17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Sobotka za 18, Hašek bez dvou za 20

Doslova a do písmene se roztrhl pytel s názory, které "chudáka Sobotku" litují a "hajzla Haška" nemilosrdně kritizují. Přátelé se dohadují, kdo byl u Zemana, jestli to byla "lež" a kdo je větší grázl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 5.11.2013 12:18

Souhlasím s autorem

Tvrzení, že jednání s prezidentem (byť za zády současného vedení strany) je zločinem srovnatelným se Sobotkovým vyjednáváním s komunisty (navzdory stále platnému "Bohumínskému usnesení") je neuvěřitelná hanebnost (Hašek vystupoval proti ní). Pan Sobotka si politický pád plně zaslouží za svůj (a Špidlův) DEU-puč v ČSSD, v jehož důsledku ČSSD zradila svého prezidentského kandidáta i zájmy našeho státu a našich pracujících občanů. Jeho pád ale bohužel probruselská mašinerie nepřipustí.

http://tomasbalvin.blog.idnes.cz/c/373463/Svatoreceni-Dluhoslava-Sobotky.html

B. Rybák 5.11.2013 12:37

Další odkaz

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=774961

P. Vaníček 3.11.2013 18:09

Jsem pamětník zlých dávných časů

a tanečky s podporou a naopak s kritikou jsou stejné jak v 50.letech,kdy dělníci ze závodů a kolektivy zemědělců psaly dopisy tu s podporou čelných soudruhů,nebo naopak aby je pověsili "vejš!"

T. Czernin 3.11.2013 2:57

Sobotka je idálním šéfem

socanů. Žádné frakci nevadí, nezlobí a pěkně se zubí. Dokáže dlouhé minuty vážně promlouvat o ničem, ideální Milouš. Hašek je naopak rváč, chce si pro sebe urvat víc vlivu a moci. Tlačí oranžové do akce, ale tu nikdo moc nechce, hlavně klídek. Narušuje rovnováhu, pryč s ním...

J. Blažek 3.11.2013 4:56

Re: Sobotka je idálním šéfem

Není pravda, že B. Sobotka mluví o ničem, závada je ve Vašem přijímači, v neschopnosti pochopit co říká.

M. Vondráček 3.11.2013 19:18

Re: Sobotka je idálním šéfem

V tom případě mám na přijímači závadu i já :-)

J. Vintr 3.11.2013 1:11

Socani jsou parta blbů

a nahoře se drží jen díky ještě větším blbům, kteří je volí ...

T. Czernin 3.11.2013 2:50

Podceňování protivníka

je cestou do zatracení. Socani nejsou partou blbů! Je to jen parta mocichtivých grázlů, kteří zneužívají hlouposti svých voličů ke svému vlastnímu obohacení. Úspěšně...

J. Mannheim 3.11.2013 4:23

Re: Podceňování protivníka

na rozdíl od jiných stran (a třeba jejich pražských expremiérů) se ti hodně obohacení stahují do zapomnění (Gross), SPOZ (Pallas), případně do lochu (Rath)

J. Blažek 3.11.2013 5:05

Re: Socani jsou parta blbů

Plesejte nad tím, že Vy jste strašně chytrý, neboť jste volil ty nejčestnější a nejschopnější, jejichž cílem je jen a jen sloužit lidem, zejména těm nejpotřebnějším. Škoda jen, že jste nám neprozradil kdo to je.

J. Vintr 3.11.2013 9:45

Re: Socani jsou parta blbů

To, že jsou socani partou blbů samozřejmě nevylučuje, že jsou blbci i jinde. Ale speciálně v ČSSD nikoho jiného než blbce asi nenajde. Z toho, jaké kreatury se vyskytují a vyskytovaly ve vedení této strany lze usoudit, že ten zbytek asi bude ještě blbější. A už jen to, že někoho oslovuje takzvaně levicový program, je známkou snížené inteligence a jestli člověka navíc neodradí ani pohled na persony, které mu tyhle hlouposti prezentují, pak musí být opravdu padlý na hlavu.

G. Zahradníček 2.11.2013 20:20

A co

modří?

L. Novák 3.11.2013 0:04

Re: A co

Ti neslibují rudým blbům pečené holuby zadarmo do huby a bez práce.

G. Zahradníček 3.11.2013 0:19

Re: A co

Krásné vysvětlení, takové demokratické. Asi si nepamatuješ co sliboval papátunel, že?

T. Czernin 3.11.2013 2:51

A co sliboval..??

J. Blažek 3.11.2013 5:20

Re: A co

Ti jen slibovali daňové přiznání na 1 papíru A4 a stejně plné síťovky. A svoje představy o tom, co je nejlepší pro lidi hezky realizovali: několikeré zvýšení daní na potraviny, služby a energie, ubrání podpor líným mrzákům, snížení dávek pro líné maminky postižených dětí, zkrácení doby pobírání příspěvku pro nezaměstané, nebývalý růst nezaměstnanosti, zavedení nucených prací, povinné přihlašování se na poštách, regulační poplatky, které nic neregulují a lékaři je využívají ke zvaní k častějším kontrolám, světově inikátní systém skaret atd.

M. Nemecek 2.11.2013 13:39

Sobotka za 18...

Souhlasím s p.Šejnou.Zde nejde o to,zda je ten či onen lepší nebo horší,oni jsou v jedné levicové straně,jednotným levicový smýšlením,jen se poněkud rozcházejí v uskutečňování svých mocenských cílů.Zda byl Hašek jediný,kdo se stavěl proti koalici s KSČM je pozoruhodné,ale nijak by tento záměr asi samotný Hašek neovlivnil,

/snad jen dalším pučem/.Zde především je veřejností pozitivně vnímáno to,že podrazáci,šikulové hrubého ražení,falešní hráči a lháři nemají v politice /a i jinde/ co dělat!

