17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Viktor 14.11.2007 3:58

prof Švejnar

se nedal ošálit, ovšem nevyvinul takovou iniciativu jako prof.Klaus, který komunisty přímo požádal o pomoc při volbě prezidenta a vzápětí si pozval na Hrad soudruha Grebeníčka (jehož otec byl mlátička lidí).

Ivan 14.11.2007 2:04

Re: Integrace rakovinného nádoru ???

Vzhledem k tomu, že fungování kapitalismu je založeno na nutnosti neustálého růstu hospodářství, zatím co živé organismy v evoluci usilují o rovnováhu, tak jediný útvar živého organismu, který neustále roste je právě rakovinný nádor. Tedy pokud by se kapitalismus měl k něčemu přirovnávat, tak je to právě rakovina. To ovšem propagandisté musí nějak zaretušovat a obracet pozornost někam jinam. A proto místo toho, aby se zabývali průšvihy kapitalismu, útočí na bolševiky (které úmyslně nazývají komunisty, aby pokračovali v bolševické lži, protože bolševici s komunismem nemají nic společného a komunismus tady taky nikdy nebyl). Bolševici přitom nikoho už dávno nezajímají.  

Emigrant 14.11.2007 1:39

Re: Levicovy intelektual

Omyl, byl proste za minuleho rezimu vysazenej. Takovejch jako on tu potkavam denne kopu a dalsi prichazeji jako pridelenci a uz se do puvodni vrasti nevrati, leda kdyz strana zavola.:-D Je to opravdu fuj (zakazal jsem si sprosta slova).

Martin 14.11.2007 1:21

smutne je bartoni, ze ve vasi ODS

neni demokracie a politici nemuzou hlasovat podle sveho vedomi a  svedomi. a je jasne ze nemuzou, protoze vy mate stoprocentni jistotu, ze bude zvolen vsemi hlasy ods klaus. protoze pokud nema klaus sto procent hlasu ods, tak svejnar take bezpodminecne nepotrebuje hlasy kscm.

Sowfiw 14.11.2007 0:51

Tak tak Pinouku, jen si to mohl napsat strucneji.

Levicovej pitomec.

Pinouk 14.11.2007 0:40

Levicovy intelektual

Mne se zacina zdat ze Svejnar je typicky akademicky levicovy

intelektual (v americkem meritku)  jakymi se to na americkych

universitach jenom hemzi a jako takovemu jsou mu proste komunisti

docela symapticti.

Abonent 14.11.2007 0:36

Integrace rakovinného nádoru ???

Komunismus je zrůdná teorie a zločinná praxe. Tohle pan Švejnar velmi dobře ví. Přesto chce kompartaj "integrovat" do demokratické společnosti ? Jeho touha po prezidentském křesle musí být až děsivá.

Komunismus, komparataj, je rakovinným nádorem každé společnosti. Rakovinu je třeba léčit, jinak vede organismus ke smrti. Maligní nádor nestačí přejmenovat na benigní. Je třeba jej zničit i s metastázemi.

Kompartaj nelze integrovat do společnosti, i kdyby se třeba přejmenovala. Je třeba pracovat na zmenšení vlivu komunistů. Nelepší by bylo rudý nádor rovnou vyříznout : KSČM zakázat.

Bo 14.11.2007 0:34

Kolaborant

Na Hrade je kolaborant a mozna dalsi kolaborant ho vystrida.

Kdo v Česku rozhoduje o příštím tatíčkovi