21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pytel 14.11.2007 10:35

Re: Voliči

R^ Zakázat, zavřít nebo popravit? Jistě!

Ne však těla - ta Bartoň a spol potřebují, aby na ně měl kdo dělat.

Takže popravit ducha, vymýt mozky! Taková je ta jejich demokracie, kdy protivůli lidu zvou do země cizí armády!

Štváč 14.11.2007 10:34

Ne

Ne, ne, nechce integrovat komunisty, to jen vy p. Bartoň, zde sejete políčko pro vašeho hradního guru. Jak vidno, přidal vám z fondu. Snad nám řekne, co povídal Klaus u Filipa. Nebo myslíte, že nám to napíšete ?

Beldor 14.11.2007 10:19

Re: Voliči

Vim ze to bude znit tvrde,ale v pripade volicu komunistu je treba pockat az proste pomrou.Kdo nekdy delal ve volebni komisi ,ten vi ze volici komunistu jsou v 80% pripadu duchodci kteri se za poslednich 18let nevzpamatovali.A ty NEJDE nijak presvedcit ze stare dobre casy nebyly az tak dobre...Rv:-P

Svašek 14.11.2007 9:57

Volba komunisti

Moc se mi líbí výkřiky, že se někdo nemá nechat zvolit komunisty. A kdo tedy zvolil současného presidenta? Přece komunisti, kdyby znovu volili pana Klase, bylo by to určitě v pořádku, že?

A. 14.11.2007 9:53

Nějak tomu nerozumím

Pokud se komunistická ideologie zbaví násilí, GULAGů a revolučního teroru, zůstane z toho ideologie sociálních demokratů. Přece tak vzdělaný člověk jako pan Švejnar nemůže věřit tomu, že by si kapři sami vypustili rybník?

RomanL 14.11.2007 9:44

Re: Re: Integrace rakovinného nádoru ???

Hmm, moudrost hodná Ivana...

I-Worm 14.11.2007 9:40

Re: no, jasně , ods vidí nebezpečí, tak

ODS mi zasolila, i já jí zasolím... Tak pravil Kubice. Jenomže Langer byl rychlejší...

I-Worm 14.11.2007 9:39

Re: NAŠE ZEMĚ PROPÁSLA MOŽNOST DEBOLŠEVIZACE TĚSNĚ PO PŘEVRATU DÍKY MULTIKUTURTRÉGRENVIROMENTU PANA HAVLA A JEHO KLIKY

von byl Havel premiérem? To mi nějak uniklo. Kdy?

I-Worm 14.11.2007 9:38

Re: Komunisté nejsou problém!

řvali je čas minulý, touží je čas přítomný. Holt se asi někde stala chyba. Možná hned první rok po převratu, kdy první starostí nových poslanců bylo, jak využít imunity k neplacení cla. A další chyby následovaly a následují.

Frank 14.11.2007 9:23

Voliči

Komunisté mají poměrně velkou skupinu voličů. Co s tím budete dělat pane Bartoni? Zakázat, zavřít nebo popravit? Spíš by bylo dobré položit si otázku - proč mají stále dost voličů? Ale to byste taky musel na tuto otázku odpovědět - co dělají proto ostatní strany, aby voliče "přetáhly"? Co dělá vaše rodná ODS pro slušné a pracovité lidi tohoto státu? Jaké mají tito lidé vyhlídky do budoucna? Ale to je na takového demagoga, jako jste vy, patrně moc složité. Co dělá ODS pro to, aby upevnila právní stát? Zatím dělá vše pro to, aby se tak nestalo. A sama se na těchto podvodech podílí. Totéž platí ovšem i o jiných stranách. Václav Klaus koketoval s komunisty dávno před tím, než pan Švejnar by v TV. Nevzpomínám si, že jste za to pana Klause kritizoval. Přece skutečnost, že když novinář  tíhne k nějaké straně nemusí znamenat, že je hnůj a póvl. Ale jak je vidět, mýlil jsem se.

