21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 17:32

Re: Čunek je nekompetentní

ta nekompetence začíná už u presidenta. Čunek není asi lepší, ale ani horší, než náš tatíček president, lámaná němčina, školní angličtina, alespoň jeho ruština ujde. Kdyby se musel o svoji funkci ucházet v nějakém výběrovém řízení, nikdy by neuspěl.

Helena 4.4.2008 17:31

Ale prd v danovych zalezitostech zadna

presumpce neviny neni. NIkde na svete.

Umite si predstavit, ze nekomu pribyde na konte 4 mega nebo zacne jezdit v Jaguaru a pred rokem mel na konte jenom 500 Euro a soud mu DOKAZUJE  kde ty penize vzal?

Sam obcan musi dokazat, alespon tam kde jsou normalni.

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 17:25

Re: Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

ona ta paní Čunková ale také něco umí, jako zubařka byla jistě známá. Že ty soukromé akce nenahlásila, je v Čechách normální, kdopak hlásí berňáku, že si vyměnil dekretovaný byt za dva melouny?

Magor Milda , Mgr. etc. 4.4.2008 17:23

Pokud jde o Standu Koloťuka, je zde ticho po pěšině,

i když ty nakradené milióny jsou docela reálně prokázány. Čunkovi vyčítáte nějaké drobné, třeba 500 tisíc Kč., Standovi projde 100 miliónů. Kde to jsme?

Kačka 4.4.2008 17:11

Výborný a hlavně výstižný článek!!

Hugo2 4.4.2008 17:04

Re: Pro kritiky

Chtěl bych slyšet, co by zde přítomní chytráci blekotali, kdyby státní zástupce dal na jejich mínění a případ Čunek dal k soudu. Soud by ho takovými důkazy poslal do brusele a čunek by byl čistý i s papírem. Státní zástupce asi neměl jinou možnost, než stíhání zastavit. Nechtěl u soudu ze sebe udělat blba. bOBY kAKAO a spol. byli vinní mnohem jasněji a nic z toho nebylo. Nějak neslyším ryk všech spravedlivých, jak je to možné. A mistr Srba, který našel v krabici 25 MEGA, Kavan a jeho trezor taky nic ? 

Babča 4.4.2008 16:30

Re: Re: Je smutné, že pomlouvačná kampaň, jejímž účelem bylo zabránit vzniku koaliční vlády,

Jojo, kdo ho slyšel a četl, uděl si obrázek sám : zcela nevěrohodné mlžení...;-(

Babča 4.4.2008 16:24

Re: Výborný článek pane Zdeněk Jemelík !!!

Poznámka: Oslovujeme a voláme 5. pádem - tedy: Pane Zdeňku Jemelíku!

Babča 4.4.2008 16:19

Re: je potřeba se vrátit až na úplný začátek,

No přesně tak. Ale co v tom můžeme my dělat? Výše uvedený článek je plně pravdivý - hlavně se nepustit korýtek (bez ohledu na to neštěstí, kterým by byl i Jyrka a spol.).

Babča 4.4.2008 16:15

Re: KDU

No, podle starších přepočtů hlasů by nebyla žádná parita, ale převaha pravice. Kdo že to chtěl ty změny?

Babča 4.4.2008 16:13

Re: Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

Bane, začal to čuník, když zveřejnil svou reakce na její obvinění. A každý, kdo věří, že bezpečnostní technik s houfem dětí a maminou na mateřské ušetří miliony, spadl z Marsu - to je tak nestydatá lež, že by se všichni měli čuněti vysmát.

Ccecil 4.4.2008 15:58

Re: Ale to přece nikdo nenetvrdil nebo ano ?........Re: Re: A co fakta

ty jsi ubožák

Jenda 4.4.2008 15:29

Re: Re: Re: Re: Re: Spřízněni nestydatostí.........

Nebo (coz se delo predtim) hledat toho jedineho a spravneho ktery vec nezastavi.

NevericiTomas 4.4.2008 15:10

Re: ale četl zvláště závěr ...Re: Re: Ano pan salichov si dovolil být osobně přesvědčen že Čunek je nevinný a tak jej prostě k soudu neposlal.....Re: A co fakta

Jo, dedo, presne jsi to popsal. V celem vysetrovacim spise nebyla zadna fakta jen mlzici blaboly. A jelikoz pred soud muzeme postavit nekoho pouze pokud mame alespon nejake verohodne dukazy, byla cela akce zastavena. Ale chapu, ze jsi jeste ze stare skoly. Tehdy to byl obvineny kdo mel prokazat svoji nevinu....

SOTECEK55@SEZNAM.CZ 4.4.2008 15:08

CUNEK

NEVIM,JAK SE MOHOU LIDOVCI HLASIT KE KRESTANSTVI,ALE VIM JEDNO.KDYBY OPRAVDU BYL BŮH,MUSEL BY PRVNE NAKOPAT PRAVE LIDOVCE

NevericiTomas 4.4.2008 15:06

Re: je autorem pan Zdeněk Jemelík, člen spolku Šalamoun, nezávislý novinář?

mimochodem i ta URL je takova zajimava...jeste by pred vozidly mohlo byt ....../suteren/garaze.......

Petr 4.4.2008 14:12

Re: Re: Čunek je nekompetentní

Na ministerstvu 5 měsíců nebyl a alespoň navenek to nebylo poznat. Dokonce i Topolánek řekl, že mu tam nechybí a spíše je problémem nepřítomnost předsedy koaliční strany ve vládě. Kdo nic nedělá, ani nic nepokazí.

york 4.4.2008 13:41

Re: KDU

Kalousek dělá středovou politiku. To jsou daně. Tlustého kolečko se polámalo a tak ho vyhodil. Výplatní páska je nejlepší volební program. Ten čte kde kdo. Pokud se mu to podaří ,budou preference klidné síly bohatě kynout.

