2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
whaler 28.2.2008 11:29

Re: Nesaháte

Běž ječet ke splavu, a ne tady na netu.

whaler 28.2.2008 11:28

Re: Re: Ovšemže...

Ano,  Inocente victime, Tvoje je království nebeské.

Ben Fato 28.2.2008 11:20

Re: Nesaháte

Proč hned to osobní napadání? Zkuste radši věcný názor. Tokhle je finální dojem chudinkovství úplně někde jinde.

Fošna 28.2.2008 11:19

Re: Ku předu, praváááá......!!!

Panebože Ty jsi opravdu nevinná oběť své vlastní blbosti.

vita 28.2.2008 11:02

Re: Re: Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

zajímavý, stále slyším že "jak známo podílí se i na určitých projektech v rámci státu....." ale dosud jsem neslyšel nic konkrétního..tedy mimo ČSOB..

jirka.s. 28.2.2008 11:00

Re: I prostitutka Holásková byla slušnější a inteligentnější!

Je poměrně signifikantní, jaké známosti mezi kur/vami má Jeho Hovadstvo! ;-D

Inocent victim 28.2.2008 11:00

Re: Re: Re: Ovšemže...

Beati pauperes spirite - tož to ti pomáhá přežít v dnešním, pro tebe tak naprosto složitém a zákeřném světě.

...hele, hrabě, dej si příště pozor na hrubky, neb přinde jura mánička a zjebe tě jak koňa.;-D

artaxerxes 28.2.2008 10:58

Śvejnar je prázdný a falešný

:-)Souhlas, souhlas, souhlas.

jirka.s. 28.2.2008 10:57

Re: Pane Holásek,

Tvá starost, kchaltno, o české státní peníze a o páně Klausovy kvality, působí z toho tvého Frankfurtu už poněkud obsedantně! Doufám, že se svými potížemi nenavštěvuješ zdejší, české, psychiatry, tak jako pan Švejnar zdejší zubaře! ;-D

Viktorka 28.2.2008 10:54

Nesaháte

prof Švejnarovi ani po podrážky od bot. Píšete nesmysly, protože nic jiného v hlavě nemáte - či spíš prázdno? ProfˇˇSvejnar by nám neudělal ostudu po světě, ba naopak. Atd. Přestaňte psát, vy chudinko.

jirka.s. 28.2.2008 10:53

Re: Re: Ovšemže...

Tož si zobni Apomorfinu, ať ti to jde lépe a rychleji, latiníku! ;-(

Důchodce 28.2.2008 10:49

Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Historiku dovol,abych si Tvůj příspěvek dal mezi oblíbené.

jirka.s. 28.2.2008 10:46

Re: Re: Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

No, ač je podle mne pan Švejnar obyčejný mamlas, který se naivně nechal vmanipulovat Bufem bufem a zeleným Raulem do pozice jakéhosi Antiklause, při čemž ani nebyl schopen vyhodnotit ony zákeřné manipulace, jejichž možná i nechtěných objektem se stal, rozhodně si nezaslouží, aby se jeho obhájcem stalo něco tak obludně pitomého jako jsi ty, prasečí zube-prokopnutej měchu!

P.S.: Máš ovšem pravdu v tom, že je celkem lhostejné, kde se ten který president narodil, pokud se ovšem všichni narodily jako chlapečkové! ;-(;-(;-(

Inocent victim 28.2.2008 10:46

Re: Re: Re: Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

...oh, ty boži prostoto, a Klaus nehledal před volbou podporu u KSČM?? text

...si myslím, že tady si někdo účelově nevidí do mordy. ;-P

Inocent victim 28.2.2008 10:41

Re: Ovšemže...

Nikdo sice žádné prakticky využitelné produkty jejich génia neviděl...za to já vidím denně výsledky klausovy politiky, kterou ty tak blahosklovně nazýváš dobrodiní, a chce se mi blejt. ;-P

Důchodce 28.2.2008 10:38

Re: Re: Určitě . .