DS 14.11.2007 9:20

Re: Autorovi

Nejlepší je lež.Ta je komunistům vlastní a vždy se hodí stejně jako plivnutí na V.Klause.Stokrát opakovaná lež se stane pravdou!Zapomínáte,kdo prosadil komunistzdo čela sněmovny a výborů?Zapomínáte na Paroubkův projev po volbách?Zapomínáte jak V.Klaus odmítl jmenovat socanskou vládu s podporou komunistů?O těchto věcech se mlčí a jen se dokola opakuje a vydává za pravdu ,že V.Klause zvolili komunisté i když to byla tajná volba a přiznali se socani i lidovci že ho volili.A že byly předsedové parlamentních stran přijati prezidentem se mi také nelíbí,ale víc mě vadí,že je  tolik komunistů v parlamentě a že jim spolupráce KSČSSD pomáhá k důležitým funkcím

Malý Aston 14.11.2007 9:06

Komunisté nejsou problém!

Pokud by ČSSD jasně deklarovala svůj odpor až nechuť proti KSČM nejsou v naší politice zásadní problémy.Obě strany jsou levicové a v podstatě stejné.Pokud KSČM již opustilo heslo o třídním boji a touze zakroutit kapitalistům krkem,jsou to normální socani.Jenže komančové se pořád drží učení vraha Lenina,oslavují VŘSR a zůstavají pořad stranou Gottwalda.Jsou zašití v opozici,prachy jim z našich daní posíláme a oni mohou kritizovat a kritizovat,jako by zapomněli,jak tady vládli a jak dlouho.Za všechny vraždy se omluvili a Havel jim dal milost svým heslem " Nejsme jako oni" Proč občané řvali po náměstích,když  15% voličů zase touží po jejich vládě?:-D

Jára Kára 14.11.2007 8:57

Autorovi

...a vám, pane Bartoni, nezbývá nic jiného, než psát připitomělé a zbytečné články pro intertnet. Nota bene -na "integraci" komunistů má lví podíl právě váš favorit Klaus !

Vlastimil 14.11.2007 8:48

Re: Re: Úsměvné

V minulé volbě prezidenta Klaus těch komunistických hlasů potřeboval dost a asi jich také i dost dostal. Je tedy úsměvné se snažit vyvolat dojem, že Švejnar je mnohem více závislý na komunistech než Klaus. Komunisty teď potřebují oba.

JE 14.11.2007 8:30

Re: Re: Levicovy intelektual

"Vážený", když se v USA řekne liberální profesor ekonomie, je to jen eufemistická přezdívka pro komouše.

JE 14.11.2007 8:28

Re: Úsměvné

Je tady trochu rozdíl, Švejnar bude potřebovat explicite všechny komunistické hlasy (a ještě mu to nemusí stačit). Klausovi jich staší pár. Ale takové drobné rozdíly vás nezajímají, že?

JE 14.11.2007 8:26

Re: Pane Bartoni

Těžko asi bude chtít vést kampaň někomu, kdo bez lezení komunistům do p.dele je se svými šancemi na zvolení v p.deli, ne?

ps 14.11.2007 8:22

Re: Re: Integrace rakovinného nádoru ???

"zatím co živé organismy v evoluci usilují o rovnováhu, tak jediný útvar živého organismu, který neustále roste je právě rakovinný nádor." To je tedy pěkná kravina vylíhnuvšíse v bolševikově palici. Každý živý organismus má snahu se co nejvíce rozšířit. Pokud se zrovna nešíří znamená to, že ho omezuje jiný živý organismus (například nějaký dravec) nebo k šíření nemá dostatek zdrojů (potravy). Stejně tak to dělají lidé v kapitalismu i socialismu jen s tím rozdílem, že socialismus to dělá (ve srovnání s kapitalismem) neefektivně (a proto zkrachoval) a velmi brutálně (proto se udržel tak dlouho).

Antonín Hrbek 14.11.2007 8:20

Pane Bartoni

Neměl byste panu Švejnarovi nabídnout, že povedete jeho volební kampaň? Takhle radit na dálku není asi to pravé ořechové.

