8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
fox 28.2.2008 7:16

Re: Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Poklope přiklop se a nesmrď!

fox 28.2.2008 7:15

Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

R^Vskvělé!

Netřeba 28.2.2008 7:12

Re: Určitě . .

 .  .  není kultivovanost to, když na každou otázku odpovím tak, že vlastně nic neřeknu   .  .  jediná změna, kterou přinesl, tak byl jeho vánoční pobyt na území republiky  .  .  by nás se Švejnarem nečekal život o nic všednější (nebo akčnější) než s Klausem  .  .  určitě by všechno neklapalo, jak by mělo (jak to vlastně má být ??)  .  .  by úřednická mašinérie pracovala tak jako dosud, protože si dovoím s úspěchem pochybovat, že by např. stavební řízení nebo agenda kolem řidičských průkazů či práce finančních úřadů bylo zrovna to, co by Švejnarovi dělalo ve funkci prezidenta největší starosti. Leda by chtěl pomáhat a chránit ;-D.

Kurzy chování jistě dostaneme, až to bude "zatraceně dobré" a po těch kurzech budeme na sebe zvedat prostředníčky.

ne dr.Poklop 28.2.2008 7:10

Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Historik by měl být objektivní,ale z Vašeho textu čpí nenávist,že se někdo odvážil kritizovat Vašeho boha a dokonce kandidovat proti němu.Příště používejte nick-předseda klaky Vaška Klause a bude hned jasno.Už byla změna na čase,ale my si snad lepšího prezidenta nezasloužíme.Bohužel.

Flaskowec 28.2.2008 7:04

Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Historiku, do kamene tesat R^

Olinka 28.2.2008 6:44

Možná..

..je Švejnar jen kometa (zazáří a zapadne)...ale každopádně ukázal, že lze vystupovat i kultivovaně. A kromě toho je teď, díky Švejnarovi (a Zeleným, kteří jej nominovali)  jasné, většina národa je unavená a znechucená všemi politickými skandály a skandálky, reformami-nereformami a hlavně arogancí moci  a Švejnar se stal symbolem změnyR^ ...byla by to úleva, žít si všednodenní život a mít za zády pocit, že vše klape jak má, politici (kteří mezitím prošli kursy společenského chování pana Špačka;-D) a úřednická mašinérie pracuje pro občany a ne výhradně do vlastních kapes...

Jerry 28.2.2008 5:57

Re: Re: Pane Holásek

Jenom malé upřesnění.Slava nikdy nebyl a nebude komik,ale většinou byl a bude komickej.

Historik 28.2.2008 5:44

Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Kateřina Jacques pronesla 8.2.2008 na Švejnarův účet při volbě prezidenta ČR plamenný projev, ve kterém se jako bojůvkářka rozkřikovala ve Španělském sále na prezidenta Klause. Její vystoupení už nemohlo být trapnější. Prokázala, že Zelení necouvnou ani před ztrapněním a neváhají být za komiky před českým národem.

Švejnarovi jsou stále přisuzovány kvality a vlastnosti, které nemá. Před volbou prezidenta ČR jeho „politickým názorem a kvalitou“ bylo ostouzení Václava Klause, bohatě podporované a přiživované Zelenými a ČSSD. Dále tam byla Švejnarova sebechvála jako jeho základní „politický názor“ a obecná konstanta jeho volebních projevů do sdělovacích prostředků a při různých debatách.

Švejnar-Antiklaus splnil svou roli urputného volebního mouřenína Zelených a ČSSD. Jeho historická úloha tím nadobro skončila. Bylo na něm vidět, že si skutečně myslí, že bude českým prezidentem. Češi v parlamentu prokázali, že nejsou kolonie, kam je možno jen tak přijít si pro prezidentský úřad. Švejnarova upotřebitelnost na českém politickém trhu je nulová vzhledem ke kvalitám, které nemá a nemohl je tedy ani projevit v ČR při prezidentské volbě 2008. Bez masivní podpory ČSSD a Zelených, která byla úzce účelová a byla možná jen při volbě prezidenta ČR je Švejnar prostě politické nic. Že Švejnar je politické nic dokládají ČSSD a Zelení, kteří o Švejnara nejeví zájem (mimo slovních proklamací).

Švejnar chce teď mít v ČR výlučné výsadní postavení a domnívá se, že takové výlučné postavení už získal svou kandidaturou na prezidenta ČR. To je u Švejnara nekritický následek Paroubkovsko-Bursíkovsko-Jacquesovské glorifikace. Stalo se u Švejnara přesně to, o čem celou dobu hovoří Václav Klaus, mánie tvořit elitní kluby nad společností a mimo demokratické mechanismy (s nimiž bohužel bude nutno se neustále utkávat, tj. NGO-ismus ve stále nových podobách. Švejnar si myslí, že bude mít v ČR právo „stát za bukem“ a do všeho mluvit, samozřejmě bez osobní zodpovědnosti.

Ruda 28.2.2008 5:41

Vsichni kecate

S politiky vzdelanymi v zahranici a se svetovymi zkusenostmi by skoncila era totalniho provincniho amaterismu na ceske politicke scene... Svejnar by mohl byt prvni vlastovkou. Ceske politice proste chybi serioznost, zkusenost, styl. Jedine Schwarzenberg ma tridu. Zkusenosti nasbirane profesionalnim pobytem v cizine a spolupraci se svete jsou jedina cesta ke zmene. Uz je na case, aby se v Cesku pretalo znovu vymyslet kolo...

Mirek_K 28.2.2008 4:49

Re: Pane Holásek

;-D..ty jsi opravdu komik ...;-D

petrph 28.2.2008 2:11

Zapomínáte na to,

že pan Švejnar je americký občan a profesor na americké universitě - sem si jenom "odskočil" na volbu prezidenta. Jasně, kdyby mu to vyšlo tak by "zvažoval" že se "dočasně" vzdá amerického občanství, a "dočasně" se sem přesídlí na dobu prezidentského úřadu. Jelikož mu to nevyšlo, těžko lze očekávat, že by se sem stěhoval , pracoval tu za český profesorský plat, a založil tu nějakou stranu s nadějí že překročí 5procentní hranici aby se mohl v příštích volbách stát poslancem, nebo senátorem. Takže - jedině za nějakou existující stranu do senátu , ale tam toho moc nezmůže, ani pro lidi téhle země, ani pro sebe..

Melein 28.2.2008 1:15

Celkem souhlasí, ale co se stane v případě...

ža milený Švejnar po svém "odpočinku" založí takkříkajíc svou novou stranu! Myslím, že při téhle volbě prezidenta se v mnoha věcech ohledně naší tzv. politcké scény v mnohém poučil. Nebrala bych to až za tak katastrifální neúspěch v prezidentskýcch volbách: Pan švejnar se chce stát prostě novým guru české politiky a v tom mu vadí právě Klaus! Dobrou!

slava 28.2.2008 1:12

Re: Pane Holásek

R^R^R^

JH 28.2.2008 1:10

Pane Holásek

stačilo napsat, že nemáte rád Klausova konkurenta, stačilo by to a bylo by to korektní. Takto je to trapné.