proto se nemůže nikdy stát žádnou významnou osobností o když o to tak usilovně stojí, chudák.. Bude vždy uznáván jen společenskou spodinou, která uvažuje stejně. Nebojím se tedy Vás Klausofily takto označit a dělejte si s tím co chcete. 

Váš Havloid a Pravda a láska

Rad 20.2.2008 22:14

Dneska na tom bylo k zasmání jen to

že jelínek zoufale obhajuje neobhajitelné. Pořád čekám na pořádná témata třeba: "jak jsme nastartovali prosperitu" nebo "výhodná spolupráce s altnerem" či "jak jsme zkulturnili politiku"? to by jsme se pobavili!

zajicek8 20.2.2008 21:43

Re: Dodatek

Ne, Jelinka si musim precist kazdy den:

- pro zasmani

- pro pouceni - vzdy dopredu signalizuje zmenu smeru vetru, ktery vane od J.Paroubka

- pro posileni pameti - takhle psaly cele moje mladi komunisticke noviny pro mladez 

peon11 20.2.2008 17:43

Švejnar hlavně zoufale prázdnej.

Bez jediný myšlenky. Jen Havlova onuce.

gregory 20.2.2008 17:10

Bublina

Vždyť to říkám, je to prázdná, tupá rudá bublina !!!

Udivený 20.2.2008 14:55

Re: Re: Re: Jelínku, Jelínku...

jo, to oni komouši se budou profilovat jako odpůrci VK, mezio příznivci VK  svoje hlasy neuloví. KSČM  loví v Paroubových vodách, asi stejně jako když ti kámoš chodí za starou.

Udivený 20.2.2008 14:50

Re: Nevíte někdo,

Na ty louce zelený, pasou mse tam jeleni....Pase je tam mysliveček v kamizolce  ZELEN´ý.

Udivený 20.2.2008 14:47

Re: Jelínku, ty svorníku...

Krycí jméno myši gen

Udivený 20.2.2008 14:45

Re: Re: Re: Pokrokový Myšigen

Třeba ještě by to mohl být gen od myši, ...Co?

Udivený 20.2.2008 14:42

Re: Re: Pokrokový Myšigen

Largo, Ty jako myslíš toho Mišingenského ..-.,....?Čoveče to mě nenapadlo...ale o jejínkovi to víme už dávno. A nemohlo by se to raději psát Mischuge?...Co ?

MF 20.2.2008 14:34

Re: Schwarzenberg

Pan Jelínek je poněkud jednodušší.

Koloděj 20.2.2008 14:31

Re: Re: Tak to je tedy nářez!

Tak si říkám je to ten Jelínek, nebo to je jiný Jelínek. No takové kotrmelce od minulého týdne takové prozření ! Jako naše známa po operaci šedého zaákali, hned druhý den zvolala, konečně je bílá bělejší! 

portwyn 20.2.2008 14:23

Nejsem klausovec ani antiklausovec,

jsem tedy (řečeno s panem Klausem) neklausovec. Ne všechny věci, které současný president říká nebo dělá, ve mně budí nadšení. Přesto jsem přesvědčen, že VK je z řady důvodů lepší volbou než Jan Švejnar. Pan Klaus je politicky jasně vyprofilovaný, dlouhodobě konzistentní v postojích a známe jeho státní příslušnost ;-). Naproti tomu do Jana Švejnara si antiklausovci (pozor, pane Jelínku, ta předpna je důležitá) projektovali své naděje na odstranění Václava Klause, přestože jejich osotatní představy jsou značně odlišné. Ovšem kdyby JŠ definoval přesně své postoje, pak by část příznivců ztratil. Postatou jeho vystupování nutně musely být neurčitost, až bezbarvost, a líbivé řeči. Pan Švejnar jako politik tedy není svébytnou politickou postavou, je pouhým umělým konstruktem, kompromisem protichůdných zájmů, a jako takový žádný jednoznačný politický profil mít nemůže.

westík 20.2.2008 14:23

Re: Tak to je tedy nářez!

