4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
. 22.2.2009 13:55

Re: prosba.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DSem si teď poprskal klávesnici při představě, jak Prokop blben mlátí vzteky do bubnu s podobiznou VK. Pořád ale ten svůj vztek  ze sebe ještě nevybil. Chudák malej. Mělo by nám být těch klausofobů hrozně líto.

Mirek_K 22.2.2009 13:43

Nemám rád demagogii

jakéhokoliv střihu!Hlavo22,..pokud někdo v zahraničí označil pana Klause za heretika, tak napište, kdo ho takto označil!!

Nepište, že ZAHRANIČÍ označilo našeho presidenta za heretika!!

Nejsem zastáncem cenzury, to ani v nejmenším, ale demagogie by se měla potírat!!

Harpyje 22.2.2009 13:42

Re: Můžete konkretizovat, Harpyje?

Promiňte, ale Vaše námitka o protektoru pro ČR, dosazenému EU, je tak stupidní, že nemám potřebu na něco takového vůbec odpovídat. Navíc , když tvrdíte, že jsou Vám komunisté v českém parlamentu bližší, než demokratická strana zelených v EP. Vaše, a podobné "názory" tzv. odpůrců LS zrcadlí euvěřitelnou míru ignorance.

Harpyje 22.2.2009 13:37

Re: Můžete konkretizovat, Harpyje?

Byla bych Vám nesmírně zavázaná, mrchožroute, kdybyste mluvil pouze za svou vlastní osobu.

hlava22 22.2.2009 13:28

Re: hlavo 22.... kecal Halík je už dávno k smíchu

a Halík by moh vyrazit na hrad s kropenkou a cvičně pocákat VK. Co kdyby, jistota je jistota. Jinak on náš pan president byl označen v zahraničí za heretika, což je u nás bráno jako pocta. No a Halík to bere asi postaru.

Náhodný kolemjdoucí 22.2.2009 13:07

Re: Větší nebezpečí je "VAŠE" vize.A to ,že eurohujeři neslyší

Stačí se podívat na naše vlastní zákony a ty evropské jsou proti tomu selanka.

Náhodný kolemjdoucí 22.2.2009 13:06

Re: Autore

A proč by měl věřit, Benešova orientace na Rusko a na Balkán byla přeci pověstná.;-(

Náhodný kolemjdoucí 22.2.2009 13:04

Re: Hádanka

Jako člověk s rozumným názorem na citované problémy jste zároveň největším nepřítelem našich dvou nejsilnějších politických stran a jejich nohsledů zde na netu . Pouze stranický blb si u nich zaslouží pochvalu.

Červená Karkulua 22.2.2009 13:04

hlavo 22.... kecal Halík je už dávno k smíchu

Česká katolická církev se vměšuje do státní politiky, Halík je vůl a hamižná česká katolická církev, která nemá lidem co říct je ostudou Čech. Z Halíka si nedělejte těžkou hlavu, hlavo 22.

Náhodný kolemjdoucí 22.2.2009 13:02

Napsáno výborně + poděkování Klausovi

a výstižné. Je to smutné kam se Klaus jako otec privatizace přes ty různé Kožené dostal. O osudu a cestě tohoto státu směrem na východ je rozhodnuto a jsem rád že západní Evropa se stane opět tou Evropou,kde demokracie zůstatne zachovaná. Nákaza z východu tím zůstane na východě izolovaná  a bude to nejlepší co se mohlo stát. Díky Klausovi se tak stane dřív než český švajnerajn pronikne příliš hluboko do evropských struktur. Díky mu za to.

Mirek_K 22.2.2009 12:57

Re: Nepovedený president.

Pravda, samí demokraté!

hlava22 22.2.2009 12:51

Re: Nepovedený president.

a ještě Pöttering, Al Gore, Bursík, celé Bratrstvo pravdy a lásky, Neff a Doležal. Opravdu pěkná společnost.

Mirek_K 22.2.2009 12:39

Re: Nepovedený president.

Halík a Ransdorf, to jsou ti praví kritici našeho presidenta.

Komunista a fráterník, vida, jak si najednou notují.

Mirek_K 22.2.2009 12:35

Re: Autore

Pan Gabal jem tak plácá, ale co je horší, uzurpuje si "zásluhy" o jakousi znovuzrozenou demokracii v českých zemích. Jak symptomatické pro všechny "pravdy a lásky" a jejich dalších odnoží.

Jen oni jsou demokraté, jen jejich "občanský světonázor" je ten správný. Jiné názory jsou nepřípustné!!

Sakra,..kdo se to v minulosti již takto choval?

Shakal 22.2.2009 12:08

Re: Můžete konkretizovat, Harpyje?

Harpyje pouze vykonává rozkazy eurokomisaře k palbě, ještě aby dobře mířila a popravení netrpěli v díře zasypaní vápnem:-/

ODS 22.2.2009 12:01

Re: Hádanka

Hybášková? Cenu nechci.

Shakal 22.2.2009 12:01

Re: Nezáviďte šikovným europoslancům a jejich rodinno-kancelářským EU-klanům

v rámci rovnosti by mohla jít pracovat ,třeba dělat v pekárně ,já klidně budu rodit ,věnovat se dětem a vaření. To je nejkrásnější "práce".

Ona asi děti mít nemůže a tak si hraje na chlopa s gulama(Y)

westík 22.2.2009 12:01

Re: Nebezpečí pro další vývoj ČR je nadutost a neurvalost, s jakou VK škodí

jak to chápu já, Budiši, zrádcem svého národa jste Vy. Není mně znám žádný Eunárod , který bych já, s opačným názorem jako Vy, mohla zradit Rv

Kvok 22.2.2009 12:00

Re: Hádanka

Nejste trochu hubený a hlavně "tlustý".Ale mějte se -jdu papat.

