2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marek K 24.1.2008 14:01

Drymlova devitalizace

Zdravím všechny přítomné,

chtěl bych doplnit informace o údajných operacích metodou devitalizace  doktora Drymla v nemocnici ve Vrchlabí. V době, kdy tato metoda byla ve foru, prohlašoval , že ve Vrchlabí budou tyto zákroky provádět. Bohudíky, ale věškerý personál se od spolupráce distancoval. Tohoto humbuku se jako vždy chytila televize NOVA v pořadu "Na vlastní oči". Když štáb přijel do nemocnice, prohlásil doktor Dryml " Když chcete reportáž, máte ji mít".  Oblékl se do chirurgického pláště navlékl rukavice, pohrabal se v nádobě s použitými rouškami aby měl patřičně  zakrvavené rukavice a vyšel z operačního sálu s prohlášením " Právě jsem provedl devitalizaci u jednoho  pacienta".

Celé toto divadlo zdokumentoval přítomný štáb a stálo by za to aby jej odvysílali a aby všichni potencionální voliči, kteří chtějí dát hlas tomuto člověku procitli.

Upřímně se mi chce před tolik oslavovaným rádoby doktorem .

Podobné divadlo předvedl pan Olejár, který se snazí zastupovat pacienty.

VvV 12.1.2008 19:28

špína

Bartoň je modrá špína.

Karel 11.1.2008 13:46

Volebni program

Když si přečtete volebni program ODS a smlouvu s občany tak se nepřestanete divit. Nikde zminka o poplatcich u lekaře v lekarnach o americkem radaru zato 15% procentni daň pro všechny ne jen pro bohate 1000kč pro duchodce a pod. Jak je vidět tak veřejne smlouvy jsou jen cary papiru jak řikal tatiček Hitler.

jindřich 11.1.2008 9:21

Demokratická ODS

Nejlépe ukaázala ODS a další strany koalice svou demokratičnost před volbami ( žvásty palkovnika Kubice) a při koupení přeběhlíků Melcchaka a Pochanky. Nulová tolerance proti takové vládě je zcela na místě.

Miky 9.1.2008 18:30

Re: Vždyť se nyní v ČR žije daleko lépe jak za bolšánu.

R^ neni co dodat jen souhlas s nazorem......nic na svete neni zadarmo...a kdo to tvrdi i ti co to tvrdily - lhaly

Hynek 9.1.2008 18:28

Pane Bartoni

vy jste ale tur (v.ů.l.)

zewel 9.1.2008 16:17

Re: Re: Je to obráceně. Ano.

R^ jo

oil 9.1.2008 11:21

Re: Vždyť se nyní v ČR žije daleko lépe jak za bolšánu.

Marate asi nevte ,že ten slavný únor nám naordinovali "vítězné mocnosti v Teheránu" kde nás už podruhé prodali tentokrát Stalinovi.Uvědomte si , že tímto aktem jsme byli zazařeni do   sféry SSSR a kdyby nebyl únor tak nevyhnutelně by byl jiný "vítězný  měsíc"!!! Tak ,že kdo chce kam pomožme mu tam neplatí ,protože ta Evropa nám ani po té dohodě už pomoci nemohla!Jinak Vám přeji když čtu Ty Vaše žlučovité výlevy aby Vás z toho klepla pepka.

kudýš 9.1.2008 11:09

Re: Byl jsem v nemocnici

Stěžujete si pouze na to, jaký jste hlupák. To není dobrý důvod k příspěvku. Jde o dost interní problém, který nikoho mimo Vaše nejbližší okolí nezajímá.

oil 9.1.2008 11:01

Re: Pouťový řečník

R^R^R^

oil 9.1.2008 10:48

Re: Je to obráceně

Naprostý souhlas ,až na to že takhle se už choavali za vlády  VK .Proto jsem nebyl chováním vlády ODS překvapen.

mirek 8.1.2008 23:55

Óóóóóó

Toď těžký kalibr, emigrant, který utěšoval bílou američanku kvůli černochům, takže se narodil tady a upláchl před nějakou totalitou, nebo bídou, se nám pouští do ledví, jací jsme to tady kreténi.... No to bychom se měli semknout alespoň na obranu státu na hubě a bez rozdílu barvy pleti, stranického nátěru a stupně ochrnutí spustit bubnovou slovní palbu na zahnání tohoto zrádného nepřítele, aneb jak by řekl bratr Žižka :  na politickou příslušnost nehleďte a zrádců a nepřátel se nelekejte  :-D

cb 8.1.2008 23:47

Re: Ukažte mi dnes českého Carnegieho, T. Baťu st., B. Gatese

Ja.

cb 8.1.2008 23:46

Re: Re: Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Oni to maji v rodine.

