3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
5P 21.2.2009 22:18

Re: Nebezpečí pro další vývoj ČR je nadutost a neurvalost, s jakou VK škodí

Přesně splňujete to co jsem zde napsal. Skvělé.

m 21.2.2009 22:06

Re: NO ANO

 Mě se zdá, že hulvát jseš ty. Umíte jenom sprostě nadávat .

ijnovak 21.2.2009 22:06

Nebezpečí pro další vývoj ČR je nadutost a neurvalost, s jakou VK škodí

Tak se chová nevzdělanec, co překoná svůj zenit, nemá zpětnou vazbu a servilní okolí jej nedokáže usměrnit. Klaun pohrdá diskuzí, neboť většinu přehlíží i mnohdy zesměšňuje. Klaun na otázku:"proč je na planetě Země život?" odpovídá:"Protože tady žiji já VK!" Čím vzdělanejší, tím otevřenější a přístupný nový dosud nepoznaným jevům! VK je velmi nebezpečný jedinec! Ohrožujíc národní a životní zájmy občanů ČR.

m 21.2.2009 22:03

Re: Autor má pravdu a já dodávám,

 Josefe , já se zase stydím za tebe. Přečetl jsi si alespoň jeho projev. vždyť má ve všem pravdu. Já jsem hrdá na našeho presidenta a stydím se za vás, kteří mu nesaháte ani po kolena a jen na něj nasazujete psí hlavu. Mám dojem, že ty trpíš poruchou osobnosti.

5P 21.2.2009 22:01

no toto

Vážený pane to co jste napsal je skvělý příklad toho, jak lze kohokoliv s jakýmkoliv názorem poštvat proti opačnému postoji a smýšlení. Bravo!!! Vydavatel Der Stürm  by měl radost.

xxxKubeš 21.2.2009 21:48

Jedině

levičácký socan Gabal může něco takového napsat. Vychvaluje Havla, kterému především vděčíme za to, že komunisti mohli zde přežít do dnešní doby. A psát takové pitomosti, že Klaus vede naši orientaci proti Západu, to hraničí s demencí.

Pepa 21.2.2009 21:37

Soudný člověk dobře ví o co jde.

Klaus je sebestředný, arogantní, a pokrytecký člověk bez špetky moudrosti. Slušný občan se musí stydět za takovouto reprezentaci státu. Nutno ovšem přiznat, že pro omezené lidi umí vytvářet zdání výjimečnosti a vyvolenosti.  Máme mezi sebou hodně idiotů a i těch akademických. Nejvíc se jich kumuluje tam kde je moc a peníze.

hlava22 21.2.2009 21:32

Je to holt lump.

Má tu drzost tvrdit že se neotepluje, dovoluje si pochybovat o nutnosti vytvořit Spojené státy evropské, myslí si, že Euro nepotřebujeme. A dokonce tyto blbosti říká nahlas a za svou blbost se ani nestydí. Nebylo by možné použít  ten paragraf který vymyslel Husák aby dostal Svobodu z hradu.

jeff 21.2.2009 21:26

Re: Východní politický standard a orientaci proti Západu, kterou otevřel Václav Klaus ve čtvrtek nehodlám tolerovat

přeji vám to. První rozumnější věta, gratuluji.

josef 21.2.2009 21:22

Re: Autor má pravdu a já dodávám,

Měl byste vědět, že ani tolik nezáleží na obsahu, ale na tom, kdo to říká. U mě je Klaus po všech těch zkušenostech zcela jednoznačně darebákem a tak i kdyby snad někdy říkal pravdu, tak v jeho uchopení je ta pravda stejně jen výblitek a dokonce i urážka, že právě on tu pravdu používá . Na to, co on všechno udělal, je výprask žalostně málo.

jeff 21.2.2009 21:15

Re: EU promarnila prosocializovala budoucnost a v září dorazí ještě dluhopisová bublina

Kdo půjčí ČR 30 mld. Euro na rozpočet 2010???

milý Nováku, než zase budeš psát o miliardách Euro, procvič si malou násobilku a potom se nech informovat o státním rozpočtu. Na stávající dluh 100 mld. CZK se informuj u Paroubka a jeho ekonomického genia Sobotky. 

