26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Švejnar jako vizir

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hrabě krzan 25.2.2008 8:58

Re: Re: Nebyl můj mustr, ale po tomto článku ......

Vidím to přesně stejně! Je třeba stále připomínat špínu a podlost HAVLA a jeho nohsledů! Ti se ve jménu Pravdy a lásky neštítí ničeho!

ŽA 25.2.2008 8:56

Článek v MfD jsme četl a Švejnar se mi líbil..

Otik 25.2.2008 8:50

Re: Špína

  Je mi líto Di, ale ty bláboly jsou přesný přepis kydů páně Šv. z MFd.

colombo 25.2.2008 8:49

Re: Pan president má také smysl pro "černý humor"

Havel skutečně proti Klausovi intrikoval a intrikuje. Naprostý souhlas se slovy Klause. Bohuže, se mu velikána Kluase nějak nedaří zlikvidovat, že?

colombo 25.2.2008 8:42

Re: Těším se na rok 2013

Švejnar za 5 let nemá šanci. ODS ho nenavrhne a ČSSD si vybere z vlastních řad. Pan Švejnar skončil a proto kolem sebe kope!

kapitán 25.2.2008 8:42

Re: Článek je nutné čísti od konce,

Na konci jsou věty pana Švejnara

hlava22 25.2.2008 8:39

Škoda

že se nikdo pana profesora nezeptal, jak ho potěšil hlas od soudruha Vondrušky. Doufám, že mu za něj poděkoval a popřál mu úspěchy v jeho práci.

colombo 25.2.2008 8:36

Re: Re: Nebyl můj mustr, ale po tomto článku ......

Děkuji za příspěvek, vidím to stejně!

NP 25.2.2008 8:35

Článek je nutné čísti od konce,

ušetří se tak čas. Duševní obzor autora je tam dostatečně zmapován.

Magor Milda 25.2.2008 8:33

Těší mně, že se obě první dámy tak pilně učí česky

paní Livia Rosamunda Klausová- Miština už za těch několik desetiletí v Praze tu češtinu docela dobře zvládla, až na lehký přízvuk by nikdo na to nepřišel, že je cizího původu. S paní Švejnarovou to bude těžší, mezi ruštinou a češtinou je rozdíl menší, než mezi angličtinou a češtinou. Proto jí fandíme, že se pro tu češtinu rozhodla.

Vše závisí na budoucím směru české politiky- buď s Klausem proruský, protievropský, nebo s některým antiklausem opačný- prozápadní a proevropský. Prozatím ten proruský má navrch.

To byla také podle všeho podstata sporu kolem volby presidenta.

Bořek 25.2.2008 8:23

Re: Kopat do druhého až do úplného zničení,úplně rozkopat.......

Možná,že jste se nevšimnul,že článek komentuje vystoupení Švejnara PO volbě.Nikdo do něj nebude ,jak to nazýváte "kopat",když on se nebude také k volbě vyjadřovat.Jinak souhlas.

Diana 25.2.2008 8:21

Špína

Díky, pane Bárta, tímto nenávistným výplodem plným špíny a sprostot jste konečně dosáhl toho, že již nikdy žádný váš článek nebudu číst. Než takový humus, to  raději telefonní seznam! Ale nepřekvapilo mě to - jste typický modrý pták - zákeřný, zamindrákovaný, ubožácký!

šakal 25.2.2008 8:05

...Ale no tááák!...

...Klídek, pane... My si to jen trochu užíváme. Asi tak od pozítří už vám dáme s Antiklausem pokoj - teda, esi zas do tý doby nevyleze Švajneraj s nějakým geniálním interview  ;-)

norbert clai 25.2.2008 8:05

Kopat do druhého až do úplného zničení,úplně rozkopat.......

Před volbou presidenta obě strany kopaly jedna do druhé seč to šlo,dehonestovali protivníka až za slušnou mez - obě ! Možná se to dalo pochopit - i když ...? Po volbě jedna strana vyhrála ... za jakou cenu ? Prostě vyhrála a šmytec ! Ale kopat do protivníka,který prohrál,dál a dál ...neustále pořád  ..?  Proč ? Je poznat,že ani jeden z takzvaných komentátorů - řitolezců nebyl nikdy ani náhodou sportovcem,slušným člověkem ... a nevyjímaje všechny ty largony,deriky,pavly a podobná individua.Zkuste pochopit,že výhra není všechno.Že skutečná výhra znamená i uznat protivníkovy kvality,jeho nasazení,jeho snahu atd.Pokud budete pokračovat v tomto nesmyslném pokračujícím "boji" na život a na smrt zůstane tady nakonec jenom několik " výtězů",kteří se sami mezi sebou sežerou ..... Jděte do háje ....;-(

sinatra 25.2.2008 7:51

Re: Re: Re: Těším se na rok 2013

Ale Kekule važ slova člověče.;-(

sinatra 25.2.2008 7:47

Re: Nebyl můj mustr, ale po tomto článku ......

Já už se delší dobu ptám kdo je onen Švejnar?Čím se zasloužil o stát že se dere rovnou na presidentský stolec.Čím se zasloužil o región že se dere na post senátora.Čím se zasloužil o kraj o okres o město o obec o jednotlivého občana ČR že se nám snaží prodat i svého otce?A nakonec kde je autor onoho nápadu a celé dramatizace absurdní hry o Švejnarovi Havel?Co vymyslí příště ve svém mozku postiženém chorobnou nenávistí vůči Klausovi?8-o

sinatra 25.2.2008 7:40

Já ...

