2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
třetí 25.1.2010 5:57

Grafy

A přece má Sobotka pravdu. A vy taky. Sobotka zvolil pro první graf 60 mld Kč jako počátek na pořadnici, vy nulu. V druhém případku zvolil 20 % a vy opět nulu. Přesto oba zasloužíte za tři, neboť jste neoznačili stupnice.

jonatan 25.1.2010 5:54

Re: Jak věřít Bohuslavu Sobotkoví?!?

Čemu se podivujete? Tady už od počátku komunistické vlády vedou ministerstva diletanti. Takže, nic nového pod sluncem!

jonatan 25.1.2010 5:49

Má vůbec cenu

zabývat se socialistickým eskamotérem nebo spíše troubou, Bohoušem Sobotkou? Já říkám, že nemá! Póvlu je v této zemi většina a tomu jsou Bohoušovy bláboly především určeny. Parta rychlých šípů na čele s Jirkou Metelkou Paroubkem dokoná dílo zkázy co by dup´!

Kiri 25.1.2010 5:45

Re: Jak věřít Bohuslavu Sobotkoví?!?

Tak koukni ty mistře světa! Na hnojárně se vyučuje v každém oboru velice mnoho ekonomie a ta je sakra blízká té ze Žižkova. Kdo má hnojárnu, má i velice dobré ekonomické vzdělání. házet na Tlustého, že je pouze hnojař (i když ho nemusím) je prachobyčejná a typická socanská podpásovka. A ty grafy v článku? Opět lež. V roce 2008 se navýšil státní dluh o 19,6 miliardy. Nejlepší to výsledek od devadesátých let. A to v něm byly výdaje 40 miliard na splátky úrokú dluhů, které před tím nadělali socani. Tento rok skončil bez nutných úroků za socany s přebytkem přes 20 miliard. Tak se jdi vycpat s tím tvým koncipientem, goebelsovsky ukecaným Sobotkou! Ne nadarmo mi můj děd ( zemřel v roce 1981) vtloukal do hlavy: Vedne lhal a v noci krad sociální demokrat ! ! !

Emil 25.1.2010 5:21

SOBOTKA UMI CIST ALE NEROZEZNAVA CISLOVKY

ten clovek je skutecne pologramotny, ale to je i tretina volicu a to je tajemstvi jeho politickeho uspechu. Ostatne ODS ma zas sveho Bema, to je podobny pripad a navic "zavislak".

ms 25.1.2010 3:44

Re: Pane Wagnere

A co takhle novější graf dole http://zpravy.ods.cz/prispevek.php?ID=11290

25 procent je 3x větší než 15 procent, a JAGovi to nevadí, není to hrozné, že ODS má takové ekonomické analfabety co dávají tak pitomé sloupečky ? A nebo není nic špatného ani na grafech ODS ani na grafech ČSSD, protože politická reklama má podobně jako jiná reklama svá pravidla. Možná to pana Wagnera bude šokovat, ale reklama není vědeckou prací a nikdy takové ambice neměla.

ms 25.1.2010 3:38

Re: Jak věřít Bohuslavu Sobotkoví?!?

V čem je problém, nástupci Sobotky byli zemědělec a po něm chemik. Zvláštní je, že tato ekonomická superspecializace u některých vypadává. Oba měli stejné zkušenosti s ekonomií jako Sobotka, neboli zkušenosti z politiky (ekon. výbory, ministerstva atd.)

ms 25.1.2010 3:36

Pane Wagnere

čím se tyto grafy liší od těch co dělala v roce 2006 ODS ? A proč jste tehdy ani nepískl ? Navíc je komické chválení pana Janoty, který se nikdy za socanů neozval - jediný případ kdy protestoval a na krátko přišel i o místo bylo za vlády Tlustého, autora ekonomického programu ODS :)

Ať si každý pohledá v minulosti a v archivech a zjistí, že pan Janota je maximálně tak pokrytec :)

Hubert 25.1.2010 2:58

Re: Jak věřít Bohuslavu Sobotkoví?!?

Je to sice ekonomický diletant, ale nebezpečně schopný demagog a těm sloupcovým grafům se nedá vytknout (jako bohapusté reklamě) nic. Není tam žádné měřítko, popis, nikde není psáno, že by tam dole v levém spodním okraji snad měla být nějaká nula nebo že by to mělo mít lineární průběh. Určitě se dá najít způsob, jak ty pouhé tři sloupce právě v této podobě nějak obhájit, kdyby na to došlo, jako že nedojde. Taky se mi nad tou jejich reklamní přílohou zvedal žaludek, ale nijak nevybočuje z ostatních reklamních tiskovin určených té spodní části Gaussovy křivky naší společnosti. Proto taky zafunguje, bohužel, jako zafungovaly třicetikoruny. Voliče prostě nemůžete podcenit :-(

Čtenář 25.1.2010 2:04

Re: Jak věřít Bohuslavu Sobotkoví?!?

A v jakém oboru si myslíte, že je teoretik ? Spíš kozel zahradníkem.

ps 25.1.2010 1:05

Re: Problém

četl jsi vůbec ten článek? Vágner v něm jasně píše, že socbotkovým slátaninám se věřit nedá.

JaS 25.1.2010 0:58

Blbý je,

kolik lidí mu to žere.

Chris Kelvin 25.1.2010 0:54

Tedy drobná poznámka....

...Paroubek ani Sobotka nejsou členy nějaké Socialistické strany, ale České strany sociálně demokratické. To jen, aby nedošlo k záměně a lidé věděli správně, koho (ne)volit :-)

Mard 25.1.2010 0:51

Jak věřít Bohuslavu Sobotkoví?!?

Vždyť ten člověk nemá žádné vzdělání v oblasti ekonomiky! Je to vystudovaný PRÁVNÍK! A po studiích hned šel do politiky, nikdy nic neřídil. Je to čistý, praxí nedotčený, teoretik. Tak se není čemu divit. Bohužel, ani kdyby chtěl, tak lepší být nemůže.

To je stejné, jako kdyby vystudovaný zemědělský inženýr chtěl provádět transplantaci srdce, případně vystudovaný lékař chtěl navrhovat turbínu do elektrárny. Zkrátka možná ten Sobotka je odborník, ale určitě není v oblasti ekonomie na správném místě.

veit 25.1.2010 0:36

Problém

Váš problém, pane Vágnere, je v tom, že takovým slátaninám nadšeně věříte jen vy kluci, co spolu mluvíte. Ti ostatní uvažují racionálně a přemýšlejí!