Historik - amatér 21.2.2009 21:11

Re: Klaun ve funkci škodí co může, houpý narcísek zhroutí český kapitalismus bez kapitálu ale tunely, ty jsou pěkné

R^R^R^

Lisaboská smlouva fakticky neprošla pod jménem Euroústava ve Francii a v Nizozemí a pod svým současným jménem v Irsku...

Historik - amatér 21.2.2009 21:07

Ani jsem to nedokázal dočíst, jak autor LŽE jako když tiskne

Pokud by v Evropě v 80 letech vládla stejná pakáž, jaká se dnes nalézá v Bruselu, úspěšně by torpédovala Reaganovu snahu SSSR "uzbrojit" tím, že by sovětské zbrojení v rámci detante sama financovala.

A celý "boj proti globálnímu oteplování" je jen snahou levičáckých magorů zlikvidovat evropskou civilizaci, kterou nenávidí a proti které se byli a jsou ochotni spojit třeba s čertem (např. jimi obdivovaným Stalinem). O tom, jak Evropa vráží opakovaně Američanům nůž do zad nemluvě.

josef 21.2.2009 21:07

Re: Východní politický standard a orientaci proti Západu, kterou otevřel Václav Klaus ve čtvrtek nehodlám tolerovat

Tak teď jste mi to dal, ale stejně budu spokojenější než vy.

josef 21.2.2009 21:00

Re: Klaun ve funkci škodí co může, houpý narcísek zhroutí český kapitalismus bez kapitálu ale tunely, ty jsou pěkné

R^

Honza42 21.2.2009 21:00

Vy teda dneska musíte bejt sťatej na šrot, jinak to snad není možný.

jeff 21.2.2009 20:59

Re: Východní politický standard a orientaci proti Západu, kterou otevřel Václav Klaus ve čtvrtek nehodlám tolerovat

takže milý Josefe po lopatě, při vašem vzdělání. Na rozdíl od vás

bych si nedovolil diagnostikovat presidentovu osobnost, ale vy budete zřejmě psychiatr kutil. ČR nepovažuji za lejno uprostřed EU, nejsem jako vy odborník na výkaly.

Proti demagogů vašeho ražení dokáži rozlišit, zda je někdo proti EU, nebo proti její  nedemokratické transformaci. A na konec, známkovat lidi s odlišným názorem tituly idiot a darebák  

 může jen skutečný idiot a darebák bez ohledu na to, za jakého „produchovělého slušňáka“ se považuje.

Jiří Heincl 21.2.2009 20:54

Re: no to je perla!

Já si myslím, že by nás vyšlo levněji, kdyby leckdo z pracantů EU a nejen českých nic nedělal celý týden.

ortelius 21.2.2009 20:41

Re: Klaun ve funkci škodí co může, houpý narcísek zhroutí český kapitalismus bez kapitálu ale tunely, ty jsou pěkné

VK proti všem, ha ha ha. Ve většině zemí by Lisabonská smlouva v referndu neprošla a pokud by prošla nebylo by to rozhodně drtivou většinou.

ijnovak 21.2.2009 20:35

EU promarnila prosocializovala budoucnost a v září dorazí ještě dluhopisová bublina

Plaťte fešáci z ČR, řeknou našim korupčníkům a náhle se ptají MK+VK+Topol, kdo nám ty papírky koupí??? Kupec se ptá-co nabízíš - drzé postoje? Nechte si postoje,my si necháme prachy! Jeden projev stačí ke zhroucení státního zřízení, nástupu zestátňování atd. Kdo půjčí ČR 30 mld. Euro na rozpočet 2010??? Hádejme! Nikdo! Co uděláme? Inflaci a implozi systému! VK dokončí svůj krizový cyklus Znárodnění -privatizace-znárodnění, pozor na nepokoje a bitky!!!

mueller 21.2.2009 20:32

Jo, takovych zaslouzilych

s obrovskymi zkusenostmi, zasluhami, tucnymi konty, vyznamenanimi ze vsech zemi sveta, reditelujicimi mnoha velikym a uspesnym firmam, je tady na psim chatu spousta. Akorat ze nikdy nerikaji, kterym firmam konkretne rediteluji. Vy jste asi taky takove nafukovaci pako.

josef 21.2.2009 20:30

Re: Ale tak buďme féroví !!

