17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 14.11.2007 15:46

A není to jako v manželství,? Re: Co o Švejnarovi víme?

Lépe nevědět a doufat, než vědět že je to totálně v (Y). A to je i tento případ....

gerontusinza 14.11.2007 15:44

Máte zajímavé kamarády pane promirul....Re: Hodnocení podle Švejnara

Nepletete si rudou bolševickou holotu s modrou bolševickou holotou? Ono to tak nějak poslední dobou je nutno rozlišit, zvláště když trpíte tou barvoslepotou....;-D

promirul 14.11.2007 15:40

Re: Pan profesor ví, že problém není ve jménu!

Pane LISTERE,nám stačí,že známe vaše kvality a vaše bláboly k nám nedojdou.

promirul 14.11.2007 15:37

Hodnocení podle Švejnara

Komunisté se chovají v parlamentě jako státotvorná strana, pan Švejnar v tom má pravdu,ale stačí si přečíst jejich internetové stránky,jejich tisk a poslouchat jejich privátní debaty.Pak je to jen rudá bolševická holota,která se nezměnila a  nezmění,jak by se dostala k moci,chovala by se při nejmenším stejně jako dřív.Nevím co by panu Švejnarovi řekli jeho američtí chlebodárci v Michiganui,kam před tou holotou kdysi utekl.

nepolitik 14.11.2007 14:13

Co o Švejnarovi víme?

Podle mne kulový exkrement a to je málo. RvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

Pytel 14.11.2007 14:03

Re: Re: Re: Re: Re: Voliči

Nás chudých a neklidných je čím dál tím více ;-) Bohatí a klidní budou mít za chviličku problém ;-P

Ale nebojte se. Nová revoluce bude humánní. Žádné gulagy už nebudou. Dnešní bohaté a klidné budeme posílat na "školení o demokracii" ;-D

Poklop 14.11.2007 13:56

Re: Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

Tedy BuBu,teď jsem to od tebe dostal.Už mám jenom takový dotaz.Ty jsi blb od narození a nebo jsi se k tomu dopracoval při školení KSČ?Ale ani jedno nevylučuje to druhé.Já bych tě chtěl vidět alespoň na fotce.Ty musíš být takový vzorový blbec BuBu.

Jan Daniel 14.11.2007 13:46

už zpívá píseň podle toho, koho chleba jí

Jak se bude postupovat v případě "přeměny vlastnických vztahů" a zda přitom bude "případně" zachován politický pluralismus může být Švejnarovi jedno, pokud má majetek v zahraničí.

Každopádně jako politik zapadl rychle: když se ho ČRo Veselovský zeptal koho by volil, pokud by volil v červnu 2006 řekl: "patrně sociální demokracii". Na jedné straně tvrdí, že potřebujeme ekonomické reformy, na druhé straně by "patrně" volil stranu, jež tvrdí, že je vše v pořádku a žádných větších změn natož reforem není potřeba. ;-D;-D;-D Švejnarovi hrozí, že se během svého dobrodružství s prezidentskou kandidaturou velmi rychle stane z relativně respektované osoby útrpnou figurkou ohýbající se ve větru (tj.talentovaným politikem). Rv

GRUNTORÁD 14.11.2007 13:40

Re: Re: NAŠE ZEMĚ PROPÁSLA MOŽNOST DEBOLŠEVIZACE TĚSNĚ PO PŘEVRATU DÍKY MULTIKUTURTRÉGRENVIROMENTU PANA HAVLA A JEHO KLIKY

a nevládlo náhodou občanské fooorum? a v čem ses vrtal TY,červe?

vox populi 14.11.2007 13:37

Napodzim, když padá listí

vylejzají komunisti. A jinej HNUS.

odborar 14.11.2007 13:26

Když jsou komunisté ve všech stranách infiltrovaní včetně bývalých STB, na falešných prověrkách,

lustracích a konzervativní pravicové strany to dovolí, tak proč by je Švejnar nemohl integrovat? Vždyť oni už dávno do naší politiky zapojeni jsou. K čemu to divení? Vždyť oni jsou znova na klíčových místech, kam se tiše infiltrovali a to nejen za levicové strany, ale i za pravicové. Jsou na místech předsedů stran, jsou na místech sekretářek hejtmanů, jsou na řidičácích, jsou na místech všude tam, kde se nakládá ve státní správě s daty občanů, na evidencích obyvatelstva, personálních odděleních státní správy.Teď už jen schází jen , aby změnili své stalinistické principy ve svém tvrdém jádru KSČM, aby je mezi sebe přijala evropská levice a jsou znova naplno v politice.  Copak to nevidíte? ;-D Za to Švejnara odsuzovat nemusíte. To máslo na hlavě teče nám všem do tlam..Rv

BuBu 14.11.2007 13:12

Re: Re: Re: Už mnohokrát jsem Vám slušně říkal . . .