Marat 8.1.2008 23:32

PJak ti vaší politici můžou být lepší,jak njste vy všichni?

Problém je v tom,že v té vaší republice nemáte žádný kapitalismus,ani ten nepodařený socialismus.Vždyť ani  nemáte tušení o demokracií.A ti vaší politici,hanba.Nikdy se nezměnili  a ale pořád jsou lepší,jak ti z I.Republiky.

Jsou sice chamtivý žravý,prolhaní,ale přece jen kultivovanější,jak byli ti Masarykouvci.Ale jak můžou být lepší,jak jste vy všichni,celí národ? Ha?

Marat 8.1.2008 23:21

Morální,že nemusíte platit hned,ale že to zaplatíte v daních,je užorální?

A proč jsou nemorální? Vybírat ty peníze na daních už je morální? Opravdu jste takovými idioty,že  věříte ,že každou návštěvu u dokttora máte zadarmo?

Marat 8.1.2008 23:16

Probioha nežvaňte o hladyajících Američanech

Ono jde o to,jak se co hodí.Někdy před už  téměř před čtyřiceti roky,mě profesorka a doktorka filosofie štkala, (samozřejmě intelektuálka)jak jsou ti černí na  tom díky bělochum špatně.Považ,už třetí generaci jsou na Wellfare,pořád nic nemaji,nemají práci,nemají nic.Za jejích bídu,za všechno , všechno můžeme my bílí.A já kontroval,jak je to možné,my čeští uprchlíci jsme se do Statu dostali všichni jen v tom,co jsme měli na sobě a za dva tři roky máme všichni slušnou práci,ač jsme neznali slovo anglický,všichni už máme svůj domek,,auto se kterým můžeme jezdit do zaměsnání  a na nákup,jak je možné že ti černí pořád nic nemají? Co vy na to? Proč o životě žvaníte vy,kteři nic o životě zde nic nevíte?

Vojcek 8.1.2008 23:16

Re: Faktem je, že kdyby manažeři ČEZu a další museli nadále

Tento fakt se prostě okecat DÁ. Nevidím probůh jediný důvod, proč by měli manažeři čezu a podobní platit nějaké zdravotní daně. Co to je za bolševické manýry, chtít takhle někoho okrádat protože má velký příjem? Prostě jste zelený závistí, když je někdo bohatší než já tak šup mu ty prachy vzít, Je mi z vás na blití.

Marat 8.1.2008 22:52

Re: Re: Marate v Japonsku je ještě více návštěv než v ČR.

IS,plácáte nesmysl.V USA je těch hladových málo.Jsou to lidé stejní jako v Čechách.A věřte tomu nebo né,ale v USA nikdo hlady neumírá  a umírat hlady nemusí.Tady u nás totíž je system Wellfare.A ti chudí,ti povaleči, se mají zaručeně daleko lépe jak ti co pracují.Těm chudým, a to jsou především něguši,mexikání a portorikání,tak ti ani pracovat nemusí.Přál bych vám vidět několik dni po prvním v každém měsíci.To něgušky,portorikánky jezdí z obchodu s nákupy,jako milionáři.Platí se jím věšechno.Lékaře,nemocnice,zubař,nájem,elektrika,prostě všechno.To pracujíci nemají.Ano,vražd je v USA víc jak dost.Skoro jak v Africe.Něguši totíž mají jiný vztah k životu jak běloši.Pro černocha  je cený  život jen jeho vlastní.To je to,že nemáte tušení,že osmdestát procent vražd spáchají černoši na černoších.A mexikání a portorikání nezustávají moc pozadu.Jenže to korektníkum smrdí a tak o černošských a portorikánských mordech je ticho.Bohužel,vy v ČR si berete příklad zt ěch korektnických šmejdu. Vy plivajíci na USA,jste vůbec schopni pochopit,že se rodí individua s štítivosti k praci a s nadměrnou chutí ke zločinému životu se rodí i v nobel familiích? Prostě příklad by ste si neměli brát z USA ani v nadbíhání k zločineckým cigošum.Jen jak budete mít v republice deset procent něgušu,cigošu,tak poznáte to samé,co my v USA.

bertik 8.1.2008 22:47

Socialisté infikují společnost virem radikalismu a strachu

 Naprostý souhlas s článkem.R^

peter 8.1.2008 22:30

Re: Re: Je to obráceně. Ano.