Jak může darebák vytvořit něco smysluplného? Tak jedině se obklopit zlodějskými kumpany a drze si rozebrat obrovské majetky a finanční prostředky. Spolu s komunisty hraje hru jakože jsou proti sobě a při tom spolu spolupracují. Je vůbec možné, že jsou lidi takový idioti a ještě mu to žerou?

Brmboš 21.2.2009 20:29

Pane Gabale neřešte to.

Mě se prezidentův projev líbil. Nemám rád mazání medu kolem huby. Nemám rád jen jednu pravdu, ale to vy děláte vždy. Mnozí vám podobní vymývali mozky lidem za minulého režimu a mnohdy ti stejní nám je vymývají zase dnes. Mám stejné obavy jako pan prezident. Proč se vztekáte? Řekl to za mnohé lidi.  Havel nás jen prodával. To nebyl prezident, ale ochránce svých známých a kolaborant v cizím žoldu. Stejně jako vláda, která brečí, že Obama si ještě s radarem počká a rozhodne se později podle mnoha kritérií včetně jednání s Ruskem. Jo když někdo neslyší na to, že ti velcí na nás kašlou a potřebují nás jen když se to hodí pak by měl odejít a nešaškovat.

Vašek 21.2.2009 20:27

Re: Autor má pravdu a já dodávám,

Zřejmě patříte mezy ty,kteří pronesené hodnotí nikoliv podle obsahu,ale podle toho,kdo to říká.Doporučuji projev VK znovu přečíst se zamyšlením,co bylo řečeno.Přes 8O % to takto udělalo a s projevem se ztotožnilo. S Klausem v mnoha věcech nesouhlasím,ale projev byl slušný a odpovídal skutečnosti,tj,že v EU chybí diskuze o více alternativách uspořádání,vedení bylo najmenováno,chybí opozice,ubývá demokracie a svobod, o čemž svědší reakce socialistů s bučením,když někdo má normální názor.Vy ale spíše budete ten zamindrákovaný antiklausovec(podobně jako Gabal),který vidí rudě,jenom co vidí VK.Odtud poukaz na volbu,jakoby Švejnar nebyl v té situaci stejně.Té demokracii skutečně moc nedáte.Když není po Vašem,je zle.

mueller 21.2.2009 20:27

Hledej,

šmudlo !

ijnovak 21.2.2009 20:18

Klaun ve funkci škodí co může, houpý narcísek zhroutí český kapitalismus bez kapitálu ale tunely, ty jsou pěkné

Co s presidentem, který spáchá i vlastizradu, podnikne takové kroky a jednání, až rozloží stát ČSFR, dokáže tolerovat rozkradení většiny aktiv,  zadluží ČR a dokonce poťoucjle protestuje proti všem v EU? V každé odpovědné demokracii je zbaven funkcí a buď na léčení, nebo v klidu a důchodu!  Neurvalost našeho drzého VK je obdivuhodná, a krizi nám EU letos opravdu osladí!!!

josef 21.2.2009 20:17

Re: Proč??

Jaký snažte se? Pro mě to není nic nepochopitelného, že se vám a vám podobným hnusím. Kdybych se vám nehnusil, tak by to z morálního hlediska bylo pro mě přece špatné znamení.

RM 21.2.2009 20:11

pan Gabal

kontrolni otazka? jak hodlate provest tu netoleranci? jestli hodlate spachat sepuku, nebo neco podobneho, nidko vam nebrani. A jestli jste se rozhodl uz nikdy nikam nic nenapsat, bude nam jenom potesenim....

Honza42 21.2.2009 20:06

Proč??

protože jste takové lejno uprostřed ČR, nebo alespoň trpíte touto utkvělou představou.

Snažte se pochopit, že se normálnímu člověku vaše společnost hnusí.

Honza42 21.2.2009 20:02

Re: Ale tak buďme féroví !!

Pokud se chcete vzdělávat, tak hledejte laskavě sám. Ale co to má proboha společného s projevem presidenta v EP ????