26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Švejnar jako vizir

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J.M. 25.2.2008 13:55

Re: ...Nu ano: "Sice jsme to zase projeli, ale morální převaha je na naší straně"...

R^

Hudec 25.2.2008 13:41

Taková zaujatost (pana Bárty) je pochopitelná před volbou

Ale po volbě, když už přece vyhráli? Čeho se teď ještě bojí? Možná toho, že by se na Klause něco provalilo. Třeba něco s byty v Praze.

Štváč 25.2.2008 13:38

Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Taky mi ten Únor Klause připomíná. Vidím jeho ženu a dopis od syna, jak čtou na Václaváku demagogii nejhrubšího zrna a zfanatizovanej dav věří tomu, kdo s nimi vždy pohrdal.

michailus 25.2.2008 13:23

Marťan?

Proč ta nenávist, pane Bárto. Že by nervozita? Podle mě je Švejnar stejný Marťan jako Klaus nebo kdokoliv jiný, kdo se stydí jasně vyjádřit své názory. 

mauglí 25.2.2008 13:23

šumař Bárta

Pomluva je nezbytná součást hygieny neschopných a znamenitě povzbuzuje jejich malé ego.Nemohu se ubránit pocitu že jste nosič správných názorů"modré sekty",která s okolním světem komunikuje ve svérázně komprimované formě, jejíž mírnější formou je rozkaz, edikt, vyhrůžka, vydírání atp., v horším případě výstřel kladba či něco obdobně pronikavého.Vaše neskrývaná touha po loajalitě k mocným snižuje  objektivitu Vašich  grafomanských sdělení na  prakticky nulovou hodnotu.Je zřejmé, že v případě ostře ostře vyhraněných názorů ve společnosti je pro Vás velice obtížné cizí myšlenku uchopit a zcela nemožné cizí myšlenku objektivně  zpracovat .Váš problém kdo je teď nepřítel, je-li Amerikánec jako rodný bratr?....ztrácíte čas hledáním nepřátel.Vy sám jste jasným důkazem netolerantního primitiva který neví, že má nejhoršího nepřítele v sobě samém.To je poznatek pro Vás relativně obtížně přístupný.

krmič 25.2.2008 13:09

Re: Re: Ani s oteplováním??? včera bylo plus 2O stupňů....

Těch 20 stupňů bylo v Českých Budějovicích. Tedy vskutku GLOBÁLNÍ oteplování.

Sedlák 25.2.2008 13:01

Re: ˇSvejnar dovedl okecávání prohry k dokonalosti

R^R^R^

elvik 25.2.2008 13:00

to je jako neco spatneho byt skalnim klausofilem?

Chapu, ze se Vam to nemusi libit, ale byt profesorem ekonomie zdaleka neni jedina kvalifikace pro urad prezidenta republiky. Jiz to, ze se pan Svejnar vubec do teto funkce nechal nominovat svedci o ztrate citu pro realitu a zejmena o nezdrave ctizadosti. O jeho moralnim profilu lze s uspechem pochybovat. Tento emigrant byl ochoten se nechat zvolit hlasy komunistu pred kterymi on i jeho rodina udajne opustili republiku. Pred i behem volby jim nadbihal kde mohl. Pokud je pan byvaly kandidat Svejnar soudny, tak uz ted vi,ze v Cesku skoncil. Vecne stribrny Paroubek dnes nema jediny duvod, proc by ho mel i nadale profilovat. Bratrstvo pravdy a lasky na to zase, stejne jako Bursik a jeho druzina, nema. Cili sbohem a satecek, Mr. Svejnar. Ty hloupe urazenecke kecy do MFD uz jen dokresluji celkovou plytkost jeho projevu. Ten pan chybet nebude, nic kloudneho nam nerekl. Plukovnik Schröder by si zase vzdychl: to je jako zvanení rezervních dustojníku. Ty nám byl cert dluzen. Takový clovek ješte vcera psal nekde v bance nebo delal kornoutky a prodával korení, skorici a leštidlo na boty nebo vypravoval detem ve škole, ze hlad vyhání vlky z lesu, a dnes by se chtel rovnat k aktivním dustojníkum, všemu rozumet a do všeho strkat nos.

