4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Století s hlavním spojencem

Tomáš Masaryk měl americkou manželku, přijal i její příjmení; syn Jan měl také americkou manželku, sestru prvního velvyslance USA v Československu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Holíček 8.3.2019 6:54

Re: Rozumný rozbor

Rozumný rozbor má Pavlík níž.

Na oficiální pokyny se musí roky čekat, pak se roky plní. :-))

J. Hruška 8.3.2019 6:02

Re: Jalta

Co tady melete o svobodných volbách, Jone? My sme?. Jsme! Snad. nikoho vítězem války nezvolili. Tehdejší smečku agentů kolaborantů zrádců (vůdců) někdo zvolil? Jména jsou známá, že.

M. Krátký 8.3.2019 5:28

Rozumný rozbor

hlavní význam je již blízko - uvidíme jaký výsledek přinese současná návštěva StB Andreje v USA

J. Babička 8.3.2019 4:39

Re: Jalta

To je ale hloupost. O výsledku rozhodl postup armád. Takže co obsadili Rusové si nechali. Dokážete pochopit, že vyhnat rusy z Polska a Madarska, by šlo jedině vyhlášením války SSSR ?

Takže jedině my a Rakousko, které obsadili obě armády, dostali možnost si vybrat, My sme si ve svobodných volbách vybrali komunisty, rakušáci ne.

K. Pavlik 8.3.2019 2:46

Re: Jalta

Mimochodem soudruhem jsem nikdy nebyl.

No a Polsko a Madarsko tam prodal kdo? Taky Benes?

J. Lancik 8.3.2019 2:03

Re: Jalta

Soudruhu Pavliku, Ceskoslovensko na Jalte prodano byt nemohlo, protoze bylo prodano uz dve roky predtim. Neprodal ho nikdo cizi, ale Cs. prezident Benes podpisem smlouvy s Ruskem na 20 let. Bylo to Ceskoslovensko samo, kdo strcil hlavu do ruskeho chomoutu!

K. Pavlik 8.3.2019 2:01

Re: Jalta

To opravdu nema- o tom zadna,

S. Prosek 8.3.2019 1:13

Re: Jalta

Takze koho "vlezdoprdelka" Ruska? Nemecka? nebo snad zeme stredu? Stat uprostred zmatku EU s 10 miliony obyvatel, nema mnoho na vybranou - toz tak.

K. Pavlik 8.3.2019 0:22

Jalta

No aby Cesi nedopadli jako Kurdove.Na Jalte bylo Ceskoslovensko prodanano za nekolik (nevim presne za kolik se to prodano v bibli) stribrnych.

USA je v zasade ne moc dobry spojenec jak zjistilo hodne lidi- zeptejte se napriklad predposlednho diktatora Egypta- soucasny je momentalne velice podporovany USA. Obecne neni dobre byt vlezdoprdelka USA - toz tak.