Jeden symbol změny jsme si my,moudrý lid,už jednou vyzkoušeli.Byla to úleva,vše klapalo jak má.  Jenom to ne ! Varuji všechny Olinky !                

muf 28.2.2008 10:37

Re: Re: Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

Proč ? Já myslím, že je to pravda :

Američan Švejnar se skutečně opřel o podporu zvláštních lidí. Už to, že by mu nevadila 100 % podpora komunistů. klausovi se vždy vyčítalo několik málo hlasů - které možná dostal v tajné volbě od komančů. U Švejnara by najednou jejich 100 % podpora vůbec nikomu nevadila.

Holt účel někdy světí prostředky. (Y)

Hrabekrzan 28.2.2008 10:36

Ovšemže...

V současné době tady v Česku pobývají DVA GÉNIOVÉ !!! Švejnar a Kaplický !!! Oba mají hodně společného,oba  se narodili v ČSR oba odsud zdrhli za lepším na západ aby až  když se tu konečmě dá žít jako jinde nás přišli spasit! Těch společných znaků je samozřejmě mnohem víc! Oba se pasovali na posty NEJLEPŠÍCH NA SVĚTĚ ,jeden v ekonomice,druhý v architektuře.Oba, ještě pře chvílí bezejmení ,mají obrovskou mediální presentaci hlavně ve "veřejnoprávní TV "! Nikdo sice žádné prakticky využitelné produkty jejich génia neviděl ale když to tvrdí tak my duchem chudí Češi jim to ovšem musíme baštit! Myslí si asi že tu ještě počítáme na "sčotech" jenže si zapoměli zjistit že tak tomu nebylo nikdy!!! Také jejich protektoři z tábora pravdy a lásky jsou stejní!  Švejnar je "morálním presidentem" jako jím byl Havel kyž nechal zavřít Sládka aby byl s převahou jednoho hlasu opět zvolen do funkce o kterou nikdy nestál,jak nás o tom od ledna 1990 neustále přesvědčoval! Kaplický nás (Česko) bude žalovat u mezinárodních soudů protože jeho geniální výtvor (někteří užívají přesnější název výblitek) za směšných 4-6 miliard nejsme ve své malosti příjmout jako dar génia a denně se k nim modlit jak muslimové k Alláhovi. Prostě a jasně ! Ještě jsme JIM nedorostli ani morélně ani světovýznamem! 

muf 28.2.2008 10:34

napsal jste to velice trefně !

100 % souhlas s autorem článku ;-)

jirka.s. 28.2.2008 10:29

Re: Re: Re: Ale lucinko !

Poklopec a užívat to, co má mezi ušima? A jakou máte vlastně představu o tom, co tam má? Vždyť mu to slouží právě jenom jako poklop proti dešti! A pokud mu přisuzujete tak blashoskloně možnost "myšlení", uvědomte si že na tuto u něj naprosto imaginární činost má k dispozici úplně jiný orgán, který schovává (někdy) právě za oním poklopcem. :-)

Miloš Zfrantišku 28.2.2008 10:20

Přeji Všem

přátelům Paroubků, Putinů, Šloufů, opozičních smluv, socialistického bankovnictví, regulovaného nájemného, neúcty k zákonům, bílých ponožek v černých mokasínách, panelákové architektury ... dalších pět poklidných let na českém východě s Klausem. Ještě klika, že jsme ve středu Evropy. Být někde na periférii, východní gen našich předníc politiků by se jistě rozvinul do větší krásy.

M. Zima 28.2.2008 10:20

Pane Holásek,

úroveň Vašeho, Doležalova, Schwarzova, atd. jakož i většiny diskutujících potvrzuje, že jste si  to při té Vámi popsané snaze "zapomenout" vzájemně vylízali příliš důkladně. (Abych to řekl s Topolánkem) Na žádný pád byste neměl s Vašimi schopnostmi již útočit na Švejnara, tím ho proti aplikací trhu a za státní peníze jenom Bůh ví kým dosazenému kLausovi pouze dále profilujete.

BTW: Když už jinak nemůžete, tak byste měl alespoň trochu férově postupovat proti třetímu kandidátovi. Vzhledem ke kLausovým kvalitám byla ekonomka Bobošíková důstojnější kandidátkou nežli KingLaus a měla i lepší projev. Je od Vás ubohé, že pochlebujete skrytě p. Neffovi, který se ji snažil diskvalifikovat diskriminujícím tvrzením: "Je to inteligentní žena"

Virtuál 28.2.2008 10:18

Re: Re: Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Ten Don Pupek - skvělé! S Vaším svolením budu používat.

