1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
xx 20.2.2008 0:32

Re: ...a sjednocujícím

Socany a komouše stmelil dokonale;-D

Emp 20.2.2008 0:30

Jelínku, Jelínku...

Chválihodné, že jste tak aktivní v psaní, jen nevím, zda nejste krapet vedle..

"Švejnar sjednocující" Můžete prosím sdělit, koho Švejnar sjednotil, ač to proklamoval a Vy oceňujete? Pokud jde o sblížení SZ a ČSSD, jde o věc, která byla na spadnutí již delší dobu. jinak sjednocení nikde nevidím. Došlo k roztržce mezi CSSD a KSCM (byť třeba krátkodobé) , ODS mu nepřišla na chuť, Lidovce polarizoval (byť nenásilně) a o Snitilém , dvou nezávislých senátorkách, Melčákovi a Pohankovi darmo mluvit.

Já skutečně postrádám deklarované skutky. Včera vydala ČTK zprávu, že se vrací do ČSOB, žeby trhlina v ideálu nezávislosti na čemkoli?

Závěrem - v jednom máte částečně pravdu. Jelikož byl prezentován především jako Antiklaus, nikoli Jan Švejnar, stmelil odpůrce Václava Klause. A proč částečně? Nevyzpytatelní komunisté se nepřidali. Důvody zřejmě prosté - Ačkoli označujete JŠ za stmelujícího, nedokáže stmelit vyhraněné odpůrce KSČM a SZ. Nebo že i tady by se blýskalo díky tmelu na lepší časy? Troufnu si tvrdit, že nikoli, vyhraněnost stran je natolik výrazná, že ani proklamovaný sjednotitel nemá šanci.

Z Vašeho pohledu však k sjednocení došlo, mějme to napaměti, ona každá barva se začíná časem loupat a ta podkladová je někdy překvapením.

Vasekpasek 20.2.2008 0:29

No to snad ne

Jakkoliv jsou články autora vesměs protkány až neskutečnou demagogií, tak tentokrát již přímo lže. Pan Schwarzenberk řekl zcela jasně, že při příchodu Čunka do vlády ji on opustí a nedávno v televizi prohlásil, že co jednou řekl, odvolávat nebude, protože k tomu nevidí důvod. Copak asi pan ministr provedl socdem, že se do něj teď budou opírat?

No a jinak prázdné a falešné teze o Švejnarovi pokrokovém a sjednocujícím si už strčte za klobouk, nemá to absolutně žádný obsah, kromě marketingu, o kterém tu nedávno tak trefně psal pan Hvížďala

powerplay 20.2.2008 0:21

Re: Re: Nojono,

já psal o kandidátovi a jeho vodičích, ale lze aplikovat i tak. :-D

emersonskej 20.2.2008 0:19

Re: Nojono,

Tak tak - zvláště ten blábol o zvyšování akcií ČSSD a SZ... no prostě tankista opět nezklamal !!!:-/

powerplay 20.2.2008 0:12

Nojono,

je to nemastný, je to neslaný, do takový hospody zřídka vlezeme podruhý. A ten hostinskej je vážně divnej. :-D