GRUNTORÁD 14.11.2007 8:11

NAŠE ZEMĚ PROPÁSLA MOŽNOST DEBOLŠEVIZACE TĚSNĚ PO PŘEVRATU DÍKY MULTIKUTURTRÉGRENVIROMENTU PANA HAVLA A JEHO KLIKY

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vlastimil 14.11.2007 7:56

Úsměvné

Takže pan profesor Švejnar chce integrovat komunisty. No fuj! Jenže náž nynější preziden pan profesor Klaus už komunisty dávno integroval. Před prezidentskou volbou zašel do jejich poslaneckého klubu a vlídně s nimi pohovořil. Jako prezident pak přijal předsedu KSČM Grebeníčka na zámku v Lánech. Autor se nás snaží přesvědčit, že Švejnar na rozdíl od Klause komunisty ke svému zvolení potřebuje. Potřebují je oba dva a oba dva se budou o jejich přízeň ucházet. Klaus to udělal už v předchozí volbě prezidenta. Komunisté nejspíš předem nikomu nic neslíbí a budou licitovat až do posledního okamžiku. Příznivcům Václava Klause by se ovšem líbilo, aby se Klausovi protikandidáti od komunistů předem distancovali a něměli tak žádnou šanci v prezidentských volbách uspět. 

červotoč 14.11.2007 7:48

Re: Levicovy intelektual

Pinouku asi tak.Oni také mají obrovské možnosti publikovat své levicové názory po celém světě a v tom je také onen problém že slovo kapitalismus a podnikání vyvolává u těchto lidí a jejich příznivců takové nepřátelské reakce.:-(

Li 14.11.2007 7:37

Genocida emigrantu na IDNES.CZ - pogrom a cenzura na ceskem internetu!

O cenzorech

Aleš 14.11.2007 7:32

Re: Integrace rakovinného nádoru ???

PAn Bartoň lže jako už po mnohokráté. Je to smutné, ale lepší už to nebude.,

Jeden z dotazů nabídl i senátor za KSČM Eduard Matykiewicz. A sice, zda by Švejnar v případě zvolení neměl "k některým politickým stranám vyhraněný postoj". Pro ekonoma nebylo složité v dotazu uhodnout senátorovu obavu, zda by v případě zvolení neostrakizoval komunisty. "Zatím nedošlo k tomu, že by KSČM byla stranou státotvornou. Důležité je proto najít řešení," odpověděl Švejnar.

"Jsem člověk, který je ze všech zvažovaných kandidátů pravděpodobně nejdál tomu, aby fandil totalitnímu systému. Je tu ale fundamentální otázka, kdy se strana typu KSČM bude schopna integrovat do normálního politického života, jako to udělaly obdobné strany jinde - přejmenovaly se, přijaly určité principy... Skoro dvacet let po revoluci se tím společnost - a sama KSČM - může zabývat. V příštím prezidentském období se tato debata nepochybně rozvine. Nejsem schopen předpovědět, s jakým výsledkem skončí" .

jan hájek 14.11.2007 7:23

Re: no, jasně , ods vidí nebezpečí, tak

Neboj, dycky se ňákej najde.

www racek 14.11.2007 7:20

no, jasně , ods vidí nebezpečí, tak

hledá, kde hodit nějakou špinku :-D:-D ale myslím si, že je ještě čas. škoda že už není kubice ...

www racek 14.11.2007 7:19

Re: Re: Levicovy intelektual

asi že radil pinochetovi ...

pons 14.11.2007 6:21

Pan profesor

chce být především prezidentem!:-D

Anděla 14.11.2007 4:58

Po přečtení první části mě napadlo

zda pan profesor nechce spíš ošálit komunisty. Přeci jen - bývalé vlády je nezatrhly, takže zůstávají stranou se kterou je prostě nutno počítat. O tom kdo za to může lze diskutovat donekonečna, jisté je jen, že prof Švejnar za to nemůže zcela jistě.

Jestliže tato myšlenka ve zbývající části článku není, nelituji, že jsem to nedočetla.

Viktor 14.11.2007 4:01

Re: Levicovy intelektual

vy tlachale, kde jste to vzal? Vy tak asi znáte americké university. O ekonomii toho ví prof.Švejnar víc než prof.Klaus, který studoval ekonomii za dialektického materialismu a také je to na jeho činnosti vidět.