4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Taraszátaras 1.9.2006 11:25

Re: Re: Je symptomatické,

Už zase ten šroubovaný, rádoby inteligentní projev, bez špetky humoru, jenom grimasa a škleb. Sám nadáváš do sviní, nad sprostším slovem jiných se pohoršuješ. Sprosté, nepříjemné, zákeřné a blbé stvoření jsi.

jirka.s. 1.9.2006 12:24

Re: Re: Re: Je symptomatické,

No, ať jsem četl jak jsem četl, svini jsem nikde nenašel. Ale nešť! Podívám se do knihovny, mám tam někde pravidla českého pravopisu někdy ze začátku 20. století a najdu si tam ještě pár zajímavých "špeků". To abych si udělal radost, že ti způsobím zase úbytek alespoň padesáti mozkových buňek, což je u tebe zřejmě celá polovina tvé kapacity."Sranda muší bejt!" Hádej kdo to řekl? 

Taraszátaras 1.9.2006 12:58

Re: Re: Re: Re: Je symptomatické,

Máš tu svojí svini ocitovanou na Šamanovi, na posledním Moby Dickovi, a pro jistotu ses ještě k ní nevyjádřil, kluku pitomá.

Kobylka Lajda 1.9.2006 17:52

Re: Re: Re: Je symptomatické,

Huš, kuš! Nechej jirku.s na pokoji, je to přispěvatel, který má humorné příspěvky a navíc vůbec není hloupý.Šroubovaný je tvůj nick a obsah příspěvku nemá žádnou vypovídací hodnotu. Taky hromadíš sprosťárny. Já dnes jedu na vysoké vlně - někdy nutno přitvrdit, zvláště když hulváti obhajují hulváta Paruba. 8-o8-o8-o

Kobylka Lajda 1.9.2006 14:06

Re: Re: Je symptomatické,

Ihahahaha! To jsem se zasmála!R^R^R^ Já chci taky pastelky pro moje hříbátka!!!;-D;-D;-D

jeff 1.9.2006 11:47

Re: Je symptomatické,

a ještě příznačnější je takový popis od levicového primitiva, který trpí nutkavou představou o vlastní inteligenci 

Taraszátaras 1.9.2006 12:19

Re: Re: Je symptomatické,

Zatímco o tvé inteligenci není pochyb.

Kobylka Lajda 1.9.2006 14:10

Re: Re: Re: Je symptomatické,

Ty když někam vlezeš, hned se pozná, že přijel hňup.;-O

jerry 1.9.2006 14:02

Re: Je symptomatické,

Vy jste tak kouzelní - jak Paroublbovi příznivci, tak je jeho odpůrci. Já už od roku 1996 volím ČSSD.Co se mnou? To jsem případ co? Na jedné straně odmítám uznávat společenské postavení pologramotných mafiánů, jen proto, že vlastní Rolls -Royce a na druhé straně odmítám uznat Paroublbovu genialitu. Jsem rád , že má někdo v diskusi aspoň smysl pro humor. Milý Tarasi Zátarasi, přečti si to po sobě, co jsi napsal.Odmítla Tě snad nějaká baba? Zamilovat se do Paroublba ale není řešení osobních problémů. V babě se zklameš možná, v Paroublbovi určitě. Cituji Miloše Zemana z jeho knihy: V roce 1993 jsem kandidoval na předsedu ČSSD.Mým protikandidátem byl kandidát PRAVICOVÉHO KŘÍDLA strany Jiří Paroubek. Tak co? Také to myslí upřímně?

Taraszátaras 1.9.2006 15:11

Re: Re: Je symptomatické,

Ale Žerýku, já už jsem tak starej, že se nezamilovávám ani na tu správnou stranu, natož na tu nesprávnou. Přečti si ještě jednou můj příspěvek nahoře, a zjistíš, že tam o lásce k Paroubkovi není ani slovo. To jenom v tvé myší hlavičce funguje ta idiotská rovnice českých pravičáků: kritizuješ naše hovadné způsoby = jsi bolševik! Já také volím socany, a také bych si dovedl v čele představit někoho více inteletuálnějšího, spíše do Schmidta nebo do Brandta. Ale zaplaťpánbu za Jirku, co to mělo být se Špidlou a hlavně pak s Grossem, tomu opravdu nerozumím, takovému obrovskému omylu.