Alpimera 22.2.2009 11:56

Hádanka

Kdo jsem: Jsem pro lisabon, EU, radar, rovnou daň, poplatky u doktora. Jsem proti: poplatkům v lékárně, Klausovi, vedení ČSSD, části ODS.

Vítěz dostane hodnotnou cenu

22.2.2009 11:52

Větší nebezpečí je "VAŠE" vize.A to ,že eurohujeři neslyší

volání voličů,a tepou nás neuvěřitelným množstvím předpisů a nařízení,které lidé ani  nechápou a nedokáží tak rychle vstřebat-tím se proti nim vzdvihá oprávněný  odpor.Ptám se také:KAM EU stále chce SPĚCHAT??????

Starý J. 22.2.2009 11:51

Autore

....Svou západní identitu a geopolitickou pozici jsme ztratili již dvakrát, protože Západ nevěřil, že můžeme evropské demokracii prospět.....

Kterou ztrátu myslíte? Třeba Mnichov? To "Západ nevěřil, že můžeme evropské demokracii prospět"?

Nebo snad rok 48? Nebyli jsme Západem prodaní již na Jaltě?

Jiné příklady ztráty příslušnosti mě momentálně nenapadají!

22.2.2009 11:47

I mechtle-

-je to rodinka.

JC 22.2.2009 11:46

Můžete konkretizovat, Harpyje?

Vaše slova: "Že máte v českém parlamentu početnou komunistickou frakci Vám ale očividně nevadí. Ti jsou sice horší než Zelení v EP, ale jsou "naši". "

V jakém směru jsou "horší"? Obdivujete snad fanatického anarchistu Cohn-Bendita? Který si dovolil na státní návštěvě diktátorským způsobem napadnout prezidenta cizí země?!! Obdivujete snad další bučící Zelené, kteří nejsou ochotni vyslechnout jiný názor než je ten stádní?  To má být ten váš příklad chování demokratů?

Radek 22.2.2009 11:43

Nebezpečné vize z Hradu

Přesná analyza skutků a názorů našeho současného prezidenta a jeho fan klubu.S jeho postoji souhlasí naše polofašistické strany a krajní levice včetně KSČM.Už to samo o sobě svědčí,kam se dostává VK a jeho příznivci.Klausova druhá volba za prezidenta byla tragickým omylem,na kterou doplácí nejen Topolánek a ODS /ta se prakticky rozštěpila/,ale hlavně celá ČR ztrátou mezinárodní prestiže s následnými ekonomickými ztrátami.Pokud by v EU získali převahu Klausovi stoupenci ,znamenalo by to rozpad všeho,co se v Evropě za posledních 40 let změnilo a na čem zakládající země pracovaly už v době,kdy jsme z 99 % volili Husáka,Jakeše a spol a na 1.máje mávali soudruhům na tribuně.Klausovi nejde pouze o vyslovení svých názorů,jemu jde o destrukci EU a posílení nekontrolovatelného vlivu národních politiků za pomoci principů politického klientelismu a zkorumpovaných medií.Klauzovy vize v politické praxi evropských států by posílily všechny extremistické režimy na světě a ohrožovaly Evropu rozpoutáním nové války možná i v nedaleké budoucnosti.

Mirek_K 22.2.2009 11:37

Zeptám se:

On ten pan Gabal má nějaké pechtle s paní Hybáškovou?

ODS 22.2.2009 11:30

Re: Nezáviďte šikovným europoslancům a jejich rodinno-kancelářským EU-klanům

Pro jistotu – zde je z webu paní Hybáškové text celé interpelace paní Hybáškové v EP proti České republice, než to sundá ze svého webu. Takto hloupě nebo schválně totiž interpeluje paní česká europoslankyně Hybášková v EP proti České republice, nebo opravdu záměrně?: Předmět: Zákaz propagace feminismu ve výzvě MPSV ČR ohledně prostředků z Evropského sociálního fondu

V rámci operačního programu – lidské zdroje a zaměstnanost – zveřejnilo Ministerstvo práce a sociálních věcí (MPSV) České republiky výzvu č. 26 k předkládání grantových projektů v oblasti podpory 3.4. – Rovné příležitosti žen a mužů na trhu práce a slaďování pracovního a rodinného života. K této výzvě je připojeno sdělení, že „projekty nemohou mít politický charakter, nesmí sloužit k propagování jakýchkoliv politických nebo ideologických cílů, včetně ideologií feminismu či maskulinismu“.

Není taková podmínka v rozporu s pravidly čerpání prostředků z Evropského sociálního fondu? Je uvalení takové restriktivní podmínky v pravomoci českého orgánu ve vztahu k ESF? Pokud ano, není taková podmínka příliš striktně formulována? Nemůže být v rozporu s principem proporcionality, či dokonce příliš diskriminační?

Feminismus není žádnou radikální ideologií, ale legitimním společenským postojem. Hnutí a neziskové organizace, které se k tomuto myšlenkovému postoji hlásí, jsou zároveň hlavními nositeli a realizátory projektů umožňujících nastolování rovných příležitostí žen a mužů. Obávám se, že tato striktně formulovaná podmínka může posloužit jako záminka k jejich apriornímu vyloučení z okruhu žadatelů.

Shakal 22.2.2009 11:30

Re: V.Klaus rozsvítil v EUparlamentu

R^R^;-D

je třeba zdůraznit ,že mnoho >-lidí to vidí podobně jako VK i bez VK!!

Rozum 22.2.2009 11:27

Re: Nezáviďte šikovným europoslancům a jejich rodinno-kancelářským EU-klanům

Pochopil jsem spíše,že se jedná o "nadsázku" všech europslanců......