30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Klokocka Bohumil 18.8.2009 22:43

Re: Co myslíte

histeriku:

reagovat neni treba...jsi citelnej joudo... reaguj o volbach, ja osobne ti preji popularnich 98.8% a manifestacne...;-D

Gardnes 18.8.2009 13:22

Veřejné mínění

Je bez diskuzí, že politiky nejvíce může ovlivňovat veřejné mínění. Na jakosti veřejného mínění má mimo dalších vlivů(vzdělání,sečtělost,zájem atd) významný podíl jakost informací poskytovaných médii. Když si promítnu, jak na takovou zcela vyjímečnou devastaci naší politiky v podobě pádu vlády v průběhu historického vedení celé Evroipy reagovala naše média, je to neuvěřitelné. Za normálních okolností by aktéři této národní zrady,tj.ˇParoubkova ČSSD, prezident přes jím ovládané poslance Schwippela a Tlustého a zelené rebelky museli chodit kanálem, ale jaksi to nikomu nevadilo. Část demagogicky odváděla pozornost na roizhádanou vládu a pod., ale v podstatě se celá záležitost za vydatné podpory médií ignorovala resp.bagatelizovala. A tak snad historie bude více objektivní, ikdyž výklad všech nedávných událostí je stále tendenční.

Poklop 18.8.2009 13:49

Re: Veřejné mínění

Vždyť jsem stejně byli jako předseda EU k smíchu.Stejně nás nikdo vážně nebral.To jsme si jenom namlouvali,že jsme pupkem Evropy.

Klokocka Bohumil... 18.8.2009 15:46

Re: Veřejné mínění

poklope:

Svejk byl vzdycky jen zdrojem srandy, nejlip vypadal kdyz sedel na nocniku...

mráz 18.8.2009 14:40

Re: Veřejné mínění

Gardnesi,

                předsednictví Eu  byla jedna velká ostuda, jak psal zahraniční tisk, to jen naši novináři pěli důležitost na počínání p.Topolánka. Ten nedokázal ani z Kyjeva do Moskvy odvézt správnou smlouvu, muselo se za něj napravovat. A navíc, jinde za vystrčený prostředníček na veřejnosti, už by dotyčný nebyl veřejným činitelem. To jen u nás se stále toleruje hulvátské chování (kopání do aut, rána novináři, atp.) p.Topolánka. Dovedete si představit, kdyby to udělal někdo jiný, co by bylo? Novináři jsou ostudou naší země, dokáží až nestydatě neobjektivně psát. Platí - koho chleba jíš, toho píseň zpívej. ODS platí a platí a němečtí majitelé novin si nepřejí, aby zde bylo dobře, proto ta neobjektivita, ono i v r.1968 si západ nepřál, aby zde pokračoval tzv, socialismus s lidskou tváří, tak Rusku schválili okupaci, aby náhodou se to nerozšířilo po Evropě onen soc. s lidskou tváří. Nyní zde máme ještě horší stav, než komunistický režim, horší než buržoázní kapitalismus. Zrada byla na volčích ODS, neb ODS slibovala něco jiného, než nám předvedla za ty dva roky. A pád vlády možná vyprovokovala sama ODS, říkajíc žádná krize u nás a pak zjistili, že to je daleko horší, co by s tím oni dělali? 

historik 18.8.2009 14:47

Re: Veřejné mínění

Tak nějak kroutilo dějiny Rudé právo. Za všechno jen A pád vlády možná vyprovokovala sama ODS, říkajíc žádná krize u nás a

pak zjistili, že to je daleko horší, co by s tím oni dělali? Kdyby to, co jste napsal byla pravda, tak Paroubek by všechny, kdo hlasovali pro pád vlády, na místě zastřelil.

nerouš 18.8.2009 13:15

Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

Volby jsou přece o tom ,kterým směrem se chce společnost vydat.Většinu pochopitelně nemusí získat ani pravice ani levice a dojde k patu,jako v roce 2006.Česká politická scéna trpí značnou rozháraností a i největší hráči v naší politice jsou obrazem nevyzrálosti a provinční zaprděnosti v Čechách.Obávám se bohužel,že lid si zvolí ten pověstný "smrádek,ale teploučko" a velký pupken bude oslavovat grandiozní vítězství oranžgutánů. Pokud je v Čechách alespoň zbytek zdravého rozumu,měl by se každý volič před tím,než vhodí lístek do urny,ptát sám sebe,co může udělat pro tuhle společnost a jak je možné ji nerozežrat a nezadlužit na desítky let dopředu. Uvědomte si všichni hladoví po dávkách a úlevách ... Jyrka vám po volbách akorát nase.e

Ludva 18.8.2009 13:19

Re: Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

Jo, volte Topolánka - dostanete vilu a jachtu v Toskánsku.:-DA vy, nerouši, si něco přečtěte o vývoji státního dluhu o pár řádků níže. Abyste pořád nemusel papouškovat o zadlužování levicí.

nerouš 18.8.2009 13:27

Re: Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

Heleďte se Ludvo.Já nejsem ekonom,ale pracuju v průměru 12 hodin každý den a rozhodně nemám zájem,aby mi oranžový maršál obracel mou kapsu naruby.Ten modrej velitel miji nechal celkem bez většího drancování.Na daních jsem letos nedoplácel nic.Tak o čem mi to tady chcete vykládat.Proč bych měl volit socky-aby mě vyžrali dočista..tak to tedy děkuju nechci.Já jen naivně doufám,že v Čechách těch rozumných lidí,co pracují více,než 8 hodin denně, zůstalo dost a že rudou mašinu zastaví.