Starý J.-souhlas R^

hulwat 20.2.2008 14:02

Jelínkovo mýlení.

Jelínek se nejspíše zmýlil a píše pravdu o Švejnarových politických postojích ve kterých našlapoval velmi opatrně. Čili jinými slovy potvrzuje co jiní říkali o Švejnarovi již před prezidentskými volbami. A to, že Švejnar je obyčejný tlachal vyjevující prázdné hesla a slibující všechno všem. Což dále Jelínek stvrzuje větou:Tak trochu pro radar, tak trochu proti Topolánkově reformě, tak trochu pro silnou Evropskou unii. Když se vrátím k Jelínkovu prvnímu odstavci, kde Švejnara pasuje na osobnost a konfrontuji Švejnara s jeho předvolebním tlacháním, tak se velká osobnost rozplyne jak ranní mlha. Jak dopadla osobnost sjednocovatele, který sliboval, že ho bude volit i jistá skupina poslanců a senátorů ODS, jsme viděli v přímém přenosu. Možná sjednocovatelova osobnost uvěřila Paroubkovým slibům, že sežene konstruktivní a státotvorné poslance a senátory z opačného tábora. Místo toho se objevili zrádci a přeběhlíci z tábora Švejnarovců. Evidentně se zde vyjevila Švejnarova neznalost české politické scény, jak do dotvrzuje sám Jelínek větou: Prohlédne - s minimální zkušeností s nevalnou tuzemskou politickou kulturou - všechny hry a léčky? Holt, Švejnar si nevšiml, že hraje v pimprlovém divadle krále s oslíma ušima. A nepochopil to do teď.

Ta nabídka na ministerské křeslo pro Švejnara o kterém tady píšete je křeslo Džamily?

To, že levici chybějí individuality já dodám a politické osobnosti je pravda. Paroubek je sice osobnost, ale osobnost všech možných necností, která baží po moci a neštítící se použít jakékoliv mafiánské a totalitní praktiky aby se k ní dostal. Nejlépe je to vidět v ČSSD, kterou si v podstatě přivlastnil.

někdo 20.2.2008 13:42

Švejnr opoziční nebo koaliční

Tak mám takový pocit, že se Jelena zatím nikdo nezastal. Ani já ne

někdo 20.2.2008 13:29

Švejnr opoziční nebo koaliční

 Ti bolševici z ODS mě teda pobavili. Vy jste vodkud?

Starý J. 20.2.2008 13:11

Re: Tak to je tedy nářez!

OPRAVA! kromě překlepů i ....ŠvejarovY přednosti...

I. 20.2.2008 12:59

Jelínka nečíst

Švejnara beru.

Jelínka nečtu.

Starý J. 20.2.2008 12:55

Tak to je tedy nářez!

....Frnknout za Atlantik a s optimismem na rtech se za pět let vrátit nejde......

Ale, ale! A pročpak ne, soudruhu dvorní politologu? Pan Švejnar již skoro 20 let nic jiného nedělá, jen že "frnká" za Atlantik a vrací se jen pro třešničky na dortu! Jen pro flek presidenta a jinak nic jiného! A jak jste ho za to vychvalovali, jak jste řádili, když přesně na tuto věc poukazovali ti, co si nepřáli jeho zvolení! Ti co poukazovali na jeho "frnkání" a neangažovanost ve zdejších problémech, neochotu vzít na sebe jakoukoli odpovědnost, za kterou by mohl být kritizován! Za ochotu dělat jen presidnta prakticky bez pravomocí a odevzdáním toho malého zbytku pravomocí Paroubkovi, si jen tak lebedit na hradě!

Byli jste to vy, co jste dělali u Švejnara přednost z toho, že není svázán se zdejší politikou, že je tak zvaně "nadstranický". spojující, stmelující (stmeloval dohromady lidovce s komunisty, Zelené s Paroubkovci)! A teď najenou voláte po přesném ideologickém vymezení (čili po stranickosti), po jeho angažovanosti ve zdejší politice. Kam vy socani na ty kotrmelce ve svých názorech vlastně chodíte?