M. Šejna 2.11.2013 13:13

pane Bartoni

Vy jste opět vůbec nic nepochopil. A tak zůstanete jen plkajícím kometátorem bez špetky nadhledu.

Sobotka opravdu není o moc lepší, než Hašek. Tady ale nejde o to, kdo je lepší, či horší. Tady jde o metody, které se používají v politice. Politika je sice svinstvo, ale i přesto má to svinstvo své meze. A tyto meze byly překročeny Haškem, Škormachem a dalšími "pučisty". A o to dnes jde. Za Sobotku se tentokrát postavili i ti, kteří socany nesnášejí. Pochopili, že meze politické "slušnosti" byly překročeny.

Já také nemám rád ODS. Ale když politické prase Ruml a Zieleniec spáchali politický podraz na Klause, tak jsem stál na straně Klause. Nešlo o moji podporu Klausovi, ale o odpor vůči prasatům Rumlovi a Zieliencovi

M. Pechr 2.11.2013 13:55

Re: pane Bartoni

...tak nějak...  ...doposud jsem nemusel ani jednoho, ani druhýho a volil jsem Svobodné...ale stavím se za přesedu... podrazáci nejen nakáleli do vlastních řad, ale dali společnosti značně negativní signál, proto je dobře, že následně pokud se s tím čssd vypořádá společnost obdrží pozitivní signál...

L. Novák 3.11.2013 0:03

Re: Poctivý funkcionář ČSSD? :-D

Hahaha!

Sobotka je "poctivý" asi stejně, jako "poctivý" Špidla. Poctivého parazita jsem ještě nepoznal. :-P

M. Pechr 3.11.2013 0:20

...

...vaříte jak Čapkův pejsek s kočičkou....   ...politické přesvědčení a morální kodex v jednom hrnci...   ...sedmilhářství a podrazáctví bují nalevo i napravo, v různých kabátech...   ...že jsem volil Svobodné mi nebrání vidět  kdo je " v bitce naproti přes ulici " tim hajzlem co si začal...

G. Zahradníček 3.11.2013 0:20

Re: Poctivý funkcionář ČSSD? :-D

Špidla nebo Sobotka kradl jako modří? :)

T. Czernin 3.11.2013 3:01

Ti jsou na zlodějinu

moc blbí. Jen snad Bohouš z těch poslaneckých náhrad prý nahrabal na barák, na víc neměl...

J. Blažek 3.11.2013 5:23

Re: Ti jsou na zlodějinu

...... zatímco pravicoví poslanci náhrady poctivě vraceli ... cha, cha, cha,chááááááááá ....., někteří si dokonce za státní peníze vydržovali konkubínu .....

J. Slanina 3.11.2013 9:01

Re: Ti jsou na zlodějinu

To jsou věci, to jsou věci. Že by byl grázlík hurvínek pravicový?

http://ziegler.blog.idnes.cz/c/367625/Hejtman-Hasek-plati-milenku-ze-statniho-a-lid-to-nesmi-vedet.html

G. Zahradníček 3.11.2013 17:30

Re: Ti jsou na zlodějinu

No, Hašek hajzlík je.

M. Kosejk 2.11.2013 10:51

:))

Sobotka udělal kampaň na sebe, protože se bál, aby nevystrčil do popředí rivala Haška. A výsledek? Během té kampaně ČSSD ztratila přes 10 procentních bodů.

Zpochybnění předsedy tedy bylo na místě. Ovšem to by druhým mužem ČSSD nesměl být pan Hašek, kteří se projevil jako totální politický amatér, zmrvil, na co šáhnul.

Ale druhou stránkou věci je, že tohle se v demokracii prostě občas stává. A dokonce tyto spory jsou známkou demokracie. U Babiše by se tohle stát nemohlo, protože by se to prostě nemohlo stát v autoritativně řízené straně. Ale bohužel velká část mých spoluobčanů v tomto demokratickém hašteření vidí "bordel, sajrajt a puč", smím-li citovat Babiše. A proto také moji spoluobčané touží po vládě tvrdé ruky.

Š. Hašek 2.11.2013 20:39

Re: :))

Nechme lid/jeho voliče překvapit, jak bude Babiš zajišťovat jednotný názor a hlasování dle Ústavy ČR ve svém poslaneckém slepenci.

M. Kosejk 2.11.2013 21:40

Re: :))

Samotného by mne zajímalo, jak se Babiš popere s mnoha rozpornými informacemi, kterými během kampaně lidi krmil. Třeba rozpor mezi jeho prezentovanou ideou politického řízení a demokracií, je dost velký.

Ale teď mě spíš fascinuje, že tenhle týden snad neuplynul ani den, kdy by Babiš nevydal nějaká prohlášení, která se vzájemně popírají. (A tenhle fakt reflektoval jen Reflex, ostatní novináři si toho ani nevšimli /nebo dělají, že si toho nevšimli/)

F. Kusák 2.11.2013 10:39

Nejde vůbec o Sobotku,

ani o ČSSD, ty mě v podstatě nezajímají. Jde o všeobecné pojímání morálky, čachry v nejvyšších kruzích politiky, o hnusné praktiky určitých lidí a morální úroveň presidenta, který je nejvýšším představitelem státu, nejvyšším velitelem ozbrojených sil, člověkem, který má přístup k super tajným informacím, jež ho posunují jinam než běžného člověka atd. Takže o to jde, nikoliv o zlého Haška a hodného Sobotku.