20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marek K 24.1.2008 14:01

Drymlova devitalizace

Zdravím všechny přítomné,

chtěl bych doplnit informace o údajných operacích metodou devitalizace  doktora Drymla v nemocnici ve Vrchlabí. V době, kdy tato metoda byla ve foru, prohlašoval , že ve Vrchlabí budou tyto zákroky provádět. Bohudíky, ale věškerý personál se od spolupráce distancoval. Tohoto humbuku se jako vždy chytila televize NOVA v pořadu "Na vlastní oči". Když štáb přijel do nemocnice, prohlásil doktor Dryml " Když chcete reportáž, máte ji mít".  Oblékl se do chirurgického pláště navlékl rukavice, pohrabal se v nádobě s použitými rouškami aby měl patřičně  zakrvavené rukavice a vyšel z operačního sálu s prohlášením " Právě jsem provedl devitalizaci u jednoho  pacienta".

Celé toto divadlo zdokumentoval přítomný štáb a stálo by za to aby jej odvysílali a aby všichni potencionální voliči, kteří chtějí dát hlas tomuto člověku procitli.

Upřímně se mi chce před tolik oslavovaným rádoby doktorem .

Podobné divadlo předvedl pan Olejár, který se snazí zastupovat pacienty.

VvV 12.1.2008 19:28

špína

Bartoň je modrá špína.

Karel 11.1.2008 13:46

Volebni program

Když si přečtete volebni program ODS a smlouvu s občany tak se nepřestanete divit. Nikde zminka o poplatcich u lekaře v lekarnach o americkem radaru zato 15% procentni daň pro všechny ne jen pro bohate 1000kč pro duchodce a pod. Jak je vidět tak veřejne smlouvy jsou jen cary papiru jak řikal tatiček Hitler.

jindřich 11.1.2008 9:21

Demokratická ODS

Nejlépe ukaázala ODS a další strany koalice svou demokratičnost před volbami ( žvásty palkovnika Kubice) a při koupení přeběhlíků Melcchaka a Pochanky. Nulová tolerance proti takové vládě je zcela na místě.

Hynek 9.1.2008 18:28

Pane Bartoni

vy jste ale tur (v.ů.l.)

Marat 8.1.2008 23:32

PJak ti vaší politici můžou být lepší,jak njste vy všichni?

Problém je v tom,že v té vaší republice nemáte žádný kapitalismus,ani ten nepodařený socialismus.Vždyť ani  nemáte tušení o demokracií.A ti vaší politici,hanba.Nikdy se nezměnili  a ale pořád jsou lepší,jak ti z I.Republiky.

Jsou sice chamtivý žravý,prolhaní,ale přece jen kultivovanější,jak byli ti Masarykouvci.Ale jak můžou být lepší,jak jste vy všichni,celí národ? Ha?

mirek 8.1.2008 23:55

Óóóóóó

Toď těžký kalibr, emigrant, který utěšoval bílou američanku kvůli černochům, takže se narodil tady a upláchl před nějakou totalitou, nebo bídou, se nám pouští do ledví, jací jsme to tady kreténi.... No to bychom se měli semknout alespoň na obranu státu na hubě a bez rozdílu barvy pleti, stranického nátěru a stupně ochrnutí spustit bubnovou slovní palbu na zahnání tohoto zrádného nepřítele, aneb jak by řekl bratr Žižka :  na politickou příslušnost nehleďte a zrádců a nepřátel se nelekejte  :-D

Marat 8.1.2008 23:21

Morální,že nemusíte platit hned,ale že to zaplatíte v daních,je užorální?

A proč jsou nemorální? Vybírat ty peníze na daních už je morální? Opravdu jste takovými idioty,že  věříte ,že každou návštěvu u dokttora máte zadarmo?

Marat 8.1.2008 23:16

Probioha nežvaňte o hladyajících Američanech

Ono jde o to,jak se co hodí.Někdy před už  téměř před čtyřiceti roky,mě profesorka a doktorka filosofie štkala, (samozřejmě intelektuálka)jak jsou ti černí na  tom díky bělochum špatně.Považ,už třetí generaci jsou na Wellfare,pořád nic nemaji,nemají práci,nemají nic.Za jejích bídu,za všechno , všechno můžeme my bílí.A já kontroval,jak je to možné,my čeští uprchlíci jsme se do Statu dostali všichni jen v tom,co jsme měli na sobě a za dva tři roky máme všichni slušnou práci,ač jsme neznali slovo anglický,všichni už máme svůj domek,,auto se kterým můžeme jezdit do zaměsnání  a na nákup,jak je možné že ti černí pořád nic nemají? Co vy na to? Proč o životě žvaníte vy,kteři nic o životě zde nic nevíte?