R^R^R^

jinec 8.1.2008 22:28

Re: Re: Re: lerak IP: 213.192.13.xxx

Mimo jiné i proto, že zdravotní pojištění ve výši 13,5% platí pouze ekonomicky aktivní - tedy cca 4 mil. lidí. kteří ročně zaplatí cca 130 mild. Kč. Za zbývajících 6 mil. obyvatel platí pojištění stát, který za jednoho pojištěnce platí jen třetinu toho, co platí ekonomicky aktivní jedinec, ačkoliv tato skupina osob spotřebuje 80% léčby. Hold za 8 let vlády KSČSSD bylo potřeba přispívat na pastelky, ale na zdravotnictví již peníze ve státní kase nezbyly. Navíc - ačkoliv jinde ve vyspělé Evropě je za přiměřeně dostupnou péči považováno, když je v dosahu 30 km alespoň jedno lůžkové zařízení, zatímco u nás není výjimkou, že v okruhu 30 km je 5 i více nemocnic. Uplným unikátem je, když na 10 mil. obyvatel je 13 fakultních nemocnic, z toho 7 v Praze!!!!!!

Marat 8.1.2008 22:24

Re: Výzva !!!

Kéž by se stalo.Vždyť proletáří jsou jedině ti,co se živí psaním  a žvaněním.Číže itelektuálové a komedianti "vot kumštu,.Vot psaní, vot divadla,vot filmu". Dělňasové přece nejsou žádní proletáří.Jsou to telata,která jsou ochotná pracovat o ty od žavnění  a psaní.A lešiti jím boty.

yamus 8.1.2008 22:22

jedna věta

Mám pocit , že v této zemi , ne tak dávno , někdo přišel s radikalismem typu nulové tolerance.Ostatně srovnání jedněch či druhých názorových proudů věrně zrcadlí nulovou toleranci v praxi.Fanatik jakékoliv barvy zůstane fanatikem...tak o čem se to vlastně tady mele...vykazujeme takovou míru zaslepenosti , že si nedovedu představit , že by teď někdo dokázal konstruktivně hrát za jeden manšaft , tedy lidičky v tomto státě, aniž by kolegovi s jiným názorem aspoň neplivl zezadu na sako...Tak se mějte

mirek 8.1.2008 22:13

Re: Je to obráceně. Ano.

Po přečtení celého Vašeho příspěvku Vám musím dát za pravdu, je to obráceně. U Vás.  Jste volič levičáků a už v první větě lžete. A máte smůlu, že jste nebyl ve správné době, tzn. těsně před listopadem 89, v nějaké funkci. Teď by jste neměl čas na psaní do diskuze na netu, stejně jako ho nemají bývalí hospodářstí a komunističtí potentáti za střední úrovně bývalé ČSSR, kteří hlavně rozkradli, co se dalo a nyní si užívají. Jinak vlastnosti, které máte v poslední větě v závorce, byly přesnou charakteristikou těchto novodobých "kapitalistů" ještě v době, kdy nad ně a jejich stranu nebylo a chtěli se Sovětským svazem vládnout na věčné časy....

Milan 8.1.2008 22:12

Re: No hlavně, že slovní radikalismus mají jen socani...

No,troubo,právě tento výrok po nacistech opakoval Topolánek - PŘEDSEDA VLÁDY !

jinec 8.1.2008 22:10

Re: Jistě, s tím zdrovotnictvím je to složitější, ač se dá také říci

Vážený pamětníku - problém je v tom, že neplatíme náklady spojené s léčbou, ale platíme si síť zdravotních zařízení. Obdobně neplatíme hasičům za konkrétní zásah, ale za to, že jsou připraveni zasáhnout. Bohužel v případě zdravotnických zařízení je ta síť nadstandardně hustá a málo efektivní - proto peníze nestačí.

mirek 8.1.2008 21:58

Re: Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Nicméně ještě jedna technická poznámka - nemyslím si, že z Dr. Ratha udělalo cynika lékařské prostředí, to bude případ čistého samostudia :-D

Pametnik starejch dob 8.1.2008 21:55

Jistě, s tím zdrovotnictvím je to složitější, ač se dá také říci

"takovou, kolik je dotyčný ochoten za léčbu zaplatit"  nebo "takovou, za jakou je lékař ochoten ruku vyléčit."

V další rovině lze spočíst rozdíl, který dotyčný vydělá zásluhou uzdravené ruky oproti práci, ktrerou by musel jinak dělat (měl - li by vůbec nějakou). Tady ovšem už zjistíte, že cena ruky šikovného řemeslníka je vysoká a cena ruky profesionálního kapsáře vlastně záporná.

Ale některé mé příklady jsou dost přímočaré. Provedeme-li investici tolik a tolik korun, zemře přibližně o tolik a tolik lidí méně.

IS 8.1.2008 21:53

Re: Re: Re: Kariérní žvanil mirek

Spíše smůlu, lépe se žije  bezcharakternímu bohatci než poctivému chudákovi.