jerry 1.9.2006 15:24

Re: Re: Re: Je symptomatické,

Poprvé jsem byl nazván pravičákem, zajímavé. Tak proč ty socany vlastně volím? A druhá věc.těžko si jde představit horšího předsedu , než byl Gross, tak jaká zásluha, že je Paroublb lepší?A pokud vím , nekritizuji jeho názory,kritizuji to ,že žádné nemá. Neodpověděl jsi na otázku: Jak to, že byl v roce 1993 Paroublb kandidátem pravice v sociální demokracii na předsedu? Že by názorový posun? Nebo je jeho jediným  názorem osobní moc a svou politikou vlastně reaguje na poptávku? Najdi si to v první Zemanově knize, když mi nevěříš. A že už tě baby nezajímají? Je to vidět, je to vidět... 

jirka.s. 1.9.2006 16:56

Re: Re: Re: Re: Je symptomatické,

Že by mezi socany byl ještě alespoň jeden rozumný? Díky jerry!R^R^R^

Kobylka Lajda 1.9.2006 18:02

Re: Re: Re: Re: Je symptomatické,

Jerry, ty máš jasnou hlavinku. Politici tu nejsou od toho, abychom je milovali, ale aby dobře vedli tento stát , a to se s. Paroubkovi moc nepodařilo. Já jsem pravičák se sociálním cítěním, to se také nevylučuje. A to těch babách - tos napsals hezky. Jak někoho přestanou zajímat, tož je ámen. Vidíš - a já jsem fešanda, leč pravicová, to by už nezabral vůbec.  A umím pěkně vyhazovat! Škoda. Díky za vtipný příspěvek! ;-D;-D;-D

baci 1.9.2006 8:54

ještě jeden citát z V+W

Prohlásil se za krále za blázna za kata a tím vznikla bytost proklatá,

narodil se nový tvor - blázen diktátor

Harry Mikota 1.9.2006 8:57

Re: ještě jeden citát z V+W

Vznikla situace značně napjatá (ale zpívali "napatá"). Žádná proklatá. Baci, prosím, už nikdy necituj, sděluj dychtivým čtenářům vlastní moudra...

baci 1.9.2006 9:20

omluva

to ta děravá pamět-musel jsem si najít na internetu originál

Prohlásil se za krále, za blázna, za kata,

takže vznikla situace značně napjatá.

A tak z kata a blázna vznikla hodnost svérázná,

vylíhnul se nový tvor - blázen diktátor!

pic 1.9.2006 8:47

socgu paroubka ano.

Do hlavy sochy bych projektoval hazlíky. Ty na potřebu.

Ono by to časem prorezlo a začalo stíkat po povrchu předmětné sochy.

Tahle vypovídající hodnota, takového tím správným způdobem polidštělého díla, by byla opravdu hodně nepřehlednutelná. Řečeno de facto: bylo by nezpochybnitelně jasno, odkud ty sračky se vždy braly a jak velký prostor , i kolem sochy, zasmradily.!!!!

Hypersensitivním čtenářum, se kaju. ,pardon.

jerry 1.9.2006 8:45

Paroublb nám bude všem chybět!

Možná si myslíte, že jsem se zbláznil, ale uvažte. Kdo jste ho znali před dubnem 2005? Maximálně jste někteří věděli, že existuje. Za necelý rok a půl se tento pán stal všeobecně známým. Robespierre vládnul jen o chvíli déle a také ho všichni známe, ten však nechal popravit tisíce lidí. Není v tom Paroublb lepší? Není vlastně demokrat?Jen vyhrožuje, nadává a podává žaloby. A hlavně svou arogancí, sebeláskou, megalománií , patologickou touhou po moci a totální absencí smyslu pro humor se stal takovou komickou postavou, že by se některé jeho vystoupení mohly vysílat v pořadu Komik a jeho svět. A těch karikatur, vtipů,fotomontáží a humorných článků...Který politik byl vlastně takto komický? Chtělo by to film nebo operu o životě tohoto velikána/nepíše něco takového pan Čtvrtníček?/Nebojím se to říci -Paroublb je pokračovatelem Járy Cimrmana! Jeho povolební projev vstoupí do historie! A představa,jak jednou 85-tipětiletý Paroubek v domově důchodců vykřikuje:Příští vládu sestavím já! , je rovněž kouzelná. Proto:Paroubku vrať se brzy! Ten Topolánek je tak nudný! A ti televizní baviči tak ubozí! Kdo nás bude bavit?

venca 1.9.2006 8:39

proc jako Kolos?