bertik 8.1.2008 22:47

Socialisté infikují společnost virem radikalismu a strachu

 Naprostý souhlas s článkem.R^

yamus 8.1.2008 22:22

jedna věta

Mám pocit , že v této zemi , ne tak dávno , někdo přišel s radikalismem typu nulové tolerance.Ostatně srovnání jedněch či druhých názorových proudů věrně zrcadlí nulovou toleranci v praxi.Fanatik jakékoliv barvy zůstane fanatikem...tak o čem se to vlastně tady mele...vykazujeme takovou míru zaslepenosti , že si nedovedu představit , že by teď někdo dokázal konstruktivně hrát za jeden manšaft , tedy lidičky v tomto státě, aniž by kolegovi s jiným názorem aspoň neplivl zezadu na sako...Tak se mějte

mirek 8.1.2008 21:25

Kariérní žvanil Rath

Už jsem jednou použil tento název a dá se opět velmi dobře použít. Není to až tak dávno, co se hlavním tématem pro zviditelnění hodily Dr. Rathovi platy lékařů a boj za jejich výrazné zvýšení. Nyní, když se mu to hodí do politického kšeftu, kam se mezitím došplhal, však ukazuje prstem na tytéž lékaře a dělá z nich nezodpovědné nadutce, kteří si budou z "vydřených" peněz kupovat drahá auta. Je jednoznačně jasné, že současné žvanění má naprosto odlišné posluchače, než to předchozí a soudný člověk má o tomto politikovi zřejmý úsudek. Adresátům Rathových současných slov je to ale jedno, těm nejde o to, kdy mluví pravdu.

IS 8.1.2008 21:40

Re: Kariérní žvanil mirek

Vlastně ani neznám Ratha, ale pohybuji se ve zdravotnictví a  vidím, že ledaskdo využívá docela beze všech skrupulí odměn od farmaceutických firem, v Brně kšeftovali s lidskou kůží (tkáňová banka). Kdyby dokotor jezdil ve staré kraksně, tak by jeho pověst mezíi lidem nijak nevzkvétala. Ono je asi mezi doktory stejné procento padouchů jako v jiném oboru, není důvodu se domnívat, že lékařské povolání nějak významně zušlechtí člověka. Naopak může z něho udělat naprostého cynika.

mirek 8.1.2008 21:43

Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Tak to mám fakt štěstí, že nejsem doktor, asi bych si hodil mašli :-D

IS 8.1.2008 21:53

Re: Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Spíše smůlu, lépe se žije  bezcharakternímu bohatci než poctivému chudákovi.

mirek 8.1.2008 21:58

Re: Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Nicméně ještě jedna technická poznámka - nemyslím si, že z Dr. Ratha udělalo cynika lékařské prostředí, to bude případ čistého samostudia :-D

cb 8.1.2008 23:46

Re: Re: Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Oni to maji v rodine.

Kamjdu 8.1.2008 21:04

Je to obráceně

Nebyl jsem volič levičáků, ale tuhle nátlakovou totalitní vládu ODS zoufale nechci. Nečekal jsem, že to budou až takoví lháři a drzouni. Není možné si nevšimnout jak za jejich vlády se také začíná více projevovat bezbřehá nenasytnost podnikatelů a obchodníků. Této vládě nejde o obecný prospěch, vyváženost, o alespoň relativní smír mezi bohatými a chudými, ale o vlastní kapsu. I kdyby teď hned jejich vládnutí mělo přestat, tak již mají vyděláno tím, co rozhýbali. Této vládě nejde o budoucnost pro všechny. Všemi skutky svůj skrytý záměr prozrazují. Podnikatelé kterým Klauz přihrál majetek jim ještě dlouho budou patřičně vděční. Naše demokracie postrádá řadu prvků přímé demokracie a to umožňuje vládnutí mafiánským skupinám. Divím se kolik toho lidé unesou, než jim leccos dojde a než se rozhýbou k účinnému činu. Autor článku, což je pro jeho klan typické, jejich zápory (nátlakovost radikalismus) promítá na opozici. Mě se naopak opozice jeví po všech těch podtrzích ODS jako hodně mírná a slušná. Například forma argumentace příznivců ODS na internetových fórech je otřesná (cynismus, sprostota, tupost, povýšenost, vysmívání se, škodolibost aj.).

mirek 8.1.2008 22:13

Re: Je to obráceně. Ano.