Ono je to docela zřejmé. Za pět let by se opět pan Švejnar vrátil na bílém koni pro presidentský post a rázem by stál v cestě Vašemu velkému vůdci Jyrkovi I., Paroubkovi NAFURT. A pak všechny Vámi doposud vyzvedávané Švejnarovi přednosti již nebudou přednostmi, ale obrovskou vadou: nevyprofilovanost, nezakotvenost, neangažovanost, návrat s optimismem na rtech!

Jste vy to ale vykuci v té sockomunistické partaji!

Pavel PEKÁREK 20.2.2008 12:16

Dodatek

Jelínek sjednotitel.

Spočítaol jsem to a Jelínkovy kecy nesnáší 90% čtenářů.

Nebylo by lepší se sjednocovat jinak a Jelínka prostě nečíst ???

Nic z toho a kéonec.

Pavel PEKÁREK 20.2.2008 12:13

Podle tradice

je Jelínek lhář a kecal.

První 3 věty a odstřihnout.

Hodit i myšlenku na něj do hajzlíku.

Fuj.

sep 20.2.2008 11:51

na koho sedí neokonzervativec?

   řekl bych, že se autor netrefil. Kdyby tím mínil V.H., tak bych o tom přemýšlel.

Josef Novák 20.2.2008 11:17

Švejnarovo politické vidění

Švejnar a oranžový dres?Viděli jsme jak se ucházel o oranžovozelenočervený.Byla to politická loutka kde za nohy tahali zelení za ruce oranžoví a hlavou kývali rudí.Jeho krédo "všechno všem slíbit a ono to nějak dopadne".

Robin 20.2.2008 11:00

Švejnar stmelující? Jelínek je slabomyslný

Švejnar stmelující?8-o 8-o8-o8-oRozhasil co se dalo, včetně zelených. Opozice a zelení z toho vyšli nejhůře - shodou okolností Švejnarovi volitelé. Co také čekat od Paroubkova kandidáta? Je neuvěřitelné, jak se snaží Paroubkův pohůnek Jelínek manipulovat fakty. Je to slabomyslné. No a na závěr Švejnara vypeskuje a v podstatě pošle domů. Protože kdyby se Švejnar "ideově vyprofiloval" (zřejmě Jelínkem, myšleno směrem k ČSSD), ztratil by poslední virtuální bonus údajné nadstranickosti.

filip 20.2.2008 10:45

Jelínek je pašák

To je pablb. No, od bývalého poradce chytrého a nekonfliktního Jirky se nedá nic jiného čekat. Čtenáři Práva mu ty jeho kecy asi žerou. Neví někdo co to je pravicový bolševismus?

jirka.s. 20.2.2008 10:43

"Kde se vzala, tu se vzala..."

...stála před jelenem jezinka! "Naval jelene Smolíčka-Švejnara, nebo ti nakopu (Y)"

A jelen se lekl, smolíčka vydal, zaplakal, sedl a vypotil příspěvek na Psa!

Jiří 20.2.2008 10:30

Ne, ne a né!

Paneč Jelínku, takhle nesmyslně hodnotit pana Schwarzenbergera je trestuhodné a zavržení hodné. Ten pán totiž  nepatří  mezi běžné, více méně ubohé a po korytech a výsadách bažící české politiky. Nepatří mezi ně, nepotřebuje mezi ně patřit a nikdy mezi ně patřit nebude. Ať se Vám to pane Jelínku líbí nebo né. Takže takhle prosím doopravdy ne, ne, né!

lucina (pes) 20.2.2008 10:27

konečně jednou máte pravdu,

ten spolek proti Klausovi by se sjednotil, i kdyby se našel neprofláknutej třínohej pes, kterej by byl ochoten kandidovat.

huhu 20.2.2008 9:46

agitprop jelínek zase nálepkuje

opět His Master´s Voice - články přítele Jelínka mají jediný smysl. Nálepkují a vykládají podle toho, jakou má jeho chlebodárce zrovna potřebu..tedy nemyslím na WC....