Koloděj 4.4.2008 13:40

Re: nejhorší je

 Vikttore, že  o návrat do vlády Čunka trvala , bíla bělejší LIDOVECKÁ   Lilie !!

Jenda 4.4.2008 13:38

Vzhledem k tomu, ze tu aferu zacala nejaka hystericka zneuznana baba

bych byt Cunkem delal vsechno pro udrzeni ve vsech funkcich uz jenom proto abych ji nas.al.

Kazdopadne jsem rad, ze mate ve veci jasno.

Koloděj 4.4.2008 13:28

Re: Jedna věc mě těší:

Souhlasím s IP, ale všimněte si jak je ta diskuze šikovně vedená, někteří voliči,( obecně) ani neznají souvislost Čunka a KDU, dokonce si pletou, že je zelený. Lidovci všemi mastmi mazaní ani ťuk a  jsou zase  jak BÍLÁ LIIE.

Malý Aston 4.4.2008 13:25

Re: Inu,

Pokud by Paroubek nebyl debil a diktátor který se sám opájí sebou mohla být situace po volbách daleko klidnější,průhlednější a bez emocí hraničící až s nenávistí.To že Zelení je banda všichni víme,to že KDU je strana která položí každou vládu také a s komunisty se nemluví,neboť tady vládli 41 let a nic moc.Dohoda o společné vládě byla na spadnutí ale raději bordel než spolupráce.Prostě Paroubek má tendenci jako každý diktátor. Musím vládnout i  za cenu rozvratu všeho,když obyvatelé nejsou schopni pochopit že jsem nejlepší tak je pozavírat,postřílet nebo vystěhovat až do sebezničení.Někoho mi připomíná  ale je to již hodně a hodně dávno.:-D

Plebej 4.4.2008 13:24

Re: Čunek je nekompetentní

Nevím pane Petře podle čeho soudíte,že pan Čunek je nekompetentní.Prosím,sdělte nám všem co ve Vsetíně,popřípadě v senátu,nebo na MMR pokazil,co nezvládl a o co jeho vinou přišla ČR.Teď má ministerskou odpovědnost,takže pokud bude MMR pracovat špatně, perte do něj ze všech sil.Já se pak také přidám a prostě - pryč s ním!Na druhé straně mám dojem,že právě na MMR se chystá pěkný průvan.Přal bych si,aby tento větřík odvál nejlépe do basy ty,kteří si mastí kapsy ze všech možných fondů a jiných zdrojů.Možná se mýlím,ale možnou příčinou štvanice na pana Čunka může být právě krásný penězovod fondy-vlastní kapsy zainteresovaných.No,jsem zvědav jak si pan Čunek povede.Přestal ten hon.Je to tvrdý a podle mne i čestný chlap.Fandím mu a hlavně jeho zásluhou má KDU-ČSL o jednoho voliče víc.Pěkný den.

sci 4.4.2008 13:18

Re: Výstižný článek, v NP nadstandard.

S naprostou jistotou se tvor, neoprávněně se nazývající skeptikem, postavil na hloupější stranu.

vita 4.4.2008 13:18

Re: uvaha

V Dánsku mají královnu...

Koloděj 4.4.2008 13:14

Re: Re: Čunek je sám svého osudu strůjcem

Čunek předseda strany a KDU ČsL z toho bílá jak lilie....??

Jura Jurax 4.4.2008 13:12

Re: Čunek je nekompetentní

Kdyby se ucházel o místo referenta na magistrátu, tak jej pro nedostatečné vzdělání a neznalost jazyků nepřijmou.

Vždy bylo a bude - kdo neumí, snaží se tomu šéfovat. Neplatí jenom pro Čunka a dokonce ani ne výlučně ve státních službách.

Jura Jurax 4.4.2008 13:10

Inu,

politika je prostě špína.

Takže spíš hodnoťme, kam směřují činy politiků a kam bylo slibováno, že budou směřovat. A z toho vychází současná vláda docela dobře, byť má na krku mlýnský kámen lidovců a zelené zemské škůdce - celkový směr je správný. I když zdaleka není realizován čistýma rukama a čistými jedinci - v politice ostatně takové a takoví nejsou, ba z principu takměř nemohou přinejmenším dlouhodobě být.

Rozbít vládu a pustit k moci socany v čele s Vůdcem Paroubkem a exempláři jako Ráth by byla šílenost, která by se nám vymstila; nám všem včetně těch, cokrátkozrace  naštváni reformami a obecně poblouzněni nyní socanům věnují svou přízeň. Jásali by nanejvýš nemakačenkové a nixmochři, jejichž hlasy by si socani za peníze všech kupovali.

Koloděj 4.4.2008 13:08

KDU

KDU, je VŽDY hrozbou pro každou vládu. Každou vládu DESTABILIZUJE!! Tento problém bude, pokud bude existovat poměrný volební systém o který se zasloužil Havel, prosazovatel nepolitické politiky co by prezident. KDU je černým koněm Veškrny. Někteří se snaží převexlovat, že je to problém Topolánka. POZOR, je to problém lidovců, oni jen tihounce vrní, jakoby se jich to netýkalo, jakoby, Čunek nebyl jeden z nich a to ještě na tom NEJVYŠSÍM místě. Kalousek, najednou jakoby umřel, tak přichází se superdani, aby dění přenesl někde jinde.V tuto chvíli se dokonce  přenesl tento problém na knížete, jakoby to byl on ten největší křivák a zloduxch. Kdo na tom má asi zájem, aby problém byl odveden na jinam!!??

york 4.4.2008 12:47

Soudit politika veřejně před zraky celého národa

Co nějaká petice vážený autore , ta by nebyla. Mustr by tu byl.