. . . že mi bolševici - nota bene bývalí kádrováci KSČ . . . že mi nestojí ani o otření si boty od psího ho*na - natož, abych se jim zpovídal . . . . zrovna jim - Rudým, kvičícím podsvinčatům !

Takže naposledy - já se za nic, co jsem dělal před listopadem nemusím - na rozdíl od různých Poklopců a Rudých zeber - nemusím stydět ! Ani, co se týče voleb !

To ale takové Rudé Hovado . . . . stejně není schopno pochopit - protože to celé jde . . . "mimo jeho chápání světa" !

Howg ! 

P.S. : A pakliže soudruhu chcete o něčem diskutovat - tak to musí být vždy k věci . . . a k článku ! To není, jako když jste v bývalém režimu vylučovali členy strany !

Von 14.11.2007 13:12

Re: Re: Re: Re: Voliči

Pytli - Pytli - tak jste nám to pěkně vysvětlil, bez chaosu a se správným přehledem o všech typech demokracií, zejména té "lidové"! Ano, tuto svou propagandu asi potřebujete zase Vy pro svůj neklidný chudý život.

Poklop 14.11.2007 12:59

Re: Re: Re: Re: Ne

To je pěkná blbost.Copak mistr Hrušínský byl komunista?Byli tam přeci zástupci OF:Ta paměŤ a nebo úmysl?FS bylo doplněno o zástupce OF:

Poklop 14.11.2007 12:56

Re: Re: No to jsou mi noviny . . .

BuBu ,ty jsi doopravdy hovado.Hned každého urážíš,že je bolševik,ale jak ti říkají tvoji známí?Asi nějak stejně.Proč mi neodpovíš už několikrát položený dotaz-koho jsi volil před rokem 1989?Doufám,že jsi byl takový hrdina a posla jsi bolševiky do pr...

Zebra, 14.11.2007 12:52

BuBíku, ty kluku ušatá,

tečka mezera tečka mezera tečka mezera, nebylo by lepší napsat místo toho čárku ? Já bych ti občasnej přehmat klidně odpustil, neboj. Kdybys pak i zredukoval obrázky o 90%, nevypadalo by to jako že u toho psaní šílíš, co ty na to ?

Lister 14.11.2007 12:48

Pan profesor ví, že problém není ve jménu!

Pan profesor - na rozdíl od Vás- primitivních novinářů, poťouchlých politologů a populistických politiků - ví, že jeho vztahy a vztahy každého rozumně uvažujícího homo politicus ke komunistům se nemohou řídit jen poněkud nešťastným, hloupým a nepraktickým setrváváním našich komunistů na svém názvu! Ze své praxe ví, že jejich soudruhům z dalších bývalých zemí východní a střední Evropy je ze strany EU, NATO i USA prokazována úcta, respekt a jsou bráni zcela v potaz bez jakýchkoliv obezliček a skrupulí. Vždyť i naši antikomunisté (Havel) i "nekomunisté" (Klaus) se vesele scházejí s "bývalými" komunisty z Polska, Bulharska, Rumunska, Maďarska, Černé Hory, Makedonie, Slovinska, Chorvatska, Litvy, Lotyšska či Ukrajiny a usilují o jejich přátelství či respekt. Jenom doma se s těmi českými bolševiky jaksi stydí na veřejnosti ukazovat či je okázale ignorují.

Leč pan profesor Švejnar je evidentně člověkem světového rozhledu, který ví, že si jednáním s českými komunisty nikde a nikomu nezadá, pokud se nebude snažit zalíbit se jejich politickým názorům či zájmům. Čestný a rovný přístup i ke komunistům je mu sice stále vyčítán některými zuřivci z vládních médií, kteří si nedovolí kvůli stejnému "prohřešku" kritizovat Klause (je přece jejich guru), ale na Švejnara útočí podle, sprostě a záludně. I když z reakcí některých fanatiků v žoldu ODS (Železný a Drtinová v ČT, Veselovský v ČRo) vůči němu lze usuzovat, že svým slušným chováním, věcným přístupem, obrovskou erudicí a znalostmi, klidnou argumentací a vystupováním začíná "obrušovat" hrany proti němu předpojatých novinářů. A věřím, že časem se mu stejné podaří u ještě větší části české veřejnosti a pod jejím vlivem i politiků z KDU-ČSL či KSČM.

