30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vont 7.4.2008 13:59

Re: Pane autore, jste schopen

Proč se, ale Čunek sám neustále pomlouval? Zapomeňme na možnosti manipulace s lidmi, s informacemi, ale nelze zapomenout vyjadřování Čunka k 3,5 milionům, k původu peněz a pod. To byla fraška, navíc lze audit příjmů a vydání udělat velice přesně a ono to fakt té rodině nevychází. Oceňuji aspoň slušnost obrany Čunka, ale posunutou mimo hlavní problém.

KVEVET 6.4.2008 2:07

Re: Inu,

 Tak už se těším na příští volby, jak ti spadne hřebínek . Jsi určitě pracobník banky a nebo podnikatel. Taky by si mohl být zloděj.

KVEVET 6.4.2008 2:06

Re: Re: Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

   A proč pořád doktoři pláčou , jak jsou na tom finančně špatně

Kvevet 6.4.2008 2:02

Čunek

A proč ne Čunek, vždyť kvalitních politiků je určitě hrozně málo a tak se musel obětovat a vzít si to břemeno znovu na svou hruď. On teď musí vyčistit ministerstvo a to hlavně od těch co berou úplatky a jsou zkorumpovanější než je on sám

Kačka 4.4.2008 23:16

Re: Pane Jemelíku vaše tvrzení je dost odvážné...

R^R^R^

Petr 4.4.2008 22:15

Re: Re: Re: Re: Čunek je nekompetentní

To jen potvrzuje, co jsem již zmiňoval předtím, MMR bez Čunka může bez problému existovat a jeho působení ve vládě je úplně zbytečné. Podle mě ani nemá co nabídnout. Kdyby nebylo vydírání lidovců a strachu Topolánka a zelených, že přijdou o výnosná místa, nikdo by si na Čunka ani nevzpomněl. (Jinak o činnosti MMR základní informace mám, nemusíte mě poučovat.)

Bubik 4.4.2008 22:08

Re: Re: Čunek je nekompetentní

a kolik Vy Mildo umíte řečí slovem i písmem? Napište tady svůj příspěvek znovu - tentokrát německy, rusky a anglicky, ať máme jasno......;-P

Jarda J. 4.4.2008 21:55

Re: Jemelík, to je bomba !

JemelíkR^ Čunkovi vylezlo půl mega jistě z huby. Doporučuji, aby se po příkladu USA  u nás přísahalo na bibli. To bych byl zvědavý, co by lidovec Čunek udělal.  Asi byl u zpovědi a myslí si, že je jak lilie.;-)

slava 4.4.2008 21:50

Re: A po čem toužíš ty, Jemelíku?

Voříšku, vy jste opravdu vořech. Ale definoval jste to tak hezky, že se to dá použít i na vás.  "To tě za ty tvoje bláboly někdo platí? Sprostá lež je zřejmě účinnější než lež obyčejná. Goebls by se od vás mohl učit. Za koho kopeš? A nejsi náhodou uplácen za šíření demagogie a podněcování nenávisti? "

Herakleitos 4.4.2008 21:45

Jemelík, to je bomba !

To jste si autore dovolil hodně. Tady v tom modrém holubinci na to nejsou zvyklí. ;-D;-D;-D

Jenda 4.4.2008 21:30

Re: Re: Výborný článek pane Zdeněk Jemelík !!!

Vzhledem k tomu o ktereho statniho zatupce slo ...

Jenda 4.4.2008 21:25

Re: Re: je potřeba se vrátit až na úplný začátek,

Pred karierou v CSSD Standa zadne socialni davky nepobiral! To je na nej pobirali jeho rodice.

Jenda 4.4.2008 21:24

Re: Re: Inu,

Dohoda o spolecnem vladnuti po PlnouParouBackovo povolebnim projevu? Pevne doufam, ze pokud neco takoveho ODSaci pripousteli pak jedine v ramci klamnych manevru.

Voříšek 4.4.2008 21:23

A po čem toužíš ty, Jemelíku?

To tě za ty tvoje bláboly někdo platí? Sprostá lež je zřejmě účinnější než lež obyčejná. Goebls by se od vás mohl učit. To se Jyrka skutečně nikdy nesmíří s tím, že ty minulé volby prostě prohrál? Za koho kopeš? A nejsi náhodou uplácen za šíření demagogie a podněcování nenávisti? 

Jenda 4.4.2008 21:20

Re: Pan Čunek udělal jednu velkou chybu, neuvedl, že si paní Urbanová před ním

Pokud to velke R neni preklep pak jsem presvedcen, ze se muze jednat o trestny cin narusovani mravni vychovy mladeze.

Pišta 4.4.2008 21:16

Re: Výborný článek pane Zdeněk Jemelík !!!