Ludva 18.8.2009 14:01

Re: Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

Pak se ovšem nedivte, že chybí příjmy do státního rozpočtu a dluhy rostou.

gerontusinza 18.8.2009 14:02

fajn, takový typický čížek......Re: Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

nechte mou šrajtofli na pokoji....... co že někde někdo něco potřebuje? to mě nezajímá já jsem ušetřil pár korunek...... že přitom ten druhý okrádá jiné kolem dokola, inu co vás nepálí nehaste, to není vaše věc....... inu máte možnost volby volíte podle sebe a chápu  to i když vás nechápu..... a to ani náhodou.:-/

Poklop 18.8.2009 13:47

Re: Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

Myrda nám nase e to samé.Vždyť jsou oba stejní.Copak je Topolánek je lepší a nebo horší než Paroubek?je to stejná sebranka.

Klokocka Bohumil... 18.8.2009 16:03

Re: Proč se tady pořád píše,jak Topolánek nebo Paroubek škodí ?

nerous:

Tahle "spolecnost" se vyda nikam jinam, nez osvedcenym smerem. Touzi po vydobytcich ktere jim nekdo da, ci zajisti a pochopitelne, bez prace a pricineni. Starat se sam o sebe bez prispeni strany a vlady se nekona ani po zacinkani klicema. Ceskej buran ma stejny touhy a predstavy a touzi po rovnosti a socialni spravedlnosti tak, aby meli vsichni stejne. Jejich motorem neni touha vynikat v praci a cinorodosti, ale zavist. A s tim se v soucasne dobe neda nic delat. "Spolecnost" se prikloni tam, kdo jim ty vydobytky naslibuje... ;-D Bude "smradek a teploucko"...8-o

erre 18.8.2009 12:17

doporučrení

všem co tady tak zasvěceně píší kdo a jak zavinil výši statního dluhu přečtěte si něco o tom jak státní dluh vzniká a jak funguje dluhová služba státu. Pak se zamyslete. Zjistíte jaké bláboly tady píšete. Příště až budete mít neodolatelné nutkání psát o něčem o čem vůbec nic nevíte věnujte, prosím, minimum času studiu věci, kterou chci komentovat.

egoist 18.8.2009 12:35

Re: doporučrení

My se chceme hlavně viníka.

Kuchl 18.8.2009 13:11

Re: doporučrení

Vůdce má své stádo ZODPOVĚDNĚ vést . Kdo se o to snaží z politiků ? Na levici , kromě Zemana nikdo nebyl a není .

Kuchl 18.8.2009 12:05

Nynější šéf ČSSD ,

není schopen se zbavit svého stínu - stylu práce v socialistickém podniku RaJ ... s jejich nepochybně mizernou úrovní s podvodnými praktikami .

lucinapes 18.8.2009 12:21

Re: Nynější šéf ČSSD ,

a veřejnými děvami jako lákadlem, dnes už veřejným (pí PP, Brožová, atd - až k Standově kamarádce bordelmamá Barkové).

F. Čech 18.8.2009 10:57

Paroubek v součinnosti s eurodestruktorem Klausem vládní krizi vyvolal.

Poškodil tím pověst Česka v očích celé Evropy. Doufám že za to ve volbách zaplatí!

Ludva 18.8.2009 11:23

Re: Paroubek v součinnosti s eurodestruktorem Klausem vládní krizi vyvolal.

A to se ani nemusel nechat fotit nahatý.:-D

j 18.8.2009 11:59

Re: Paroubek v součinnosti s eurodestruktorem Klausem vládní krizi vyvolal.

no to si ani neumím představit a raději ani nechci:-)

lucinapes 18.8.2009 12:17

Re: Paroubek v součinnosti s eurodestruktorem Klausem vládní krizi vyvolal.

no ještě toto!

Lucka 18.8.2009 22:03

Re: Paroubek v součinnosti s eurodestruktorem Klausem vládní krizi vyvolal.

Proboha, hlavně to ne, ten stačil na Slovensku v plavkách, byť mu chyběla podprsenka8-o

egoist 18.8.2009 10:53

Takhle nás houpat.

Zloděj křičí chyŤte zloděje. Prý privilegovaní... Topolánek a další šibálkové na plážích exklusivního letoviska, elegatní jachty, vybraná papáníčka a bumbáníčka, kočičky co nedělají problém, kvalitní koks, tryskáče atd. a to vše za hubičku jen tak , že jsou kamarádi...a prý nechce priviligevané 

Bóže 18.8.2009 12:07

Re: Takhle nás houpat.

ty má prostoto....

Surgejev 18.8.2009 12:08

Re: Takhle nás houpat.

Ďuričkova jachta, hotel Kepminski, Mrštinův nevěstinec, Standovo floridské apartmá... Mám pokračovat? Proberte se, socani. ODS (jakkoliv je mi odporná) aspoň na všechny strany nevykřikuje, jak myslí na obyčejný lidi.

lucinapes 18.8.2009 12:18

Re: Takhle nás houpat.

zapoměl jste na Ďuričkovu 14letou dcerku, která měla být na té jachtě k disposici, ale Jiří je čestný muž, takže, když se to profláklo, nejel.

Poklop 18.8.2009 13:06

Re: Takhle nás houpat.

tak za tohle byste asi potřeboval pěkně rozbít tlamu.Možná ,že tvoje matka byla štětka,ale to přeci neznamená,že jsou všechny dívky a ženy děvky.Hoď tam zpátečku.

Ludva 18.8.2009 13:21

Re: Takhle nás houpat.

Mám dojem, že s tím vylezl Kubice.

Anti :°-( 18.8.2009 13:54

Re: Takhle nás houpat.

Zásah!