U místních čtenářů Neviditelného psa, jeho autorů i slepých přívrženců ODS to bude trvat samozřejmě déle, ale věřím, že časem i místní pravicový výkvět uzná jeho kvality. ;-P

cb 14.11.2007 12:47

Ja bych je integroval

s elektrickym kreslem.

lordpavka 14.11.2007 12:36

Re: Volba komunisti

Počítat tedy neumíte! Ani s hlasy KSČ by nebyl p.Klaus zvolen. Byly to hlasy ČSL,ČSSD a ostatních.Jestli nemáte problémy se sčítáním,tak neblbněte lidi kecama,co vymysleli někteří novináři a politici!  (Y)Rv(Y)

BuBu 14.11.2007 12:28

Re: No to jsou mi noviny . . .

. . . tak on Klaus slyšel v lednu 1990 "trávu růst" . . . tak on se obklopil vládou bolševiků - Čalfa . . . Dientsbier . . . Pithart  . . . atd. !8-o8-o8-o . . . tak on Klaus zapřičinil, že komunisté se dostali do parlamentu . . . on je tam zvolil ??? 8-o8-o8-o

P.S. Apropo - a podle čeho soudíte . . . kdo je slušný člověk - a kdo ne ! Soudím, že podle toho . . . . že každý, kdo nemá rád Klause . . . že je podle Vás slušný člověk !

Vážený pane - buď sám jste Marťan . . . . a nebo bolševik ! :-/

Štváč 14.11.2007 12:24

Re: Re: Re: Ne

V první volbě prezidenta /r.89/, nikdo jiný než komouši, v parlamentu neseděl. Tak se báli, že zvedli ruku pro svého nepřítele. V dalších volbách už jej komunisti nikdy nevolili /otrnulo jim/.. Tak neblbněte mladým lidem hlavu s Havlovou volbou. Víte přece jak to bylo.

Pytel 14.11.2007 12:07

Re: Re: Re: Voliči

Pochopitelně, že to příjde chaotické někomu, kdo skočil na špek dnešní propagandě. Vy si určitě myslíte, že dnes žijete v demokracii, že máte svobodu, že vám média nelžou, že vás politici nepodvádějí, že je správné pracovat přesčas zadarmo atd. Přesně toto oni potřebují pro svůj klidný bohatý život.

Robert 14.11.2007 12:00

Re: Komunisté nejsou problém!

Protože těch 15% jsou buď idioti a nebo gauneři.

Marat 14.11.2007 11:47

Re: Re: Ne

Klausovi pomohli na Hrad ti,kteří pořed tím pomohli na Hrad Vaškovi Havlovi.A že komouší můžou pomáhat na Hrad kde komu,tak to je jen a jen zásluhou českých voliču,kterým se zase tolik stýská po komunistickém biči.Češi jsou prostě nepoučitelní.Na koho budou čeští vlastenci svádět vinu,až se komunisté dostanou k moci a celému národu zase nasadí náhubek? Hitler,K.H.Frank či Henlain ani Stalin už nežijí.Asi za to bude moci USA,páč voni zase vo nás a bez nás.Že ano?

jochap 14.11.2007 11:44

Re: Re: Ne

Pane Bartoň.Modrý zákal je bohužel neléčitelný!Jinak jste mne opět nezklamal.

Miloš Zfrantišku 14.11.2007 11:42

Pane Bartoň,

mám dojem, že jste asi včera přiletěl z Marzu. Jestli tady někdo udělal komunisty "salonfähig" tak je to pan nelaciný neantikomunista Klaus, ktérý tuto ošlklivou přakážku na cestě na Hrad  sám šikovně nastavil. Bohužel ji nyní musí překonávat i slušní lidé.

Sumo 14.11.2007 11:09

Re: Voliči

Člověk, který v minulosti prokazatelně kradl a vraždil, a to bez polehčujících okolností, nemá v řízení státu co pohledávat, tím spíš, když těchto skutků nelituje a netají se ani velmi tím, že by je opět v nějaké podobě spáchal.

Není důvod, aby totéž pravidlo neplatilo pro politické strany. Proto komanči ne.

Táta 14.11.2007 10:52

Re: Ne

Bartoni jdi se vycpat to co píšeš jsou blbosti ¨snad víš kdo pomohl Vševědovi do prezidenské funkce.Ale ta paměť že??;-(

ver 14.11.2007 10:43

Re: Re: Voliči

přesně vám nerozumím . Tou poslední větou zajisté popisujete  praktiky komunistů , takže kde vlastně stojíte ? Příjde mi to chaotické

Pamětník 14.11.2007 10:43

Re: Voliči

S komunisty je ovšem tato historická zkušenost ( a ne  z jedné země): kdo je "nezakáže, nezavře nebo nepopraví" (jak se sofistikovaně ptá Frank), je jimi sám zakázán, zavřen nebo popraven. Mě je bližší moje košile než komunistický kabát.....