4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jelen 5.6.2008 22:48

Zbytečný údiv

 Je legrační,jak  p.Bartoň se diví,že dost podnikatelů volí levici a dokonce KSČM.No nevím,kde p.Bartoň žil,ale já vím,že právě po tzv,sam.revoluci právě komunisté,tedy různí funkcionáři,jejich rodinní příslušníci,kamarádi apod.zprivatizovali,tedy rozkradli co se dalo!To díky možnostem, které měli.Nikdo lepší startovací možnosti díky Havlovi neměl.Tak,majetek se přelil na jejich stranu,ale levicové srdce jim zůstalo.A proto se nebojí volit levici,protože jsou to jejich lidé a vrána vráně oči nevyklove zní jedno pořekadlo!A socialistické principy hospodaření jsou pro ně co by dnes podnikatele zaručený zlatý důl.Však jsme v Evropě né?!:-P;-D

Jilm 5.6.2008 22:37

Někdy opravdu žasnu nad tím, co se tady nedozvím....

Kdyby si pan Bartoň dal tu práci a vygooglil si kolik činí minimální odvody pojistného u osob OSVČ a porovnal to s odvody zaměstnanců jejichž průměrnou mzdu jistě zná, nemusel by celý článek zbytečně lamentovat nad tím kdo odvádí víc a co ví každý jenž začal někdy vydělávat...

Jenže to by Bartoň nesměl být líný agitátor a musel by konečně něco začít dělat...

Puťák 5.6.2008 17:15

Štech

Je opravdu na pováženou jak se mohlo tolik neználků a hulvátů dostat na Psa. Ale k Štechovi, tento člověk 22 let sloužil na krajském výboru KSČ v Ostravě a byl předsedou svazu ROH KOVO je to politická kreatura která se živí celý život na úkor společnosti a plátců daní. To co tu předvádí je jen důsledek chyb které se stali po sametu. Proto tu máme Paroubky Ráty,Zaorálky a další. Když chcete tuto dobu zpět pak to napište přímo a neskrývejte se za různá hesla tak jak v poslední době číní ti co již jednou u koryt seděli a za každou cenu chtějí zpět.  Vy co jim fandíte jste zřejmě ze stejného těsta. 

H.K. 5.6.2008 17:52

Re: Štech

R^R^

PROKOP BUBEN 5.6.2008 18:01

Re: Štech

No, je pravdou, že každý byl - NĚČÍM a určitě není jediným kdo se v politice a jinde pohybuje na vrcholných funkcích, kdo byl zadobře s minulým režimem.....Stane- li se s komunisty socan, je to přijatelné.....Horší je samozřejmě, když bolševik začne vzývat prý konzervativní a pravicové principy, ctí prý rodinu a po svém prohlášení maže za podřízenou poletuškou do hotýlku.....

Hrad 5.6.2008 18:58

Re: Re: Štech

Je to hrozné, když po 18 letech proměny? se zatím učíš ty konzervativní a pravicové princípy jenom vyjmenovat. Zatím možná umíš artikulovat pouze jediný(další si nepamatuješ):" mně neojeb.š". A to navíc není ani originální pravicový princíp, ale 11 Boží přikázání. 

janoryna 5.6.2008 15:24

co je to superhrubá mzda.

to je doplatek daní odpovídající částce,  o kterou je snížen daňový základ zaměstnavatele.  takže za své zdravotní a sociální si každý daň zaplatí.

Martin II 5.6.2008 16:10

Re: co je to superhrubá mzda.

Superhrubá mzda je,když se zaměstnanci připočítávají do jeho mzdy částky,které mu uměle zvednou hrubou mzdu,aby pak měl větší srážky,než by měl mít.:-D:-D

karel kuba 5.6.2008 15:10

Pane,

... vy jste asi spadl s višně ...

H.K. 5.6.2008 15:48

Re: Pane,

Kdo spadl z višně?

PetrK 5.6.2008 15:08

Štěch neštve, on přímo

se.., alepoň mne ano.

Jura Jurax 5.6.2008 15:01

Trošku mimo mísu, ale vzdáleně to souvisí

Ono je zajímavé, jaká je u nás mentalita ... ondyno mi blahopřála jedna známá, učitelka, a popřála mi z dobrého srdce kromě zdraví a štěstí taky málo práce, abych se neudřel. A trochu mne nakrkla, poněvadž ač jsem zaměstnanec, tak mám-li málo práce, pak nejdou kšefty, já nedělám a neprodukuji tovar (i software je tovar), kolegové též nedělají a neprodukují tovar a tudíž tovar není a tudíž za něj nedostaneme zaplaceno a tudíž výplata hubne, což vnímám úkorně! Protože není kde brát  - nás stát nezadotuje a neoddluží, natož opakovaně jak Zetor a stávkovat před Strakovkou sice můžem, ale howno se stane ... tedy stane se, že firma půjde rychleji pod kytičky a budeme všichni v perdeli)!