No ,policie fakta sehnala, státní zástupce chtěl podat žalobu k soudu a to by bez faktů nemohl. Jenže pak se rozvášnilo jedno natupírované strašidlo a tomu státnímu zástupci tu kauzu sebralo. A Miška Kvakin ten tlustý svazek pročetl si za minutu a k soudu se nešlo. Taková jsou fakta.

nepolitik 4.4.2008 21:14

Pane autore, jste schopen

ctít presumpci neviny? Upozorňuji, že jsem lidovce nikdy nevolil a volit nebudu a má je rád jako vosinu v zadku, ale protože se Čunek nočeho trestuhodného nedopustil, pouze byl trestuhodně pomluven, nemám nic proti jeho výkonu funkce ministra. Toto, bohužel, řada našich novinářských šmoků stále nedovede pochopit. Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)Rv(Y)

Richard III. 4.4.2008 21:03

Jemelík je mimo mísu

Kdo nevládne, nemůže udělat reformy, které jsou nezbytné. Proto se vláda drží, ne kvůli moci samé. To jen někteří vycházejíce z morálky jim důvěrně známé roubují ji násilím na jiné.

Pišta 4.4.2008 20:22

Re: Re: Pro kritiky

Tak proč to divadlo s natupírovanou hlavou a Miškou Kvakinem? Když to bylo všechno tak jasné?

Pišta 4.4.2008 20:19

Re: Re: je potřeba se vrátit až na úplný začátek,

Koloťukovy miliony jsou výsledek kšeftů s akciemi.Kdyby tam něco nehrálo, už by určitě Šinágl někde hulákal. Pokud mě pamět neklame, tak při tom prvním  tyátru s bytem to dokonce policie ani nezačala vyšetřovat. Promlčené to jistě není, že by Langr byl tak ohleuplný?

Pišta 4.4.2008 20:12

Re: Re: Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

Prostě rozbila dětem prasátko a koupila si ordinaci za pár melounů.Co je na tom divného?

Pišta 4.4.2008 20:11

Re: Pokud jde o Standu Koloťuka, je zde ticho po pěšině,

 kdo je prokazoval?

vojcek 4.4.2008 19:43

Re: Re: Re: Čunek je nekompetentní

No to je mi tedy argument - navenek to nebylo poznat. Ono totiž to ministerstvo nestálo, řídil ho během té doby někdo jiný. Taky by mě zajímalo, jak byste to vy chtěl poznat, jestli ministerstvo pro MR funguje nebo ne. Víte vůbec co se tam dělá?

Oteplovač 4.4.2008 19:14

Pan Jemelík

předvedl obžalobu, obhajobu (ta je dle tradice zavedené Felixem Edmundovičem Džeržinským součástí obžaloby), soud a rozsudek na jedné stránce. To, že tento dokument http://portal.justice.cz/soud/soud.aspx?j=19&o=9&k=249&d=212370 ignorovala všechna média mě definitivně přesvědčilo, že to celé je jen a jen kampaň bez podstaty. Čunek sám je mi nesympatický a lhostejný. Pozitivní je, že definitivně vím, koho nečíst.

Helena 4.4.2008 18:51

Re: Re: Re: pro novináře je daleko větší cenou jejich osobní moc, než čest a dobrá pověst člověka,

To ze si jakykoliv clovek da udelat NOVOU obcanku a pak ji nema v ruce, musi poznat i ten s IQ 50.

Na obcance je totiz clovekova fotka, a po nejakych letech jsem schopen si zapamatovat jak na  te fotce vypadam a mohu  ji srovnat s tou novou. = vypadam jinak.  Zvlaste je zajimaver, ze ji pouzije aus- ale ausgerechnet v momente, kdyz si ukladam nejake miliony, ktere nikdy nepriznam na danich.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 18:34

Re: je potřeba se vrátit až na úplný začátek,

proto bude lépe, vrátit se ke Standovi Grossovi, tam jde o skoro sto miliónů. Vypůjčené, vrácené, uložené, proč, zač a na co? Kolik sociálních dávek bral soudruch Gross před kariérou v ČSSD? Bohuže je zde slyšet pouze bobřík mlčení.....

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 18:26

Pan Čunek udělal jednu velkou chybu, neuvedl, že si paní Urbanová před ním

hrála s Robertkem. Pokud to paní Urbanová nechce přiznat, musí to prokázat, jinak je na všechny věky prošvihlá! Pokud věříte paní Urbanové, musíte akceptovat podobné návrhy i z protistrany.

aleš 4.4.2008 18:17

Jirka Čunek je normální slušnej chlap.

ale ten Jemelík ... :-/

tož ten by si zasluhoval pořádný16-ti měsíční policejně - mediální lynč !!  ;-D

Marat 4.4.2008 18:00

Hanba tomu Čunkovi.Sláva Paroubkovi.

To vámi milovaný a obdivovaný Paroubek je úplně jiný sekáč.Obětoval se jen v hlubokým pláčem vedení ČSSD.A všemožně se bránil stát se předsedou vlády.Podvolil se tomu předsednictví,jak strany,tak vlády jen pod vyhrůžkou,že strana  a všechen lid vyraždí celou jeho rodinu a zhanobí hroby jeho předku,když ty fukce nevezme.Neumíte si představit jak chdák trpí,že musí musí musí být všemocným vládcem.Paroubek je úplným opakem toho sprostého Čunka,který tak touží po funkcích.Měl by si vzít příklad s Paroubka,Ratha a dalších funcionářu,kteří jen až po těžkém nátlaku a vydíráni ty funkce přijali.

Helena 4.4.2008 17:33

Re: Čunek je sám svého osudu strůjcem

R^R^R^R^