Já bych řekl že to také něco svědčí o panu Buchertovi coby autorovi onoho článku i nahrávajících otázek.Silně mě to připomělo rozhovory s Havlem.:-/

R 25.2.2008 7:28

Švejnar po uši v české politice.

Mně bylo z toho rozhovoru se Švejnarem smutno. Švejnar během velice krátké doby převzal všechny zlozvyky české politické scény a namočil se v tom až po uši. Z poměrně úspěšného profesora, který vedle své činnosti na své univerzitě pracoval pro řadu dalších význačných hospodářských a společenských světových  organizací se velice rychle stává obyčejný český politik, který nenávidí své politické protivníky, ohýbá svoje slova podle toho, jak je zrovna potřeba, a to je tady jen necelého půl roku. Co teprve, až tady bude roky, nebo až se za dalších 5 let pokusí znova získat prezidentské křeslo.

PAVEL 25.2.2008 7:17

Nebyl můj mustr, ale po tomto článku ......

se asi začnu ptát. Kdo to je pan Švejnar. Nevěřil jsem vlastním očím, že toto může o sobě někdo říst. Asi jsem se díval na jinou volbu.

F..A.Kekule 25.2.2008 7:13

Re: Re: Těším se na rok 2013

Správně! A ještě taky který blb vymyslel severovýchod a jihozápad. Je přece jih a západ a hotovo. Prostě blb.

dena 25.2.2008 7:01

Re: Re: Re: Mate pravdu ale presto se me jedna veci silne nelibi...

:-(:-(:-(!R^

Lagron 25.2.2008 6:58

Re: ano, Švejanrova ubohost v plné nahotě

tou částí jsou stejní morální mrzáci jako Paroubek, Bursík a Švejnar:-D

Lagron 25.2.2008 6:56

Re: Těším se na rok 2013

stále bloumám, který blb vymyslel pravý nebo levý střed? Střed je přece střed, ať se to někomu líbí nebo nelíbí! Kdo je napravo je pravičák a kdo nalevo levičák! Tak proč nějaký magor vymýšlí kulaté čtverečky!:-D

Lagron 25.2.2008 6:51

Re: Svejnar tam rekl dalsi lez

Lhát se Švejnar naučil od kolotočáře Paroubka a brčála Bursíka:-D

Lagron 25.2.2008 6:49

Re: Re: Mate pravdu ale presto se me jedna veci silne nelibi...

prohráli všichni tři. A po zásluze! Všichni tři jsou podrazáci par excellence! Blít špínu na druhé, to je celý jejich program!

Pišta 25.2.2008 5:56

Re: ano, Švejanrova ubohost v plné nahotě

Ta jeho donebevolající drzost, kandidovat proti Klausovi! Zavřít až zčerná!

zalozak 25.2.2008 5:33

Je ovsem pravda ze cela volba byla opravdu jen a jen o (ci proti) Klausovi..

Nevim zda je to J.S jedno ci ne, ale cela volba byla prakticky pouze o tom kdo souhlasi a nesouhlasi s Klausem. Kdyz si projdeme vse co bylo receno - tak krome "blahoslaveni" J.S v

uvodnich projevech jeho podpurcu , zbytek argumentu VSECH zucastnenych

byl o tom proc vice ci mene nenavidi (ci naopak podporuji) stavajiciho

prezidenta...

Svejnar v te pozici byl pouze alternativnim kandidatem (snad nejmene do doby nez prisla Bobo)... stejne tak tam mohla stat jeho fotka ci socha Micky Mouse.

derik 25.2.2008 5:02

Re: Mate pravdu ale presto se me jedna veci silne nelibi...

Obecne mate pravdu. Ale clanek je reakci na Svejnaruv rozhovor ve kterem se snazi vylepsit svuj obraz a pomluvit protikandidata. Zejmena kdyz sam tvrdil ze ma hlasy ODS a pak obvinuje protivnika z kupceni, korupce, a vyhry za pomoci prebehliku. Nebo kdyz povazuje hlasy komunistu jako statotvorne plus pro sebe ale jako zavrzenihodne minus pro Klause. Atd.

Spis nez Svejnar ale prohral Paroubek a Bursik.

zalozak 25.2.2008 4:35

Mate pravdu ale presto se me jedna veci silne nelibi...

Nevim kde se to presne vzalo ale v ceskych zemich se velmi dobre ujala velice odpudiva vlastnost = plivat na lidi kteri se o neco pokusili.  Proto se dozvidame ze sportovec nezvladl vyhrat, ci kandidat na prezidenta prohral , a pod...  Bohuzel smutnym faktem je to ze pisici redaktor ci komentator by vetsinou ani nemel schopnost ani pili se na onu startovni caru postavit... ovsem plivani po jinych to je mnohem snazsi.

Je mnoho duvodu proc nechtit Svejnara (v jeho dnesni podobe) a ja jsem opravdu rad ze Klaus byl znovu zvolen. Myslim ze je dobry prezident ...  Nicmene bych autorovi navrhnul aby uznal ze i kandidatura ci nominace nepada z "nebe", dotycny pro to musi lecos udelat a ze neziskani vetsiny znamena opravdu jen to ze dotycny nevyhral...   Pokud by se autor rozhledl zjistil by ze se casto pouzivaji (zejmena v referenci k minulosti) terminy jako prezidensky kandidat z roku XXXX radeji nez porazeny...  ci ucastnik OH v roce YYYY.... protoze dostat se do nominaci je hodne velky uspech uz sam o sobe.