21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kantor 24.4.2006 8:46

Hezká věta:

"ekonomické a sociální zrovnoprávnění matek starajících se o děti".To máte na mysli i ty rozvedené, které nejsou schopny vymoci i za pomoci justice výživné na děti?Pan senátor Kubera razí poněkud jinou teorii.Chtělo by to, abyste se trošku domluvili na té vaší prorodinné strategii, pak to vypadá, že si z voličů utahujete.

Šerlok Homeless 24.4.2006 8:41

Pane Topolánku, PŘESNÉ!!!

R^

Lájoš B. 24.4.2006 8:37

To už ODS odtajnila volební program ?

Že my se zase dozvíme, že ODS ještě nic definitivně nerozhodla a tak máme počkat, že pak budeme čubrnět na ten zázrak, takže teď máme držet pysk ?

Mejla 24.4.2006 7:49

Souhlas s Topolánkem. Ať státní ouřadové zalezou někam pod zem, já na ně nejsem zvědavý

a docela dobře se bez nich obejdu, zvláště když je nebudu muset živit.

Vlali 24.4.2006 7:43

už se nedivím

Přečetl jsem to jednou, dvakrát a musím říct, že se nedivím zdrženlivosti (krásný eufemismus) OdS co se veřejného vystupování vlastního předsedy týče.

Fifi 24.4.2006 7:42

Osobne s panem Topolankem nesympatizuji, ale ma pravdu.

Ani jeden z Vas panove (soudruzi) ve svem textu nevyvratil ani jeden argument z predchoziho clanku. Ze by absence mozku???

?? 24.4.2006 6:03

Tupolánku, napiš nám, co jste udělali pro rodiny za Vaší vlády !

Ono pořád je to v mezích "Sliby se slibují; blázni se radují " a "Co my Vám dneska před volbama slíbíme, to Vám nikdo po volbách nesplní !"   A je zcela jedno, říkají-li  to modrý straky či růžoví šibalové.  Oboji si myslí: Po volbách nám můžete líbat (Y)!!

Ivan Nový 24.4.2006 11:14

??

Co udělali pro rodiny? Sociálně citlivou reformu.

Požitkář 24.4.2006 5:57

TO myslí Lidovky vážně?

To už fakt nemá do Psa kdo psát, že nám tu musí politici vymývat mozek? To ani majitelům nevadí, že si v jejich listě někdo ZADARMO vylepšuje předvolební kampaň?

Stehlík J.V. 24.4.2006 4:33

Topolánkova demagogie.

Pane Topolánku - jste demagog, česká rodina určitě v současné době není ani odolné, ani výkoné, ale ani soběstačné společenství - jak vy si osobně myslíte ! Rodina je prostě základ státu. Je to většinou pouze přežívající sociální a základní prvek našeho státního zřízení. Rodina potřebuje jistotu opory státního zřízení, kterou jste ji VY - ODS záměrně odepřeli po převratu r.1989, tehdy a vlastně až dodnes v čele s panem Klausem ! Jsem prakticky rád, že dnes mám na vybranou ( i když velmi malou ) - vím koho nemám volit, je to ODS+KSČ ! Jsem rád na světě a to již 50let, rád svou rodinu opět  v tomto volebním roce upozorním, že nemá volit ODS+KSČ, rád budu ve volební komisi sčítat lístky těch politických stran, které ,,jdou proti ODS,,. Zhruba před 10lety ( možná to je již více ), měla ODS ojedinělou možnost ovlivnit dějiny České republiky - většinovou vládu, většinový parlament a výsledek - korupční skandály LTO aj., dokonání ztráty zahraničních trhů, přímá podpora rozdávání a rozebírání státního majetku a velká ,,zásluha na vzniku tzv.omezené demokracie,, ( viz současný volební zákon ! ).

Pane Topolánku česká rodina si pomůže určitě bez ODS. Ta, doufám, že letošní volby prohraje. Přeji ODS mnoho další demagogických výroků z vašich úst !

Agent 24.4.2006 9:43

Re: Topolánkova demagogie.

Človeče bídná, vždyť vy popíráte sám sebe, a i ty, co chcete volit a ... pletete si důsledek s příčinou a hazíte to na jednu opoziční stranu - uvědomujete si, že výtky, které máte vůči jedné straně jsou oproti té vládní malicherné (měřeno na reálné daňové úniky)? :-/

KWAKIN 24.4.2006 10:03

Re: Topolánkova demagogie.

 ODS OPRAVDU JEN PTROSPĚJE, když se vzpamatuje pokud možno v opozici ze své pseudopravicovosti, zbaví se svého poněkud přitroublého vedení a především se konečně odřízne od pupeční šnˇůry se stále kontraverznějším Klausem......Jsou zde i jiné zatím neparlamenrní solidní pravicové strany, kterým je možno dát ve volbách příležitost....

Vilém 24.4.2006 0:21

Sociální problém je TOPOLÁNEK A ODS

Skupina rozběsněných pravicových sarančat se chystá zbaštit plody práce deseti milionů lidí za uplynulých osm let prosperity.

Kanály se otvírají a smečky krys uř si brousí zuby.

Dokonce Topolánek zde dal nedávno najevo svou SOCIOPATICKOU POVAHU DROGOVÉHO DEALERA MAJEVO JASNĚ, když ztotožňoval stát se zločincem.

Dnes tento maligní primitiv a asociál moralizuje a podepsal se pod koupený PR výtvor (sám je schopen mluvit tak o gulích), jistě zaplatil polovinu toho, co nezaplatila jeho firma, aby nás přesvědčil, že ODS je slušná. URČITĚ, ASI JAKO MRTVOLY Z BUDAPEŠTI A DALŠÍ PANOPTIKÁLNÍ ZRŮDY Z JEJÍ SBÍRKY PAPALÁŠŮ. A SLIBY O PODPOŘE RODIN SPLNÍ PEPA Z HONGKONGU.:-D

conqueror 24.4.2006 0:42

Re: Sociální problém je TOPOLÁNEK A ODS

Hezké, to psal Václav Kopecký nebo Kojzar z haló novin? A ty jsi to Vilíku opsal? Noční kafíčko nám nezkazíš...Musíš ještě hodně přitvrdit.

Dafnis 24.4.2006 1:08

Re: Sociální problém je TOPOLÁNEK A ODS

Asi byste se měl nad sebou zamyslet, jste-li toho schopen!

KutilTim 24.4.2006 4:31

Re: Sociální problém je TOPOLÁNEK A ODS

Hele Vilousi, ty nas rudy komousi o co se to pokousis. Tahni zpatky do rezervace komousu za zdi vysoku a neopruzuj. (Y)

anicka 24.4.2006 19:45

Re: Re: Sociální problém je TOPOLÁNEK A ODS

at jde radši do prdele