Po přečtení celého Vašeho příspěvku Vám musím dát za pravdu, je to obráceně. U Vás.  Jste volič levičáků a už v první větě lžete. A máte smůlu, že jste nebyl ve správné době, tzn. těsně před listopadem 89, v nějaké funkci. Teď by jste neměl čas na psaní do diskuze na netu, stejně jako ho nemají bývalí hospodářstí a komunističtí potentáti za střední úrovně bývalé ČSSR, kteří hlavně rozkradli, co se dalo a nyní si užívají. Jinak vlastnosti, které máte v poslední větě v závorce, byly přesnou charakteristikou těchto novodobých "kapitalistů" ještě v době, kdy nad ně a jejich stranu nebylo a chtěli se Sovětským svazem vládnout na věčné časy....

peter 8.1.2008 22:30

Re: Re: Je to obráceně. Ano.

R^R^R^

zewel 9.1.2008 16:17

Re: Re: Je to obráceně. Ano.

R^ jo

oil 9.1.2008 10:48

Re: Je to obráceně

Naprostý souhlas ,až na to že takhle se už choavali za vlády  VK .Proto jsem nebyl chováním vlády ODS překvapen.

Pametnik starejch dob 8.1.2008 20:45

Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

či Henryho Forda. Prostě nekoho, kdo získal svůj majetek poctivým úsilím v konkurenčním prostředím, vybudoval prosperující firmu. JMENUJTE mi někoho takového.

Naši miliardáři jsou bez vyjímky lidé, kteří se k penězům dostali šikovnými čachry ve spolupráci s politiky. Proto u nás lidé slyší na rovnostářské argumenty.

mirek 8.1.2008 21:06

Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Jako pamětník starej dob by jste měl vědět, že se v té době vyskytovali hojně taktéž všelijací lobbisté a jiní vykukové a stejně tak se spousta podnikatelů i celých koncernů lepily na poslance, tak jako je tomu na celém světě dodnes. Nicméně i s demagogií je to ale také stejné, kvete dodnes. Váš příspěvek demagogií přímo září. Existoval kdy "český Carnegie, český Bil Gates, český Henry Ford" ? Dlouho před Baťou i dlouho po něm tady zkrátka osobnost světového významu nebyla a není. Tak jako jich není i v jiných stejně malých evropských národech. Nicméně tu jsou špičkoví odborníci, kteří začali od nuly a daří se jim, prosperují a drží se zatím proti konkurenci nadnárodních kolosů. Ale i ve starejch časech přece spolkly koncerny např. Laurina s Klementem a vznikla Škoda Mladá Boleslav a takových příkladů by se našlo. Milej pane.....

Kamjdu 8.1.2008 21:13

Re: Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Moc se povyšujete a navíc šíříte jakoby představu, že svět je stejně skažený a tak vlastně žádná poctivost nemá cená. A tak jste se prozradil, kdo asi jste.

mirek 8.1.2008 21:41

Re: Re: Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Nevím sice kam jdete, ale mám o Vás starost, protože  když neumíte přečíst můj příspěvek, zda-li umíte číst rozcestníky.... Je objektivním faktem, že korupce je přítomna v každém zřízení a s korupcí je spojena vždy určitá vrstva, která na tom profituje, v kapitalismu to jsou nepoctiví kapitalisté, kteří korumpovali a korumpují zákonodárce a zastupitele, v socialismu pak byli takřka všemi,. včetně komunistických funkcionářů, korumpování řezníci, zelináři, prodavači čehokoliv a  taky řemeslníci, zkrátka jsme se korumpovali všichni navzájem.  Je stejně tak objektivním faktem, že třeba pan Bernard, nebo pan Blata, začali ve svém oboru od nuly a dodnes se drží nad vodou. Pokud by jste neměl klapky ideologie na očích , všiml by jste si, že o takových lidech píšu jako o příkladu, abych vyvrátil nesmysly. Klidně Vám prozradím kdo jsem. Nesnáším hlavně ukecané demagogy, kteří píšou blbosti.

Pametnik starejch dob 8.1.2008 21:36

Re: Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Máte nějaké příklady, sem s nimi.

mirek 8.1.2008 21:49

Re: Re: Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Vzhledem k šíři Vaší příspěvkové činnosti si už netroufám oponovat, budete mít určitě dalších es v rukávu dostatek. :-D

Kamjdu 8.1.2008 21:08

Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

R^

cb 8.1.2008 23:47

Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Ja.