lucina (pes) 25.2.2008 12:54

ˇSvejnar dovedl okecávání prohry k dokonalosti

Ten inteview se musel Paroubkovi líbit, mají stejné pojetí fair play, taky druhý vítěz, zatímco Klaus byl předposlední. Nezklamal, ještě větší moula, než jsme mysleli.

Petr 25.2.2008 12:52

Re: Re: Malý Astone,

Naposled jsem volil v r. 1998 (Zemana), takže souhlasím s názorem, že změna může být i k horšímu. Tam, kde se ale 16 let nezmění prakticky nic, kde strana jen odezírá ze rtů svého božského vůdce, to asi také za moc nestojí.

lucina (pes) 25.2.2008 12:49

Re: Článek v MfD jsme četl a Švejnar se mi líbil..

To se ani nedivím

lucina (pes) 25.2.2008 12:46

Re: Romane, víte jaký je význam slova myslím????

a Žakouši, víte jaký je rozdíl mezi blábolením a vším projevem? Vy jen kolem sebe prskáte jedovaté vzteklé slinty.

Ale 25.2.2008 12:44

Re: Malý Astone,

Jefim Fištejn teď nedávno připomněl, že změna sama o sobě není hodnotou. To je ostatně velmi dobře vidět na trajektorii Zeman - Špidla - Gross - Paroubek. Ostatně, z těchto čtyř jmen je služebně nejmladším "demokradem" Zeman, ostatní ve vysokých stranických funkcích byli už když Zeman podepisoval přihlášku.

Jinak vás, Petře, obdivuji, tak hluboká znalost poměrů v ODS se nevidí. Vy musíte být nejméně člen výkonné rady, abyste měl takový přehled

lucina (pes) 25.2.2008 12:36

Re: Malý Astone,

Ten pohyb je opravdu zřetelný, od 10 ne k 5, ale k 00!! Tím chci říct, že už jste málem v  žumpě.

MRKEW 25.2.2008 12:23

Re: Re: Ani s oteplováním??? včera bylo plus 2O stupňů....

"Renomovaní klimatologové" jsou v oné otázce velku jednotni alespoň v tom, že lidský vliv je nevýznamný, neznatelný, sporný, pochybný... viz:

http://newsbusters.org/node/17975/print

NevericiTomas 25.2.2008 12:20

Re: Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Ja nevim kdo spousti medialni dehonestacni kampane o zradcich a prebehlicich 8-o

Petr 25.2.2008 12:17

Re: Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Při výročí února si uvědomuji, že ten Klausův fanklub působí vlastně trochu jako Lidové milice, pamětníci by možná vzpomenuli i uliční organizace KSČ, akční výbory a podobné nástroje na umravnění pomýlených.

F. Čech 25.2.2008 12:12

Autor vyprodukoval jedině trapné žvásty skalního klausofila

Těžko chápu důvody proč po trapné a zmafikované volbě pana Profesorisima Klause. která je už za námi a mělo by se na  ni rychle zapomenout, nedokáží skalní klausofilové zapomenout "drzému" profesoru Svejnarovi (momochodem skutečnénu profesoru prestižní americké universita a ne ctižádostivému profesůrkovi, který své tituly docenta i profesora zísjkal jako vedlejšák během výkonu funkce premira), že se vůbec odvážil se proti posvátnému Klausovi postavit a pořád se snaží Švejnara nějak pomlouvat. Je to trapné a ukazuje to na tupost celého toho zfanatizaného Klausova fanklubu. 