Správné blahopřání je, ať máš hodně práce, poněvadž jen tak budeš mít hodně peněz! Jenže tohle lidé s fixplatem, co jim jde furt, i když pracují moc, méně nebo skoro vůbec, nechápou.

gerontusinza 5.6.2008 15:15

Ale chápou.... nepodceňovat a nepřeceňovat sebe.....Re: Trošku mimo mísu, ale vzdáleně to souvisí

víte koli lehkoživků mě ročně začne kontrolovat jestli mám já i zaměstnanci ta správná školení (která si vymyslí abych neměl tak jednoduchý život) a odbornost je z toho až naposledním místě.... A po výkonu ČOI ( viz vyjádření té paní v jiném článku) mám pocit že mě kontrolují pitomci s rozhledem Topolánka a pana Čunka.......  ;-D

Patrik 5.6.2008 17:06

Re: Trošku mimo mísu, ale vzdáleně to souvisí

Vidíš ty tady každý den od rána do večera píšeš,tak toho moc neuděláš a peníze od zaměstnavatele dostaneš  stejně.Koukám,že kšefty nejdou a psaním a žvatláním asi nejsi pro zaměstnavatele přínosem.

zajicek8 5.6.2008 17:38

Re:A ja porad

proc jsou mi Vase nazory blizke. Ze by nas spojovalo psani softwaru? Presne tak nejsou ksefty, nejsou prachy. Ale to zna kazdy soukromnik, ale nedochazi to pobiracum davek a statnim zamestnancum.

Kylchap 5.6.2008 14:40

Pane Bartoni,

nejste potomkem svazáka Jasánka?

Ivan 5.6.2008 13:26

A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Poněkud slabomyslný, zato velmi ambiciozní a peněz chtivý Bartoň cítí, že se za propagandu pro modré ptáky dají vydělat peníze, tak se snaží. Je to takový ODSSácký politruk.

Sunny 5.6.2008 13:36

Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Kde v tom článku vidíte propagandu pro modré ptáky? Neslyšíte taky růst trávu? To by mnohé vysvětlovalo:-)))

Milena 5.6.2008 15:14

Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

No,jestli v tom Bartoňově článku nevidíte propagandu a jeho snažení se zavděčit ODS,tak jste slepý.Ten Bartoň je něco jako Verner,kříženej Drápalem.Rv

Sunny 5.6.2008 15:39

Re: Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Nevidím. Proč myslíte, že se snaží zavděčit ODS? Spíš mi to připadá, že se pan Bartoň zastává živnostníků, do kterých se docela nevybíravě naváží pan Štěch. Jaká propaganda??? Nebo si snad myslíte, že co živnostník, to člen ODS? To by bylo trochu jednoduché, ne?

Milena 5.6.2008 15:50

Re: Re: Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Jednoduché,ale pravdivé.pamatujete ten křik živnostníků kvůli registračním pokladnám? Ods jim zařídila,že mohou dál klidně nepřiznávat skutečný zisk,který by registrační pokladna prokázala.Nevíte o odpisech z daní na vše možné i nemožné a kdo jim to zařídil?Oni dobře poznali,komu vděčí za mnoho úlev,proto 90% živnostníků volí ODS.:-D

Kajda 5.6.2008 16:02

Re: Re: Re: Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Registrační pokladny označila jako neúčinné vláda Jiřího Paroubka. ODS je od začátku kritizovala jako zbytečnou blbost, ale ČSSD na to časem přišla sama.

PROKOP BUBEN 5.6.2008 18:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Agitátor a dogmatik Bartonˇ je již profláknutá šMoulí vesta.....

baltahsar 6.6.2008 0:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Tož ČSSD to Topolánkovi napsala? To sú vteda prefíkaný hajzlovia. 8-o

Na základě zákona č. 261/2007 Sb.,

o stabilizaci veřejných rozpočtů, jehož součástí je i zrušení zákona č.

215/2005 Sb.,  o registračních pokladnách, je zrušena povinnost

používání registračních pokladen povinnými subjekty od 1.1.2008.

Sunny 6.6.2008 8:38

Re: Re: Re: Re: Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

No, jestli to vidíte takto, tak vás lituji. Křik živnostníků  se neozýval ani tolik proti registračním pokladnám, jako spíše proti tomu, že socialistická vláda již k připravovanému zákonu vydala prováděcí vyhlášku ( byly k dispozici na FÚ), v níž stanovila jaký druh pokladen se má používat a jak často živnostníci musí kontaktovat vybrané firmy, které na těchto pokladnách mají provádět servis. Hádejte, kdo měl podíl v těchto firmách, kterým byly státem dopředu zaručeny zakázky a velmi pěkný zisk??? Jinak registrační pokladny ve firmě používáme. Urychlí to práci a usnadní kontrolu. A pokud žijete s přesvědčením, že všichni lidé kolem vás podvádějí, musí to být traumatizující. Nesoudíte tak trochu podle sebe???

Öman 5.6.2008 13:48

Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Nelíbí? Hybaj na Novinky, socko! :-)

Jura Jurax 5.6.2008 14:19

Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Ivánku, blbečku, i tady zacláníš?

Ašek 5.6.2008 14:27

Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Ivanku běž domů.

karlos 5.6.2008 15:44

Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Takový ubožak jako je Ivánek nezna argumenty jen nadávky.Toto je opravdový sockomouš.

emil 5.6.2008 16:01

Re: A propagandista Bartoň štve proti odborářům.

Slabomyslný jsi ty a máš na to nárok i podle svého jména. To jste všichni skutečně tak blbí, že nevidíte, že všechno to stávkové hnutí je v režii ČSSD (jejich heslo, čím hůře, tím pro ČSSD lépe), že Štěch, ač se vydává za apolitického je typický korytářský paroubkovec a že celé to odborářské hemžení je pro Štěchovo zvolení do senátu ? Jim nejde o lidi (víte vůbec, jaký má Štěch a ta jeho samozvaná sebranka měsíční plat ?), jim jde o vlastní koryta. A to se těm syčákům daří. Ovšem musí být vždy dva. Ten, co zkouší, co lze lidem nakecat a ten druhý, který těm kecům věří. Bohužel odboráři ukázali svoji hloupost a Štěchovi naletěli. Ach jo, pokolikáté už ?