Inocent victim 28.2.2008 10:16

Re: Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

...i ty brepto, plácaš to tady jako pěťák na základce, kterému hrozí koule. ;-D

Michal 28.2.2008 10:09

Hlavní problém Švejnara byl, že se spoléhal na podoru NESLUŠNÝCH LIDÍ!

Komunisti, Paroubek, Ráth .... to byli jeho hlavní podporovatelé. Je velmi dobře, že utřeli hubu.

Pro mě není slušný člověk, který se spoléhá na podporu komančů, pro takového člověka existuje přesné označení OPORTUNISTA.

Weber 28.2.2008 10:08

Re: Švejnar je slušný člověk, tak nemohl zvítězit

Zabyvat se slusnosti a pod.je nesmysl!Vetsina nas stejne nevi,co se pod tim skryva a kazdy si to vysvetluje po svem.Ale to,ze nebyl zvolen p.Svejnar je skoda,nebot on byl ve sve kampani tak sladky,ze ja verim,ze takovy je!Mohli jsme si urcite v pristich peti letech osladit nas uz tak kysely zivot!To,ze paroubkovobursikojakhavlovic koalice sledovala jen osobni zajmy a svoje niterne bolistky je malicherne!Prece nikdo tu nebude vecne,ze!Ale sladke ja rad!!

lucina (pes) 28.2.2008 9:55

máte recht

I když Švejnar Klausovi nesahá ani po kotníky, je k němu potřeba připočíst jeho protlačovatele za každou cenu, a to už něco váží. Je radost, že jim to nevyšlo (jako obvykle). Bohužel, zase (jako obvykle) napáchali značné škody v povědomí národa. Tak aspoň zase zasmrdět BLBOU NÁLADOU a zpochyb'nováním férového a poctivě!!! podle zákonů vyhraného boje. Člověk by  zaplakal, kdo se ohání kultivovaností. MKonečně se ukázalo veřejně, že ani na sprostá slova nemá ODS monopol, i když se nám to snažily namluvit media ze všech stran. O sprostém chování opozice snad není třeba mluvit, na to mají monopol zase oni, media nemedia.

wbgarden 28.2.2008 9:53

Kultivované vystupování

Nic proti panu profesorovi z Michganu, ale rád bych viděl jeho kultivovaný projev před americkými voliči. Mohl by přece kandidovat na prezidenta v USA. Už vidím jak američané nadšeně burácejí nad jeho řečmi o nadstranickosti a jak se svíjejí rozkoší, když je bude nabádat ke vzdělanosti. A ta drobnůstka s komunistickým agenstvím jeho rodičů, no pochopte mi milí američané, že za to opravdu nemůžu..., to bych docela rád zažil.

Doufám, že pan profesor ví, kdy byla u nás založena první univerzita.

Jinak zdravím najaté zelenorudé diskutující, jsou jako obvykle slyšet až u sousedů....

statik 28.2.2008 9:52

to jsou věci

Někde jsem četl , že americký Honza s tituly zase pracuje v dozorčí radě banky co se soudí s naším státem o miliardy . Tak uvažuji , že až si zase něco vydělá , zaplatí si kampaň za největšího slušňáka a zachránce našeho státu . Tak to by byla síla , židové prý pro to mají slovo chucpe (nesuďte mě za to , že jsem zabil rodiče , vždyť jsem sirotek). Jsem sice technik ,ale z místních příspěvků , si dělám představu , že někteří diskutující jsou chudáci , kteří si své problémy řeší nadávkami na presidenta Klause a pak se cítí očištění  jako po zpovědi . To je úroveň 4. cenové skupiny.

lucina (pes) 28.2.2008 9:47

Re: Re: Na Švejnarův účet napadali Zelení prezidenta Klause při prezidentských volbách 2008

Nenávist vůči V.K. projevovali hlavně Káča Jaujau s Bursíkem, Don Pupek, Veškrna a jeho kamanda, a to veřejně a na fórech, kde by něco takového vůbec nemělo zaznít. Jděte se se svými falešnými idoly stydět, a hlavně zkuste používat to, co máte mezi ušima, na myšlení a ne na opakování věcí, o nichž jste dosud ani nezauvažoval zdravým rozumem.