Petr 25.2.2008 12:09

Malý Astone,

vaše reakce je vtipná, ovšem poněkud mimo. Ať už je ČSSD jakákoliv, přece jen v ní nějaký pohyb je - Zeman, Špidla, Gross, Paroubek. Něco podobného je i v jiných stranách, dokonce i v názorově dost strnulé KDU-ČSL. Jen ODS žije bezvýhradně z myšlenek svého neomylného vůdce - podobně jako třeba Kuba (a i tam Fidel sebekriticky uznal, že už na to nemá), Severní Korea, Bělorusko, Indonésie apod.

Malý Aston 25.2.2008 11:59

Musíte uznat,že nezvolení pana Švejnara pěkně Paroubka nasralo!

Já ho chápu,má zájem vládnout ale nějak neumí počítat.Ale bude lépe,již zahájil akci na vyloučení Filipa z KSČM a přípravu na sloučení. To přeci není možné aby ho komančové neposlouchali na slovo.:-D

anubis 25.2.2008 11:51

Re: Neštěstím pana Švejnara bylo,

Hlavně jestli od nich nedostal vzteklinu

Milda 25.2.2008 11:47

Re: zase jeden modrej yntelygent - skusit a Michigen

Snad tady jde o obsah sdělení a ne formu, ne? Překlep může udělat každý.......

Milda 25.2.2008 11:45

Re: No právě, ale Klausovi je to jasný, oteplování neexistuje...

Nlbost, to Klaus netvrdí. Jen chce, aby se nepřeháněl vliv člověčí činnosti......

Malý Aston 25.2.2008 11:44

Re: Re: S tím kultem osobnosti v ODS je to docela přesné,

Souhlasím s Vámi,jen demokratická strana ČSSD si svobodně nezvolila svého předsedu pana Zemana na Hrad a zvolila pana Klause.A při poslední volbě zase svobodně zvolila pana Klause na Hrad. Jen ČSSD je ta pravá demokratrická politická strana,která již dlouho nikoho nezvolila.:-D

PROKOP BUBEN 25.2.2008 11:43

Re: Re: Srovnání Železný a Švejnar - to srovnání je výplod chorého mozku..tam to "myslím" fakt nepatří...

no, klAUS NA NĚHO URČITĚ DO SMRTI NEZAPOMENE.....

PROKOP BUBEN 25.2.2008 11:39

Re: S tím kultem osobnosti v ODS je to docela přesné,

 JAKÝ PÁN, TAKOVÝ KRÁM.......

Petr 25.2.2008 11:38

Re: S tím kultem osobnosti v ODS je to docela přesné,

... v posledním řádku nepatří čárka před "ještě". Zapomněl jsem na Béma, ovšem to je bezbarvá populistická figurka, takže zase nic moc. 

Petr 25.2.2008 11:34

S tím kultem osobnosti v ODS je to docela přesné,

100% hlasů (takovou jednotu nemají ani v totalitních státech), předem podepsaných, žádný nástupce na obzoru - Topolánek - venkovský chasník, navíc poněkud mdlého rozumu, Langer - technolog moci využívající policejní aparát (Kubice, vyhrožování oponentům, že půjdou bručet), Nečas - bezmezně loajální, ničím nepřekvapí, nemá žádnou vizi, Sobotka - ještě horší než Nečas, naprosto bez názoru, Němcová - nevzdělaná prodavačka z knihkupectví. Proto Klaus může slibovat i v požehnaném věku, že po skončení mandátu, ještě bude pokračovat v boji za "správnou" věc.

ČTK 25.2.2008 11:26

Kritik čeho?

Kdo je tento pán? Kde zůstala objektivita (výroky p. Klause po volbě) nebo na vyjádření má právo jen p. Klaus.?Proč jste nerozebral jeho házení bláta na soupeře?

jerry, an amazing man 25.2.2008 11:18

Re: já si myslím, že je na čase

Ale no tak, stát se dobrovolně a rád šaškem z pimprlového divadla pánů Paroubka a Bursíka -to není přece trestné!;-D