Proc ne jako Klaus nebo Stalin, kdyz uz je rec o Letne?:-/

A co třeba 1.9.2006 8:33

Celého rouba zalít do betonu ...

Nebo pořádnou sochu - do parku na očůrávání psům....to by mělo smysl.

VL 1.9.2006 8:55

Re: Celého rouba zalít do betonu ...

Do parku psům ne, na to jsou lepší kandidáti - sousoší Kořiska - Šojdrová, kteří se budou jednou rukou objímat a v druhé držet jejich nesmyslný návrh protipsího zákona.

Pavel3 1.9.2006 8:30

Pane Beneš

Pane Beneši.potřeboval bych na chalupě nařezat dřevo na zimu.Myslím,že byste byl alespoň k něčemu dobrý.Trapné a ubohé vaše články jenom svědčí o vašem vysokém IQ.Kupte si sprey a raději pište nějaké blbosti na zeď ,ale sem už nepište.Vy a ten Štěpánek jste menento,kam to člověk s nenávistí dovede.Je mi Vás líto.Možná,že bych pro Vás měl dobrou radu.Až zase budete mít chuť psát bláboly,tak si vlažnou vodou omývejte přirození a vy budete spokojen a my ušetřeny vašeho příspěvku.

A co třeba 1.9.2006 8:34

Re: Pane Beneš

Šnek 1.9.2006 8:58

Re: Pane Beneš

Pavle3, co ty vlastně jseš zač? Ženská nebo chlap? Jseš tedy vůl, nebo volice? Z tvé češtiny se to nepozná.

Pohorský 1.9.2006 9:01

Re: Pane Beneš

V češtině se oslovuje pátým pádem - tedy pane Beneši. A kdo budou "ušetřeny" - nějaké ženy? Myslím, že vrhne-li se hlupec k počítači, nemají normální lidé šanci. Jak tu ubohost mohou ignorovat, dokud si ji nepřečtou?   

Kobylka Lajda 1.9.2006 14:17

Re: Pane Beneš

Tvůj otec měl nařezat 1000 sáhů dřeva a ne se piplat s Tvým uděláním, lidstvo by o nic nepřišlo. Článek pana Beneše je výborný, je to renomovaný autor, kdežto ty jsi nicka, nula. Tobě nepomůže ani to omejvání, kde mrtví leží, mohou zůstat vrátka otevřena. Máš úsudek, jehož hodnota se rovná nedopnutému poklopci, chytráku. Nevyzývej k poškozování cizích věcí sprejováním, neboť je to trestné! Když máš právo psát sem ty, úplná holá(Y), proč by nemohli jiní, je svoboda tisku i projevu.

jirka.s. 1.9.2006 17:28

Re: Pane Beneš

Za chvíli začnou podzimní plískanice.Až si půjdeš koupit novou  pláštěnku, nechoď do prodejen obuvi, galanterie, případně k Vietnamcům, ale běž do drogerie.

Kobylka Lajda 1.9.2006 18:10

Re: Re: Pane Beneš

Hahahahaha, já jsem to pochopila! To, proč má jít pro pláštěnku do drogérie! Já jsem se od smíchu počurala, jémine!;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D A potom, že tu není žádná sranda!:-D:-D:-D:-D:-D

Eva D. 1.9.2006 18:45

Re: Pane Beneš

Svou radu použijte pro sebe a ulevíte tím mnoha. A můžete o přestávkách studovat svůj mateřský jazyk.

Toma 1.9.2006 8:30

Mno

A jeste bych v pohranicnich mestech prodaval trpasliky s hlavami s.paroubka jako snehurky a kolem aspon 7 trpasliku s hlavami jeho nejblizsich  sibalu , to by byla sbirka