1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

POLITIKA: Sobotka za 18, Hašek bez dvou za 20

Doslova a do písmene se roztrhl pytel s názory, které "chudáka Sobotku" litují a "hajzla Haška" nemilosrdně kritizují. Přátelé se dohadují, kdo byl u Zemana, jestli to byla "lež" a kdo je větší grázl.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kosejk 2.11.2013 11:26

Re: Nejde vůbec o Sobotku,

Když jsme u toho, tak on i ten Sobotka tenkrát při prezidentské volbě na základě vnitrostranických čachrů zradil Zemana. Ne že bych té zrady na Zemanovi litoval, ale pro pořádek by se to zmínit mělo. :)

F. Kusák 2.11.2013 13:10

Re: Nejde vůbec o Sobotku,

Pro pořádek se dá říci cokoliv a relativizovat se dá taky cokoliv, jen svině zůstane sviní. Znovu zdůrazňuji, že mně je celá ČSSD ukradená včetně pana Sobotky, ale na vlastní uši jsem slyšel, jak  Sobotka svou tehdejší volbu nijak netajil. A to je ten zásadní rozdíl pane Kosejku. Jinak si všeobecně o lidech nedělám iluze, ale vše má přeci jen svou únosnou míru.

M. Kosejk 2.11.2013 15:58

Re: Nejde vůbec o Sobotku,

Dobře, můžete to vnímat jako relativizaci, ale on svět fakt není černobílej. ČSSD v čele se Špidlou slibovala Milošovi, že ho učiní prezidentem - a podrazila ho. A teď podrazák byl sám  podražen. Ale nehrotil bych to, to je holt politika.ODS taky 2x (!) protlačila Klause na prezidentský post. A jak se jim odměnil? V každém sporu byl na straně odpůrce vedení ODS (viz třeba spor Nečas vs.  Bárta)

V. Váňa 2.11.2013 9:36

Vážený pane Bartoni,

poprvé v životě s Vámi psaným textem souhlasím.

Vážení přátelé, ANO!

V. Heidlerová 2.11.2013 8:35

Sobotka sklízí, co zasel

Jen si vzpomeňme, kolika nenávistnými činy Sobotka zhatil úsilí Nečasovy vlády o reformy, jak kvůli němu se pořád začíná znovu od bodu nula, jak torpedoval i dobré nápady a zákony bývalé vlády, atd. Je to tlemící se opice - a ať už třeba v tomto mocenském boji vyhraje, bude ČSSD naprosto nedůvěryhodnou partají - a nevěřím, že vnitřně jednotnou. Chtěli vládnout, ať si užijí. My jsme národ odolný. Ještě horší to bude mít Ovar, protože tomu se bouří už kdekdo.

P. Lenc 2.11.2013 9:07

Re: Sobotka sklízí, co zasel

Včera jsem mimo jiné napsal, že se Zamanovcům, Haškovcům a spol. podařilo udělat ze Sobotky svatého.Lucifer byl také původně anděl.

H. Lukešová 3.11.2013 0:00

Re: Sobotka sklízí, co zasel

To bez pochyby.

L. Novák 2.11.2013 7:31

Tak se chová česká levice již od doby, kdy v ní kápo Zeman získal hlavní slovo.

Ano. To je přesné!

V. Bok 2.11.2013 0:49

Hmm, pěkná a střízlivá úvaha

nějak se zapomíná, že Sobotka drtivě prohrál volby... tady, prohrál 10 - 15 procent hlasů za tři neděle. Což tedy snad nelze ani dokázat, tedy pokud člověk k tomu nevyvine všechny síly.

Boj Svobodky se zaměřil zejména proti Zemanovi, jež nekandidoval, proti SPOZu, což byl spojenec a na opatrné mlčení o předchozích 7 letech. No a když se objevily jeho hříchy z privatizace OKD ... a volební téma Prosadíme fungující stát - fakt, nějak jsem si nevšiml, že nefunguje. Naopak, zdá se mě, starci, že funguje líp jak kdykoliv předtím.

No a Hašek? Stejný hlupák který prohrál souboj který prohrát snad ani nešel. Je umělohmotnej jako sobotka, ale přece jen jeho organizační schopnosti a chápání reality bylo na vyšší úrovni. Tedy, asi jen vypadalo.

No, myslím že by měli zajít za Paroubkem. Odprosit. Neb všechy schopné lidi už zahnali na útěk. Což ovšem dokázaly všechny srany. Takže v parlamentu bude králem --- Babiš. Si jí vyliž.

Tak mi napadlo, že Čechy mají ve své historii dvě nádherné události. Jmenují se První a Druhá Pražská defenestrace. Tak proč si neříci, do třetice všeho dobrého ... Já vím. Von ten Slavata a Martinic vypadli na hromadu fekálií a vrátili se po nějaké době zpět. ---